Elite kindermisbruik beerputten in UK, VS, Israël en NL openen zich verder en verder

De beerput van elite kindermisbruik netwerken worden op verschillende plaatsen in de wereld verder en verder geopend. Recentelijk komt er vooral in de UK, de VS en Israël een boel naar boven maar ook de Nederlandse Demmink affaire blijft actueel en is inmiddels ook op meerdere plaatsen internationaal bekend aan het worden.

Recent wijde The Corbett Report er, na er eerder al een uitgebreid artikel over te hebben geschreven – Pedophiles in politics: an open source investigation – , nu ook een videopodcast aan – Episode 304: political pedophilia – waar onder meer ook de Nederlandse Demmink Affaire wordt besproken waardoor deze opnieuw bij een breed engelstalig publiek bekend is geworden.

cardnokidsabuse

Nederland is internationaal gezin een spil in mensenhandel en kindermisbruik. We kunnen hier als burgers niet langer onze ogen voor sluiten. Dat de Nederlandse overheid ondanks herhaaldelijke aangiftes van meerdere vermeende slachtoffers nog steeds niets onderneemt tegen Demmink is een teken aan de wand van de uitgebreidheid van deze kindermisbruik netwerken in o.a. de Nederlandse politieke elite.

Deze Nederlands ondertitelde Videopodcast van The Corbett Report laat zien hoe deze kindermisbruik ringen in Engeland tot in de hoogste regionen van politiek, mainstream media, het koningshuis, etc. reiken. In de VS zijn via verschillende paden connecties met kindermisbruik ringen die leiden tot aan het witte huis en waar betrokken personen goede vrienden van ex-presidenten zijn, ook hoge oud regeringsleiders van Israël zijn via dezelfde bron betrokken. En ook komt Nederland met Demmink en Baybasin voorbij. De videopodcast is in het Nederlands ondertiteld door Irma Scheffers die zelf op haar nieuwe media blog eerder ook al twee artikelen wijdde aan dit onderwerp.
-) Doofpot seksueel kindermisbruik springt open
-) Nog meer doofpotten van seksueel kindermisbruik

Onze hartelijke dank aan Irma voor haar aandacht voor deze materie en haar vertaalwerk:

Al met al is het amper uit te drukken hoe schokkend deze kindermisbruik netwerken zijn en hoe de elites van vele landen waaronder Nederland hier bij betrokken zijn.

In het boek Kinderen te Koop onthuld Marcel Vervloesem hoe Nederlandse, Belgische, Franse en Duitse kindermisbruik netwerken met elkaar verweven zijn en tot aan het Nederlandse koningshuis reiken.

In het boek Kinderen te Koop onthuld Marcel Vervloesem hoe Nederlandse, Belgische, Franse en Duitse kindermisbruik netwerken met elkaar verweven zijn en tot aan het Nederlandse koningshuis reiken.

Dit is een onderwerp wat emoties terecht hoog doet oplopen, en daarom is het des te belangrijker om feitelijk te blijven en deze informatie, ook al is het nog zo een onplezierig onderwerp bespreekbaar te maken en te blijven verspreiden. Deze aflevering van The Corbett Report is een goed voorbeeld van gedegen informatie wat niet genoeg gedeeld kan worden over dit onderwerp.

Het is de hoogste tijd dat dit soort kindermisbruik netwerken zo snel mogelijk worden gestopt en dat de corruptie die via dit soort netwerken wordt gezaaid en het wanbestuur van naties die eruit voortkomen ophoudt.

Het is tijd om onze bestuurlijke lagen in Nederland te zuiveren van de invloed van deze kindermisbruik netwerken en de betrokken personen te stoppen, hun invloed te neutraliseren en ze vervolgens te veroordelen zodat er een einde kan worden gemaakt aan de totaal corrupte politiek die het in de hand werkt.

Daarnaast kunnen we de systematische internationale rol die Nederland speelt in mensenhandel en kindermisbruik netwerken niet langer onder onze eigen neus laten doorgaan. Elke dag dat deze netwerken door kunnen blijven gaan worden er meer onschuldige kinderen het slachtoffer ervan.

Aanverwante artikelen en informatie: 
-) Pedophiles in politics: an open source investigation
-) Corbett Report – Episode 304: political pedophilia
-) Huffington Post – A powerfull pedophile (over o.a. Demmink) 
-) Doofpot seksueel kindermisbruik springt open
-) Nog meer doofpotten van seksueel kindermisbruik
-) Nederlandse rechtsstaat corrupt en chantabel via kindermisbruik netwerken?
-) Open brief aan de NOS over mensenhandel en kindermisbruik
 -) Boek: Kinderen te koop door Marcel Vervloesem
-) Geheime diensten organiseren kindermisbruik netwerken om zo controle over naties te krijgen

[bol_product_links block_id=”bol_56d75f7a1acab_selected-products” products=”9200000044666994,9200000052528947,9200000019106844,9200000046390016″ name=”Ton Derksen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

8 gedachten over “Elite kindermisbruik beerputten in UK, VS, Israël en NL openen zich verder en verder

 1. Douwe Bericht auteur

  Klopt hier ook een recent artikel van ze over Nederlands, Belgische en Duitse betrokkenheid bij een kindermisbruik en hoogstwaarschijnlijk ook moordzaak.

  Moorden in Belgisch-Nederlands-Duitse pedofilie-zaak
  https://morkhoven.wordpress.com/2015/07/15/moorden-in-belgisch-nederlands-duitse-zandvoortzaak/

  Het AD publiceerde hier recent ook zowaar wat over en via de google en vele nieuwe media blogs die hier al jaren over schrijven zoals bijv. Micha Kat is nog veel meer te vinden.

  Vermissing Duitse Manuel nooit opgelost ondanks tips
  http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/4099169/2015/07/11/Vermissing-Duitse-Manuel-nooit-opgelost-ondanks-tips.dhtml

  Als je dan leest hoe justitie en politie in al deze landen alles op alles zetten om dit soort onderzoeken te saboteren en te traineren dan kun je gewoon op je vingers natellen dat wat in Engeland decennia gebeurt is hier precies hetzelfde gebeurt is. In Engeland lijkt de politie nu eindelijk mee te werken na decennia van bescherming van elite pedofielen. Hopelijk dat in Nederland de politie ook ophoudt dit soort kindermisbruik netwerken te beschermen zodat deze enorme schadelijke invloed weggezuiverd kan worden uit de Nederlandse bestuurskringen.

  1. Treowd

   Vergat nog even te melden dat je voor de updates flink naar beneden door moet scrollen in het artikel daar vind je de updates betreffende 2015.

  1. Douwe Bericht auteur

   In Engeland zie je dat Saville een boel kinderen vond in weeshuizen, kinderopvang plaatsen, kinderziekenhuizen.
   In Nederland zijn er een boel mensen die met de vingers o.a. naar Bureau Jeugdzorg wijzen…

   Veel misbruik in jeugdzorg
   Kinderen in pleeggezinnen en tehuizen worden drie tot vier keer vaker slachtoffer van seksueel misbruik dan jongeren die thuis wonen…
   http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/veel-misbruik-jeugdzorg-0

   Bureau Jeugdzorg wist van kindermisbruik in Langenboom
   http://www.omroepbrabant.nl/?news/1638171013/Bureau+Jeugdzorg+wist+van+kindermisbruik+in+Langenboom.aspx

   Felle kritiek op rapport-Samson – harde conclusies misbruik geschrapt
   http://www.nrc.nl/nieuws/2012/10/09/felle-kritiek-op-rapport-samson-hardere-conclusies-over-misbruik-geschrapt/

   JEUGDZORG NEDERLAND BLOKKEERDE ONDERZOEK MAANDEN
   In twee geschrapte hoofdstukken uit het Leidse onderzoek stond flinke kritiek op het management van Jeugdzorg Nederland. Het management had het onderzoek van de universiteit maanden geblokkeerd. Ook bevatten beide hoofdstukken hardere conclusies over het misbruik dan de commissie-Samson wilde trekken.

   Als motief gold dat het aan de commissie was om conclusies en aanbevelingen te doen. Van IJzendoorn:

   “Dat is prima, maar nu blijkt dat de kritiek op de residentiële jeugdzorg en de conclusies een stuk milder zijn geworden. Het management van Jeugdzorg Nederland komt er te goed van af in het eindrapport. Nergens wordt gemeld dat het management ons onderzoek heeft vertraagd en zelfs een tijdlang heeft geblokkeerd. Het onderzoek en de methode waren door de universitaire medisch-ethische commissie goedgekeurd en uiteindelijk, na maanden vertragingen, hebben we ook gelijk gekregen. Toen was het al te laat om het onderzoek nog in volledige omvang uit te voeren.”

    1. Douwe Bericht auteur

     Jeetje wat een enorme aantallen…

     En wie zou vermiste kinderen moeten onderzoeken en opsporen? Dezelfde justitie en politie die met man en macht al dit soort kindermisbruik netwerken in de doofpot proberen te houden en al het onderzoek al decennia traineren… En waar Joris Demmink de hoogste verantwoordelijkheid meer dan een decennia heeft gehad…

 2. MJ VLERICK

  heb zelf als oma een misdrijf van misbruik van mijn kleinkindjes aangegeven ; blijkbaar moet ik nu opletten voor mijn eigen leven en veiligheid ; zie je veel personen mee gemoeid ; zou kunnen dat justitie er nu iets zal aan doen ;hoop ik toch !!! ik ben al aan meerdere pogingen tot doding ontsnapt ;;;dus indien je ergens mijn naam ziet verschijnen ?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *