Bentinho zijn Trinfinity Academy is vanaf nu vrij beschikbaar

Bentinho Massaro heeft vanaf vandaag zijn Trinfinity Academy vrij beschikbaar gesteld. Het is gratis en er is geen registratie meer nodig. Het is direct en voor eenieder beschikbaar via: www.trinfinityacademy.com
untitledIk heb een boel geleerd van wat Bentinho eerder via zijn YouTube kanaal beschikbaar heeft gemaakt en kijk dan ook uit naar het verkennen van de lessen van zijn Trinfinity Academy.

Tot slot is er ook een Engelstalige Facebookgroep waarin mensen elkaar vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen met deze materie.

5 gedachten over “Bentinho zijn Trinfinity Academy is vanaf nu vrij beschikbaar

  1. searano

   Teal Swan en Benthino Massaro zijn prachtige voorbeelden van personen waarvan de persoonlijkheidsstoornis en hun cultleiderschap samen gaan. Bij Teal Swan is als gevolg van een traumatische jeugd de psychopatische persoonlijkheid ontstaan. Bij Benthino staat tevens de narcistische persoonlijkheid op de voorgrond. Beidde zijn meester in het bespelen en manipuleren van hun toehoorders die alles voor zoete koek slikken.

   In de begintijd toen ik Benthino ontdekte was ik bijzonder gecharmeerd van zijn boodschap. Maar ergens zag ik iets in de interactie met zijn publiek dat voor mij niet klopte en ik langzamerhand doorkreeg dat ik hier te maken had met een rasechte manipulator. Beidde, doen het erg goed op het internet, waar ze grote aantallen volgelingen verzamelen die fiks betalen voor hun verhalen. Maar zo links en rechts komen er nu steeds meer mensen die net als ik zien wat er gebeurd, zoals te zien in de post van James Beard die zijn YouTube-kanaal wijdt aan deze cult gebaseerd op persoonlijkheids stoornissen en new age spiritualiteit. Ik raad een ieder aan eens zelf op onderzoek te gaan naar informatie over deze twee cultleiders, de boodschap die ze brengen en de ‘abundance’ die het ze heeft opgeleverd door diep in de buidel grijpende volgelingen.

 1. Douwe Bericht auteur

  Toch moeten we niet vergeten dat het ook in cultleider – cultvolger relaties om een co-creatie gaat. Zonder kuddes goedgelovige mensen kunnen cultleiders nooit een grote schare volgelingen krijgen.

  Daarbij stellen zowel Teal als Bentinho veel materiaal gratis beschikbaar. Genoeg in mijn ervaring om een boel van ze te leren. Het is dus volledig aan mensen zelf of ze wel of geen geld willen besteden aan dat soort zaken.

  Gigi Young heeft er overigens verschillende video’s aan gewijd; aan het gevaar van cults. En het grote belang van persoonlijke soevereiniteit om niet in die valkuil te vallen.
  https://youtu.be/zwM1nEywQtA

  In mijn ogen is het gezond om altijd meerdere bronnen van informatie te volgen zodat je je niet te veel gaat blindstaren op de persoon zelf, maar de inhoudelijke informatie voor jezelf blijft afwegen.

 2. Silvia Jansen

  Niet alleen is Trinfinity Academy nu gratis, maar ik heb hem in 2017 ook geheel vertaald naar het Nederlands. Deze vertalingen zijn vrij beschikbaar in de facebookgroep Bentinho Massaro’s Vrienden Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *