Feeds en Friends

Onze RSS feed: http://achterdesamenleving.nl/?feed=rss2
Onze feed door feedburner: http://feeds.feedburner.com/AchterDeSamenleving

Voor mensen die op zoek zijn naar andere nieuwe media websites.
Goede overzichten zijn te vinden op:

Hoe zit het nu echt?: hoezithetnuecht.nl/laatstenieuws
Overzicht van nieuwe media: DwarsDenkersNetwerk
Alternatief nieuws: www.alternatief-nieuws.nl
Pateo Nieuwsfeed: pateo.nl/HTML/NL/Meer/Nieuwsfeeds.htm

Een interessante open source burger journalistiek nieuwssite in het Engels is: www.corbettreport.com. Dit is een mooi platform waar iedereen kan meehelpen met het uitzoeken van bepaalde zaken. Zeer de moeite waard om je eens wat verder in te verdiepen. Ook is www.zerohedge.com een fijne nieuwswebsite.

Qua internationale nieuwssites zijn Russia TodayAl JazeeraPress TVThe Real News Network, Natural News en Stratfor aan te raden om een wat breder beeld te krijgen van de situatie in de wereld. Niet dat deze nu zo onafhankelijk zijn, maar ze hebben in ieder geval andere politieke belangen dan de bij ons dominante media zoals NOS, BBC en CNN waardoor je in ieder geval wat meer kanten van een verhaal te zien krijgt.

En tegenwoordig zijn er via het internet op veel plekken interessante documentaires te vinden met informatie die de 1%-media lang niet altijd halen. Hieronder een aantal:

-) Hollanddoc.nl
-) Filmsforaction.org
-) Topdocumentaryfilms.com
-) Sprword.com
-) Documentarywire.com

Tips en aanvullingen zijn van harte welkom in de reacties.

734864_481486268554401_230374952_n

10 thoughts on “Feeds en Friends

 1. Keyboard

  Douwe,

  Kom je ook in de problemen met de nieuwe wetgeving m.b.t. links en foto’s?
  Er kunnen namelijk hoge facturen gestuurd worden als je site niet voldoet…

  1. Douwe Bericht auteur

   Geen idee, zal wel een cease and assist krijgen als het relevant wordt. Maar goed ik denk eerlijk gezegd dat de impact van dit blogje dusdanig klein is dat het niet eens op de radar staat.

 2. Budh

  Zo Zo ! PoehPoe ! Nounou ! Opent Dr.aco hier niet zijn duitsbloedige klauw. Bilderbergsloeries, pedofielencoachers e.d Cabal gerelateerden raken dus in paniek, want Wie is er nou eigenlijk hier werkelijk psychisch ziek. Nepnieuws, nepwijn en a.i.-nep~mensen etc, enz, e.d. blijven steken in bijgelovige nepwensen. Welke aap komt hier uit de mouw ? Krijgt het valse of de waarheid hier een douw ? Welk gedrocht doet hier wie & wat beloven, Zo dat bijgelovigen zich v/d waarheid laten beroven. Zijn Aliëns & E.T’s dan nep of zit ‘n-Collectief bijgeloof in’n-vals web? Laat die Nepgerelateerden maar lekker doordraven. De wakkere inborst zit nu eenmaal niet bij de spiritueel minder valide maatschappelijke collectieve schijnbraven…!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.