Gesprek over geld met De Verleiders en Joris Luyendijk

Een interessant gesprek na afloop van het toneelstuk van de Verleiders met o.a. Joris Luyendijk. Een stukje probleemanalyse en er komen wat later ook oplossingen aan bod.

George van Houts en Tom de Ket (van DE VERLEIDERS) ontvangen, na afloop van de voorstelling Door de bank genomen tijdens DE VERLEIDERS: HET FESTIVAL, Joris Luyendijk, Pieterjan Goppel en Paul Buitink in DE VERLEIDERS Late Night.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Hoe werkt ons economische systeem eigenlijk?
-) Bernard Lietaer – Waarom het geldsysteem nu moet veranderen
-) Discussie over ons huidige bankensysteem en de laffe rol van de politiek en mainstream media hierin
-) Reinvent.money.com – 26 SEPTEMBER 2015 @ ERASMUS UNIVERSITY ROTTERDAM

Eén gedachte op “Gesprek over geld met De Verleiders en Joris Luyendijk

  1. Treowd

    Beste Douwe, een oplossing gaat er nog even niet komen als het aan de aanstuurders van de wereld zal liggen. Men is eerst nog even bezig om de chaos verder uit te rollen die zich verder verhoogt als het financieele systeem helemaal in gaat storten. hun wens is ordo ab chaos, en ja hun even zonder hoofdletter aan het begin van een zin, ik kan slechts respect tonen aan hen die het toekomen. Die echte chaos ontstaat waneer men de basis dus het hart van de samenlevingen de economieen laat instorten door de val van het monetaire stelsel. Alle door hun aangestuurde ‘ realiteit ‘ kent nu verdraaide waarheden dit alles staat haaks op de ware realiteit. The mark of the beast…. Dit alles heeft nu zijn beloop volgens dat of misschien wel zijn plan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *