Channeling Erik laat twee verschillende manieren van channelen zien

Al sinds enige tijd kijk ik met veel plezier de video’s van Channeling Erik via hun YouTube kanaal. Erik Medhus pleegde op 20 jarige leeftijd zelfmoord en dit bewoog zijn moeder Elisa Medhus om zich te gaan verdiepen in de dood, spirituele vragen rond het thema zelfmoord, etc.

Via een heftig pad met vele lessen praten Elisa en haar zoon Erik tegenwoordig weer met elkaar met de tussenkomst van verschillende channels. Ze praten over allerlei interessante zaken en praten ook regelmatig met bekende mensen die zich in dezelfde regionen als Erik bevinden, van Gandhi tot aan met Hitler. Het spreke hopelijk voor zich dat dit een onderwerp is waar mensen hun eigen kritische denkvermogen en onderscheidingsvermogen dienen te gebruiken.

channeling Erik

Channeling Erik – Gesprekken met mijn zoon in het hiernamaals

Sinds een dikke maand ben ik mezelf ook in het verdiepen onder meer hoe je zelf kunt leren channelen om zo in contact te kunnen komen met je multidimensionale aspecten door in te tappen in ‘hogere’ dimensies. En ik heb de gereedschappen die mij het meest op mijn eigen avontuurlijke ontdekkingstocht hebben geholpen gedeeld in de volgende artikelen voor als mensen zelf ook met deze materie aan de gang willen en voor zichzelf willen uitproberen.

-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Voorbij vorige levens – Simultane parallelle incarnaties
-) Maak zelf contact met je eigen simultane parallelle incarnaties
-) Maak van binnenuit contact met je simultane parallelle incarnaties
-) Zelf contact maken met je multidimensionale / interdimensionale aspecten
-) Gigi Young legt helder uit waarom ‘Aliëns’ en Starseeds belangrijk zijn

In de onderstaande video channelt Kim Babcock eerst via een afstand. Ze heeft contact met Erik terwijl ze zelf volledig bewust is. Daarna trance channelt ze Erik Medhus, iets wat Darryl Anka ook met Bashar doet en op die manier heeft Erik als het ware de beschikking over haar lichaam. De informatie in de video is interessant maar ik vond het zelf ook erg fascinerend om deze twee verschillende manieren van channeling te zien in één video en tevens te horen wat voor effect de verschillende methoden hebben op Kim Babcock. Hier de video:

my-life-after-death-9781582705606_hrIk vind het interessant om te zien hoe deze materie werkt en ik krijg zelf (wellicht volledig onterecht) het idee dat al deze mensen oprecht zijn in wat ze doen. De grens tussen de verschillende dimensies lijkt gemakkelijker overbrugbaar dan ikzelf lang heb gelooft. Ik ben benieuwd of andere mensen ervaringen hebben met dit soort materie wat ze eventueel willen delen in de reacties.

Erik en Elisa Medhus hebben via vele channelsessie ook twee boeken geschreven. De eerste is geschreven door Elisa Medhus waarin ze haar verhaal verteld wat voor enorme impact de zelfmoord van haar zoon had en hoe ze daar mee om gaat. Het tweede boek is volledig gedicteerd door Erik waarin hij zijn verhaal van zijn zelfmoord verteld en wat hij vervolgens doormaakte.

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de onderstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

[bol_product_links block_id=”bol_56c8e9f509d4f_selected-products” products=”9200000013326096,9200000037362240,1001004000902931,1001004000722836″ name=”channeling” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie:
-) Het verhaal van Erik Medhus op Channeling Erik
-) Het verhaal van Elisa Medhus op Channeling Erik
-) Website en verhaal van Kim Babcock
-) YouTube Kanaal Channeling Erik
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Voorbij vorige levens – Simultane parallelle incarnaties
-) Maak zelf contact met je eigen simultane parallelle incarnaties
-) Maak van binnenuit contact met je simultane parallelle incarnaties
-) Zelf contact maken met je multidimensionale / interdimensionale aspecten
-) Gigi Young legt helder uit waarom ‘Aliëns’ en Starseeds belangrijk zijn

10169245_311943515628488_5836977733614385919_n

43 gedachten over “Channeling Erik laat twee verschillende manieren van channelen zien

 1. Douwe Bericht auteur

  En wellicht ook interessant, de wetenschap is zich nu ook in het verdiepen met dit soort materie.

  The Neuroscience Of Trance

  Trance states. Spirit worlds. Inner journeys—often accompanied by immersive drumming—leading to deep knowledge, clarity and insights.

  Shamanic rituals involving each of these have been with us for millennia. They are among the oldest and most widespread forms of healing known to humanity, cutting across cultures and spreading to the four corners of the Earth.

  This universality suggests a biological basis for achieving a trance state. But for all the history of shamanism, for all its significance to the human experience, we actually know very little about the neural underpinnings of altered consciousness in the trance state.

  Now, in collaboration with researchers from the Max Planck Institute and elsewhere, investigators with the MGH Martinos Center for Biomedical Imaging have for the first time explored this phenomenon.

  The project was led by the Martinos Center’s Michael Hove. Hove collected the data with Johannes Stelzer while a fellow at Max Planck Institute and, after moving to MGH, conducted further analyses with the Center’s Koene Van Dijk.

  Fifteen experienced shamanic practitioners from throughout Germany and Austria were invited to participate in experiments, which used the advanced technique functional Magnetic Resonance Imaging (fMRI). Imaging was performed with the shamans either entering into or remaining out of trance while listening to drumming.

  The analyses revealed a great deal about connectivity in the shamans’ brains—that is, the functional links between regions of their brains—during trance.

  The scientists noted, for example, increased connectivity in the posterior cingulate cortex, a major default network hub involved in internally directed thought, as well as in the insula and anterior cingulate cortex, two core control network regions. Co-activation of these areas points to the control network playing a role in maintaining an extended internally directed state during trance.

  – See more at: https://www.nmr.mgh.harvard.edu/news/20150710/neuroscience-trance#sthash.YBT4KPu7.dpuf

 2. searano

  Als kind heb ik tussen volwassenen wel eens meegedaan aan het ‘glaasje draaien’. Men gaat er dan vanuit dat men dan in contact treedt met geesten van overledenen. Darren Brown geeft een vrij aannemelijke verklaring voor dit fenomeen zodat de kans erg groot is dat we niet met geesten communiceren maar met het onderbewuste https://www.youtube.com/watch?v=cma5Zn7xrWU

  Ik kan niet zo goed tegen de filmpjes waarin deze Erik gechanneld wordt. Als ik in het filmpje op ongeveer 3.55 zie hoe Kim Babcock zich ineens vreemd gaat gedragen dan ben ik al weer snel klaar met dit gedoe. Ik vraag me dan echt af waarom ze niet gewoon als anders doet maar in zo’n akelige trance-achtige staat moet schieten, misschien denkt ze wel dat dit zo hoort.

  Maar ik ben benieuwd Douwe wanneer jij het nieuwe channel zal zijn. Je hebt de gereedschappen die jou het meest op je eigen avontuurlijke ontdekkingstocht hebben geholpen gedeeld in de artikelen voor als mensen zelf ook met deze materie aan de gang willen en voor zichzelf willen uitproberen. Maar mijn vraag is dan wat en waarmee hebben deze gereedschappen je geholpen; wat is het resultaat?

  1. Douwe Bericht auteur

   Veel hangt van definities af. All is one and the one is all zoals Bashar het zegt. Je hebt een bewustzijnveld met een oneindig aantal gezichtspunten daarin. Je kunt een ander gezichtspunt binnen dat bewustzijnveld zien als een externe geest, een elfje of een aliën etc. Uiteindelijk is het (ook) altijd een multidimensioneel aspect van jezelf.

   Ik weet niet hoe bekend je bent met channelen in het algemeen en de verschillende vormen die het kan aannemen en hoeveel andere filmpjes je van Kim Babcock hebt gezien waarin ze Erik ‘gewoon’ channelt en niet trance channelt? Ik deel specifiek deze video hier om het verschil te laten zien omdat ik dat interessant vond en wellicht ook voor andere mensen die hun multidimensionale aspecten aan het verkennen zijn interessant en leerzaam kan zijn.

   //Maar mijn vraag is dan wat en waarmee hebben deze gereedschappen je geholpen; wat is het resultaat?//

   Vanuit Bentinho, Bashar en Abraham focus ik me tegenwoordig een boel op me zo goed mogelijk voelen in het moment en het volgen van mijn nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen. Dat heeft mij persoonlijk geleid naar dit onderwerp van o.a. channelen. Het laat me mijn eigen multidimensionaliteit verkennen. Het resultaat daarvan is dat ik een boel leer en me over het algemeen erg goed voel. In die zin is het een gereedschap om mijn eigen frequentie te verhogen.

   Maar volg vooral je eigen innerlijke sturingssysteem, ik kan me voorstellen dat de eigen multidimensionaliteit verkennen niet voor iedereen relevant is. Maar als het dat wel is dan zijn de gereedschappen wellicht van praktisch nut voor anderen.

 3. Nika

  Hoi Douwe,
  wat zijn je verwachtingen omtrent ‘channeling’, en het ‘leren van’?
  Wat denk je wat er gebeurt?
  Had je dan nog nooit een moment in je leven waarin je ‘gesprekken’ voerde met de ‘scheppende kracht”?
  Probeer het eens, zonder al die voorbeelden…het is zo persoonlijk wat er binnen komt oftewel uit komt.
  Vaak is de essentie van alle ‘meldingen’ dezelfde…dus als je de essentie van alles door hebt, kan je rust en vrede, balans en liefde in jezelf vinden…
  Ik snap niet wat het nut is om met b.v. overledenen te praten, buiten je persoonlijke verbinding om, het lijkt dan meer op een vertoning van een show, dan dat het een diepere betekenis heeft en geeft.
  Soms is het beter zich niet steeds met nieuwe informatie (net zo als steeds de laatste sci-fi movies te kijken) vol te gooien, omdat je dan iedere keer verder van je eigen wezen wordt afgeleidt. Je hebt alles al lang in je, vertrouw erop en leef je leven met de beste intenties. <3

  1. Douwe Bericht auteur

   Mijn persoonlijke ervaring is dat het vrij simpel is om in te tappen in andere dimensies. Zowel via vorige levens regressies via de YouTube als de oefeningen uit Opening to Channel is me dat op een hele simpele manier herhaaldelijk gelukt. Daarbij is het mijn persoonlijke ervaring dat dat buitengewoon goed voelt en daarnaast ook erg interessant en leerzaam is voor mij en dus een aanwijzing is dat ik goed zit op mijn persoonlijke pad.

   Ik ben zelf vooral geïnteresseerd in het hoe van zaken. Dus hoe kunnen mensen zich bevrijden van hun stressvolle gedachten, hoe kunnen mensen hun frequentie op een simpele manier verhogen, hoe kunnen mensen hun eigen multidimensionaliteit onderzoeken als ze die behoefte hebben.

   In mijn ervaring dienen mensen hun eigen innerlijke sturingsmechanisme te volgen. Dat is wat ik doe en vandaar dat ik hier deze informatie deel. 😀 Deels om andere mensen wellicht van dienst te zijn maar ook om zelf weer te leren van andere mensen die hier ook mee bezig zijn met dit voor zichzelf te verkennen.

 4. searano

  kritiek op channels is er ook:

  Bashar Exposed, New Age Is False https://www.youtube.com/watch?v=wxcE4u5Zubs

  The Truth Of Desteni https://www.youtube.com/watch?v=l1zqOh3rgW4

  Teal Swan https://www.youtube.com/watch?v=bWiF6LdHPV0

  New Age is al zo oud als de weg naar Rome. Altijd als ik mensen in filmpjes zie, Bashar, Desteni, Teal Swan zie ik dezelfde aanstellerij en drama. Waarom kun je niet gewoon communiceren vraag ik me dan af. Ze spreken mensen aan op doelen die ze moeten behalen om gelukkig te worden, onrealistische doelen die gedoemd zijn om te mislukken wat dan weer schuldgevoelens oplevert en die dan weer voeren naar de zoveelste mensverbeteringsbijeenkomst. En ondertussen rinkelt de kassa.

  1. Douwe Bericht auteur

   En dat is ook heel logisch. Mijn ervaring is dat mensen eerst vertrouwen moeten krijgen in hoe ze om kunnen gaan met hun op angst en gebrek gebaseerde gedachten. De volgende stap is dat mensen ervaring en vertrouwen leren krijgen in hun eigen denkvermogen en onderscheidingsvermogen.

   Als mensen deze twee stappen in die zin niet beheersen is channelen een perfecte afbakening voor een bepaald type kennis. En een man die een alien claimt te channelen in een vorm die te absurd voor worden is maar die informatie doorgeeft die wellicht wel logisch en rationeel klinkt is dan een ideaal iets om dat eigen kritische denkvermogen en onderscheidingsvermogen op te testen en op te oefenen.

   Voor zover ik weet is de kernboodschap van bijna al de mensen die je noemt dezelfde. Volg je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie. Voel jezelf zo goed mogelijk. Welke vorm dat aanneemt is voor iedereen verschillend.

   Wat rinkelende kassa’s betreft is er altijd dat aspect maar tegenwoordig met de YouTube valt dat grotendeels weg en ook dat is aan het individu zelf. Maar ik kan je uit persoonlijke ervaring vertellen dat als je YouTube en Torrentz redelijk snapt je eigenlijk geen geld aan dit soort zaken hoeft uit te geven. Er gaat alleen tijd inzitten van jezelf.

   En ik zou die tijd er alleen in inversteren als het interessant voor je is als het in overeenstemming is met je eigen resonantie. Is het dat niet volg dan waar je eigen resonantie je laat weten wat wel interessant is.

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik laat het graag staan omdat het zeker iets is wat veel mensen zich afvragen en ik zelf ook zeker doorheen ben gegaan. Voor mij werd echter duidelijk dat dat allemaal bij mij ligt.

   Ik zie Bashar, Bentinho, Teal Swan, Gigi Young als reflecties die ik naar mezelf heb aangetrokken omdat het blijkbaar relevant is voor mij. Als ze dan eenmaal in mijn bewustzijnveld zijn is het aan mij wat ik er wel en niet mee wil doen.

   Ik zou zelf op dit moment bijvoorbeeld niet veel geld uitgeven aan informatie van deze mensen als ik dat ook via de YouTube en Torrentz kan krijgen. Bijeenkomsten met gelijkgestemden bezorgen me over het algemeen spontaan uitslag dus ik zal ook niet snel geld uitgeven aan een bijeenkomst. Maar goed ook dat is voor eenieder verschillend.

   Uiteindelijk reflecteren al deze partijen informatie en ik ben het die bepaald wat ik daar wel en niet mee wil doen. Ik moet echter zeggen dat veel van deze channelende mensen meer rationele en bruikbare informatie naar mij reflecteren dan de mainstream media en politiek. 😀

 5. Douwe Bericht auteur

  Het is waar dat de informatie die wordt gegeven niet nieuw is, maar dat komt wellicht omdat ‘hogere’ dimensies geen ruimte en tijd kennen zoals wij. Wat ik tot nu toe heb ervaren is dat informatie wordt gegeven op basis van frequentie en vibratie. Mensen wordt de informatie gegeven die ze verder kan helpen in het verhogen van hun frequentie en dat is op ieder individu persoonlijk afgesteld. En in die zin volledig onafhankelijk van tijd en ruimte.

  Dus als iemand 7000 jaar geleden vanuit een bepaalde frequentie zou intappen en iemand met eenzelfde frequentie nu zou intappen dan zouden ze dezelfde blokken aan informatie krijgen aangereikt. Hoe dat vertaald wordt naar de fysieke wereld hangt een boel af van de fysieke omstandigheden van de persoon die de informatie krijgt aangereikt. Een dogon lid van duizenden jaren geleden zal dezelfde informatie anders vertalen en andere metaforen gebruiken om de kennis in zijn omgeving bruikbaar te maken dan iemand die dat in 2016 in Sedona ontvangt.

 6. Hydra

  Hoi Douwe,

  Het is voor mij altijd fijn om jouw artikelen te lezen. Je openheid en nieuwsgierigheid maken dat ik ook anders ga denken over je items. Niet dat ik het er altijd mee eens ben.

  1. Douwe Bericht auteur

   En ik ben ook altijd blij met reacties op dit soort onderwerpen die ik zelf ook net aan het verkennen ben. Het is ook goed dat mensen verschillend denken zodat je de materie vanuit verschillende gezichtspunten dient te benaderen zodat je er vervolgens je eigen ‘waarheid’ uit kan destileren. 

   Ik ben zelf soms zelfs redelijk verbaasd waar mijn nieuwsgierigheid me nu weer naar toe leidt. 😀 

   http://achterdesamenleving.nl/wp-content/uploads/2016/02/CRWGAtFWUAAmND2.jpg

 7. Douwe Bericht auteur

  Voor de mensen met interesse kan ik wel iets vertellen over mijn ervaringen tot nu toe.
  In dit artikel http://achterdesamenleving.nl/zelf-contact-maken-met-je-multidimensionale-aspecten/ is een gratis downloadbaar boek te vinden. In dat boek staan simpele oefeningen hoe je jezelf kun voorbereiden op channelen.

  Ik heb dit netjes gevolgd en het eerste waarmee ik contact maakte was een soort fairy energie. Een enorm warme, speelse, blije energie. Heel verlichtend en onschuldig. En het maakte mij duidelijk dat het belangrijk is om mezelf te verbinden met dat gevoel. Persoonlijk was ik enorm verbaasd. Ik was dit namelijk vooral gaan doen omdat ik graag met eventuele buitenaardse aspecten in contact wilde treden maar inplaats daarvan kreeg ik elfjes. Ondanks dat de ervaring heel plezierig was wist ik niet zo goed wat ik ervan moest denken. Na wat zoekwerk op het internet kwam ik een video van Gigi Young Tegen die fairy, elf en elemental energie behandelt. https://www.youtube.com/watch?v=aRoAZh8ZicI

  Om de ervaring in het algemeen te beschrijven zou ik het plaatsen tussen iets wat lijkt op een lucide droom of een dagdroom maar met meer bewustzijn erin.

  De tweede energie waar ik contact mee maakte stelde zich voor als Ezekiel. Na dat gegoogled te hebben bleek dat een bijbels figuur te zijn… Wederom wist ik niet zo goed wat ik hiervan moest denken. Ik ben bijna anti religieus opgevoed en heb helemaal niets met de bijbel. Maar na me wat te hebben ingelezen begrijp ik dat deze man bijna 23 jaar lang visioenen kreeg. (zou ik het channelen mogen noemen?) 😀 En ook blijkt Ezekiel blijkbaar onterecht te worden gebruikt door de Ancient Alien aanhangers. http://ancientaliensdebunked.com/references-and-transcripts/ezekiels-wheels/

  Inplaats van de gehoopte buitenaardse wezens kreeg ik via het opening up to channel contact met eljes en bijbelse figuren… In die zin kon ik mijn – withouth expectations – hier nog eens goed oefenen.

  Ik vond beide interessante ervaringen om contact mee te maken en beide hebben me wel degelijk weer wat verder geholpen in mijn eigen persoonlijke groei. Ook vond ik het interessant om te zien hoe je via de oefeningen van het boek vrij simpel zelf je frequentie dusdanig kunt verhogen dat je kunt intappen op dit soort energien op een volledig gecontroleerde en bewuste manier. Net zoals je intapt tap je even later ook weer uit en dan ben je weer volledig in je waakbewustzijn.

  Tot zover de wonderlijke avonturen van mijn eerste stapjes in channelen. 😀
  Op zijn minst een vermakelijke vorm van home entertainment.

  1. Treowd

   Mogelijk heb je niet juist gezocht Douwe en dat geef ik aan omdat je juist aangeeft dat je buitenaardse aspecten contact wenst te hebben kan de profeet of ziener Ezekiel de juiste entiteit zijn misschien heb je wat aan deze link

 8. Douwe Bericht auteur

  Dank voor de links Treowd!

  Een kennis van me waar ik het over deze materie over had die gaf aan dat er ook wat auteurs zijn die menen dat profeten, engelen, aliens allemaal hetzelfde zijn maar afhankelijk van de tijdgeest op een bepaalde manier bestempeld worden.

  Dit is de meest moderne, psychische fenomenen en hoe veel ze lijken op UFO/alien encounters, zeer aan te raden!!!!!!

  Daimonic Reality: A Field Guide to the Otherworld
  http://www.amazon.com/Daimonic-Reality-Field-Guide-Otherworld/dp/0937663093/
  Lake monsters, yetis, UFOs, crop circles, guardian angels and visions of the Virgin Mary can all be described as apparitions, and Patrick Harpur weaves together an account of them in this book. He argues that only in the last three centuries or so – and only in Western culture – have such sightings become discredited. In popular mythology they are as active as ever, though spaceships and aliens may have replaced the Land of Faerie and its inhabitants. Drawing on Jung’s “Collective Unconscious”, Blake’s “Imagination”, and the Neoplatonic “soul of the world” among others, Harpur suggests that these phenomena can be made intelligible again by appealing to a different world-view, one which takes them seriously but not literally.

  1. Treowd

   Graag gedaan , inderdaad klopt de tijdsgeest is bepalend in vele gevallen. Eigenlijk channelen de meeste zieners, meeesters, creatievelingen, muziekmakers hun visie door het brengen van verhalen, muziek e.d. of voorspellen gebeurtenissen vanuit hun contact met de BRON. De leegte het mystieke van waaruit inspiratie ontspringt is ook die aansluiting, creatieve mensen danken hun creatie eraan DE BRON is allesomvattend en omnipotent het zit vast aan creatie….. en werelden beyond de materiele manifestatie. 🙂

 9. Douwe Bericht auteur

  Interessant, dank voor de documentaire. Ik ben zelf in 2005 bij de piramides en de spinx geweest.
  Was erg interessant om daar fysiek te zijn. Wonderbaarlijke bouwwerken.

 10. Treowd

  Inderdaad interessante video Budh , wat me opvalt emn wordt gebracht als een gegeven in die video is dat de omtrek van de voet van de piramides gelijk is aan de omtrek van de aarde. Wat nu als de aarde daadwerkelijk geen bol is maar een platte cirkelvormige aardmassa lijkt te zijn? Dan lijkt me die berekenig heel wat eenvoudiger te zijn geweest dan als het nu naar voren geschoven wordt als zij het een wonderbaarlijke ongeloofelijke prestatie. Geeft toch te denken, vooral omdat dat juist zo veel beter voostelbaar zou kunnen vanuit dat platte perspectief en vanwege de praktische mogelijkheid ervan……. 🙂

 11. Douwe Bericht auteur

  Wat overigens opvallend is, is dat zowel de zelfregressie oefeningen als de oefeningen uit het boek hoe te channelen precies dezelfde techniek gebruiken om in te tappen op de andere dimensie. Beiden laten mensen een deur voorstellen met een wereld vol licht erachter die mensen openen en doorheen stappen.

  Ben benieuwd ook naar andere mensen hun ervaringen of eventueel hun angsten of twijfels om dit eens voor hunzelf uit te proberen.

 12. Douwe Bericht auteur

  Dank zeer interessante en waardevolle informatie voor mij, zat er misschien toch wat meer achter die ontmoeting dan ik in het begin dacht met Ezekiel. 😀

 13. Douwe Bericht auteur

  Voor de liefhebbers, ik heb inmiddels een heel lijsjte channelaars in mijn YouTube staan. Sommige omdat ze leuke dingen vertellen, anderen vooral om nu even wat van te leren. Wat hun ervaringen waren toen ze hiermee begonnen en wat hun ervaringen nu zijn etc.

  Hier wat namen en Youtube kanalen.

  Gigi Young
  https://www.youtube.com/channel/UCo_fdaL6nGtL3fjyP8NsNaw

  Pamela Aaralyn
  https://www.youtube.com/user/pamelaf3211

  Daniel Scranton
  https://www.youtube.com/user/danscranton/featured

  Rob Gauthier
  https://www.youtube.com/user/TReBoryitNE/featured

  Ik vond het wel interessant dat iedereen zo zijn en haar eigen methoden en eigenaardigheden daarin heeft.

 14. Douwe Bericht auteur

  Hartelijk dank Budh voor al deze interessante informatie.

  Een paar maanden toen ik begon met dagelijks actief mijn frequentie te verhogen door mijn best voelende gedachten te kiezen kwam er opeens een witte gevederde draak mijn bewustzijnveld in. En inmiddels zijn we de beste vrienden geworden. Ik zie mezelf in menselijke vorm als mijn ‘lagere’ zelf en die gevederde draak als mijn hogere ‘zelf’. Toen ik net bekend raakte met deze witte draak hebben we heel wat afgevlogen. Het gevoel van vrijheid was en is enorm om een stukje te rijden op/als draak.

  Veel recenter kreeg ik een soort visual waarbij ik en mijn draak fuseerden en gezamenlijk een soort engelachtig wezen werden. Buitengewoon liefdevol en buitengewoon krachtig. En kort daarna begon ook mijn actieve interesse in channeling en mijn verkenning van dat avontuurlijke pad. 😀

  En verder volg ik gewoon mijn vertrouwde recept, slecht voelende gedachten onderzoeken met the Work, verder zo goed mogelijk mijn frequentie verhogen door goed voelende gedachten te kiezen en erin te baden, en zo goed mogelijk mijn passie volgen en daarop handelen, etc.

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank, wel eens van gehoord de I Ching maar ook nog nooit verder in verdiept. Informatie genoeg eerst voor mezelf zie ik wel weer. Dank voor het delen.

 15. Douwe Bericht auteur

  Ik kan ook een account voor je aanmaken budh, dan kun je reacties altijd nog weer bewerken en ook plaatjes invoegen etc. Laat maar even weten of dat handig is, is voor mij geen moeite dat even aan te maken.

 16. Douwe Bericht auteur

  heb het net aangemaakt, op je huidige email en adres. Als het goed is heb je een mailtje ontvangen. Check voor de zekerheid ook even de spambox. Als je dan inlogt kun je reacties aanpassen als het goed is.

  1. Douwe Bericht auteur

   Heb je het mailjtje gevonden?
   Als het goed is heb je dan een login gekregen. Inloggen kan hier: http://achterdesamenleving.nl/wp-admin/

   Als je daar eenmaal inlogt kom je in het wordpress systeem terecht maar als je dan bovenin op het huisje klikt waar achter de samenleving naast staat ben je weer op de bekende plaats. Daarna als je je reacties ziet zou je eronder een dingetje moeten hebben met bewerken.

   1. Douwe Bericht auteur

    Ah oke, dan kun je je reactie aanpassen zoals je wilt en dan kun je rechts op een blauwe knop drukken met Bijwerken. Dan worden je aanpassingen opgeslagen en ga je weer terug naar de normale website om zo maar te zeggen.

    Als je een reactie aan het aanpassen bent staan erboven een aantal opties waarin een knop met img. Als je daarop klikt kun je een plaatje invoegen. Je hebt dan wel de afbeeldingslokatie nodig, die kun je krijgen door op een afbeelding te klikken ergens onlinen en dan rechtermuisknop afbeeldingsadres kopieren. Die voeg je toe wanneer daar om gevraagd wordt en ik geloof dat je dan nog twee keer op oke moet klikken en dan is het plaatje toegevoegd. Als je dan weer op de blauwe bijwerken knop rechts drukt ga je terug naar hoe de nieuwe reactie eruit ziet.

   1. Douwe Bericht auteur

    Pruts vrolijk wat in de rondte om het onder de knie te krijgen. Je kunt de boel later altijd nog weer aanpassen of weghalen.

 17. Douwe Bericht auteur

  Ik weet niet of je er 1 of meerdere berichten van zou willen proberen te maken.
  Als je in de website inlogt en op nieuw bericht maken doet kun je dan een bericht concept maken. Handigst om het op te slaan als concept anders wordt het direct gepubliceerd. 😀

 18. Douwe Bericht auteur

  Ik begrijp dat als je veel getallen ziet die een betekenis voor je hebben dit vaak ook een teken van synchronisiteit is, dus kortom dat je goed bezig bent met jezelf uit te lijnen met je hogere zelf.

  Getallen als 11.11 etc en wellicht ook dit soort toevalligheden. Het is als het ware een signaal van je hogere zelf dat je goed bezig bent en een aanmoediging om je resonantie verder te blijven volgen zo goed als je kunt. 😀

 19. Douwe Bericht auteur

  1e worp 9 punten
  2e worp 9 punten
  3e worp 9 punten
  4e worp 7 punten
  5e worp 7 punten
  6e worp 6 punten

  6e worp 6 punten
  5e worp 7 punten
  4e worp 7 punten
  3e worp 9 punten
  2e worp 9 punten
  1e worp 9 punten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *