Alles bestaat in het Hier en Nu, maar hoe werkt dat precies?

ClRXID_UgAAsFzVWieteke heeft wederom een interessante Nederlandstalige video opgenomen. In deze video legt ze uit hoe alles in ieder hier en nu aanwezig kan zijn.

Als wij in een oneindig, multidimensionaal Universum leven – wat Alles bevat – wat ooit was en ooit zal zijn – Allemaal tegelijk – in ieder Hier en Nu – hoe werkt dat dan?

In deze video wordt eerst een algemene uitleg gegeven over het concept van ons Multidimensionaal Universum, met wat kleine uitstapjes naar parallelle dimensies, de eindeloze hoeveelheid parallelle versies van jouw ‘Zelf’, ET’s en hoe je in lijn kunt staan met je Ware Natuur (of ‘unieke structuur’).

Meer en meer mensen stemmen zich af op hun eigen Kosmische conecties en zijn begonnen met het delen van deze – vaak indrukwekkende – energieën en informatie – die over de ‘data-snelweg’ van ons eigen Hoger Zelf naar onze ratio kunnen stromen, zodat wij dit ‘hier beneden op het speelbord van het leven’ rechtstreeks kunnen toepassen in onze levens.

Uiteindelijk is het allemaal dezelfde informatie die doorkomt – of beter gezegd die wij ons nu weer herinneren – op allerlei manieren. Kies in jouw eigen onderzoek, gewoon de versie die het meeste met jou resoneert, maak het je eigen – want het is in zekere zin niets anders dan thuiskomen – en gebruik de informatie op een manier die voor JOU het beste voelt. Dankjewel voor ZIJN 🙂

FS83P0VG1QVZ35E.RECT2100

In mijn ervaring legt Wieteke in deze video de eerste 3 van de 5 wetten van het universum uit zoals Bashar die ook geeft en legt zij daarbij uit hoe die eerste 3 wetten onderling met elkaar samenhangen.

Vragen, reflecties, aanvullingen etc. zijn van harte welkom in de reacties.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Eerdere artikelen van Wieteke op Achter de Samenleving
-) Website – design4awareness.com
-) YouTube Kanaal – www.youtube.com/channel/UC6WlchxDDaaAz7nX0kOceXA
-) Bashar – De vijf wetten van creatie
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit

dc0d2aac9b6afa3958b3225fa3e84c93

3 gedachten over “Alles bestaat in het Hier en Nu, maar hoe werkt dat precies?

 1. Pim Hols

  Prachtig uitgelegd door Wieteke.
  Klopt volgens mijn bescheiden mening. Al die jaren dat ik me ontwikkel(t heb), komen nu tot een (nog) beter besef van de werkelijkheid. Met andere woorden; de puzzelstukjes vallen steeds meer samen.
  Dankjewel!
  Pim Hols

 2. bernadette

  De nieuwe aarde leven en beleven.

  http://denieuweaardeleven.blogspot.nl/p/blog-page.html

  We ARE the New Earth
  (When subtitling of the vid doesn’t work please click)
  The New Earth is the Original Earth. We live in the Natural World in which all are supported. Poverty and other societal issues are of an old, deconstructing, constructed paradigm, which is dying. We ARE the bridge to the New, the Original, Natural World in which All Are Invited. No one is excluded, nor left behind. All Are Included in the Organic World
  http://wearethenewearthmascharoedelof

  https://www.youtube.com/watch?v=d66e-sNDB3w

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *