Channeling Erik laat twee verschillende manieren van channelen zien

Al sinds enige tijd kijk ik met veel plezier de video’s van Channeling Erik via hun YouTube kanaal. Erik Medhus pleegde op 20 jarige leeftijd zelfmoord en dit bewoog zijn moeder Elisa Medhus om zich te gaan verdiepen in de dood, spirituele vragen rond het thema zelfmoord, etc.

Via een heftig pad met vele lessen praten Elisa en haar zoon Erik tegenwoordig weer met elkaar met de tussenkomst van verschillende channels. Ze praten over allerlei interessante zaken en praten ook regelmatig met bekende mensen die zich in dezelfde regionen als Erik bevinden, van Gandhi tot aan met Hitler. Het spreke hopelijk voor zich dat dit een onderwerp is waar mensen hun eigen kritische denkvermogen en onderscheidingsvermogen dienen te gebruiken.

channeling Erik

Channeling Erik – Gesprekken met mijn zoon in het hiernamaals

Sinds een dikke maand ben ik mezelf ook in het verdiepen onder meer hoe je zelf kunt leren channelen om zo in contact te kunnen komen met je multidimensionale aspecten door in te tappen in ‘hogere’ dimensies. En ik heb de gereedschappen die mij het meest op mijn eigen avontuurlijke ontdekkingstocht hebben geholpen gedeeld in de volgende artikelen voor als mensen zelf ook met deze materie aan de gang willen en voor zichzelf willen uitproberen.

-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Voorbij vorige levens – Simultane parallelle incarnaties
-) Maak zelf contact met je eigen simultane parallelle incarnaties
-) Maak van binnenuit contact met je simultane parallelle incarnaties
-) Zelf contact maken met je multidimensionale / interdimensionale aspecten
-) Gigi Young legt helder uit waarom ‘Aliëns’ en Starseeds belangrijk zijn

In de onderstaande video channelt Kim Babcock eerst via een afstand. Ze heeft contact met Erik terwijl ze zelf volledig bewust is. Daarna trance channelt ze Erik Medhus, iets wat Darryl Anka ook met Bashar doet en op die manier heeft Erik als het ware de beschikking over haar lichaam. De informatie in de video is interessant maar ik vond het zelf ook erg fascinerend om deze twee verschillende manieren van channeling te zien in één video en tevens te horen wat voor effect de verschillende methoden hebben op Kim Babcock. Hier de video:

my-life-after-death-9781582705606_hrIk vind het interessant om te zien hoe deze materie werkt en ik krijg zelf (wellicht volledig onterecht) het idee dat al deze mensen oprecht zijn in wat ze doen. De grens tussen de verschillende dimensies lijkt gemakkelijker overbrugbaar dan ikzelf lang heb gelooft. Ik ben benieuwd of andere mensen ervaringen hebben met dit soort materie wat ze eventueel willen delen in de reacties.

Erik en Elisa Medhus hebben via vele channelsessie ook twee boeken geschreven. De eerste is geschreven door Elisa Medhus waarin ze haar verhaal verteld wat voor enorme impact de zelfmoord van haar zoon had en hoe ze daar mee om gaat. Het tweede boek is volledig gedicteerd door Erik waarin hij zijn verhaal van zijn zelfmoord verteld en wat hij vervolgens doormaakte.

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de onderstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

[bol_product_links block_id=”bol_56c8e9f509d4f_selected-products” products=”9200000013326096,9200000037362240,1001004000902931,1001004000722836″ name=”channeling” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie:
-) Het verhaal van Erik Medhus op Channeling Erik
-) Het verhaal van Elisa Medhus op Channeling Erik
-) Website en verhaal van Kim Babcock
-) YouTube Kanaal Channeling Erik
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Voorbij vorige levens – Simultane parallelle incarnaties
-) Maak zelf contact met je eigen simultane parallelle incarnaties
-) Maak van binnenuit contact met je simultane parallelle incarnaties
-) Zelf contact maken met je multidimensionale / interdimensionale aspecten
-) Gigi Young legt helder uit waarom ‘Aliëns’ en Starseeds belangrijk zijn

10169245_311943515628488_5836977733614385919_n

118 thoughts on “Channeling Erik laat twee verschillende manieren van channelen zien

 1. Douwe Bericht auteur

  En wellicht ook interessant, de wetenschap is zich nu ook in het verdiepen met dit soort materie.

  The Neuroscience Of Trance

  Trance states. Spirit worlds. Inner journeys—often accompanied by immersive drumming—leading to deep knowledge, clarity and insights.

  Shamanic rituals involving each of these have been with us for millennia. They are among the oldest and most widespread forms of healing known to humanity, cutting across cultures and spreading to the four corners of the Earth.

  This universality suggests a biological basis for achieving a trance state. But for all the history of shamanism, for all its significance to the human experience, we actually know very little about the neural underpinnings of altered consciousness in the trance state.

  Now, in collaboration with researchers from the Max Planck Institute and elsewhere, investigators with the MGH Martinos Center for Biomedical Imaging have for the first time explored this phenomenon.

  The project was led by the Martinos Center’s Michael Hove. Hove collected the data with Johannes Stelzer while a fellow at Max Planck Institute and, after moving to MGH, conducted further analyses with the Center’s Koene Van Dijk.

  Fifteen experienced shamanic practitioners from throughout Germany and Austria were invited to participate in experiments, which used the advanced technique functional Magnetic Resonance Imaging (fMRI). Imaging was performed with the shamans either entering into or remaining out of trance while listening to drumming.

  The analyses revealed a great deal about connectivity in the shamans’ brains—that is, the functional links between regions of their brains—during trance.

  The scientists noted, for example, increased connectivity in the posterior cingulate cortex, a major default network hub involved in internally directed thought, as well as in the insula and anterior cingulate cortex, two core control network regions. Co-activation of these areas points to the control network playing a role in maintaining an extended internally directed state during trance.

  – See more at: https://www.nmr.mgh.harvard.edu/news/20150710/neuroscience-trance#sthash.YBT4KPu7.dpuf

 2. searano

  Als kind heb ik tussen volwassenen wel eens meegedaan aan het ‘glaasje draaien’. Men gaat er dan vanuit dat men dan in contact treedt met geesten van overledenen. Darren Brown geeft een vrij aannemelijke verklaring voor dit fenomeen zodat de kans erg groot is dat we niet met geesten communiceren maar met het onderbewuste https://www.youtube.com/watch?v=cma5Zn7xrWU

  Ik kan niet zo goed tegen de filmpjes waarin deze Erik gechanneld wordt. Als ik in het filmpje op ongeveer 3.55 zie hoe Kim Babcock zich ineens vreemd gaat gedragen dan ben ik al weer snel klaar met dit gedoe. Ik vraag me dan echt af waarom ze niet gewoon als anders doet maar in zo’n akelige trance-achtige staat moet schieten, misschien denkt ze wel dat dit zo hoort.

  Maar ik ben benieuwd Douwe wanneer jij het nieuwe channel zal zijn. Je hebt de gereedschappen die jou het meest op je eigen avontuurlijke ontdekkingstocht hebben geholpen gedeeld in de artikelen voor als mensen zelf ook met deze materie aan de gang willen en voor zichzelf willen uitproberen. Maar mijn vraag is dan wat en waarmee hebben deze gereedschappen je geholpen; wat is het resultaat?

  1. Douwe Bericht auteur

   Veel hangt van definities af. All is one and the one is all zoals Bashar het zegt. Je hebt een bewustzijnveld met een oneindig aantal gezichtspunten daarin. Je kunt een ander gezichtspunt binnen dat bewustzijnveld zien als een externe geest, een elfje of een aliën etc. Uiteindelijk is het (ook) altijd een multidimensioneel aspect van jezelf.

   Ik weet niet hoe bekend je bent met channelen in het algemeen en de verschillende vormen die het kan aannemen en hoeveel andere filmpjes je van Kim Babcock hebt gezien waarin ze Erik ‘gewoon’ channelt en niet trance channelt? Ik deel specifiek deze video hier om het verschil te laten zien omdat ik dat interessant vond en wellicht ook voor andere mensen die hun multidimensionale aspecten aan het verkennen zijn interessant en leerzaam kan zijn.

   //Maar mijn vraag is dan wat en waarmee hebben deze gereedschappen je geholpen; wat is het resultaat?//

   Vanuit Bentinho, Bashar en Abraham focus ik me tegenwoordig een boel op me zo goed mogelijk voelen in het moment en het volgen van mijn nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen. Dat heeft mij persoonlijk geleid naar dit onderwerp van o.a. channelen. Het laat me mijn eigen multidimensionaliteit verkennen. Het resultaat daarvan is dat ik een boel leer en me over het algemeen erg goed voel. In die zin is het een gereedschap om mijn eigen frequentie te verhogen.

   Maar volg vooral je eigen innerlijke sturingssysteem, ik kan me voorstellen dat de eigen multidimensionaliteit verkennen niet voor iedereen relevant is. Maar als het dat wel is dan zijn de gereedschappen wellicht van praktisch nut voor anderen.

 3. Nika

  Hoi Douwe,
  wat zijn je verwachtingen omtrent ‘channeling’, en het ‘leren van’?
  Wat denk je wat er gebeurt?
  Had je dan nog nooit een moment in je leven waarin je ‘gesprekken’ voerde met de ‘scheppende kracht”?
  Probeer het eens, zonder al die voorbeelden…het is zo persoonlijk wat er binnen komt oftewel uit komt.
  Vaak is de essentie van alle ‘meldingen’ dezelfde…dus als je de essentie van alles door hebt, kan je rust en vrede, balans en liefde in jezelf vinden…
  Ik snap niet wat het nut is om met b.v. overledenen te praten, buiten je persoonlijke verbinding om, het lijkt dan meer op een vertoning van een show, dan dat het een diepere betekenis heeft en geeft.
  Soms is het beter zich niet steeds met nieuwe informatie (net zo als steeds de laatste sci-fi movies te kijken) vol te gooien, omdat je dan iedere keer verder van je eigen wezen wordt afgeleidt. Je hebt alles al lang in je, vertrouw erop en leef je leven met de beste intenties. <3

  1. Douwe Bericht auteur

   Mijn persoonlijke ervaring is dat het vrij simpel is om in te tappen in andere dimensies. Zowel via vorige levens regressies via de YouTube als de oefeningen uit Opening to Channel is me dat op een hele simpele manier herhaaldelijk gelukt. Daarbij is het mijn persoonlijke ervaring dat dat buitengewoon goed voelt en daarnaast ook erg interessant en leerzaam is voor mij en dus een aanwijzing is dat ik goed zit op mijn persoonlijke pad.

   Ik ben zelf vooral geïnteresseerd in het hoe van zaken. Dus hoe kunnen mensen zich bevrijden van hun stressvolle gedachten, hoe kunnen mensen hun frequentie op een simpele manier verhogen, hoe kunnen mensen hun eigen multidimensionaliteit onderzoeken als ze die behoefte hebben.

   In mijn ervaring dienen mensen hun eigen innerlijke sturingsmechanisme te volgen. Dat is wat ik doe en vandaar dat ik hier deze informatie deel. 😀 Deels om andere mensen wellicht van dienst te zijn maar ook om zelf weer te leren van andere mensen die hier ook mee bezig zijn met dit voor zichzelf te verkennen.

 4. searano

  kritiek op channels is er ook:

  Bashar Exposed, New Age Is False https://www.youtube.com/watch?v=wxcE4u5Zubs

  The Truth Of Desteni https://www.youtube.com/watch?v=l1zqOh3rgW4

  Teal Swan https://www.youtube.com/watch?v=bWiF6LdHPV0

  New Age is al zo oud als de weg naar Rome. Altijd als ik mensen in filmpjes zie, Bashar, Desteni, Teal Swan zie ik dezelfde aanstellerij en drama. Waarom kun je niet gewoon communiceren vraag ik me dan af. Ze spreken mensen aan op doelen die ze moeten behalen om gelukkig te worden, onrealistische doelen die gedoemd zijn om te mislukken wat dan weer schuldgevoelens oplevert en die dan weer voeren naar de zoveelste mensverbeteringsbijeenkomst. En ondertussen rinkelt de kassa.

  1. Douwe Bericht auteur

   En dat is ook heel logisch. Mijn ervaring is dat mensen eerst vertrouwen moeten krijgen in hoe ze om kunnen gaan met hun op angst en gebrek gebaseerde gedachten. De volgende stap is dat mensen ervaring en vertrouwen leren krijgen in hun eigen denkvermogen en onderscheidingsvermogen.

   Als mensen deze twee stappen in die zin niet beheersen is channelen een perfecte afbakening voor een bepaald type kennis. En een man die een alien claimt te channelen in een vorm die te absurd voor worden is maar die informatie doorgeeft die wellicht wel logisch en rationeel klinkt is dan een ideaal iets om dat eigen kritische denkvermogen en onderscheidingsvermogen op te testen en op te oefenen.

   Voor zover ik weet is de kernboodschap van bijna al de mensen die je noemt dezelfde. Volg je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie. Voel jezelf zo goed mogelijk. Welke vorm dat aanneemt is voor iedereen verschillend.

   Wat rinkelende kassa’s betreft is er altijd dat aspect maar tegenwoordig met de YouTube valt dat grotendeels weg en ook dat is aan het individu zelf. Maar ik kan je uit persoonlijke ervaring vertellen dat als je YouTube en Torrentz redelijk snapt je eigenlijk geen geld aan dit soort zaken hoeft uit te geven. Er gaat alleen tijd inzitten van jezelf.

   En ik zou die tijd er alleen in inversteren als het interessant voor je is als het in overeenstemming is met je eigen resonantie. Is het dat niet volg dan waar je eigen resonantie je laat weten wat wel interessant is.

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik laat het graag staan omdat het zeker iets is wat veel mensen zich afvragen en ik zelf ook zeker doorheen ben gegaan. Voor mij werd echter duidelijk dat dat allemaal bij mij ligt.

   Ik zie Bashar, Bentinho, Teal Swan, Gigi Young als reflecties die ik naar mezelf heb aangetrokken omdat het blijkbaar relevant is voor mij. Als ze dan eenmaal in mijn bewustzijnveld zijn is het aan mij wat ik er wel en niet mee wil doen.

   Ik zou zelf op dit moment bijvoorbeeld niet veel geld uitgeven aan informatie van deze mensen als ik dat ook via de YouTube en Torrentz kan krijgen. Bijeenkomsten met gelijkgestemden bezorgen me over het algemeen spontaan uitslag dus ik zal ook niet snel geld uitgeven aan een bijeenkomst. Maar goed ook dat is voor eenieder verschillend.

   Uiteindelijk reflecteren al deze partijen informatie en ik ben het die bepaald wat ik daar wel en niet mee wil doen. Ik moet echter zeggen dat veel van deze channelende mensen meer rationele en bruikbare informatie naar mij reflecteren dan de mainstream media en politiek. 😀

 5. Budh

  Channelen ? ‘t-Heeft vele vormen, hierin zijn er geen vaste normen.
  ‘t-Is niets anders als een spirituele anomalie, in de kerk heet’t glossolalie.
  Vele Kunstenaars doen ‘t-onbewust, ‘t-is maar hoe je je Geest of Ziel rust of sust.
  Nee ! Bewust begin ik er niet aan. Entheogenen geven ook een tik v/d Maan.
  Niet om de vrede of ruzie maar je zwengelt van illusie naar illussie.
  Maar ik ben wel benieuwd naar Douwe’s licht en zijn komende channel bericht.
  Shpongle ! Betekent voor mij Zwengelen met hun muziek door de dimensie hengelen.
  https://www.youtube.com/watch?v=IDiZG-eAk30

  1. Budh

   Vind men ook niet dat Bashar’s Sacred Circuitry
   Iets weg heeft van Ibrahim karim’s Biogeometry.?
   Print dit & plaatst het naast je bed.?
   Val dan in slaap in kristalijne pret.!
   Odin ontdekte zo zijn Runen letters.
   En voor Cropcircles waren dit onderzetters. 🙂

 6. Douwe Bericht auteur

  Het is waar dat de informatie die wordt gegeven niet nieuw is, maar dat komt wellicht omdat ‘hogere’ dimensies geen ruimte en tijd kennen zoals wij. Wat ik tot nu toe heb ervaren is dat informatie wordt gegeven op basis van frequentie en vibratie. Mensen wordt de informatie gegeven die ze verder kan helpen in het verhogen van hun frequentie en dat is op ieder individu persoonlijk afgesteld. En in die zin volledig onafhankelijk van tijd en ruimte.

  Dus als iemand 7000 jaar geleden vanuit een bepaalde frequentie zou intappen en iemand met eenzelfde frequentie nu zou intappen dan zouden ze dezelfde blokken aan informatie krijgen aangereikt. Hoe dat vertaald wordt naar de fysieke wereld hangt een boel af van de fysieke omstandigheden van de persoon die de informatie krijgt aangereikt. Een dogon lid van duizenden jaren geleden zal dezelfde informatie anders vertalen en andere metaforen gebruiken om de kennis in zijn omgeving bruikbaar te maken dan iemand die dat in 2016 in Sedona ontvangt.

 7. Hydra

  Hoi Douwe,

  Het is voor mij altijd fijn om jouw artikelen te lezen. Je openheid en nieuwsgierigheid maken dat ik ook anders ga denken over je items. Niet dat ik het er altijd mee eens ben.

  1. Douwe Bericht auteur

   En ik ben ook altijd blij met reacties op dit soort onderwerpen die ik zelf ook net aan het verkennen ben. Het is ook goed dat mensen verschillend denken zodat je de materie vanuit verschillende gezichtspunten dient te benaderen zodat je er vervolgens je eigen ‘waarheid’ uit kan destileren. 

   Ik ben zelf soms zelfs redelijk verbaasd waar mijn nieuwsgierigheid me nu weer naar toe leidt. 😀 

   http://achterdesamenleving.nl/wp-content/uploads/2016/02/CRWGAtFWUAAmND2.jpg

   1. Budh

    The Little River Band – “Curiosity (Killed The Cat)”
    https://www.youtube.com/watch?v=VhVEEn3P8I4

    Sometimes I think I’m just a crazy cat,
    Running around don’t know where it’s at
    Getting confused with my way of life,
    That’s when you say now you cut that jive.

    Right now, right now.
    You keep this flame I have alight in me,
    And with this cat it’s curiosity,
    That keeps me hanging on night and day,
    Surprisingly again I hear you say.

    Guess what, guess what.
    Curiosity killed the cat,
    I’m telling you I know where it’s at,
    Love is everywhere to be found,
    open your eyes and look around.

    You You You … Yeah Yeah Yeah …
    Some things you say take me by surprise,
    I like your style so give me your advice,
    Send me the truth and I’ll always be,
    singing your song with you in harmony.

    That’s right, that’s right.
    Curiosity killed the cat,
    I’m telling you I know where it’s at,
    Love is everywhere to be found,
    Open your eyes and look around.

    Curiosity killed the cat,
    I’m telling you I know where it’s at,
    Love is everywhere to be found,
    Open your eyes and look around.
    You You You
    Yeah Yeah Yeah
    Aah Aah Aah
    Ooh Ooh Ooh

 8. Douwe Bericht auteur

  Voor de mensen met interesse kan ik wel iets vertellen over mijn ervaringen tot nu toe.
  In dit artikel http://achterdesamenleving.nl/zelf-contact-maken-met-je-multidimensionale-aspecten/ is een gratis downloadbaar boek te vinden. In dat boek staan simpele oefeningen hoe je jezelf kun voorbereiden op channelen.

  Ik heb dit netjes gevolgd en het eerste waarmee ik contact maakte was een soort fairy energie. Een enorm warme, speelse, blije energie. Heel verlichtend en onschuldig. En het maakte mij duidelijk dat het belangrijk is om mezelf te verbinden met dat gevoel. Persoonlijk was ik enorm verbaasd. Ik was dit namelijk vooral gaan doen omdat ik graag met eventuele buitenaardse aspecten in contact wilde treden maar inplaats daarvan kreeg ik elfjes. Ondanks dat de ervaring heel plezierig was wist ik niet zo goed wat ik ervan moest denken. Na wat zoekwerk op het internet kwam ik een video van Gigi Young Tegen die fairy, elf en elemental energie behandelt. https://www.youtube.com/watch?v=aRoAZh8ZicI

  Om de ervaring in het algemeen te beschrijven zou ik het plaatsen tussen iets wat lijkt op een lucide droom of een dagdroom maar met meer bewustzijn erin.

  De tweede energie waar ik contact mee maakte stelde zich voor als Ezekiel. Na dat gegoogled te hebben bleek dat een bijbels figuur te zijn… Wederom wist ik niet zo goed wat ik hiervan moest denken. Ik ben bijna anti religieus opgevoed en heb helemaal niets met de bijbel. Maar na me wat te hebben ingelezen begrijp ik dat deze man bijna 23 jaar lang visioenen kreeg. (zou ik het channelen mogen noemen?) 😀 En ook blijkt Ezekiel blijkbaar onterecht te worden gebruikt door de Ancient Alien aanhangers. http://ancientaliensdebunked.com/references-and-transcripts/ezekiels-wheels/

  Inplaats van de gehoopte buitenaardse wezens kreeg ik via het opening up to channel contact met eljes en bijbelse figuren… In die zin kon ik mijn – withouth expectations – hier nog eens goed oefenen.

  Ik vond beide interessante ervaringen om contact mee te maken en beide hebben me wel degelijk weer wat verder geholpen in mijn eigen persoonlijke groei. Ook vond ik het interessant om te zien hoe je via de oefeningen van het boek vrij simpel zelf je frequentie dusdanig kunt verhogen dat je kunt intappen op dit soort energien op een volledig gecontroleerde en bewuste manier. Net zoals je intapt tap je even later ook weer uit en dan ben je weer volledig in je waakbewustzijn.

  Tot zover de wonderlijke avonturen van mijn eerste stapjes in channelen. 😀
  Op zijn minst een vermakelijke vorm van home entertainment.

  1. Budh

   Ooit lag ik eens te huilen in bed, toen verscheen er een Elfjes-Marionet.
   Met een mooie gladde glimmende huid een spritshoedje op, best wel een ijdeltuit.
   Het keek mij op een speciale manier aan en mijn huilen is toen weggegaan.
   Ik ‘t-zoeken onder mijn dekens en kussen ‘k-kon’m niet vinden maar ‘t-deed mij sussen.
   Als Bastet weet ik iets van Ezechiél’s kiel. u.f.o’s waren als een wiel in een wiel.
   Google eens Ezechiél’s Sphinx ? Dan zie je daar een kater links.

   https://www.youtube.com/watch?v=hcFPZvHw5_M

  2. Treowd

   Mogelijk heb je niet juist gezocht Douwe en dat geef ik aan omdat je juist aangeeft dat je buitenaardse aspecten contact wenst te hebben kan de profeet of ziener Ezekiel de juiste entiteit zijn misschien heb je wat aan deze link

 9. Douwe Bericht auteur

  Dank voor de links Treowd!

  Een kennis van me waar ik het over deze materie over had die gaf aan dat er ook wat auteurs zijn die menen dat profeten, engelen, aliens allemaal hetzelfde zijn maar afhankelijk van de tijdgeest op een bepaalde manier bestempeld worden.

  Dit is de meest moderne, psychische fenomenen en hoe veel ze lijken op UFO/alien encounters, zeer aan te raden!!!!!!

  Daimonic Reality: A Field Guide to the Otherworld
  http://www.amazon.com/Daimonic-Reality-Field-Guide-Otherworld/dp/0937663093/
  Lake monsters, yetis, UFOs, crop circles, guardian angels and visions of the Virgin Mary can all be described as apparitions, and Patrick Harpur weaves together an account of them in this book. He argues that only in the last three centuries or so – and only in Western culture – have such sightings become discredited. In popular mythology they are as active as ever, though spaceships and aliens may have replaced the Land of Faerie and its inhabitants. Drawing on Jung’s “Collective Unconscious”, Blake’s “Imagination”, and the Neoplatonic “soul of the world” among others, Harpur suggests that these phenomena can be made intelligible again by appealing to a different world-view, one which takes them seriously but not literally.

  1. Treowd

   Graag gedaan , inderdaad klopt de tijdsgeest is bepalend in vele gevallen. Eigenlijk channelen de meeste zieners, meeesters, creatievelingen, muziekmakers hun visie door het brengen van verhalen, muziek e.d. of voorspellen gebeurtenissen vanuit hun contact met de BRON. De leegte het mystieke van waaruit inspiratie ontspringt is ook die aansluiting, creatieve mensen danken hun creatie eraan DE BRON is allesomvattend en omnipotent het zit vast aan creatie….. en werelden beyond de materiele manifestatie. 🙂

 10. Budh

  Het is nu raadzaam om de vier krachten v/d sfinx (dat is de
  mens) te beschrijven. Dit meest verborgen geheim is in geen
  enkele periode het werktuig geweest van de slavernij-godsdienst-
  en. Altijd is het een ongeschonden getuigenis gebleven van Ho-
  rus-Dionysus-Christus. Zelfs door de donkerste tijden heeft haar
  Licht, Waarheid, Kracht en Vuur niet aan waarde ingeboet. Op
  geen enkele manier kan de sfinx uitgelegd worden aan de hand
  van de formule der gevallen god. Pas in het Licht van het “nieuwe”
  tijdperk zal zij ontsluierd worden als het ware symbool der Magi-
  sche Kunst.
  In de Sfinx, opgebouwd uit stier-Leeuw-Mens-Arend of Slang, zijn
  de gelijkmatige ontwikkeling en beschikking van de natuurlijke
  principes, elk in zijn gebalanceerde kracht, zichtbaar. Eeuwenlang
  is deze wijsheid verborgen gebleven om niet geschonden te wor-
  den door de slavernij-godsdiensten die deze ten eigen bate zou-
  den hebben aangewend. Zodat door hun vervorming de waarheid
  op een verworden manier tot ons zou zijn gekomen. Nu hun ver-
  val daar is, kan het geheim van de sfinx onthuld worden.

  Secrets of the Pyramids and the Sphinx (True Age 12,500 years ago)
  https://www.youtube.com/watch?v=LUtUrfnWN1M

  1. Douwe Bericht auteur

   Interessant, dank voor de documentaire. Ik ben zelf in 2005 bij de piramides en de spinx geweest.
   Was erg interessant om daar fysiek te zijn. Wonderbaarlijke bouwwerken.

 11. Treowd

  Inderdaad interessante video Budh , wat me opvalt emn wordt gebracht als een gegeven in die video is dat de omtrek van de voet van de piramides gelijk is aan de omtrek van de aarde. Wat nu als de aarde daadwerkelijk geen bol is maar een platte cirkelvormige aardmassa lijkt te zijn? Dan lijkt me die berekenig heel wat eenvoudiger te zijn geweest dan als het nu naar voren geschoven wordt als zij het een wonderbaarlijke ongeloofelijke prestatie. Geeft toch te denken, vooral omdat dat juist zo veel beter voostelbaar zou kunnen vanuit dat platte perspectief en vanwege de praktische mogelijkheid ervan……. 🙂

  1. Budh

   Tja.! In theorie is praktisch alles mogelijk en wordt denken zelfs ook dodelijk.
   Stel ? De Aarde is ook plat, paralel naast de sphere, Hoe gespleten is dan de Heer?

 12. Douwe Bericht auteur

  Wat overigens opvallend is, is dat zowel de zelfregressie oefeningen als de oefeningen uit het boek hoe te channelen precies dezelfde techniek gebruiken om in te tappen op de andere dimensie. Beiden laten mensen een deur voorstellen met een wereld vol licht erachter die mensen openen en doorheen stappen.

  Ben benieuwd ook naar andere mensen hun ervaringen of eventueel hun angsten of twijfels om dit eens voor hunzelf uit te proberen.

  1. Budh

   http://www.osho.nl/New-Osho-NL/Meditatie-uitleg/Erkenn%20jezelf.htm
   Deze is ook interrazand maar je kan vallen door de spiegelrand.
   afhankelijk van wat je erbij visualiseerd valt de luchtspiegeling wel eens verkeerd.

   Solomons~Magick heeft ook een spiegelmanier, die zie je ergens hier;

   http://s1210.photobucket.com/user/Budhymann/media/SupernaturalSuperstition/SolomonsMagick.jpg.html?filters%5Buser%5D=111742940&filters%5Brecent%5D=1&filters%5BpublicOnly%5D=1&sort=1&o=46

  1. Budh

   Het is nu raadzaam om de vier krachten v/d sfinx (dat is de mens) te beschrijven.
   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
   De Sfinx is het teken der Wet, want de stier is leven, de Leeuw is Licht, de Mens
   is Vrijheid en de Arend of Slang is de Liefde. Het is een symbool van bevrediging
   en perfectie van de Wil en het Werk. De voltooing van de waarachtige mens als
   de verzoening van het allerhoogste met het allerlaagste. Voor ons gerief is de
   Sfinx opgebouwd om de diverse krachten te onderscheiden. Om zo een beeld
   te krijgen van de ingewijdene die zijn Wil doet met de degelijke energie van de
   Stier, die durft met de moed van de Leeuw, die weet met het vaardige intellect
   van de Mens en die stil en zwevend is met de verfijnde perfectie van de Arend,
   Slang of Draak. De Sfinx is perfect en in het ware evenwicht en toch heeft zij de
   aanblik van het vrouwelijke principe. Zij is de partner van de Pyramide, de
   Phallus, het pure symbool van de Vader of zon. De betekenis van dit mysterie
   is, dat de ingewijdene “heel” moet zijn, alle krachten in de juiste gradatie bevat-
   tend, alvorens hij de bruid kan zijn van het ene bovenzinnelijke universum. Dit
   ge-Heim wordt verder uitgewerkt door de vier krachten of beesten nader te
   bekijken.

   Wort Vervollucht.

   1. Budh

    ~DE STIER~
    is de wilskracht, constant en onvermoeibaar, gevoed door de energie van de Zon.
    Hij is de kracht en het vermogen van het inwezen en leidt de Mens naar het altaar
    van Licht (dat is inzicht). In de rite van Mithras werd de stier gedood en zijn bloed
    werd als inwijdingsritueel over de aspirant uitgegoten om hem te begiftigen met de Wilskracht voor het Werk. In het land der Hindoes is de Stier gewijd aan de God Shiva,
    de ‘vernietiger’ van alle dingen. Deze God is de Phallus, want zijn Liefde werkt
    krachtens de Wil, net als de Wet die hier is afgekondigd. Apis de Egyptische Stier,
    heeft Khepra de mestkever of Scarabee (een symbool voor de Zon) op zijn tong.
    Dit geeft aan dat door Werk en Wil van de Stier, de Zon op en ondergaat. Al deze
    symbolen hebben in oorsprong dezelfde betekenis, maar de slaven der slavernijgoden hebben hun eigen formule uit deze simpele waarheid gewrongen. Als vleermuizen
    werden zij verblind en verbijsterd door het Licht van de Zon. Er is niets zo eenvoudig of onwetendheid en boze opzet kunnen het verwarren en verkeerd uitleggen. Zie er dus op toe dat de Stier begrepen wordt in termen der Wet van het ‘nieuwe’ tijdperk.

    Wort Vervollucht

   2. Douwe Bericht auteur

    Dank zeer interessante en waardevolle informatie voor mij, zat er misschien toch wat meer achter die ontmoeting dan ik in het begin dacht met Ezekiel. 😀

    1. Budh

     Hihi.! Absoluut ! En op de computer zit je met je “vermetelheid” goed,
     Ik weet niet hoe je het in de maatschappy dit doet. 🙂

     1. Douwe Bericht auteur

      Zolang ik mijn collega’s er niet mee lastig val lijkt het me daar geen problemen geven. 🙂

     1. Budh

      Maar ik merk wel dat als we er de Draak mee steken de manen van de Leeuw verbleken. Voor st-Joris is dat genoeg want dan heeft ie minder aan zijn ploeg.

 13. Budh

  Van de Leeuw wordt gezegd dat hij de moed der Mannelijkheid is en alle dingen die hij bespringt tot zijn prooi maakt. Zeker is de Leeuw inherent aan de Moed, maar meer specifiek staat hij in verband met de Zon, de Vader van het Licht. En voor de Mens is hij daarom de innerlijke Ster. Dit Licht, bewust van zichzelf, is de bron en ophitser van de Stieren-wil en dwingt hem tot beweging en overwinning. De natuurlijke aanleg van de Leeuw is een onbuigzame kracht en een zucht naar strijd. Anders zou de Mens eeuwig bang zijn voor het ongelijksoortige en het vermijden, zodat zijn isolement ten aanzien van de universele Eenheid zijn val zou bevestigen. Om die reden is het individu dat gebrek aan Moed vertoont een lid van het genootschap der duisternis, want vermetelheid is de Kroon der deugd en de wortel van de boom der ware Magie.

  1. Budh

   Weet dat de Leeuw een natuurlijke kwaliteit is, die verborgen is in de mens en men zal zich er niet bewust van zijn totdat men een “ingewijdene” is. Daartoe is de kennis van het menselijk hoofd der Sfinx noodzakelijk. Dit hoofd is het symbool van de vrijheid en geeft aan dat de prikkels v/d Leeuw bewust worden door middel v/d Mens, want zonder dit verstandelijk vermogen is men slechts een automaat. Deze Mens maakt bovendien het begrip voor en de aanpassing aan de omgeving mogelijk, zodat men niet verstoken is van beoordeling en blind gaat in een onbesuisde baan. Een Ster houdt zijn baan niet uit hardnekkigheid, maar uit gevoel voor ieder andere Ster, en dit is zijn ware aanleg. Hoevelen zijn er niet die volharden in een fatale koers, (Pedofielencoacherscircuit) in het geloof dat de slaafse beperking de uitoefening is van hun Wil ? Kennis leert hoe de Wil het best volbracht kan worden! De ‘Mens’ of het verstand is als water dat zich perfect vormt naar zijn vat, de aarde doordringt en oplost, druk weerstaat door zijn aanpassingsvermogen, indien bevroren, rotsen versplintert.
   Zoek daarom de kennis om te weten…

   Wordt Vervollucht.

   1. Budh

    Drie voudig is de Aard der Liefde; Arend, Slang & Schorpioen. Van deze is de schorpioen de mens die zijn Leeuw van Licht en Moed ontkent. Naar het hem schijnt is hij ingesloten door vuur en wacht op het moment dat de angel aan zijn staart hem doorsteekt en hij sterft. Dit zijn broeders en zusters der duisternis die “Ik ben Ik” schreeuwen en de Liefde beperken tot hun eigen persoon. De Slang is de ge-Heime aanleg v/d Mens die zich laat duiden als leven & dood of transformatie. Hij gaat zijn weg in stilte, generaties lang. De Arend is de machtige Liefde die de sleutel is tot de Magie en het lichaam en haar toebehoren op de vleugels neemt om hen in de hoogste extase te voeren. Het is door deze deugd dat de Sfinx waakzaam zijn Zon waarneemt en zonder schaamte tegenover de Pyramide staat.
    De Draak is een combinatie van Arend & Slang en is de Liefde als orgaan v/d Wil door wiens deugd Werk & Wonder van de ene essentie volbracht wordt. Deze Draak heet STILTE, want in het uur van zijn werkzaamheid wordt het innerlijk deel, dat IK zegt, afgeschaft door de vereniging met zijn Geliefde. De-Ster.

    1. Budh

     Nog iets betreffende de stilte, waarmee niet de sprakeloosheid van een stomme geest wordt bedoeld, maar de natuurlijke aanleg v/h onbewust of de Draak. Niet alleen is hij de extase of de ‘dood’ v/h ego in zijn organische werkings-sfeer, maar ook zijn vereniging met de Leeuw, de waarheid van het Zelf. De Stilte is dus de weg v/d Tao en elk geluid is hiervan afgeleid. De Leeuw en de Draak behoren tot het Zelf en de Mens en de Stier zijn hun vrouwelijk duplicaat. De laatsten zijn als een kleed van eer & beloning, gewonnen door de vurigheid van Licht & Liefde. Een mens wordt het meest geacht om zijn intelligentie & Kracht, ofschoon dit slechts de zichtbare uitdrukking is van de verborgen Godheid. Als men goed begunstigd is met deze vrouwelijke energie, groeien de Leeuw & Draak in gelijke mate, overcapaciteit v/h vrouwelijke is een dode ballast. Het intellect zonder Moed geeft een waanzinnige dromer en de werkzame reus zonder moed blijft een SLAAF !!!

     1. Budh

      De aard van de stilte is vastgelegd in de symboliek van de God HARPOCRATUS, het kind in de Lotusbloem. Ook zien we dit in het beeld v/d slang en het ei of de heilige Geest. Het is de meest verborgen energie, het zaak van het bestaan. Daarom zal hij verzegeld blijven in een ark of schrijn, voor de kwaadwilligheid der liefdelozen. Als men het Zelf door Magische Kunst verborgen kan houden in het eigen wezen is dit Stilte. Hiermee wordt niet de ongeldigheid v/h bewustzijn bedoeld, anders ware een steen een betere ingewijde geweest. Verblijvend in die Stilte, bevindt men zich in een soort toevluchtsoord. Dit is bestand tegen de wateren (materie/verstand) die geen vat krijgen op deze omhulling als een Lotus. De Ark of Lotus is de baarmoeder der Hemel-Godin, zonder welke men de prooi werd v/d Nijl en haar Krokodillen. Al is de stilte in het innerlijk cocon een perfect doorgevoerde Extase, toch is het maar de zwangerschap v/d Leeuw, Als de tijd gekomen is ZAL Mens het strrijdperk moeten durfen betreden…

      Wordt Vervollucht

 14. Douwe Bericht auteur

  Voor de liefhebbers, ik heb inmiddels een heel lijsjte channelaars in mijn YouTube staan. Sommige omdat ze leuke dingen vertellen, anderen vooral om nu even wat van te leren. Wat hun ervaringen waren toen ze hiermee begonnen en wat hun ervaringen nu zijn etc.

  Hier wat namen en Youtube kanalen.

  Gigi Young
  https://www.youtube.com/channel/UCo_fdaL6nGtL3fjyP8NsNaw

  Pamela Aaralyn
  https://www.youtube.com/user/pamelaf3211

  Daniel Scranton
  https://www.youtube.com/user/danscranton/featured

  Rob Gauthier
  https://www.youtube.com/user/TReBoryitNE/featured

  Ik vond het wel interessant dat iedereen zo zijn en haar eigen methoden en eigenaardigheden daarin heeft.

   1. Budh

    Als men bewezen heeft een Sfinx te zijn is men gereed de Pyramide tegemoet te treden. Ook deze heeft de vierkante basis der Wet. De 4 Driehoeken die daaruit oprijzen zijn Licht-Leven-Liefde-Vrijheid. Deze ontmoeten elkaar in de top der Perfectie als de pure Mannelijkheid in evenwicht gehouden door de pure Vrouwelijkheid. De Pyramide kent geen verschil van vorm en grootte der zijvlakken zoals bij de Sfinx het geval is. Deze zijn volledig één, behalve in windrichting. De ingewijdene ontvangt de harmonie der vier, krachtens zijn prestaties en dit is de bekroning van het Mens-Zijn, maar nog niet de gelijkstelling met de Goddelijkheid. De bekroning is de voorbereiding & bekransing van de bruid, voor zij de Tempel der eeuwige Lofzang binnengaat om zijn riten te ondergaan. Het werk aan de ontwikkeling v/d Sfinx komt voor het werk aan de Goddelijkheid. De Heer, of Alién-Entiteit daalt niet neer op een slecht ontworpen en scheefgebouwde tempel, noch zal hij verblijven in een onwaardig heiligdom. Volbreng de eerste taak met Geduld & Vlijt zonder verbeten haast naar het Goddelijke. Het is heel zeker dat de schoonheid v/d maagd spontaan en ongedwongen, zonder een beroep te doen op list en verleiding, aan de begeerte van haar Meester beantwoordt. —–S.M. = Sfinx-Magie 🙂 En de Sfinx is De Poortwachter Der Ge-Heim/nissen.(Gethuiste)

    1. Budh

     Let wel op ? 🙂 Nieuwsgierigheid “Doodt” de Kat.!
     Maar de Sfinx is een Curiosum, een Merkwaardigheid, Rariteit, Zeldzaamheid, Etc, enz. e.d. De Sfinx is een Psychopomp voor de Zielsdode en/of Zielloos onbewuste Mens die een sjamanendood mag sterven middels de Anomalie in wijsheden waaruit de Sfinx bestaat…

     ‘Overal op straat komen we zielloze wezens tegen’, schreef H.P. Blavatsky. Dit is een feit. Deze uitspraak betekent niet dat degenen die we zo ontmoeten geen ziel bezitten. De strekking ervan is dat het spirituele deel van deze mensen slaapt, niet wakker is. Het zijn wel levende mensen met actieve hersenen, een dierlijke natuur, maar overigens ‘zielloos’ in de zin dat de ziel niet actief is, maar slaapt; en dat is ook precies wat Pythagoras bedoelde toen hij sprak over de ‘levend doden’. Deze mensen zijn overal. We komen ze, zoals H.P. Blavatsky zegt, overal tegen. De ogen kunnen fysiek helder zijn en stralen van fysieke vitaliteit, maar de ziel ontbreekt eraan; de tederheid ontbreekt, de intense en toch milde warmte van de levende vlam van innerlijke inspiratie. Soms zal onpersoonlijke liefde de ziel in een man of een vrouw doen ontwaken; soms zal ze haar doden als de liefde egoïstisch en grof wordt. De straten zijn vol met zulke ‘zielloze mensen’, maar de uitdrukking zielloze mensen betekent niet ‘verloren zielen’. Dit laatste is weer iets anders. De uitdrukking zielloze mensen is dus een technische uitdrukking. De betekenis ervan is dat mannen en vrouwen, meestal geheel onbewust, nog wel met de monade, de spirituele essentie binnenin hen, zijn verbonden, maar niet zelfbewust ermee zijn verbonden. Ze leven in belangrijke mate in het hersenverstand en in de gebieden van het zintuiglijke bewustzijn. Ze richten zich met genoegen op de onbetekenende zaken van het leven. Ze hebben een normaal gevoel voor eer, enz., omdat het gebruikelijk is en van een goede opvoeding getuigt als men dat heeft, maar het diep innerlijke vuur van verlangen, de weldadige warmte die voortkomt uit het min of meer één zijn met de innerlijke god, kennen ze niet. Daarom zijn ze ‘zielloos’, omdat de ziel niet met vurige energie in en door hen werkt.

     Een verloren ziel betreft daarentegen een entiteit die door verschillende wedergeboorten, misschien een dozijn, of meer of minder, langzaam de ‘gemakkelijke afdaling naar Avernus’ heeft gevolgd, en in wie de verbindingsdraden met de innerlijke geest één voor één zijn verbroken. Verdorvenheid, voortdurende verdorvenheid zal dat teweegbrengen. Haat verbreekt deze spirituele banden misschien sneller dan wat ook. Egoïsme, de moeder van de haat, is de wortel van alle menselijke kwaad; daarom is een verloren ziel iemand die niet alleen zielloos is in de gewone theosofische betekenis van het woord, maar die ook de laatste schakel, de laatste tere draad van bewustzijn, heeft verloren die hem met zijn innerlijke god verbindt. Hij zal de ‘gemakkelijke afdaling’ voortzetten, van de ene menselijke geboorte naar een lagere menselijke geboorte gaan, en dan naar een nog lagere, tot ten slotte de ontaarde astrale monade – alles wat van het eens menselijke wezen overblijft – zelfs het lichaam van een dier kan betreden waartoe ze zich voelt aangetrokken (en dit is één aspect van de leer over transmigratie die in het Westen zo slecht is begrepen); sommige gaan misschien ten slotte zelfs naar planten en zullen uiteindelijk verdwijnen. De astrale monade zal dan zijn uitgewist. Zulke verloren zielen zijn gelukkig bijzonder zeldzaam, maar ze zijn niet wat we zielloze mensen noemen.

     Als de student bedenkt dat een mens een ‘bezield’ wezen is wanneer hij vervuld is van de levende spirituele en intellectuele vurige energieën die vanuit zijn innerlijke god naar zijn hersenverstand stromen, zal hij gemakkelijk begrijpen dat wanneer deze vurige krachten het hersenverstand niet langer kunnen bereiken en zich in het leven van een mens niet langer kunnen manifesteren, het resultaat een zogeheten zielloos wezen zal zijn. Een goed mens, die rechtschapen, trouw, meedogend is, naar het hogere streeft, zachtaardig en eerlijk is en naar wijsheid zoekt, is een ‘bezielde’ mens; een boeddha is iemand die volledig bezield is, en er bestaan allerlei stadia daartussenin.

     W.V.

     1. Budh

      Hier komen we aan het gevaar en verraad v/d Schorpioen. Zijn aanleg is tegen zichzelf gekeerd. als het diepgewortelde ego is het een wezen dat zich verzet tegen de Universele eenheid en is daardoor de mysterieuze grondslag v/h Kwaad. Duitsland is een Schorpioen gelijk Nederland een Kreeft is… ZIEK ??? 🙂 HEIL !!! De Schorpioen bezit een magische kracht en indien hij deze niet gebruikt, vergiftigt hij zichzelf; net als ieder ander orgaan dat zijn functie weigert. De genezing ligt in zijn bondgenootschap met de Leeuw, die noch de omgeving vreest, noch zichzelf verbergt, maar Begerig & Hedonistisch voorwaarts springt.
      Het pad v/d Mysticus heeft zijn valkuilen maar ook zijn Valk-Uilen (Snelle & wijze Avians die deze Mysticus bijstaan). Ofschoon hij op weg is naar de vereniging met het Goddelijke, trekt hij zich terug van zaken die hem niet als Goddelijk toeschijnen. Hierdoor bevestigd & bekrachtigd hij de “duivel” – dat is de dualiteit. Daarom zal men waakzaam zijn om zich op het moment van volle bevrediging van elke Liefdesdaad af te wenden en de hieruit opgedane kracht weer voor een nieuwe tegenstrijdigheid gebruiken. De formule v/d Draak is eeuwige beweging of verandering en om te berusten in gedeeltelijke bevrediging van die natuurlijke aanleg is een wreed oponthoud dat een dualistisch conflict schept. De naam van deze Val=Beperking…

     2. Budh

      Dit moet dan nu zijn alleen doen we het 4x voor de gein,
      666+666+666+6+6+6=2016. 🙂
      Dit zijn 12 zessen, wat 72 is, dus geen sfinxenpis.
      Keken we naar Solomon’s Magick, dan kan Mens komen tot een (Satorische) “kick”.

 15. Douwe Bericht auteur

  Hartelijk dank Budh voor al deze interessante informatie.

  Een paar maanden toen ik begon met dagelijks actief mijn frequentie te verhogen door mijn best voelende gedachten te kiezen kwam er opeens een witte gevederde draak mijn bewustzijnveld in. En inmiddels zijn we de beste vrienden geworden. Ik zie mezelf in menselijke vorm als mijn ‘lagere’ zelf en die gevederde draak als mijn hogere ‘zelf’. Toen ik net bekend raakte met deze witte draak hebben we heel wat afgevlogen. Het gevoel van vrijheid was en is enorm om een stukje te rijden op/als draak.

  Veel recenter kreeg ik een soort visual waarbij ik en mijn draak fuseerden en gezamenlijk een soort engelachtig wezen werden. Buitengewoon liefdevol en buitengewoon krachtig. En kort daarna begon ook mijn actieve interesse in channeling en mijn verkenning van dat avontuurlijke pad. 😀

  En verder volg ik gewoon mijn vertrouwde recept, slecht voelende gedachten onderzoeken met the Work, verder zo goed mogelijk mijn frequentie verhogen door goed voelende gedachten te kiezen en erin te baden, en zo goed mogelijk mijn passie volgen en daarop handelen, etc.

  1. Budh

   Graag gedaan Douwe, ‘t-is prachtige wijze informatie voor ieders
   Spirituele Creatie.
   Joh ! Een witte gevederde Draak ! Dan overwelm je in een Spirituele Taak.
   Er ligt al zeer veel op je pad, wellicht kom je met Draak snel in Kristal-Stad.
   Bagua betekent ook Draak, 3 munten erbij voor een Mantische uitspraak.
   Neem dit ook maar eens door en de cosmos brengt je tot een goed spoor.

   1. Douwe Bericht auteur

    Dank, wel eens van gehoord de I Ching maar ook nog nooit verder in verdiept. Informatie genoeg eerst voor mezelf zie ik wel weer. Dank voor het delen.

 16. Douwe Bericht auteur

  Ik kan ook een account voor je aanmaken budh, dan kun je reacties altijd nog weer bewerken en ook plaatjes invoegen etc. Laat maar even weten of dat handig is, is voor mij geen moeite dat even aan te maken.

 17. Budh

  Mooi ! ik weet niet of ik het kan maar doe het maar dan?
  dan maken we er een Sfinx hoekje van.
  Niet vergeten je dag maand & jaar van je geboorte.

  1. Douwe Bericht auteur

   heb het net aangemaakt, op je huidige email en adres. Als het goed is heb je een mailtje ontvangen. Check voor de zekerheid ook even de spambox. Als je dan inlogt kun je reacties aanpassen als het goed is.

    1. Douwe Bericht auteur

     Heb je het mailjtje gevonden?
     Als het goed is heb je dan een login gekregen. Inloggen kan hier: http://achterdesamenleving.nl/wp-admin/

     Als je daar eenmaal inlogt kom je in het wordpress systeem terecht maar als je dan bovenin op het huisje klikt waar achter de samenleving naast staat ben je weer op de bekende plaats. Daarna als je je reacties ziet zou je eronder een dingetje moeten hebben met bewerken.

     1. Douwe Bericht auteur

      Ah oke, dan kun je je reactie aanpassen zoals je wilt en dan kun je rechts op een blauwe knop drukken met Bijwerken. Dan worden je aanpassingen opgeslagen en ga je weer terug naar de normale website om zo maar te zeggen.

      Als je een reactie aan het aanpassen bent staan erboven een aantal opties waarin een knop met img. Als je daarop klikt kun je een plaatje invoegen. Je hebt dan wel de afbeeldingslokatie nodig, die kun je krijgen door op een afbeelding te klikken ergens onlinen en dan rechtermuisknop afbeeldingsadres kopieren. Die voeg je toe wanneer daar om gevraagd wordt en ik geloof dat je dan nog twee keer op oke moet klikken en dan is het plaatje toegevoegd. Als je dan weer op de blauwe bijwerken knop rechts drukt ga je terug naar hoe de nieuwe reactie eruit ziet.

    1. Douwe Bericht auteur

     Pruts vrolijk wat in de rondte om het onder de knie te krijgen. Je kunt de boel later altijd nog weer aanpassen of weghalen.

   1. Budh

    qwertyuiop[]asdfghjkl asdfghjkl; ][poiuytr .,mnbvcx 34567u8io
    dfghjkl;’rtyuiop[]dfghjkl;rtyuiop[cvbnm,./[poiuytrepr4e

 18. Budh

  ~DE STIER~ is de wilskracht, constant en onvermoeibaar, gevoed
  door de energie van de Zon. Hij is de kracht en het vermogen van
  het inwezen en leidt de Mens naar het altaar van Licht (dat is inzicht).
  In de rite van Mithras werd de stier gedood en zijn bloed werd als
  inwijdingsritueel over de aspirant uitgegoten om hem te begiftigen
  met de Wilskracht voor het Werk. In het land der Hindoes is de Stier
  gewijd aan de God Shiva, de ‘vernietiger’ van alle dingen. Deze God
  is de Phallus, want zijn Liefde werkt krachtens de Wil, net als de Wet
  die hier is afgekondigd. Apis de Egyptische Stier, heeft Khepra de
  mestkever of Scarabee (een symbool voor de Zon) op zijn tong. Dit
  geeft aan dat door Werk en Wil van de Stier, de Zon op en ondergaat.
  Al deze symbolen hebben in oorsprong dezelfde betekenis, maar
  de slaven der slavernijgoden hebben hun eigen formule uit deze
  simpele waarheid gewrongen. Als vleermuizen werden zij verblind
  en verbijsterd door het Licht van de Zon. Er is niets zo eenvoudig of
  onwetendheid en boze opzet kunnen het verwarren en verkeerd
  uitleggen. Zie er dus op toe dat de Stier begrepen wordt in termen
  der Wet van het ‘nieuwe’ tijdperk.

 19. Budh

  ___De-Sfinx___Groeifase in Zinnebeelden-(Metaforiek)___
  ……………………………………………………………………………………………..
  De Sfinx, niet afkomstig van de Egyptische bevolking zelf, maar
  van de Atlantiérs die in Egypte een kultuur opbouwden en er
  onder meer de grote Pyramide neerzetten, was een

  Samenstelling van de 4 vaste tekens, n.l.
  1.het hoofd v/d Mens (Engel~Waterman),
  2.de borst en voorpoten van de Leeuw,
  3.de vleugels v/d Adelaar (schorpioen) en
  4.het achterlijf v/d Stier.

  Hij beeld dus hetzelfde uit als het rechte kruis met de vier
  evangelisten. Een uitbeelding v/d Volledige mens. Daarom
  was het antwoord op het raadsel dat de Sfinx opgaf
  de Mens! Dit raadsel luidde;

  Wat loopt eerst op 4, dan op 2 en ten laatste op 3 benen ?
  Ja, de Mens, die eerst kruipt, dan loopt en
  in zijn ouderdom een stok bij het lopen gebruikt.

  Maar het betekent méér; 4, 2, & 3,
  zijn de getallen van resp,>>>——–> Lichaam, Ziel & Geest !
  432 Hz, 4+2+3=9 De 4, ook uitgebeeld in rechte kruis, is in
  het algemeen het zinnebeeld v/d stof, de Mater/ie (Gaia).
  Dus ook v/h stoffelijk lichaam. 2= de tweeledige Ziel, mannelijk
  en vrouwelijk, verstand en gevoel. Pas als deze twee faktoren
  de derde samen hebben voortgebracht; De-Intuitie begint
  De-Geest te functioneren !

  1. Budh

   Stier is Aspect van Sfinx en later komt er nog een Lynx
   Als je er iets leuks van weet te maken,
   Schreeuwen we in stilte anti onwetendheid v/d daken 🙂

 20. Budh

  Met welk een Kunst en verfijning is de Sfinx tot één geheel gemaakt. Hier zijn in harmonie verenigd: het Licht, of de Leeuw de basis van het bestaan, verstevigd door de levenskracht voor het Werk of de Stier en geleid door de Vrijheid of de Mens, het verstand dat de actie aanpast aan de omgeving. Dit zijn drie deugden in één, noodzakelijk voor alle gerichte beweging: de drijfkracht van zijn arm en de evenwichts- en richtingscontrole van zijn oog. Als er één van deze 3 faalt, wordt het doel gemist. Maar wacht, is er niet een vierde element onontbeerlijk in het Werk? Ja terecht, alles ware tevergeefs zonder een werktuig als het lichaam of pijl en boog. Als werktuig is het lichaam eigendom van de persoonlijkheid en bedoeld om het Werk te volbrengen. Toch is het geen deel ervan net zoals in de gelijkenis van de pijl en boog, deze zijn als wapens v/d Boogschutter een verlengstuk om het doel te treffen. De Draak moet worden gekoesterd door de Leeuw en door gebrek aan energie en uithoudingsvermogen v/d Stier blijft dit werktuig ongebruikt en nutteloos. Als sluwheid, intellect en ervaring van de Mens ontbreken, neemt de vlucht v/d pijl een hopeloos verkeerde richting. (impulsieve bijdehandheid) Perfectioneer deze 4 krachten in de juiste verhouding, zoveel mogelijk ten aanzien van elkaar.

 21. Budh

  Nu we gekomen zijn aan het einde van deze uiteenzetting der Waarheid , als een schip dat op de wilde vaart is geweest en waarvan de uitkijk in het Kraaiennest, aan de horizon een besneeuwde plek bespeurt. Dat is de hoge Pyramide, de wachter bij de haven, het einde van de reis of het laatste deel van deze zeldzame leer betreffende de Mysterieuze Sfinx. Met deze gegevens kan men eigen Aard en Wil ontdekken en hun Kracht en Intellect aanwenden voor hun juiste vervulling. Het moge een baken zijn om een ieder bij te lichten, te bemoedigen en te leiden. Tevens is het een getuigenis en aandenken aan het Woord en Werk van een streven naar Waarheid en Wijsheid. Deze omschrijving v/d Sfinx zit al 30 jaar in mijn map van verscheidene esoterische leren en mag een nieuwe jas krijgen in/door de nieuwe tijd.

  Door Gnana Yoga komt de Mens tot kennis, Door de Karma Yoga komt de Stier aan zijn Wilskracht. Door Raya Yoga wordt de Leeuw tot zijn Licht gebracht en om de Draak te perfectioneren heeft men Bhakta Yoga voor het aandeel v/d Arend en Hatha Yoga voor dat van de Slang. Weet dat al deze krachten in elkaar overvloeien, zodat geen van hen apart volbracht kan worden. Om goud te maken moet men eerst goud hebben, zegt de alchemist. Dus om Sfinx te worden moet men eerst Sfinx zijn. Niets kan groeien behalve langs de normen van zijn aanleg of langs de regels van zijn grondwet. Daarom is het waanzin en een verkrachting v/d Waarheid, om te streven naar iets anders dan de vervulling van de eigen Aard. Draag iedere handeling op overeenkomstig de eigen kennis van die Aard en schenk geen aandacht aan de bemoeienis van iemand die bazelt over het ideale. Het ideale is een gemeenplaats en werkt als een gevangenis voor de mens die juist veerkrachtig leeft en geen verschrikkingen verdraagt, behalve misschien in de dood. Wie Geestelijk wil groeien door zich vast te klampen aan een wet vreemd aan zijn Aard, die ontwikkeld een kankercel en haar/zijn stelsel zal worden vernietigd door één kleine ongehoorzaamheid.

 22. Douwe Bericht auteur

  Ik weet niet of je er 1 of meerdere berichten van zou willen proberen te maken.
  Als je in de website inlogt en op nieuw bericht maken doet kun je dan een bericht concept maken. Handigst om het op te slaan als concept anders wordt het direct gepubliceerd. 😀

    1. Budh

     All Right & All O.K. Nou dit was’t dan.
     Kijk maar wat je ermee doen kan.
     Wil je er nog iets Bij?
     Schrijf ‘t-maar op deze screenlei. 🙂

 23. Budh

  OM=Biogeometrisch een 5 – 1 Cirkel & 4 lijnen. 🙂
  En met jouw Sfinx-oog mag je er een Sfinx in zien verschijnen. 🙂
  Ben je in Beta, dan word je kwaad & denk je; Budhy geeft geen wijze raad.
  Voel eens in je Hart een Wonder? Kijk naar mijn foto & luister naar die url eronder?
  Neem hiervoor een klein uurtje de tijd dan kijk je dwars door mijn vermetelheid.
  Beter is je ogen dicht te doen & open te zijn voor je innerlijk spiritueel fatsoen.

  https://www.youtube.com/watch?v=cb3lkX0G-Ww

 24. Budh


  ‘t-Is zomers warmer als achter een boom maar als Draak verschijnt is het niet als in een droom. Velen hebben het meegemaakt dat ze door Meester Draak zijn aangeraakt, want de Sfinxse stilte van Slang & ‘t-zwevende van Adelaar, maakt zeker de Mens niet bang. Omdat voor de vooruitgang v/d Menselijke Geest, Draak ons voorgaat in een spiritueel feest. Draak raakt je aan en iedereen staat versteld, Maar Let-Op! U wordt positief gekweld. Niemand weet feitelijk waar het vandaan komt en kijkt gedesoriénteerd maar wat in het rond.! Prachtig is deze stille Macht ‘t-Geeft iedereen een positieve Kracht. Het is enkel weer die aardse Stier die stamppotend staat te hijgen, vindt Draak eigenlijk een stekende klier omdat hij er geen vat op kan krijgen. Leeuw zoekt prooi die Draak ons schenkt maar blijft in zijn kracht, voordat hij Draak krenkt. De prooi is er voor wakkere mensen met heel veel innerlijke wensen. Schorpioen die Wens verkent, kent het gif dat Mens zich zelf niet kent, waardoor het Draak niet herkend. Echt het gaat niet zomaar vanzelf dat Mens Draak kent als aspect van Het-Zelf. Draak kent elk facet, van elk een innerlijk Diamant maar Leeuw zorgt voor de lef & moed en geeft elk Kristal zijn heldere gloed en hierdoor zit de aardse Stier niet zomaar aan de kant. Het Drakenvuur is inspiratie en Leeuw geeft je een duw in doen, Stier zorgt dan voor de presentatie en Mens, voelt zich een tevreden schorpioen. Maar Schorpioen zou Schorpioen niet zijn als zijn gif weer begint te broeien, gelijk een Stiertjes-Rund haar melk wil laten vloeien. Ambitie heet dit bij de Mens en is wellicht een Stier-rijke wens. Kracht van Draak is onbeschrijflijk Paranormaal en uitgebreid Omnipotent, waard voor een heel verhaal en ik doe het graag voor deze Eminent.

  ★Dragons!!! & Dragon Wisdom★
  https://www.youtube.com/watch?v=EOVM9NqR0vA
  Klopt idd wat zij in deze video zegt, Draak kan zich met een heel groot oog melden bij je, dan wil die Spiritueel met je vrije, Het voelt als warme adem in de binnenkant van ‘t-voorhoofd aan & in je hart voel je ‘m telepathisch gaan. Kijk dit grote oog maar een poosje aan? Sluit dan je ogen? Dan zie je ‘m nog steeds in de binnenkant van je ogen gaan, en zo zie ik dit elke keer, spontaan, zonder te kijken keer op keer. Dan kom ik in een soort dwangneurose en dan ben ik weer een Heerlijke werkloze. Die het te druk heeft om te werken omdat dat mij niet doet sterken. Draak is Echt een Lieve fijne vent, zeker ook als je z’n humor kent, maar Streng kan hij ook zijn en zelfs dat is fijn. 🙂 Zoals Draak het mannelijke is, is er ook het vrouwelijke, dit zijn dan de Dakini’s. Energie van Dakini, heeft net als Draak een link met het Hemelse vermaak! Zij is Super-Magisch./\ Oeps ! Nou mag ik van Draak niet te ver gaan anders krijg ik een spirituele bekeuring tegen mijn voorhoofd aan… Draak BEMEESTERD alle Aardse Elementen & Elementalen maar dat zijn weer andere verhalen. Dakini en Draak zijn de bronnen van het fenomeen ~Synchroniciteit~ ! Hun stille roep om te komen tot het Hartsdenken verantwoordelijkheid. Deze Synchroniciteit is dus o.a. de Kracht die Draakt waar velen door zijn aangeraakt, dit ook niet juist begrijpen omdat Mens spiritueel nog meer mag rijpen. Mens rijpt niet door kennis van “spirituele” zaken maar door Draak’s eigen innerlijke inspiratie in Materie Creatief te doen vermaken, zowel in entertaining, herstellen en ontwaken. Draak en Mater~Gaia hebben een zeer speciaal verbond waar Mens een Magiér in mag zijn, pas dan is een scheppende circle rond.

  EngeL Dakini & Alién Draak hebben een Vuur~Water zaak.
  Ze verkopen deze Ambrozijn met veren in gouden bekers.
  Enkel de Serafijntjes vinden dit niet volgens afspraak.
  Dus vinden de Cherubijnen nu Serafijntjes spelbrekers.

  Petrus, rotsvast als sfinx die bij poort 1 stond te wachten
  vroeg of hij ook een slok Ambrozijn kon bemachtigen.
  Nu? Vroeg Aap Ha~NUman met 1 knipoog naar Draak Garuda.
  Gisteren mag ook toetert Ganesha naar Meester Shiva.

  Jezus ging z’n hoekie om en kwam weer te voorschijn.
  Dus verstopte iedereen zijn waterpijp & gaf hem wijn.
  Bliksems nog aan toe zei Zeus neem jezelf bij de neus.
  Archontisch kwam Satan God feliciteren als Alién Reus.

  Allah is groot maar in Vimana kon Krishna vliegen.
  Arjuna wou niet meer vechten wat Mohammed vond liegen.
  De lachende Boedha was dronken van de Soma Ambrozijn.
  Doordat Groene Draak eigenlijk geen Greenman kon zijn.

  1. Budh

   Krijg nou achter je Geest bij de 2e Zieleweg een jeuk ! Ik zie nou pas dat dat Bericht 108 is en lig waarlijk als een lachende Boedha in een deuk. 🙂 Zit Draak nou de Draak met me te steken ? Dit is toch wel een speciaal teken. 108 is in het land v/d Hindu’s een ZEER SPECIAAL GETAL …2x mijn geboorte jaar 54 is 108 en samen Blijft het die Sfinxe 9. Maar ja ach wat zijn dan getallen ? Dan multidimensionale informatie watervallen, een Tsunami aan pictogrammen die op een mystieke manier ons zijn in kwamen dammen. 🙂

   https://www.google.nl/?gfe_rd=cr&ei=9TjgVvizKIeCoQeLoY2wAw#q=Hindu+108

   https://www.google.nl/?gfe_rd=cr&ei=9TjgVvizKIeCoQeLoY2wAw#q=Buddhist+108

   1. Douwe Bericht auteur

    Ik begrijp dat als je veel getallen ziet die een betekenis voor je hebben dit vaak ook een teken van synchronisiteit is, dus kortom dat je goed bezig bent met jezelf uit te lijnen met je hogere zelf.

    Getallen als 11.11 etc en wellicht ook dit soort toevalligheden. Het is als het ware een signaal van je hogere zelf dat je goed bezig bent en een aanmoediging om je resonantie verder te blijven volgen zo goed als je kunt. 😀

    1. Budh


     Get~allen 😀 Getallen, Cijfers, Nummers hebben volgens “Draak” net als Elementen ‘Inwezens’. ‘t-Inwezen van Vuur is (reptiel) Salamander, ’t bijt ook dus als geen ander. Dus Getal is echt voor Mens iets ‘levends’ en is hierdoor een spiritueel “ander”! Getal was Slang ~ in 4 Dakini-Zwaardslagen tot 10 stukjes gehakt, toen de delen Slang stijf waren uitgekronkeld bleven deze 10 pictogrammen zo in het menselijk ‘Contract’. Getal is ~/~part~\~ van hoger Zelf, vandaar dus ook 2x Elf…De Atlantiérs ontwierpen een plaatjes-boek bestaande uit 2 delen, als metaforiek om Zelf & Ander te bespelen. 1 deel heeft 22 kaarten wat 2 x 11 is, en waar de Sfinxse 4 en de 4 van Yin/Yang in te waarnemen is. Getal is van Draak, iets spiritueels en niet van Gaia iets Materieels. /…Mens kan geen onsje Getal kopen of met een pondje 9 weglopen…\ Getal is dus ook een Anomalie waarmee Wij ‘t-leven mee belopen. Ook in de Cijfers zijn te vinden 2 speciale delen, zo mag Mens het even & oneven Cijfer bespelen.

     Op Gaia zijn ook 1111=4 Levens vormen
     1=MinerAal.
     2=Plant.
     3=Dier.
     4=De Sfinxe Mens.

     Ook in het Kaartspel zijn 4 zaken in twee 2-en gedeeld;
     Zwart-Schoppen & Klaveren.
     Rood-Ruiten & Harten.

     Nog wat voorbeeldjes;
     God-Jezus, Allah-Mohammed, Krishna-Arjuna,
     HaNuMan & Ganesha, Engelen& Demonen Etc, enz, e.d. o.i.d.

     Iemand enig idee wie dit zou zijn >>>~~~~~> 1111 9 1111
     ……………Juist…………….. >>>~~~~~> …………………..D…. r aa k 😀

     Moehdt juh teeghun Dayfit Aaick Furtellun ?
     Wedduhn dadt tie Kreedoo Moetwaah chaadt Bhellun.?


     In de Pythagoreaanse Numerologische Cijferfilosofie heeft de mysterieuze Getallenmagie een Biogeometrische uitstralings chemie. Feitelijk is dit een hele oude Goetia~Magie, maar U mag ‘t-ook lezen als zijnde Ma-Chi !

     Nr.0 Verbeeld alles of niets De Mandala (Cirkel) van ieders bestaan Zodat U als een Man~d’~Allah (“Gods”~Mens) blijft gaan.
     Tip; Flexibiliteit

     Nr.1 Staat fier rechtop met een schuinende kop.
     Tip; Nederigheid…………………………………………………

     Nr.2 Knielt, gelijk in In~Lak’esch Ala K’in of in Namaskaar.
     Tip;Respect………………………………………………………………………

     Nr.3 Zorgt voor een Familiaire 3 eenheid ‘t-is zo rond vandaar.
     Tip; Fysieke~Spiritualteit……………………………………………………………

     Nr.4 Aards plezier met een kruis en een pyramide hier.
     Tip; Pseudo Religie………………………………………………………..

     Nr.5 De Quintessence van Pentagram via hoek naar ‘t-ronde.
     Tip; Zwangerschap…..Hihi😀 5 heeft dikke buik…………………….

     Nr.6 Ascendeer naar ‘t-Hogere en laat de zonde de zonde.
     Tip; Heel de armen van geest……………………………………………….

     Nr.7 Vlag.
     Tip; Lach ! 😀

     Nr.8 Heeft Toverkracht! ‘t-verbeeld een hogere en een lagere macht, een constante ommekeer en Mens nadert zijn kruispunt keer op keer.
     Tip; Besef Uw eigen eeuwigheid, Nooit heeft U niet bestaan en na elke “dood” blijft U gaan.

     Nr.9 Het hoogste cijfer die Mens een lijn toewerpt opdat het bewustzijn alle tijden blijft aangescherpt.
     Tip; Hou Uw hoger zelf vast dan spiraliseert U met de klok mee zonder enige last.
     😀

     1. Budh

      😀 Verder nog vragen, kritiek of wensen?
      Dan sta ik open voor alle Mensen ! 😀

  1. Budh

   Mooi ! idd zeer interrazand, Draak is dol op plant kristallen, zeker in de Mens. Dan worden Synchroniciteiten ook geen bizarre toevallen en krijgt iedereen voor het 3e-Oog een heldere lens. Eigenlijk zou iedereen het zelf moeten maken, dan hoef je er ook niet zoveel geld aan kwijt te raken. Aan 1- 4*kante meter heb je voldoende, je kan het maken op zolder in een zelfgemaakte kast, maar zet alles goed vast. Hier zie je hoe en Mens leert al doende.

   How to tell if a Marijuana seed is female
   https://www.youtube.com/watch?v=W8pjptNTff8
   Maar doe het wel in je nuchtere Beta staat en niet in je stoonde Alpha staat.! of is het andersom? Soms ben ik in dat rationele dom.! Met een idiot~Beta heb ik eigenlijk niets, 🙁 Zweefteven op een Loden fiets. 🙂 >Ha~LoL< 🙂
   Hier in mijn huiskamer zie je Draak, m’n zoon zit te toeteren een muzikant in de maak 🙂 Het is uiteraard niet deze Draak waarmee ik in Mij een Spiritueel contact

   mee maak. Maar slechts een afspiegeling, want dat is voor mij enkel een mooi houten bling bling. //Voor 19 euro heb ik ‘m gekocht en Tarot-leggers weten dat Getal 19 niets te maken heeft met een lelijk gedrocht.\\ Maar het contact met Draak begint er wel mee, ik brand een kaars en dan komt >~Tevree~< Winti waaier zie je daar ook, hiermee verspreidt ik soms brandend gedroogd Eucalyptusblad rook, wat pas verschijnt nadat je het vuur uitblaast, anders heeft de brandweer haast. ~~@#$%^&*~~ Eigenlijk zijn er hier meerdere draken maar van 1 zal ik de naam van bekend maken. Hij ziet er uit als 11, klinkt totaal anders en als je het uitspreekt gebruik je je achterste tong gewelf. Fonetisch een hoge frequentie maar met een ingehouden longdruk insertie. Hij heet Nga-Nga gelijk als de laatste drie letters in Manga. Je hoort G noch zachte K of C en niet zoiets als Nganga, eigenlijk on-uitlegbaar. Komt dit iemand als bekend voor? Dan zitten we op een soort Z11de Spoor.
   The Flame of the Dragon (liberation of humanity)
   https://www.youtube.com/watch?v=qsouhLQPLVU

   Elemental Dream – listen to samples
   https://www.youtube.com/watch?v=M4AcFrIa30Y


   The Symbology of the Feather (DNA Activation)
   https://www.youtube.com/watch?v=ul1wPrZSWq0

   Een Nobel schoffie verloor zijn sloffie maar hij was bij de pinken en wou niet hinken. Ook wou hij niet liegen dus ging hij vliegen. hij vond een veer en ging toen op en neer. Dit vertelde hij aan z’n ouwe heer, toen die vroeg; “Waar is je slof nou weer ? “. Ouwe Heer is Meester Draak en dat nobele schoffie is eeuwig bij een iemand in de maak. Draak zei tegen Zoon,” Leg even weg die telefoon? Blaas de kaars maar even aan, dan zal ik je iets vertellen over Lady Zwaan.” *Engel Dakini ver weg in een andere Dimensie, Spitste haar oren en Shpongelde 44 Dimensies naar achteren want dit wou zij ook wel even aanhoren. Draak zei tegen Zoon; “Veren zijn eigenlijk net als nagels en haren een soort Kristallen, en het verheugd mij dat je ze opraapte toen die veertjes waren gevallen.” ~ ” Kon ik daarom vliegen?” Zei Zoon, ” Ik werd helemaal licht .! Zonder je te bedriegen! .” ~ “Luister?” Zei Draak; “Gaia is een mooie ster en net als Mens van sterrenstof gemaakt, die stof heet Silicium een Oeroude Vuursteen, wat in Mens zijn D.N.A. is geraakt.” ~ “Huh? ” Zei Zoon ! “Wat is dat DNA ? ~ De Naakte Alién ?” ~ “Ja zoiets” Zei Draak,” Bijna!~ Je hebt nu je vleugels verdient en we gaan vorige week naar school in Kristalstad ” Zei Draak.~”En wie is dan Lady Zwaan?” Vroeg Zoon.~ ” Dat is je Guru (LeerKracht) in Kristalstad, een echte schat, Toen je volgend jaar 2 mensen eeuwen werd, leerde je alles over de Gaiaanse Elementen, van Meester Stier leerde je veel over Aarde, Erts & Plant, Maar Kristallen zijn en hebben voor mensen heel speciale potente talenten. ‘t-Heeft alles te maken met o.a. Gedachten, Communicatie & Aether evenementen. En jij mag vroeger & later die mensen onzichtbaar maar subtiel merkbaar begeleiden die met Kristal werken om zichzelf en Gaia te sterken. Kijk even naar dit filmpje ? ” Vroeg Draak.
   Spirit Science 13 ~ The Crystal Movie
   https://www.youtube.com/watch?v=x6pYAiRqhio
   “Waarom spreken ze zo langzaam ? ” Vroeg Draakje-Chi.~ “Langzaam ? ” Zei Draak. “Mens is niet zo snel als jij. Ze willen, kunnen en ‘mogen’ maar niet begrijpen, dat Verbinding met Entiteit Gaia ‘t-Meest belangrijkste is wat Mens Spiritueel doet rijpen. De reden waarvoor ze op Gaia zijn en dat Kristallen naar Mens toe antennes zijn, die zowel zenden als ontvangen, en zeer veel meer, keer op keer.”~ “Tja” Zei Chi.~” Verbinding met deze OerEntiteit is de bron van inspirationele Energie, Hihi Al-Chemie.” Zei Draakje Chi.~”Juist ! Er is voor Mens maar 1 universele Religie en dat is Inspiratie.!” Voegde Draak toe.”Wij zijn De-Elite” sprak Chi.~”JaJa” Zei Draak. “En geen failliete.!” Spraken ze beiden als bij toeval UIT…….!

   Inner Worlds, Outer Worlds – The Serpent and the Lotus
   https://www.youtube.com/watch?v=yNEruEsb5T4

 25. Budh


  http://www.orakels.org/php/?m=wo_ihexagrams

  Die gouden plaat in het midden is mijn eigen ontwerp mocht iemand
  het ooit ergens anders zien dan is dit O.K….Budhy.

  Ezelsbrug~Yin=vrouwelijk & Yang = een mannelijke staaf.
  6 en 8 zijn onderbroken lijnen 7 en 9 zijn hele Lijnen..

  Pak eens 3 munten uit je portemonee?
  Schud ze in een beker of in je handen en gooi ze op je tafel?.
  Dit doe je 6 keer? Hexa=6, je gaat dus een Hexagram gooien… 🙂
  Kop is meer waard dan munt.
  Dus kop = 3 punten … & … Munt=2 punten.
  Je kan alleen maar 6 of 7 of 8 of 9 punten gooien.
  Vul hier in van onderaf beginnen wat je gegooid heb?
  6e worp……6………punten
  5e worp……7………punten
  4e worp……7………punten
  3e worp……9………punten
  2e worp……9………punten
  1e worp……9………punten
  In dit voorbeeld is Draak je goed gezind. 🙂
  Hier kan je zien wat je gegooid heb.

  Hexagram 43 =
  Titel : 43. de Doorbraak of: de Vastberadenheid
  Omschrijving : Op dit ogenblik maak je op een bepaald gebied waarschijnlijk een moeilijke tijd door. Mensen met minder fraaie bedoelingen hebben je schade berokkend, en dat heeft je veel pijn en verdriet gedaan. Maar onderhuids is de’ situatie reeds aan het veranderen. En de zaak zal pas goed een positieve wending nemen als jij je vastberaden opstelt.

  Je mag je vooral ook niet laten meeslepen door negatieve gevoelens als haat, jaloersheid of wraak. Want dan verlies je een heel pak energie dat je nu juist broodnodig hebt om uit de problemen te raken.

  Sluit ook geen compromis met iemand die niet helemaal recht in zijn schoenen staat. En probeer nooit de ander een koekje van eigen deeg te bakken’, zoals dat heet. Hoe slecht je ook werd behandeld, probeer zelf rechtvaardig en vriendelijk te blijven. En wees ervan overtuigd dat de invloed van die slinkse figuren aan het afnemen is. Al snel zullen ze helemaal niets meer voorstellen. Hoewel ze zich daar, gek genoeg, voorlopig nog niet van bewust zijn en een grote mond blijven opzetten met de bedoeling je te overtroeven.

  Dat kan je hier vinden. 🙂
  http://www.orakels.org/php/?m=wo_ihexagrams

  Alleen jij weet of die tekst klopt en je kan ook van te voren evt, een vraag stellen.
  Het beste is dat je een speciaal Hexagrammen boek koopt o.i.d. 🙂
  Hier meer over Hexagram 43
  http://www.jamesdekorne.com/GBCh/hex43.htm

  Tip; Aan Mens thuis, Steek hier niet de Draak mee door achter elkaar een antwoord te verkrijgen, want dan bent U niet pluis en kunt U het antwoord niet voldoende absorberend tot Uwen hoger Zelf krijgen. Dit munten gooien is naar Uwen Zelf toe een Ritueel. Doe het evt, 1x in de week, dan kunt u er goed over Med-E.T.eren en dit is essentieel. Een eigen innerlijk “Bij”-Geloof kan leiden tot een hoge inspiratie. Reserveer speciale munten en bescherm u met Mantra, Chant, Meditatie of een Gereserveerd~I~Ching~Kristal voor deze Kosmische Communicatie. Het Beste is hiervan een combinatie. veel Suc6. 🙂

  N.B.
  Een Kristal heeft 6 kanten en dit heet dan Hexagonaal 🙂

 26. Douwe Bericht auteur

  1e worp 9 punten
  2e worp 9 punten
  3e worp 9 punten
  4e worp 7 punten
  5e worp 7 punten
  6e worp 6 punten

  6e worp 6 punten
  5e worp 7 punten
  4e worp 7 punten
  3e worp 9 punten
  2e worp 9 punten
  1e worp 9 punten

  1. Budh


   De I-Ching = Het hoge geluid van een Bij~BeL.
   Dit is het Draakje van I-Ching, het bestaat uit 6 kwastlijnen. Met je Sfinx oog kan Mens multidimensionale wezens in zien verschijnen, een soort Casper spookje als zijnde Heilige Geest of een Demoon~Hex, neus en kin waar ik de tanden uit heb gesjeest. Zet je dit op z’n kop dan verschijnt de vlam van Draak. Dus een I~Ching Sfinx in de haak. Een Sleutel voor de deur der verandering. Een vriendje van Sylph die gaan door de muntenring. Zet ‘m eens op de linkerzij ? Wie kruipt daar dan voorbij ? De liggende Boedha? Ha! hA! ha! 😀 Als Nr.11 een spiegel van het Zelf. Op z’n rechterzij zie ik een kopje thee ~ Hmm dat valt mooi mee. En als Bastet zie’k zelfs een kat op z’n gat. En kom de letters OM . Geef ‘m Skies & stokken dan zie je ‘m ook nog knokken. Om een nummertje te maken staat ie klaar om er 64 te raken. Uit Beta kan die je ontvoeren door naar links te blijven loeren. Een danseres van Tai-Chi *Engel Dakini en zelfs Alién~Chi. Tjah! Wie is hier nou Gekkuhenki ? Een werkelijk inspiratie~wonder van een Chi~Biogeometrie. Zowaar een Kundalini Slang maar wel van een hoge rang.
   I ching = 6 letters.
   https://www.youtube.com/watch?v=F6WxbYErijo

   Gurdjieff: Original Symbolism of the Sphinx
   https://www.youtube.com/watch?v=R8fM-uXLAb0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.