Familie systemen en de familie schaduw – Marjolein Berendsen in gesprek met Els van Steijn

Nog een prachtige inspirerende podcast over familiesystemen. En als we dit negeren hoe de familie schaduw ons onbewust bij onze kracht weg kan houden.

In deze aflevering is Els van Steijn te gast. Vooral bekend van haar boeken ‘De fontein, vind je plek’ en ‘De fontein, maak wijze keuzes’. Els heeft haar eigen coachpraktijk waar ze honderden cliënten en opdrachtgevers begeleidt in hun persoonlijke en professionele groei. In dit prachtige gesprek met Marjolein gaat ze dieper in op familiesystemen en holisme. Hoe alles met elkaar in verbinding staat en welke invloed het familiesysteem heeft op je leven.

Verder praten ze over het écht doorvoelen van emoties, over jouw lot en het aankijken daarvan, overlevingsmechanismen en nog veel meer. Els beantwoordt daarnaast kijkersvragen en begeleidt een prachtige meditatie waarin je jouw eigen familie systeem: je ouders, opa & oma’s, voorouders etc. achter je zet zodat de Fontein voor jou volop stroomt. Daarmee sta je krachtig op jouw eigen plek in je leven en ontvang je de stroom die voor jou beschikbaar is. Als afronding vraagt Marjolein, Els om een laatste tip voor de luisteraar waaruit een zeer waardevol antwoord komt.


Aanverwante artikelen en informatie:

-) Website Els van Steijn
-) Website Marjolein Berendsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *