Handjecontantje.org lanceert de petitie “Behoud contant geld – voor onze privacy en vrijheid!”

Handjecontantje.org lanceert de petitie “Behoud contant geld – voor onze privacy en vrijheid!”

Stichting handjecontantje.org maakt zich sterk voor het behoud van contant geld. De afgelopen weken zijn er zoveel tekenen dat onze “politieke leiders”, zowel de landelijke als op EU-niveau met zevenmijlslaarzen stappen aan het zetten zijn om contant geld geschiedenis te laten worden.

Waarom starten wij deze petitie?

We willen met heeeeeel veel mensen een streep in het zand trekken. Om de politiek te laten zien dat ze de laatste grens overschreden hebben. Vanaf hier gaan we op de terugweg. Vanaf nu claimen we ons geboorterecht op vrijheid terug.

Wat is het doel?

Het doel van de petitie is om breed bewustzijn te creëren voor de gevolgen van het verdwijnen van contant geld. In één week tijd zien we de briefjes van 500 en 200 euro verdwijnen – dat wil zeggen: als het aan de EU ligt.

Het is aan jou en mij om dat te voorkomen. En om het om te keren: de redenen die aangevoerd worden voor het beperken van het gebruik van contant geld zijn elke keer de zelfde: het is voor onze veiligheid, om terrorisme en zwart geld tegen te gaan. Ze spelen in op onze angst.
De echte redenen zijn totale controle van de burgers: zou het contant geld verdwijnen, ben je volledig volgbaar, controleerbaar en beheersbaar.

Willen wij dat?

Natuurlijk niet! Vandaar dat we de petitie op zoveel mogelijk websites op dezelfde dag willen lanceren: zaterdag 20 februari. We vragen jouw hulp om deze petitie maximaal te delen en anderszins bij mensen onder de aandacht te brengen.

Om George van Houts, acteur bij De Verleiders en schrijver van ‘Door de bank genomen’ te quoten: “Als we ons contant geld laten afschaffen zijn we daarmee onze privacy kwijt, we kunnen bijvoorbeeld niet meer naar de hoeren en geen drugs meer kopen. Nee, dit is niet gekscherend bedoeld. Er zijn transacties tussen burgers waar de overheid en de banken niets, maar dan ook niets mee te maken hebben. Na afschaffing van cash geld hebben namelijk de banken en daarmee de overheid inzicht in al ons financiële handelen EN we zijn ons enige machtsmiddel tegenover de banken kwijt; de klassieke, bloedmooie, zich altijd onverwachts en razendsnel voltrekkende: Bankrun. Belangrijkste bezwaar echter: na afschaffing van het contante geld staat het de banken en de overheid vrij negatieve rentepercentages in te voeren. Denk maar eens na over de gruwelijke consequenties daarvan: -5% rente op je banktegoeden..”

Hier hebben we niets aan toe te voegen……

Hier kun je de petitie vinden en ondertekenen. En delen!
https://petities.nl/petitions/behoud-contant-geld-voor-onze-privacy-en-vrijheid?locale=nl

Stichting Handjecontantje.org, Miranda Slob en Kees van de Water

[bol_product_links block_id=”bol_56c8a2528abfe_selected-products” products=”1001004006855809,9200000009681345,9200000000811572,1001004010944918″ name=”geld” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Eén gedachte op “Handjecontantje.org lanceert de petitie “Behoud contant geld – voor onze privacy en vrijheid!”

  1. jolo

    Daar ik alle vraagrubrieken en tekenacties vermijd, wil ik hierbij vermelden, dat contant gewoon weg niet valt te omzeilen, de bevolking gaatr dan toch via ruil en andere constructies werken!
    Het is hooguit een droom, en daar blijft het bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *