Dienstbaarheid

10169245_311943515628488_5836977733614385919_nHet verkennen van channelen gaat de goede kant op. Ik heb inmiddels redelijk stabiel contact met  een multidimensionaal aspect van mezelf die ik wat vragen die ik had heb voorgelegd. Hier het korte verslag daarvan.


Hoe kan ik het beste andere mensen van dienst zijn? 

Door plezier te hebben, door je eigen vrolijkheid, blijheid en enthousiasme te volgen.

Kun je uitleggen waarom?
Op het moment dat je je goed voelt verhoog je je eigen frequentie, hoe hoger je frequentie hoe beter je verbinding is met je hogere aspecten. Hoe meer verbinding er is tussen jezelf en je hogere aspecten hoe meer je openstaat voor inspiratie vanuit die hogere aspecten. Je hebt dus meer informatie beschikbaar voor oplossingen als je je beter voelt.  

Daarnaast is het van voordeel in je ontmoetingen met andere mensen. Als je mensen vanuit blijheid en plezier ontmoet dan kan dat afgeven op die mensen van wie de frequentie dan automatisch ook verhoogd wordt. Op het moment dat jij jezelf goed voelt zul je andere mensen anders ontmoeten dan als je jezelf slecht voelt. Als je anderen tot dienst wilt zijn is het belangrijkste daarom om jezelf goed en blij te voelen en in staat te zijn die frequentie zo goed mogelijk onder alle omstandigheden vast te houden.

12745896_667503453392053_7495333036144714540_n

Ik heb nooit enige levenstransformatie gezien wat niet begon met de persoon in kwestie die eindelijk moe werd van zijn eigen bullshit.

Wat kan ik doen om negatief ingestelde mensen te helpen?
Je kunt naar ze luisteren, proberen te achterhalen in welke specifieke negatieve gedachten, geloven ze eventueel vastzitten. Je kunt ze informatie aanreiken hoe ze daarmee om kunnen gaan. Je kunt ze informatie aanreiken hoe ze zichzelf goed/beter kunnen voelen.

Maar als ze daar niet voor open staan is het beste wat je kunt doen ze met rust laten. Mensen die vanuit negativiteit hun wereld om zichzelf heen scheppen hebben net zo veel vrije wil als ieder ander en het is volledig hun recht om dat te doen. Zij zijn verantwoordelijk voor hun creatie net zoals jij dat bent voor jouw creatie. Soms is het noodzakelijk voor hun groeiproces dat ze flink wat negativiteit ervaren voordat ze zichzelf vragen gaan stellen en bereid zijn tot introspectie en mogelijke verandering.

Door mensen hun eigen ruimte te geven respecteer je hun vrije wil en dat is vaak het enige wat je kunt doen met mensen die vastzitten in hun eigen negatieve wereld. Als je ze informatie gaat opdringen terwijl ze je daar niet om vragen probeer je in een bepaalde zin hun vrije wil aan te tasten. Dat kan worden gezien als een bedreiging en dan zullen ze zich alleen maar verder van je afsluiten.

Hoe kan ik het beste mezelf van dienst zijn?
Door blij te zijn, je plezier te volgen.

Hou van jezelf zodat je beter in staat bent om van anderen te houden.

Dat is hetzelfde dus?
Ja, wanneer het op dienstbaarheid aankomt moet je altijd kijken of het echt vanuit jezelf komt of niet. Een boel mensen willen dienstbaar zijn omdat ze geloven dat ouders of andere autoriteiten hen dan goede mensen zullen vinden. En ze geloven dat ze gelukkiger zullen zijn als ze die goedkeuring krijgen van die autoriteiten.

Maar sla het zoeken naar goedkeuring over en ga direct voor jezelf goed voelen. Volg niet de agenda van een ander hoe goed bedoelt wellicht ook maar volg je eigen agenda. Bovendien kun je, als het echt relevant voor je is om anderen te helpen mensen veel beter van dienst zijn als je volledig authentiek bent en volledige zuivere motivaties hebt. Wees dus alleen dienstbaar als je daar zelf blij van wordt. En je zult zien dat zodra je simpelweg je eigen plezier volgt, dat dit anderen via synchroniciteit van dienst zal zijn net zoals anderen jou continue van dienst zijn via die manier.

5707_10156375812580538_5039776399597779948_n

Als je de gehele mensheid wakker wilt maken, maak dan jezelf volledig wakker.

Tot zover een eerste vragensessie die ik met mijn multidimensionele zelf of hoe je het ook precies wilt noemen heb gehad. Ik heb op dit moment eigenlijk vooral ook vragen nodig om te stellen. Dus als er mensen hier zijn die vragen hebben deel ze dan in de reacties, ik kan ze voorleggen en kijken of er enige zinvolle reflecties op terug komen.

And remember no expectations 😀

En als er mensen zelf zijn die dit ook aan het verkennen zijn en vragen hebben over het proces zelf dan hoor ik het ook graag.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) 10 veelgebruikte manieren hoe mensen zichzelf goed / beter laten voelen
-) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen
-) Voorbij vorige levens – Simultane parallelle incarnaties
-) Maak zelf contact met je eigen simultane parallelle incarnaties
-) Maak van binnenuit contact met interdimensionale wezens
-) Zelf contact maken met je multidimensionale / interdimensionale aspecten
-) Gigi Young legt helder uit waarom ‘Aliëns’ en Starseeds belangrijk zijn
-) Channeling Erik laat twee methoden van channelen zien
-) Bashar legt uit hoe mensen zelf kunnen leren channelen

[bol_product_links block_id=”bol_56d05e2b08d17_selected-products” products=”1001004000722836,1001004002193452″ name=”douwe” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
 

14 gedachten over “Dienstbaarheid

 1. Douwe Bericht auteur

  Brad Johnson & Adronis: Guidance on Channeling & How to Channel
  In this video, Brad Johnson speaks on the channeling state as well as how one is able to channel in their own unique way. Brad also brings in Adronis via the channeling state and Adronis speaks further on how one is able to be within the moment to connect with flow and be within their most empowered state of being.
  https://youtu.be/0aQp91TrOi0

 2. Douwe Bericht auteur

  Eigenlijk klopt dat niet dat onstsporen, wat ik zelf merk is dat je meer alignment moet willen. Dus dat je meer sereniteit, meer harmoniteit wilt. Je moet meer contact willen maken met je eigen kern en met je eigen multidimensionale aspecten.

  Wat mij daar bij heeft geholpen is
  1) actief oefeneningen doen om mijn frequentie te verhogen, vooral het actief goede gedachten kiezen en daarin baden zoals Bentinho het omschrijft.
  2) zo goed als je kunt je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie volgen.
  3) zelfregressie via YouTube doen. Dit was voor mij persoonlijk een doorbraak in directe persoonlijke ervaring opdoen met het ervaren van multidimensionale aspecten van mezelf in dit geval in de vorm van ‘vorige’ levens.
  4) oefeningen doen uit Opening to Channel, How to Connect with your guide. Dit heeft alles ook vanuit een andere hoek nog eens bevestigd om zo maar te zeggen dat mensen prima in staat zijn zelf contact te maken met hun multidimensionele aspecten.

  Het is dus niet ontsporen maar eerder het tegenovergestelde het begint met het verlangen, de wens te hebben om nog meer en beter met jezelf in contact te treden.

  Ik hoop dat je daar wat aan hebt.

  1. Douwe Bericht auteur

   Als planten je helpen in alignment te komen is het wellicht een goed gereedschap.

   Het is ook wel apart want door heel erg te sturen op meer alignment is mijn lichaam opeens ook andere dingen gaan willen. Zo ben ik in het afgelopen jaar praktisch vegetarier geworden omdat mijn lichaam vlees telkens minder goed verdraagd. Het is een beetje apart om je zo over te geven aan je innerlijke sturingssysteem om telkens meer je frequentie te zuiveren of te verhogen. Ik voel me ook tussendoor tegenwoordig altijd bijna goed en mijn lichaam is gezonder gaan eten en meditaties zijn enorm toegenomen en voelen bijzonder fijn. Op het moment dat je contact weet te maken met multidimensionele aspecten van jezelf is het net alsof je ziel weer een stukje heler wordt. Je komt een soort andere ziel tegen uit dezelfde familie waar je mee kennis maakt. Enorme verbonden hart energie. Heel fijn. Kan het eenieder aanbevelen. 😀

   1. Douwe Bericht auteur

    Laat ik er dan aanraden van maak. Ik kan het eenieder aanrader mits je eigen sturingssysteem ook in deze richting wijst 😀

    Zo niet volg dan je sturingssysteem, volg dan je eigen resonantie.

   2. Douwe Bericht auteur

    Ieder mens heeft een vrije wil en dus ook een innerlijk sturingssysteem.
    Dat mensen er totaal geen verantwoordelijkheid voor hebben genomen is iets wat alleen zijzelf kunnen herstellen.

    En wederom het hoeft niet. Als mensen liever hun leven richting blijven geven door geen eigen verantwoordelijkheid te nemen dan is dat hun keuze maar goed als de resultaten je dan niet bevallen dient men ook niet te klagen maar zichzelf eens goed in de spiegel aan te kijken.

   3. Douwe Bericht auteur

    Of er grote problemen mee komen zullen we gaan zien. Mensen die massaal hun verantwoordelijkheid proberen af te schuiven op de politiek of een andere elite lijkt in ieder geval ook niet geweldig te werken. 😀

 3. Douwe Bericht auteur

  Bashar – The Best Way to Serve is by Being an Example
  The idea of your purpose is really just to be who you are as best as you can be, and that’s the only mission you All have. By being a Living Example you give everybody the best Opportunity to see that it can work for them Too, if They So Choose.
  https://youtu.be/miQtXM5kbHY

  1. Douwe Bericht auteur

   Misschien hebben we beide voorbeelden wel nodig. De Gandhi’s en de Hitler’s zodat we daarna zelf kunnen kiezen wiens reflecties we willen gebruiken om onszelf verder te ontwikkelen.

   1. Douwe Bericht auteur

    Mensen dienen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen zijndheid. Mensen kunnen niet naar de rottigheid in de wereld kijken en dan zeggen dat heeft elite gedaan daar kan ik niets aan doen. En dan aan de andere kant wel de credits willen claimen als iets ze wel aanstaat.

    Als mensen niet integer zijn en geen verantwoordelijkheid over hun eigen leven nemen dan zijn dat duidelijk nog twee stappen die mensen eerst zullen moeten integreren. Die alignment zal eerst binnen hunzelf moeten plaatsvinden.

    Het vergt eerlijkheid om naar jezelf en de huidige staat van de mensheid te kijken en te kijken hoe de maatschappij op dit moment een reflectie van jezelf is en hoe jij je eigen staat van zijn kunt veranderen.

  2. Joke Wijsbeek

   Wat ik mooi vind aan je sessie is dat het zo herkenbaar is. Sins ik sinds lange tijd weer aandacht geeft aan mijn paardendroom gaat mijn leven makkelijker en vloeiender. IK denk als je je hartspassie en dromen vergeet dat je langzaam versteent zonder dat je het in de gaten hebt . Weer plezier gaan beleven in de dingen waar je van houdt of gehouden hebt smelt je hart zodat het weer kan stromen en dienstbaarheid een automatisme is zonder dat het een opoffering wordt

   1. Douwe Bericht auteur

    Ja precies, mooie omschrijving.
    Het principe is simpel en als je de bal eenmaal aan het rollen brengt en het simpelweg durft te volgen ontvouwd het zichzelf allemaal natuurlijk 🙂

 4. Joke Wijsbeek

  Vraagje: Die zelf regressie doen, Heb je een Link voor mij in Youtube. Ben altijd een beetje huiverig bij Hypnose. Ook al is het zelfhypnose. Ik ben erg gevoelig voor sfeer en woorden en wil het met een zuiver clip graag proberen, Wat heb jij gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *