Wat is ET Healing en hoe werkt dat in de praktijk? Een uitleg door Wieteke Koolhof

De tekst is overgenomen van Wieteke zelf van haar Youtube.

In deze video geeft Wieteke Koolhof (ET-channeller en healing- facilitator) een uitleg over hoe een ET-healing bij haar werkt.

Het is haar passie om op een ‘down-to-earth’ en liefdevolle manier te communiceren over hoe wij allemaal in staat zijn tot contact met onze parrallelle zelven – die in sommige gevallen reflecteren in een Kosmische vorm.

Zoals wij veel van hen kunnen leren – is het ook voor onze Interstellar familieleden, een geschenk en een leerweg om met ons in contact te zijn. Beide partijen worden meer compleet – omdat steeds wanneer wij iets in liefde kunnen omhelzen (in onszelf), we meer van onze eigen ‘universele totaliteit’ toelaten en meer in contact met onze bron komen te staan. Dat in zichzelf is al ‘healing’ te noemen.

13461235_10153486776827167_1301255002_o

De gidsen waarmee Wieteke werkt zijn afkomstig van de Yahyel en de Pleiaden, het is hun passie om mensen in hun eigen kracht te zetten en te inspireren en ondersteunen (indien gewenst) op ons pad naar meer heelheid. Hun wens is voor ons dat alles weer ‘heel’ mag zijn, dat de ‘ontvanger’ (van een re-alignment of healing) weer compleet en totaal in zijn kracht komt te staan. Zij assisteren vanuit liefde in de wetenschap dat als wij de boodschap eenmaal begrepen hebben – dat zijzelf – als zijnde onze ‘gidsen’ – ten slotte niet langer op deze wijze nodig zijn, maar ons op een diep doorleefd en door ons volkomen begrepen gelijkwaardig platform kunnen ontmoeten.

Door de stappen die wij zelf kunnen nemen naar meer innerlijke balans (met of zonder hun assistentie op dat pad) zal de aarde op een (nog) hogere frequentie gaan resoneren. Zij inspireren ons graag om te vertrouwen op ons hart en om onze dromen te verwezenlijken, onze angsten te overwinnen en in onze kracht te staan. Zij kunnen zien waar dit ons zal brengen (deze toekomst / parrallelle aarde) en begrijpen dat als wij meegaan in die stroom- ook zij verder mogen ascenderen naar nog hogere liefdefrequenties (we ’trekken elkaar omhoog’ als het ware).

13461187_10153486776792167_1394215942_o

Afbeelding uit de leuke Sci-Fi, Adventure, Comedy: Paul (2011)

Vanuit dit holistisch perspectief is het dat zij hun (voor hen vanzelfsprekende) liefde en compassie-volle ondersteuning aanbieden op ons (in de kern uiteindelijk gezamelijke) pad.

Note; elk channel / iedere mens, heeft zijn eigen (immer doorlopende) leerproces en werkt op zijn of haar eigen manier. Voel ten alle tijden voor jezelf met wie (en waarmee) jij resoneert.
Hierbij kun je in zijn algemeenheid letten op de consistentie in de gedeelde informatie (blijft de boodschap gelijk van aard of is dit onvoorspelbaar?) – wat je voelt in je hart (ten slotte het aller belangrijkst ๐Ÿ˜‰ ) – en of de informatie die je krijgt, gedeeld lijkt te worden vanuit een Eenheidsgedachte (Self-empowerment) of vanuit ideeรซn die gebaseerd zijn op angst ๐Ÿ˜‰ Doe ten alle tijden je eigen onderzoek en bepaal dan vervolgens zelf wat waar is voor jou ๐Ÿ™‚


Voor meer informatie over Wieteke en haar werk:
http://www.design4awareness.com/
Design4awareness op facebook:
https://www.facebook.com/CosmicHealin…

13480101_10153486777282167_692721470_n

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Wieteke vertelt over haar ervaringen met ET Channeling en ET Healing
-) Interview met o.a. Philip Fiolet van Beyond Medicine over ET Healing
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Zelf contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Gigi, Bentinho en Brad leggen uit hoe mensen zelf contact kunnen maken met hun buitenaardse aspecten
65f2118dd6d5ec7c836ad00c0806f47c

6 gedachten over “Wat is ET Healing en hoe werkt dat in de praktijk? Een uitleg door Wieteke Koolhof

 1. nan

  Hallo Wieteke en e.v.t. andere lezers.

  Wieteke allereerst wil ik je bedanken voor jouw uitleg en jouw inspanning naar de andere mensen toe, en wat jij voor jouw zelf bereikt heb.

  Mijn vraag is, wat is het verschil tussen de ET contact en de personen die geen ET’s zijn. Dus e.v.t de menselijkerse begeleiding/ dus gidsen van de hogere trilling dan van waar ik op aarde zit. Die de mens/persoon ook probeert te begeleiden, die geen ET”s zijn.

  Vriendelijke groet Nan

  1. Wieteke

   Hi Nan,

   als ik het goed begrijp verwijs je naar gidsen van ‘menselijke’ oorsprong? Wat ik hiervan begrijp zijn er vele vormen van deze – wat vaak ascended masters – of ‘spirit-guides’ – genoemd worden. Wat is het verschil? Ik denk dat dat minder belangrijk is dan veel mensen misschien denken … – ze werken in sommige gevallen zelfs samen ( heel mooie voorbeelden hiervan kun je vinden in het boek ” X3, healing entities and et’s” van Adrian Dvir). Soms besluiten guru’s / masters of gewoon mensen die zijn overleden om als gidsen te gaan ‘werken’ op aarde (er zijn leuke youtube video’s / en boeken, van ‘Channelling Eric’, een jongeman die terug kwam om te spreken met zijn moeder en familie en ‘de wereld’ om gewoon boodschapper te zijn) – eenvoudig omdat zij zoveel liefde voelen voor de connecties die zij daar nog hebben en voor de ascentie van de planeet (want ook na onze dood kunnen wij dat overzicht zien en besluiten of we daar verder nog iets mee willen gaan ‘doen’ ).

   ‘Technisch’: wij hebben elk onze eigen (mensen) ‘ziel’ en daarboven een overziel – die uitstrekt tot in vele extra terrestrial domeinen (iedereen heeft dus et-familie in one way or another). De Et’s die met ons werken als gidsen en begeleiders zijn doorgaans verbonden met de ‘ontvanger’ of channel middels die overziel, wat hen een directe ‘parrallele Zelf’ maakt van ons.

   De ascended masters komen doorgaans via het Christus-bewustzijn of de Boeddha-consciousness or Krischa-spirit (allemaal woorden voor hetzelfde Hoger Menselijk Zielsbewustzijn) bij ons ’terecht’. Ook dat netwerk is met al onze mensenzielen verbonden als een overkoepelende paraplu. Qua lichtlijnen is het dus een drukke bedrading ‘daarboven’ ๐Ÿ˜‰

   Maar waar het in wezen echt om draait is natuurlijk gewoon dat de informatie die je doorkrijgt jou helpt. En of dat nu van een ‘menselijke gids’ komt of van een Extra terrestrial – dat doet er dan niets toe, het komt hoe dan ook altijd via je eigen “Hoger Zelf” bij jou en er is dus in wezen maar 1 boodschap; luister naar je hart/je innerlijke stem/je intuitie en laat je leiden door dat wat goed, oprecht en integer voelt met jouw hoogste waarheid, met respect naar anderen en naar jezelf. Uiteindelijk is alles met alles verbonden en is dat dus het enige wat telt (als je het mij vraagt ;)) Er zit tevens geen volgorde of rationele logica in – als in waar je ‘eerst’ of later contact mee zou moeten of kunnen krijgen. Logica komt uit het hoofd, en al onze liefdevolle gidsen werken middels het hart. ๐Ÿ™‚

   Ik hoop dat je hier iets aan hebt ๐Ÿ™‚

   Groetjes!

   Wieteke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *