Frans Timmermans loog heel Europa voor en kreeg promotie…

10440959_10152520466055522_7484067358637494717_nAangezien de Westerse elite maar blijft aansturen op een conflict met Rusland dit bericht nog maar eens in de herhaling. Het laat zien hoe de politici van zowel Nederland en Europa alsmede de mainstream media het Nederlandse volk glashard en bewust voor blijven liegen. 

Al eerder kwam voorbij hoe de NOS het Nederlandse publiek voorloog in de nasleep met de ramp MH17. Maar naast dat voorval zijn er in ieder geval twee andere goede voorbeelden waaruit blijkt dat de NOS en andere mainstream media het Nederlandse volk totaal hebben voorgelogen.

Het eerste verhaal gaat over de Russische separatist die zogenaamd een knuffelbeer triomfantelijk omhoog zou houden op een manier waaruit zou blijken dat hij blij zou zijn dat het vliegtuig naar beneden is gehaald.

Een ander verhaal met foto dat rondging is dat een rebel een trouwring bij een slachtoffer zou afnemen. Dit zou laten zien dat de rebellen de verse lijken aan het plunderen zouden zijn voor eigen gewin.

Deze video laat zien hoe beide van deze verhalen bewuste en totale verdraaiingen van de werkelijkheid zijn en hoe deze verdraaiingen gebruikt zijn door de mainstream media in Nederland en de EU om anti-Russisch sentiment los te maken op totaal valse gronden. 

In deze video zowel de beide foto`s die in veel mainstream media gebruikt zijn en vervolgens het hele verhaal op filmpje waarmee de leugens en 100% bewuste manipulatie van deze beelden die verschenen in onze kranten totaal exposed worden.


Dat de mainstream media zich hiervoor lenen is werkelijk misselijkmakend omdat zij duidelijk aantoonbaar complete leugens hebben lopen verkopen aan de grote meerderheid van het volk. En het zijn ook geen toevallige leugens, alle leugens hebben precies dezelfde agenda: de sentimenten van het volk opzetten tegen Rusland, op volledig onterechte gronden. Kortom, er zit iemand achter de schermen dit te orkestreren met een heel duidelijke onethische agenda, anders zou al dat bewuste gemanipuleer en bedrog niet nodig zijn.

En hoe bizar en schandalig dat al is, de rol die onze ex-minister van buitenlandse zaken, Frans Timmermans, in deze affaire heeft gespeeld is nog veel leugenachtiger.

Hij hield namelijk een emotionele speech over hoe verschrikkelijk het wel niet zou zijn als je je geliefde net verloren hebt bij zo een vliegramp en je dan vervolgens ziet hoe de trouwring van die geliefde wordt geroofd, de speech van Timmermans is ook na te kijken in bovenstaande video.

Frans Timmermans zijn toneelstukje, want een beroep op emotie doen is een drogreden, wat elke politicus weet of in ieder geval kan weten, is dus ook een totale leugen blijkt nu en met die leugen heeft hij een instrumentele rol gespeeld in het voorliegen van alle andere Europese partijen. Op die leugen van Frans Timmermans zijn een boel van de sancties tegen Rusland gestart vanuit Europa, en nu blijkt dus dat dat gebeurd is op totaal valse gronden. Sancties die zowel de Nederlandse als de Europese economie schade berokkend hebben. En die leugens en sancties hebben vervolgens weer onze relatie met Rusland, een zeer belangrijke handelspartner, ernstig geschaad.

Frans Timmermans doet op internationaal podium alsof hij Nederland en de slachtoffers van MH17 representeert maar misbruikt dat podium op een gruwelijke manier door heel Europa voor te liegen en op te zetten tegen Rusland.

Nu zou je verwachten dat als dit eenmaal bekend is, Frans Timmermans diep door het stof moet en zijn excuses aanbiedt voor de leugens die hij heeft verspreid en de schade die hij daarmee heeft aangericht in de Europese economie door alle sancties die er het resultaat van waren.

Vreemd genoeg gebeurt er iets heel anders. Deze leugenaar krijgt promotie en een dik salaris toegestopt vanuit de EU. En uiteraard betaald met uw belastingcentjes.

Frans Timmermans gaat in Europa bijna twee keer zoveel verdienen dan nu als minister. Het maandsalaris van een vicevoorzitter van de Europese Commissie bedraagt ruim 23.000 euro per maand, of te wel ruim 270.000 euro per jaar. Het jaarsalaris van een minister komt uit op 144.000 euro per jaar.

Bron: Algemeen Dagblad

En vervolgens gaat hij daar gewoon door met liegen en het opstoken van de EU tegen Rusland, en als zijn leugens over de ruggen van de Nederlandse slachtoffers niet werken, dan trekt hij ISIS er opeens aan de oren bij en zou ISIS opeens de schuld zijn van Poetin … Daarmee laat Timmermans zien dat hij volledig bewust aan het liegen en bedriegen is.

Wat zegt dat over Europa nu, en over de toekomst van Europa als de grootste leugenaars niet gestraft worden en niet eens gevraagd wordt hun excuses aan te bieden voor de 100% aantoonbare leugens die ze hebben verkocht maar in plaats daarvan beloond worden met een verdubbeling van hun, door belastingbetalers betaalde, salaris en een plekje krijgen met meer macht in de Europese hiërarchie?

As iemand hier over de ruggen van de slachtoffers van MH17 heeft weten te plunderen dan is het Frans Timmermans zelf die dankzij zijn grote leugens die hij aan het Nederlandse volk en de rest van Europa heeft verkocht promotie in Europa heeft weten te maken.

Aanverwante informatie en artikelen:
-) Facebookpagina Frans Timmermans
-) NOS bedriegt Nederlanders en stuurt aan op een conflict met Rusland
-) Hoe verdient de elite aan oorlogen?
-) 10 onderwerpen waarover de mainstream media Nederland bewust voorliegt
-) 54 valse vlaggen in beeld van Zweden tot aan de VS
-) Nederland heeft gebrek aan onafhankelijk nieuwsmedia
-) Mainstream Media, papegaaienfabriek van leugens
-) Nieuws zonde van de tijd
-) Copy-Paste nieuws
-) De strijd over uw verstand
-) De oorlog die je niet ziet op het NOS Journaal
-) 100 jaar mindcontrol experimenten – Human Resources
-) Het parallelle universum van de 1% media
-) Open brief aan de NOS over mensenhandel en kindermisbruik
-) Orwell Rolls in His Grave
-) The Manufacturing of Consent

cal7j

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

13 gedachten over “Frans Timmermans loog heel Europa voor en kreeg promotie…

 1. Marcel

  De subtitel van deze pagina is ‘Nieuws in de breedste zin van het woord’. Vanzelfsprekend wordt subjectief bepaald of iets nieuws is, maar de weergave zou vervolgens wel objectief moeten zijn, (zoveel mogelijk) los van de eigen mening van de schrijver. Uit de typering van Timmermans als ‘deze leugenaar’ blijkt wel dat dit stukje vooral de eigen mening van de schrijver is. Helemaal goed, maar noem het dan geen nieuws.

  1. Douwe Bericht auteur

   Misschien moet je het filmpje wat gelinkt staat even kijken. Frans Timmermans doet alsof de trouwringen van mensen geplunderd zijn en hij doet een emotionele oproep om je dat eens voor te stellen en pinkt daar theatraal een traantje bij weg. Hetzelfde filmpje laat echter zien dat er 0 bewijs is dat er trouwringen of ander materiaal is gestolen van de slachtoffers. Sterker nog het filmpje laat zien dat er fotos bewust het mainstream media nieuws ingebracht en verspreid zijn om een valse voorstelling van zaken te geven. De foto waar zogenaamd een ring van een hand wordt gehaald is simpelweg een man die spullen aan het opruimen is, er is niet eens een ring. Zie nogmaals het filmpje. Dat verhaal was dus 100% anti rusland propaganda. Hoogstwaarschijnlijk door Kiev en de VS de wereld ingebracht.

   Frans Timmersmans houdt kortom een verhaal voor heel Europa wat op een totaal 100% aantoonbare leugen gebaseerd is. Ik noem dat liegen, hoe zou jij het noemen?

   Dat Frans Timmermans vervolgens geen excuses maakt nu deze feiten algemeen toegankelijk zijn dat hij op verkeerde informatie Nederland en Europa heeft toegesproken is op zich al erg genoeg. Dat hij echter juist promotie krijgt laat zien dat hij beloond wordt voor zijn leugens en dat is een heel gevaarlijk iets. Het laat vooral zien dat de VS de scepter zwaait in Europa en dat zij blijkbaar in staat zijn de belangen van de VS over de rug van Europa weet te behartigen vanuit de EU.

   En dit is zelfs inmiddels toegegeven door Joe Biden.
   Biden Says US Forced EU Countries to Impose Sanctions Against Russia
   http://en.ria.ru/world/20141003/193605738/Biden-Says-US-Forced-EU-Countries-to-Impose-Sanctions-Against.html

   Ik hoop dat ik hiermee je vraag beantwoord heb. En het zou je sieren als je in de toekomst op de inhoud gaat reageren en niet op de man, dat is een drogreden en is een techniek die voornamelijk door internettrollen gebruikt wordt.

 2. SnapDrogredenen

  Ad passiones is niet “hoe zou u het vinden als”, ad passiones is “dus u vindt het niet erg dat er dagelijks duizenden afrikaanse kindjes sterven van de honger”.

  1. Douwe Bericht auteur

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Drogreden#Ad_passiones_.28beroep_op_emotie.29

   Er wordt een beroep gedaan om je in te denken hoe verschikkelijk het zou zijn als je partner omkomt bij een vliegramp en hoe je dan als overlevende ziet hoe mensen de trouwring van je partner afhalen. Heel veel walgelijker kun je in mijn opinie niet worden qua beroep doen op emotie. En als dan blijkt dat die situatie die geschets wordt gewoon aantoonbaar niet waar is en puur spin is vanuit Kiev (en de VS) dan is Frans Timmermans en een beroep op emotie aan het doen en ook nog op een totaal gefaked scenario. Ik noem dat gewoon keihard liegen.

   Waarom heeft Timmermans niet heel Nederland en Europa zijn excuses aangeboden zodra duidelijk werd dat het hele verhaal van trouwringen afnemen pure propaganda was.

 3. Douwe Bericht auteur

  Als er later nieuwe feiten boven tafel komen dan dienen die meegenomen te worden. Als iemand een fout maakt gebaseerd op foutieve informatie dan dient dat te worden gecorrigeerd zodra duidelijk is dat die informatie foutief was. Dat is hier nu duidelijk het geval.

  Het feit dat Timmermans echter geen excuses of correcties biedt maar toch al promotie krijgt laat zien dat hij blijkbaar een agenda vooruit geholpen heeft, een agenda die hem nu heeft beloond voor zijn flagrante leugens. Dat is in die zin nog veel angstaanjagender.

 4. Hans

  Dan vraag ik me af wat is de reden dat dit blijft doorgaan? De leugen van Halbe zeilstra had het zelfde doel: Rusland is de vijand! Helaas voor hem was deze leugen zo dom dat de media dit niet konden omarmen.
  Mijn schoonvader zei: wie de vrede wil bereide zich voor op de oorlog.
  Zou dat een plausibele reden zijn

  1. Douwe Bericht auteur

   Volgens mij is het stap 2 in dit plaatje. Overheden moeten continue problemen en externe vijanden scheppen om zo hun eigen positie als noodzakelijk te verkopen aan het volk en zichzelf zo in het zadel te houden. Na Al Quada en IS is er geen serieuze vijand meer dus hebben ze Rusland als oude vijand gereanimeerd… Het wachten is tot de globale cabal weer een eigen huurlegertje opzet om dat vervolgens weer te gaan bestrijden…

 5. bernadette

  in der daad , @ Douwe
  Wat er momenteel aan het broeien is in Europa en andere continenten
  kan zowel links of rechtsom gevolgen creëren die het voorbeeld kunnen gaan inzetten
  als bijvoorbeeld momenteel in de USA

  Border Checkpoints Are an Invasion of Your Liberty

  https://www.youtube.com/watch?v=DeTzMCWtFfI

  “If voting made any difference, they wouldn’t let us do it.” — Mark Twain

  Derrick Broze, Anarchapulco 2018

  https://www.youtube.com/watch?v=6mefQ8i-3cw

 6. F Gerard Lelieveld

  Wat ik interessant vind is om te achterhalen of dit waar is, quote: “Kortom, er zit iemand [geheime iemanden?] achter de schermen dit te orkestreren met een heel duidelijke onethische agenda, anders zou al dat bewuste gemanipuleer en bedrog niet nodig zijn.”

  Zou kunnen namelijk, dat typische propaganda uitingen (vijand zondebok maken) zo zit ingebakken bij de mensen die het volk vertellen wat belangrijk is (nieuws journalisten, religie dominees) dat dit alles zich als vanzelf voltrekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *