George van Houts zet theatervoorstelling KomPlot over 9/11 gratis beschikbaar op YouTube

George van Houts is zo vriendelijk geweest om zijn theatervoorstelling waar hij mee door het land trok de afgelopen tijd, nu na deze tour gratis online beschikbaar te maken. Hierdoor kan iedereen deze interessante voorstelling over 9/11 nu ook thuis in de eigen woonkamer tot zich kan nemen.
Het is in mijn ogen een heldere, informatieve en duidelijke presentatie maar bekijk het vooral ook zelf. Hieronder is de gehele voorstelling KomPlot te bekijken:


Helaas is de video inmiddels door YouTube offline gehaald en ik heb het nog niet opnieuw op YouTube of ergens anders kunnen vinden. Wel heeft van Houts dit Complot Congress online staan en daarin gaan ze ook diep op de materie in.

Mijn hartelijke dank aan George van Houts dat hij dit thema op deze manier bij een breed publiek onder de aandacht blijft brengen en dat hij dit nu ook vrij toegankelijk heeft gemaakt voor iedereen die bereid is de tijd er voor te nemen om zijn presentatie te bekijken. Stuur het vooral ook door naar vrienden, familie, kennissen, collega’s, etc. Dan heb je de volgende keer wat interessants om te bepraten op het komende verjaardagsfeestje of bij de koffie automaat.

Meer informatie over 9/11 en George van Houts:
-) Website www.11september.eu
-) Website George van Houts
-) YouTube kanaal KomPlot

En voor mensen die na het zien van deze lezing nog meer willen weten over de duistere machten die achter het bankensysteem, de politiek, de mainstream media, de geheime diensten, de fossiele brandstoffen industrie, de wapenhandel & en de voortdurende oorlogsmachine, en de drugshandel zitten kan ik persoonlijk ook de documentaireserie van MetaNoia van harte aanbevelen: Counter Intelligence – Shining a Light on Black Operations.

Aanverwante artikelen:
-) Overzicht van 54 valse vlaggen van Zweden tot aan de VS
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) Mainstream media liegt massaal eigen burgers voor onder druk van geheime diensten
-) Wie verdienen er aan oorlog?
-) Goedbedoelende mensen financieren bijna al het kwaad in de wereld
-) Wie vormen het private internationale bankenkartel/cabal?

3 gedachten over “George van Houts zet theatervoorstelling KomPlot over 9/11 gratis beschikbaar op YouTube

  1. Douwe Bericht auteur

   Klopt, hier een stukje van de website van Coen Vermeeren over zijn boek over 9/11.

   9/11 is gewoon een complot
   Er is geen enkele twijfel of de aanslagen van 11 september 2001 op de Twin Towers in New York en het Pentagon in Washington het resultaat waren van een goed voorbereid complot. Maar wiens complot was het eigenlijk? In dit toegankelijke overzichtswerk leest u de officiële complottheorie naast de argumenten van de belangrijkste andere 9/11 complottheorieën en de noodzaak om daar met elkaar een open en eerlijk debat over te voeren.
   http://coenvermeeren.nl/het-nieuwe-boek/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *