Donald Trump wil samenwerken met Rusland tegen IS

15036725_1334047216605778_1636244543592986296_nInplaats van al het gepraat over Trump dacht ik dat het interessant zou zijn om eens te horen wat hij nu eigenlijk zelf te zeggen heeft.

In dit fragment legt hij bij CBS aan tafel uit dat hij tegen de oorlogen in het Midden Oosten was. En hij geeft aan dat de hoofdprioriteit van de VS moet zijn om IS te verslaan in samenwerking met Rusland die dat al goed doet.

In mijn ogen zijn het gewoon hele verstandige woorden van Trump. Maar goed bekijk het zelf en beslis zelf.


Volgens mij is het verstandig dat we naar de inhoud gaan kijken wat mensen zelf hebben te zeggen. Inplaats te luisteren naar wat de mainstream media zegt dat we over iemand als persoon zouden moeten vinden.

En tegenwoordig is dat gelukkig ook prima mogelijk. Door gewoon op YouTube zelf op zoek te gaan heb je toegang tot een boel informatie. Op die manier kun je de mainstream media gewoon overslaan. Als die 0 inhoudelijke berichtgeving doen dan is er volgens mij 0 reden om nog langer naar dat soort media te kijken.

Update: voor de liefhebbers is hier een langere speech van Donald Trump waarin hij zijn eerste 100 dagen plan toelicht en uitlegt tijdens zijn verkiezingen. Ik vond het zeer de moeite en mensen begrijpen hierna wellicht ook waarom de Nederlandse mainstream media net als bij Pim Fortuin volledig wordt ingezet om hem zwart te maken.

12 gedachten over “Donald Trump wil samenwerken met Rusland tegen IS

 1. Douwe Bericht auteur

  En nog een interessant artikel.

  Gisteren publiceerden wij de originele tekst van het Contract with the American Voter, waarin het 100 Dagen-plan van Donald Trump is vermeld.

  Waarom? Omdat feiten er toe doen. Opinievorming staat en valt met gebruik van juiste en inhoudelijk betrouwbare bronnen. Feiten raken vaak verloren in het publieke debat en worden weggepoetst in de morele offensieven van de gevestigde media.

  Vandaag brengen wij daarom de speech die Donald Trump op 29 oktober 2016 in Gettysburg (Pennsylvania) hield bij de presentatie van zijn 100 Dagen-plan. Juist in Gettysburg, waar President Lincoln tijdens de Amerikaanse burgeroorlog in 1863 zijn historische speech The Gettysburg Address hield. Waar hij temidden van de bloedige oorlog pleitte voor een herstelde natie en government of the people, by the people, for the people. Een slogan die door Trump omarmd is als het kernthema van zijn presidentschap.

  https://opiniez.com/2016/11/11/wat-trump-zei-en-onze-media-verzwegen/

 2. Johannus Oranjeboom

  Chapeau Douwe, eindelijk eens wat inhoudelijks geschreven i.p.v. het geneuzel in de mainstream media. Misschien is dit interview ook een eyeopener? Verder bestaat er ook de webste van Trump waar zijn plannen een beetje beschreven staan. Het is allemaal afwachten natuurlijk….

  Het gevaar “Clinton” is geweken!; Hajo Smit met Karel van Wolferen
  https://www.youtube.com/watch?v=NraomdBUsaU

  Donald Trump Policies
  https://www.donaldjtrump.com/policies/

 3. Douwe Bericht auteur

  Dank voor de links!

  Als Anarchist ben ik persoonlijk voor geen enkele heersende klasse. Ik denk dat mensen prima in vrijheid en op vrijwillige voet met elkaar kunnen samenleven. En als genoeg mensen mentaal volwassen worden zullen we langzaam maar zeker ook die kant opgaan.

  Maar wat ik tot nu toe in de mainstream media heb gezien over Trump heeft niets meer met journalistiek te maken. Het is puur praten over een persoon, zwartmaken van een persoon, mensen angst aanpraten tegen een persoon, aggressie opwekken tegen een persoon. Wat de mainstream media doet is oneerlijk, onethisch en gevaarlijk. Wat ze nu met Trump deden hebben ze eerder in Nederland met Pim Fortuin gedaan. Puur angst en haat zaaien. Te bizar en ik snap niet dat deze mainstream media journalisten zich niet de ogen uit hun kop schamen.

  Als ik deze video’s van Trump zelf beluister dan kun je het prima inhoudelijk oneens zijn met de man maar het is gewoon een rustige en intelligente man die helder uitlegt wat hij wil gaan doen en waarom hij dat wil gaan doen. En volgens mij is wat hij wil voor de gewone burger in de VS helemaal zo gek nog niet.

  En de Nederlandse mainstream media heeft ook prima toegang tot YouTube en het internet. Ze hebben dus toegang tot wat Trump inhoudelijk te melden heeft. Dat ze dat niet doen laat zien dat ze geen knip voor de neus waard zijn. De Nederlandse mainstream media zijn de roeptoeters van de globale maffia geworden en alles wat niet in hun agenda past wordt op de persoon aangevallen en alle inhoud wordt bewust genegeerd omdat ze zelf totaal geen inhoud hebben en puur op trucs, misleiding en leugens opereren.

  Als de mainstream media daarvoor kiest is dat aan hun maar de mainstream media moet niet denken dat ze nodig zijn. Tegenwoordig kunnen mensen heel simpel de mainstream media gewoon overslaan/omzeilen en zelf via youtube, facebook en het internet informatie tot zich nemen. En je ziet ook dat dat werkt. Mensen keren zich af van de mainstream media omdat ze zien dat het pure inhoudsloze, angstzaaiende PR machines van de Status Quo zijn geworden.

  En nu meer en meer mensen zich afkeren van de mainstream media en ze niet meer serieus nemen, dan is dat opeens de schuld van facebook en YouTube. Naast dat het misleidende leugenaars zijn, blijken het ook nog eens slechte verliezers te zijn. Maar ze hebben verloren en als ze ervoor blijven kiezen om als gereedschap van de Status Quo te functioneren dan gaan ze nog veel meer mensen verliezen.

 4. Douwe Bericht auteur

  Very Down to Earth Donald Trump Interview

  Donald Trump documentary from Donald’s own apartment in Trump Tower. Donald Trump is known as Real Estate Developer, Broker, Hotelier, Golf Course Developer, Avid Golfer, Best Selling Author, Emmy-Nominated TV Star, Radio Celebrity, Restaurateur, Model Manager, Pageant Partner, Merchandiser, Promoter, Philanthropist, Husband, Father and Grandfather.

  https://www.youtube.com/watch?v=HBbs-zm1a4E

 5. prinses Stoepjes

  Ik probeer de onderste video te bekijken en krijg dan sneeuw en de tekst ‘deze video bestaat niet’. Is hier iets aan te doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *