Documentaire Steven Greer: Sirius – vandaag gratis online gezet

sirius-posterDr. Steven Greer is al lange tijd bezig om het onderwerp van buitenaards leven breed op de kaart te zetten en in de belangstelling te brengen.

Onder andere het Disclosure Project is dankzij hem opgezet. In 2015 is vanuit dit project een documentarie gemaakt met de naam SIRIUS. Deze documentaire is vandaag 22 april 2016 online gezet op YouTube door het Disclosure Project zelf om deze informatie op een nog bredere schaal beschikbaar en bekend te maken.

Het gaat onder ander in op waarom het globale maffiakartel het bestaan van buitenaards leven probeert te onderdrukken. Ze doen dit omdat als mensen zouden weten dat we bezocht worden door buitenaardse wezens, ze zich zouden afvragen hoe deze buitenaardsen hier de aarde kunnen bezoeken? En het antwoord op die vraag zou wel eens het einde van een biljoenen industrie van fossiele energiebronnen kunnen zijn.

Met veel plezier deel ik hier dan ook deze interessante en leerzame documentaire.

 Ik vond het zelf een hele fijne documentaire omdat zowel de negativeit van ons huidige systeem goed belicht wordt en daarnaast wordt het buitenaardse vanuit vele hoeken bekeken zoals bewustzijn, wetenschap en technologie.

[bol_product_links block_id=”bol_5719ec5849216_selected-products” products=”9200000009985136,1001004000767663,9200000053795134,1001004009482894″ name=”aliens” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de bovenstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Website – The Disclosure Project
-) YouTube kanaal – The Disclosure Project
-) The Phoenix Lights – De UFO waarneming met 10.000 ooggetuigen
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Zelf contact maken met je multidimensionale aspecten

-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings

4 gedachten over “Documentaire Steven Greer: Sirius – vandaag gratis online gezet

 1. Aladin

  Persoonlijk vind ik het onderwerp erg boeiend maar ik denk dat ik ondertussen zo’n beetje alles wel gehoord heb wat verteld is omtrent ufo’s en ET’s. bv de interviews van Project Camelot, van Bob Dean en David Wilcock en al die anderen.

  Ondanks alle onthullingen van klokkenluiders, de gewone man zal zich er volgens mij niet eerder mee bemoeien dan wanneer het zijn dagelijkse leven nadelig gaat beïnvloeden.

  Als er ET’s naast en boven hem komen wonen, zijn baan overnemen en gaan koken met onsmakelijke geurtjes en ze met hun vliegende schotels alle parkeerplaatsen bezet houden. 😉

  1. Douwe Bericht auteur

   Als iedereen gewoon lekker doet waar zijn of haar nieuwsgierigheid, interesse en passie lijkt me dat een prima staat van zijn voor mensen over de hele planeet. En kan me goed voorstellen dat buitenaards leven niet voor iedereen relevant en/of interessant is.

   Maar ik merk dat ik het persoonlijk wel erg interessant vind. 😀

  1. wunjo

   Hoi Budh!

   Goed of fout hangt inderdaad af van je perspectief, zo vind ik creatief goed, en destructief fout. Dit gaat echter alleen op in deze schepping, die afhangt van dualiteit, enkel voor het onderscheid :-).
   Wat wij waard zijn is dat deze schepping meer overeenkomt met wie wij echt zijn.

   Bedankt voor je artwork!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *