One economic system to rule them all!

De mensen achter de onsgeld.nu beweging die op een heel heldere manier uitleggen dat veel van de problemen die we momenteel kennen niet zo zeer een ongeluk of pech zijn maar simpelweg voorspelbare gevolgen van de systeemmechanismen van hoe we ons huidige geldsysteem hebben ingericht, tipten deze documentaire.

10411184_867028399982345_2025458349779893109_n (1)

Deze presentatie legt buitengewoon helder uit hoe de huidige architectuur van ons geldsysteem voor veel problemen zorgt en ook de drijvende motor is achter de globalisatie naar een allesomvattend financieel wereldrijk. – One economic system to rule them all! 😀

Zolang private banken het recht hebben om geld uit het niets te scheppen als schuld en daar rente over mogen vragen waardoor de hoeveelheid geld die de populatie schuldig is (schuld plus rente) altijd groter is dan de hoeveelheid geld in circulatie (schuld) zullen de huidige problemen die we hebben alleen maar groter worden.

Planetary+debts.+Not+mine+before+you+all+jump+up+my_b58b39_5073927

De personen die geld in de vorm van schuld uit het niets mogen scheppen en daar rente over mogen vragen zijn de eigenaren van de wereld. En het is onmogelijk om ooit uit deze val te komen aangezien door rente de hoeveelheid uitstaande schuld (schuld plus rente over die schuld) altijd groter is dan de hoeveelheid geld die er in circulatie is (de tot nu toe geschapen schuld)

De documentaire laat zien wat voor krachten ons geldsysteem losmaakt in de maatschappij en hoe dat een invloed heeft op politiek, de snelheid van de maatschappij en hoe het via krachten vanuit het systeem zelf een globaal financieel rijk aan het scheppen is. Wat zal resulteren in een heel klein groepje mensen die de wereld in eigenaarschap hebben en de rest van de wereld die bij deze kleine groep in de schuld staat …

11150582_438384519619922_4893584999786642203_n

Een absolute aanrader. Wellicht de meest heldere analyse tot nu toe die een prachtig overzichtsbeeld geeft van de krachten achter de schermen die de wereld sturen.


11110401_10153198717316605_2834294087644442983_n
Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de bovenstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

[bol_product_links block_id=”bol_57100dea39326_selected-products” products=”9200000009681345,1001004006855809,9200000000811572,9200000002250605″ name=”geld” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen
-) Website van de Ons Geld Beweging – onsgeld.nu
-) Hoe werkt ons economische systeem eigenlijk?
-) Hoe werkt rente? (deel 1 & deel 2).
-) Bewustzijn over het bankensysteem groeit wereldwijd
-) De doodsspiraal van ons economische systeem
-) Schulden, de eerste 5000 jaar
-) 2000 jaar strijd over de controle van het geldsysteem
-) Wie vormen het internationale private bankenkartel?
-) De top van de geldpiramide, de Rothschildswall-street--follow-the-money_502916c6d47ab_w1500

13 gedachten over “One economic system to rule them all!

 1. Driepinter

  Ik heb hem net bekeken, zeker één van de betere video’s over dit onderwerp. Het geeft ook goed de relatie weer tussen de “regering” en hun en onze “eigenaars”.

 2. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Dit zwaar criminele monetaire en economische systeem zal zich echt niet gewonnen geven zonder zeer velen de dood in te jagen. Iedereen voelt dit in zijn bang gemaakte hart. En eigenlijk gebeurt dit al gezien de vele Amerikaanse aanvalsoorlogen. Het fiat-geld en de hebzucht zèlf zijn tot een kwaadaardig imperium gekomen en kunnen nu alleen nog maar overleven door militaire afpersing en gappen. Want imperia leven nu eenmaal van gappen bij de buren die ze aankunnen. Mijn vrouw en ikzelf zijn er wel zo’n beetje klaar mee. We zijn nu gepensioneerd en gaan onze energie en het restant van onze centen de komende jaren investeren in een klein beetje meer vrijheid en een klein beetje meer democratie. We stemmen nooit meer (stemmen is een anti-democratische daad), ons fiat-geld is omgezet in echt geld en de hut staat te koop. Elke dag ruikt het naar stront in dit land. Het is de slimme poep tussen de oren van onze gluiperige “volksvertegenwoordigers” en hun criminele meesters bij de banken.

  Gauw wegwezen hier!

 3. Johan Bosman (werktuigkundige)

  De macht komt van het zieltogende fiat-geld en de hebzucht…..òf uit de loop van een geweer. Vele decennia van vrije verkiezingen hebben ons hier gebracht. En psychopate organisatie-criminelen als Mark Rutte, Zalm, Pechtold, Roemer maar charmant lachen. Van oor tot oor: ha, ha, ha !!!!

 4. Pieter Stuurman

  Uiteindelijk is er maar één ding dat het huidige systeem in de lucht houdt: onze eigen overtuiging dat het voorgehouden geld begerenswaardig is. En dat we dus bereid zijn ervoor te werken (of het op andere wijze na te jagen).

  Letterlijk NIETS van wat we met dat geld zouden willen kopen, wordt geproduceerd door de geldmeesters. ALLES maken wij (de rest van de wereldbevolking) zelf. Om toegang te krijgen tot die dingen, hebben we die geldmeesters totaal niet nodig.

  Pas als dat doordringt, kan dit kwaadaardige, parasitaire systeem stoppen.

  1. Wat is waar

   /////Letterlijk NIETS van wat we met dat geld zouden willen kopen, wordt geproduceerd door de geldmeesters. ALLES maken wij (de rest van de wereldbevolking) zelf. Om toegang te krijgen tot die dingen, hebben we die geldmeesters totaal niet nodig.//////

   Dit is precies de reden waarom we dus naar een geldloze samenleving toe moeten. Dan kunnen de “geldmeesters”ons niet meer sturen. Zolang de rest van de wereldbevolking gebruik wil blijven maken van hun machtsmiddel (geld) hebben zij de macht over de rest.

 5. bernadette

  One economic system ( wat er wordt uitgerold) als we maar met ons allen er braaf in mee gaan.

  Max Igan (Australië ) is dit weekend nog in Nederland.
  Opgenomen 9 Juni 2017.
  Hij verteld o.a over G5 masten ( magnetron stralingen ) wat voor gevolgen dat heeft voor omgevingen
  planten , dieren en mensen , ook over het langzaam aan pushen van digitaal betalen met pinpas.
  De Agenda achter steeds meer zogenaamde terroristen aanslagen die steeds maar meer
  georkestreerd zullen worden om mensen hun vrije wil in te dammen.
  o.a het surfen op internet aan banden leggen e.d

  Best belangrijk om eens naar hem te luisteren

  https://www.youtube.com/watch?v=uvftXpC4eLY

  DEZE HIERONDER is allerlei informatie wat wij als mensen op deze Planeet gezamenlijk
  er tegen kunnen gaan doen én moeten gaan doen

  END of EMPIRE conference ( international Tribunal) for Naturel Justice all over the Planet

  Sacha Stone laat menige aan het woord ,

  https://www.youtube.com/watch?v=ho_2xvLDdy0

  Hier kunnen mensen die zich innerlijk geroepen voelen in Nederland ,
  zich ook bij aan sluiten in groepjes en zo verder connectie maken om het tij te keren,

  https://newearthnation.org/

  https://newearthnation.org/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *