Achter de rookgordijnen

Een artikel van de hand van Carlton

Onderdrukking is millennia oud en nooit toevallig.
Plannen om de wereld te overheersen worden al jaren en jaren gesmeed.
Religieuze verhalen, legendes, mythes en sagen zijn allemaal puzzelstukken in het geheel.

De gehele manier waarop we fysiek en mentaal in de gebaande paden gehouden worden is alleen volledig te begrijpen met kennis van religie, theologie en een moedig hart. Elke zijweg is er een van angst. Elk excuus een kwaaddoening.

Om te kunnen beseffen hoe groots en simpel we belazerd worden is zelf-educatie het eerste dat vereist is. Brede kennis draagt zorg voor een breder begrip. Los van de boeien leven is een kunst. Kennis het penseel. Je lichaam is de tempel. De wereld het toneel. Jij bent de vaste waarde. Aanwezig op aarde. Jij en ik zijn geavanceerder dan welk materieel object dan ook.

De wereld is zwart-wit.
Of je kleurt hem in. Of de wereld wordt voor je ingekleurd.
Misschien praat je over grijze gebieden. Vergeet dan niet dat grijs duidelijk een samenwerking is van zwart en wit. Daar wel het nieuwe zwart en wit.
Ik heb het niet over kleuren.

De financiële wereld is zo geraffineerd in elkaar gevlochten dat wij geen zicht hebben op wie hier nou de baas der bazen is op aarde. “Als twee honden vechten om een been dan gaat een derde ermee heen” lijkt accuraat als het gaat om onderdrukking. Er is altijd een derde partij. Altijd geweest. En dan hebben we de vierde partij. De beweging van oprecht gelovigen. De mens met een zekere mate van reinheid en moraal in het hart. De mens die in de mensheid gelooft. De mens die beseft wat voor taken er voor ons staan. Het besef dat een ieder van ons een rol heeft in het geheel kan helend werken. Net als de waarheid …

Eerdere artikelen van Carlton:
-) Terug naar wie we zijn
-) Van schapen en wolven terug naar mensen

-) Een einde aan de slavernij, deel 1: Liefde & Angst
-) Een einde aan de slavernij, deel 2: Kennis & Onwetendheid
-) Een einde aan de slavernij, deel 3: Soevereiniteit & Verwarring
-) Een einde aan de slavernij, deel 4: Vrijheid & Controle
-) Een einde aan de slavernij, deel 5: Orde & Chaos

Eén gedachte op “Achter de rookgordijnen

 1. Richard11

  Alles wat er gebeurt op dit moment is het gevolg van een letterlijk maar onzichtbaar rookgordijn, dat bij iedereen op de planeet langzaam, ongemerkt de hersenen aantast.

  Lees mijn laatste artikel. Dan weet je wat je te doen staat. Er is een debat in de balie over rotstof. Maar gezien de namen die daar genoemd worden wordt dit een doofpot debat. Het woord katalysator en loodvrije benzine zal ten alle tijde vermeden worden. Ik woon niet in Nederland, maar wellicht kan iemand die dit leest en ernaar toe gaat eens de juiste vragen gaan stellen.

  https://schafderenteaf.wordpress.com/2015/04/06/oplossing-van-het-kapitalisme-voor-fijnstof-ultrafijnstof/

  Podium / ma 20 apr / 20:00
  KennisCafé: Rotstof

  http://www.debalie.nl/agenda/podium/kenniscaf%C3%A9%3a-rotstof/e_9757922/p_11691546/

  http://www.liveonline.nl/article/discussie-kenniscafe-rotstof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *