Het buitenaardse wezen Elan van de Essassani spreekt met mensen van planeet aarde

Art by: www.vashta.com

Al enige tijd luister ik graag naar Darryl Anka die het buitenaardse wezen Bashar van de Essassani channelt. Interessant genoeg kwam ik een video van Andrew Bayuk tegen die in 1992 – 1993 ook een paar keer het buitenaardse wezen Elan van dezelfde Essassani heeft gechanneld.

Ik vond het erg interessant om de overeenkomsten te zien in zowel de inhoudelijke boodschap als de vorm waarin deze boodschap wordt gecommuniceerd.

Als je een lezing van Bashar en Elan naast elkaar legt dan zullen mensen volgens mij ook voor hunzelf deze overeenkomsten zien.

Deze lezing van Elan is een leerzame en interessante uiteenzetting van verschillende ideeën en een praktische uitleg hoe mensen hun leven vanuit hun eigen vrije wil en vanuit hun eigen scheppingskracht kunnen vormgeven.

ELAN Part 1 of 3 ~ Clarifying Your Vision

In this first part, Elan describes how to establish and clarify your vision of what you really want out of life. Elan leads a visualization to assist in discovering your passion and true desire.

ELAN Part 2 of 3 ~ Definition and Deservability

In this second part, Elan deals with the mechanism of clear definition of your beliefs. He relates this to the vision of goal that was established in “Clarifying Your Vision”. Elan then proceeds to discuss Deservability and assists in facilitating one to nurture their Deservability.

ELAN Part 3 of 3 ~ Action

In this third and final part – “Lights – Camera – Action” – Elan defines the activation mechanism in physical reality – ACTION. Elan explains how to have clear action and how to drive your life in the direction of your vision or goal. Action is the bottom line to transforming your life.

 

En er is ook een boek, gratis beschikbaar in pdf-vorm met de ideeën van Elan met de titel
Your Power on a Plate. (Mirror)

Mocht Elan je aanspreken dan kun je meer van hem vinden op dit YouTube kanaal.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Volg je hoogste passie met integriteit en zonder verwachtingen
-) Filosoferen met buitenaardse/multidimensionale wezens
-) Hoe Darryl Anka een menselijke radio werd voor het buitenaardse wezen Bashar

-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings
-) Aliën week: Mantid beings

essassani_contact_symbol_by_mocny-d81g8p5

Dit is het contactsymbool van de Essassani, een zwarte driehoek tegen een achtergrond van blauw licht. Als mensen zelf contact willen leggen met de Essassani kunnen ze proberen om op dit symbool te gaan mediteren, etc.

14 thoughts on “Het buitenaardse wezen Elan van de Essassani spreekt met mensen van planeet aarde

 1. Budh

  Het zal mooi zijn om van jou (Douwe) te lezen en te leren,
  wat jouw ervaringen zijn wanneer jij op dat driehoekje gaat mediteren.
  Mocht er iemand anders zijn dan is dit ook wel fijn.

  Reageren
  1. Douwe Bericht auteur

   De eerste keer dat ik dat deed merkte ik dat ik wat bang werd. Zo van oke leuk dat je contact met ons wil maar weet je zeker dat je daar klaar voor bent. Ik heb dat toen maar even gelaten en eerst op andere zaken gefocused om mezelf eerst verder te integreren.

   Recent zijn me met wat mensen van ons lokale starseed hub begonnen met regelmatig samenkomen om ervaringen met elkaar uit te delen en gezamenlijk begeleide meditaties en regressies te doen. Ook zijn we recent begonnen met channel oefeningen op elkaar.

   De laatste keer dat we dat deden afgelopen woensdag ging dat erg goed. Bij mij kwam er duidelijk energie door. Als ik het moet labelen zou ik het vooral arcturiaans / engelen achtig noemen.

   Als ik er nu op deze driehoek mediteer krijg ik een speelse, liefdevolle en dankbare energie door.

   Ik zou overigens graag inzichten die ikzelf o.a. ook via channelen doorkrijgen delen met mensen hier maar in mijn ervaring is het vooral ook vraag gestuurd. Dus mocht je specifieke vragen hebben stel ze vooral dan kan ik ze de volgende keer meenemen in onze oefenclub voor channelen en kijken wat voor informatie er doorkomt.

   Wat komt er bij jou door als je op deze driehoek van de Essassani mediteert Budh? Ben erg benieuwd naar jouw ervaringen en die van anderen op dit gebied.

   Reageren
   1. Budh

    O.K. Mooi ! Thnksz ! Waarschijnlijk weten Zij dat ik met mijzelf heb afgesproken geen Entiteiten toe te laten die niet van mijzelf zijn en/of niet tot mijn hoger zelf behoren, vanwege ervaringen die ik ooit eens had met kleine razendsnelle demoontjes of schaduwwezentjes….ook ik werd een soort van bang maar niet echt wezenlijk van een energie die zich wou laten zien en mij doorgaf of vroeg of ik er klaar voor ben, ik zei hardop Ja, anders was dit hier en nu er niet maar ik wens niet dat mijn bewustzijn naar 1 of ander achtergrond gedrukt zou worden waardoor ik een eventuele waarneming kan krijgen een soort van bezet tot bezetenheid kan voelen en Zij hoeven zich wat mij betreft niet zichtbaar te tonen. Als ik naar dat driehoekje kijk dan vergroot ik het door op afbeelding bekijken te clicken met de rechter muis knop. Ik Zie gelijk verschillende entiteiten in alle buitenvlakken van die blauwe (niet zwarte) driehoek, ik heb nu eenmaal een rijke fantasie maar hier is het m.i. wel overduidelijk…Manipulatief ?
    Op 2 derde naar boven & 2 derde naar rechts zie ik een soort Orb waarvan ik in het echt het vermoeden heb dat dit voertuigen zijn van Zielsdeeltjes. Ooit heb ik een Orb gezien die door de muur naar binnen kwam, er weer in verdween wederom weer zichtbaar werd en toen naar een bel met klingel vloog en die bel luidde daar waren toen 2 mensen bij die dat ook zo ervoeren. Verder kan ik niet verklaren of ik met Essassani’s te maken heb die van mijn eigen hoger zelf zouden kunnen zijn. Ik was ooit eens Esseen in dit huidige leven waar mij verteld werd ”Eens Esseen altijd Esseen” en ik weet nu nog steeds niet of Essassani en Esseen een link met elkaar hebben wat deze namen betreft, wat een vraag kan zijn als iemand wel met enige zekerheid contact heeft met de Essassani.

    Reageren
    1. Douwe Bericht auteur

     Ja het is altijd goed om duidelijk te maken wat je eigen intentie en wensen zijn voor meditaties op dit soort zaken en om ook duidelijk je grenzen aan te geven. Al weet je hogere zelf soms beter wat je nodig hebt dan je persoonlijke identificatie maar dat terzijde.

     Hier wat meer info over wat Sassani en Essassani betekenen:

     They identify themselves by the name Essassani but this is actually the title of their planet. Their race is the Sassani. The Es means ‘place’ and the full name Essassni means ‘place of living light’.

     Ik weet niet waar de naam van de Essenen op gebaseerd is maar het zou goed iets met elkaar te maken kunnen hebben.

     Dolores Cannon heeft ook een interessant boek samengesteld over jesus en de Essesenen voordat ze begon met al haar boeken over ET’s.

     In her classic book JESUS AND THE ESSENES, Dolores Cannon describes the account of a young woman who is regressed back to a life as a man named Suddi who was as an Essene at the time of Jesus. It was with the Essenes that both Jesus and John the Baptist completed their early education. The Essenes strictly adhered to the Laws of Torah and their community housed a library comprising a vast collection of scrolls in numerous languages and a detailed model of the solar system. The messages relayed to and presented by Dolores in this book put forth a different perspective of Jesus and his work and gives comprehensive insight into the lives of the Essenes, an important group who have been purposely left out of the bible.

     O.a. bol verkoopt haar boek erover. Wellicht ook ergens te leen in de bieb.

     Reageren
     1. Budh

      O.K. Er zijn vele boeken geschreven over de Essenen, ook door nederlanders.
      Het woord is naar m.i. gebaseerd op Es wat rijmt op 6
      Esoterie Esseens Essassani Esmerald Escalibur Essentie Esprit. Etc.
      Es = is (Spaans) Esseens= EsZijns, = is1’s
      Het zijn kennen van is– To Be. Zelfs Asians lijkt er op;
      https://www.collinsdictionary.com/dictionary/english/essene
      Dus heeft het een verbinding met elkaar zoals alles.
      Collins = ‘n-bekende naam 1 v/d 13 geillumineerde bloedlijnen heet Collins en ik meen ooit eens gelezen te hebben dat Rayel ook zo heette.

      Zelf ben ik niet zo gelovig, ook niet wat die persoon jezus betreft.
      Ik wens te weten en niet te geloven.
      Aangezien er mensen zijn die contact hebben met de Essassani zou ik hun wel willen vragen wat het allemaal te betekenen heeft waarom Ashtar & BabaJi zich o.a. aan mij heeft laten zien & Waarom 3 “Aliëns” bij mij zijn geweest maar ook waarom ik die uittredingservaring heb gehad met al die kubus/planeten/ruimteschepen, waarom er bij mij zoveel Synchroniciteiten zijn op verschillende gebieden…Verzin ik dit allemaal ?—Ben ik gek ?— Zijn het waandenken of ilussies? Slaat mij fantasie op ‘n-knol op hol ? Lieg ik ? Zijn ‘t-Archontische Hologrammen ? Wat moet ik er verder mee ? Etc, enz. e.d.
      Mocht iemand hier zich geroepen voelen om dit te vragen voor mij aan iemand die contact heeft met de Essassani —GRAAG ?

      En voor de transparantie mag het hier geplaatst worden.
      Bij voorbaat alvast Zeer Bedankt Hoe & wat de verklaring/uitkomst ook moge wezen.

      O Ja ik heb jaren geleden eens in Bovendien bij Nexus eens iets geschreven over mijn Sapulidi uit indonesië mee genomen die ik nog steeds heb, dit is een indonesische handbezem die gemaakt is van de nerven van palmbladeren. in de bijbel werd er iets over geschreven maar vindt er niets meer over en kan het bij Nexus ook niet meer vinden.

     2. Douwe Bericht auteur

      Ok helder ik vond zelf de boeken van Dolores Cannon erg interessant. Ook is zij een persoon die eerst met de Essenen is bezig geweest en later breide zich dat uit naar meer contact met interdimensionale en buitenaardse wezens. Als ik jou zo hoor is dat wellicht een vergelijkbaar pad waar jij jezelf ook op bevindt.

      Mensen worden meer en meer van zichzelf, ze beginnen zich vorige levens of beter gezegd simultane paralelle incarnaties (SPI’S) te herinneren. Als ze dat aankunnen en integreren gaat dat proces door en kun je opeens SPI’S van buiten de aarde herinneren. Je kunt zelfs ervaringen krijgen met dat je het bewustzijn bent van zaken die wij niet eens als levend zouden beschouwen bijv. een tornado of een bloem, etc.

      Ik weet niet of je de vragen even per vraag los zou willen formuleren en dat je superduidelijk maakt wat je precies wilt weten. Dus elk ding wat je specifiek zou willen weten in 1 specifieke losse vraag.

      Je mag het eventueel ook even mailen als je dat fijner vind.

      In het algemeen echter is mijn ervaring dat het universum een beetje test waar je bent. En het gooit je wat kruimels toe en kijkt hoe je daarop reageert. Als het universum je specifiek personen laat zien dan is dat vaak omdat als je dat pad volgt er informatie zal verschijnen die relevant voor je is om te integreren. Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie. Het is dus een richting die je wordt aangereikt vanuit je hogere om te verkennen. Als het universum Ashtar & BabaJi specifiek aan je heeft laten zien zou ik eens wat boeken van ze lezen, lezingen bekijken, hun wikipedia doorlezen. Vast en zeker dat daar relevante dingen ergens voor je eigen verdere ontwikkeling tussen zitten. Je hebt echter altijd vrije wil dus het is volledig aan je zelf om daar wel of geen actie op te nemen. In mijn ervaring is het zo dat als je er wel actie op neemt, zonder verwachtingen over een specifieke uitkomst, dat je weer een stapje verder komt in je ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Ook al realiseer je je dat soms veel later. Het is veel minder lineair als onze hersenen soms zouden willen. 🙂

      Mensen die bezoek krijgen van ET’s hebben vaak connecties in die regionen en op hogere zelf niveau heb je hoogstwaarschijnlijk een afspraak met ze gemaakt dat ze je zouden helpen om jezelf wakker te maken in deze incarnatie van jezelf als mens. Om je te helpen je bewustzijn te groeien. Kan zijn dat je zielsverwanten met die ET’s bent en jij hun scout/verkenner op aarde bent om zo maar te zeggen voor dat team waar jezelf onderdeel van bent op zielsniveau.

      De uittredingsverschijnselen met alles wat je hebt gezien duidt qua rode lijn op hetzelfde. Het is het universum dat je laat zien dat je in de kern onsterfelijk bewustzijn bent en dat je lichaam en je leven als mensen slechts 1 perspectief is binnen een bewustzijn wat veel breder en groter is. Door die uittreding werd je daar aan herinnerd. Wat je omschrijft wat je te zien kreeg duidt dat ook sterk op een SPI in een buitenaardse beschaving. In die zin is het dus ook een zetje van het universum om je te laten zien dat je meer bent dan je menselijke identificatie.

      Verzin ik dit allemaal ?—Ben ik gek ?— Zijn het waandenken of ilussies? Slaat mij fantasie op ‘n-knol op hol ? Lieg ik ?

      Over het algemeen is het antwoord daar nee op. De realiteit is dat je die ervaringen hebt, ik zou jezelf vooral vragen wat kan ik leren van die ervaringen. Je hebt ervaringen maar je ego wil dat graag controleren en labelen en het heeft als doel je een mensenleven te laten lijden. Het kan dus als het zich bedreigt voelt die ervaringen proberen te labelen en te veroordelen, maar dat is niet nodig.

      Je inbeeldingsvermogen is letterlijk je connectie met je hogere zelf. Je hogere zelf gebruikt je fantasie om je verder te laten ontwikkelen. In een gecontroleerde vorm noemen we dat channelen. Met controle bedoel ik dan dat het ego er geen veroordeling op plaats. Door eventueel zelf te leren channelen kun je wellicht dit soort ervaringen binnen een framewerk ervaren wat meer comfortabel kan zijn.

      Over het algemeen gaat het in mijn ervaring met al deze zaken om het ken uzelf principe en vervolgens accepteer jezelf. Veroordeel geen delen van jezelf maar accepteer alle aspecten van je eigen zijn. Vergeef eventueel ook bepaalde aspecten van jezelf als dat nodig is zodat je de ervaringen van die onderdelen kunt gebruiken om in de toekomst andere keuzes te maken. Door die delen te integreren wordt je meer van jezelf en is er minder behoefte vanuit het ego om bepaalde ervaringen te labelen en te veroordelen.

      Goed dit is wat ik zo even snel doorkrijg maar stuur vooral ook even de specifieke losse vragen op en dan leg ik ze woensdag op de channeloefenklas voor aan wat gidsen. 🙂

 2. Budh

  Mooi ! Thanks Douwe Dit begrijp & weet ik allemaal wel. ik zit er zelf niet zo mee en leef mijn leven zoals het gaat en heb er ook geen verwachtingen van wat misschien wel meer zou mogen moeten om de situatie wat meer te kunnen hou vasten al hoewel ik het ook met het grootste gemak kan loslaten. Je ziet zelf en weet wat ik hierboven heb beschreven, om nu een directe specifieke vraag te stellen zou ik niet zomaar kunnen stellen er zijn er zoveel. Wellicht of misschien weet iemand anders vragen op zo’n dusdanige manier te formuleren voor me dat ze voor de Essassani te ??? begrijpen ? respecteren ? waard zijn ? de moeite zijn ? om het aan hun te vragen. ik ben nergens verbaasd over, word er ook niet “gek” van vind het allemaal wel leuk, mooi, interessant, soms word ik er heerlijk rustig en vredig van soms lach ik me echt kapot en val letterlijk van m’n stoel soms lijkt het in mijn gevoel alsof ik het allemaal wel weet en begrijp maar wat en/of Hoe ik er iets mee moet zou idd wel de belangrijkste vraag zijn. ik wil er ook wel voor sterven als Zij mij daar beter kunnen gebruiken maar er valt hier ook nog wellicht veel te leren wat mij betreft want wat er tegenwoordig o.a. op internet geapocalyptiseerd wordt is bijna niet meer te overzien op de 1 of andere al dan niet soms fake manier. Afijn…Ik merk’t-wel als er een biofeedback op volgt. ik ga nu lekker van het weer genieten. 🙂

  Reageren
  1. Douwe Bericht auteur

   De Essasani antwoorden op bijna alles met de vraag of je de formule gebruikt van je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie volgen met integriteit en zonder verwachtingen over een specifieke uitkomst. Zie eventueel ook het nieuwe artikel van Elan die dit nog eens rustig in drie delen uitlegt.

   Wij zijn hier op aarde op visite, zie het als een grote speeltuin. Het is in die zin aan ons om hier acties te nemen op wat we interessant vinden, om dingen te scheppen en te co-creeren die met ons resoneren. Op die manier groeit ons bewustzijn en dat is het hele doel van deze menselijk incarnaties.

   Hoe meer we onszelf durven te zijn, hoe meer we onszelf leren kennen, hoe meer we onszelf leren omarmen hoe hoger onze persoonlijke frequentie wordt en dat heeft ook een effect in het collectief van de aarde.

   Onze eigen frequentie reflecteert in onze fysieke omgeving net zoals onze collectieve frequentie dat doet. De beste bijdrage aan het collectief is dus je eigen frequentie zo goed mogelijk verhogen.

   -) Hoe kunnen mensen hun inherente scheppende kracht terugnemen

   Reageren
 3. Budh

  Leuk ! Leuk !
  Van deze Kubus “9” Synchroniciteit lig ik in ‘n-deuk.
  999CubeUFO
  https://www.disclose.tv/the-newscaster-caught-a-ufo-on-the-sky-cam-and-as-you-can-see-it-shoots-right-past-the-weather-cam-340210

  Hmm, da’s toevallig het url-nr 3402 10 = ZEN dubbel
  ZEN= Z=8 + E=5 + N=5 =18=1+8=9 (3402)
  numeri
  ZEN =10 lijnen Z=3 E=4 N=3 (10)

  19
  19
  Space Sounds: 12 Hours of Our Suns Solar Om Noise
  https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g

  216=9 balletjes 6x6x6=216
  Zen magnetics
  Simple Tutorial for magnetic cube (Buckyballs, Zen Magnets, NeoCube)
  https://www.youtube.com/watch?v=P7tQ8PbIjZA ZA=9 🙂

  BMTA=ook9
  skyfall
  Adele – Skyfall (Lyric Video)
  https://www.youtube.com/watch?v=DeumyOzKqgI

  P.S. Scroll naar boven en kijk naar het 1e (Aliën) plaatje 🙂

  Reageren
 4. bernadette

  @ Budh

  About Adele .. ook zij is rijkelijk $$ beloont voor haar vocale bijdrage.

  Toch wel fascinerend , hoe zorgvuldig al die James Bond Theme Songs gecomponeerd zijn .

  https://www.youtube.com/watch?v=E-IDfoZuQLM&list=PLD4A8sYoLfVckUYSDMdFUeMSJO0DCIGPt

  The songs bleven lang in de top 100 staan.
  The Lyrics zijn met zorg en aandacht in elkaar gemetseld .
  En hebben zeker een impact in het menselijke Brein.
  Woorden … vooral in Songs blijven in ons geheugen ( onderbewustzijn ) gegrift zitten.

  Gladys Knight. Licence To Kill.

  007 James Bond A View To a Kill intro – Duran Duran

  Live And Let Die – Paul McCartney & Wings

  The Man With The Golden Gun

  The Movies waren Kas-krakers $$ in de bioscopen en werden vaak geprolongeerd
  En werden veelvuldig op Staats TV’s getoond .
  Zo ook EGO propaganda werd er goed ingepeperd .
  En mensen zomaar dood schieten is cool .
  James Bond 007 Movies met subliminale koppeling messages al over the world

  https://www.youtube.com/watch?v=TxTCwrIYyZQ&list=PLcw_wDainq1ZMgry2kx73Js70sPyZkxKR&index=9

  About Ufo’s , Orbs … tja , what is real … de technieken zijn stunning voor het oog.

  Ook wel fascinerend zijn Drones.

  2017 NIU Drone Lightshow

  https://www.youtube.com/watch?v=mE9PZKbw4oA

  Best drone show ever! Klangwolke 2016 Linz Austria

  https://www.youtube.com/watch?v=5hS90IXSYWs

  https://www.youtube.com/results?search_query=drones+light+show+

  Reageren
 5. bernadette

  Wat willen we nog meer ..

  Drones as Orbs

  Intel dazzled its Folsom audience on July 15, 2018 with a spectacular light show designed to feature 1,500 drones, in an effort to outdo its previous world record of 1,218 Intel Shooting Star drones.
  The performance displayed multicolored choreography including bright, fireworks-like orbs.
  A single pilot mans the entire fleet of light-emitting remotely controlled machines.
  Video by Paul Kitagaki Jr.

  Groot Beeld opzetten is aanbevolen 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=KhDEEN4gcpI

  Reageren
 6. Douwe Bericht auteur

  Daarom hou ik persoonlijk meer van de gechannelde boodschappen zoals van Bashar en Elan inplaats van de UFO sightings etc. Op deze manier is er al een mogelijkheid om ideeën en gezichtspunten uit te wisselen met ET’s en kunnen we als mensheid ons bewustzijn wat verder groeien. En als we vriendelijk genoeg zijn naar onszelf en naar onze medemens en naar moeder aarde en al de wonderlijke wezens waar we deze planeet mee delen dan is het voor ET’s een signaal dat we wellicht ook technisch gezien aan meer zaken toezijn.

  Op dit moment puur afgaande op het gedrag van de mensheid die elkaar voorliegt, zich voor laat liegen, nog steeds sterk in tribalisme denkt qua huidskleur, religie, geaardheid etc. en daar ook op handelt via oorlog, mishandeling etc, hebben we nog voldoende te leren op dat vlak.

  Persoonlijk hoop ik dat de mensheid snel volwassener wordt zodat we meer en meer constructief met elkaar samen kunnen gaan werken. Wereldvrede is een eerste stap en dan wellicht een globaal ruimteprogramma opzetten.

  Reageren
 7. Budh

  Yep ! & Wellicht misschien ook wel niet. Zoals Bashar verklaart ‘Durf extraordinair te denken’ Mens Weet eigenlijk alles al, Focus Mens zich naar buiten dan laat het zich van alles door de strot duwen en laat Mens zich uitbuiten, Focus Mens zich naar binnen, dan kan het synchroniciteiten innen. Er valt veel te leren zodra je wat buiten jezelf afspeelt door aandacht doet eren.

  Reageren
 8. bernadette

  We gaan er voor @Douwe.

  Peace blessings and Love

  Ralph Smart hier met z’n wekelijkse boodschap ;

  All INDIGOS/Starseeds, WATCH THIS! (Important Message!)

  https://www.youtube.com/watch?v=JYt21KVWLoU

  Spiritual Awakening: WTF is happening to me?

  https://www.youtube.com/watch?v=BdeBdio-iYQ

  Spiritual Awakening Part 2: Elaborating On The SYMPTOMS I’ve Experienced In My Journey So Far

  https://www.youtube.com/watch?v=iEj6Fnt4wYg

  SIGNS YOU ARE WAKING UP (SPIRITUAL AWAKENING)
  Ze praat een beetje in een rap tempo , blijkbaar omdat ze het kwijt wil ?
  Het woordje ,, Fuck,, mogen de dames weg laten 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=9tYOr46qXxA

  Toch maar,, rustig,, terug naar Ralph ,

  12 Symptoms of Spiritual Awakening – Indigo, Crystal, Rainbow, Starseed Signs

  https://www.youtube.com/watch?v=FVzAky1_S1Q

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.