Heldere analyse over Europese vluchtelingencrisis door Russische topschrijver

Een duidelijk filmpje van Russia-Insider, in dit filmpje maakt de Russische schrijver Nikolai Starikov een heldere analyse van de huidige betrokkenheid van het Westen bij ISIS en de daaruit voortkomende vluchtelingencrisis.

Hij merkt terecht op dat o.a. landen als Israël, de Verenigde Staten en de UK allemaal geen enkele vluchteling opnemen. Hij geeft aan dat als je ziet hoe gericht bepaalde mainstream media aandacht aan de vluchtelingen crisis geven en aan welke voorgeselecteerde onderwerpen, er gerust gesproken kan worden van een directie van hoger hand.

Een interessante en leerzame analyse die aanzet om zelf eens goed over dit onderwerp na te denken

Top Russian Writer Nikolai Starikov Explains Who Is Behind Europe’s Refugee Crisis

Credit New Insight https://www.youtube.com/channel/UCVZv…
Keep us alive: http://russia-insider.com/support
Visit us! http://russia-insider.com/en
Like us on Facebook: https://www.facebook.com/RussiaInside…
Follow us on Google+ https://plus.google.com/+RussiaInsider
Follow us on Twitter: https://twitter.com/RussiaInsider
Subscribe to RI You Tube channel! https://www.youtube.com/user/RussiaIn…
Link to the RI article http://russia-insider.com/en/politics…

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Verboden in de VS – Poetin legt uit wie ISIS in het zadel houdt
-) ISIS als ‘Psy-op’ – 10 punten die vragen oproepen over wie er achter ISIS zitten
-) Burgers VS zijn het empire builden van hun overheid volledig zat
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) De wereld wordt overheerst door één groot misdaadsyndicaat
-) Wie verdienen er aan oorlog?
-) 10 aantoonbare grote leugens van de zogenaamde ‘mainstream media’
-) Mensen betalen voor hun eigen onderdrukking
-) 100 jaar mindcontrol experimenten
-) Een kijkje achter de schermen bij de geheime diensten
-) Van slavernij naar vrijheid, stap 1: Liefde & Angst

10 gedachten over “Heldere analyse over Europese vluchtelingencrisis door Russische topschrijver

 1. Douwe Bericht auteur

  Hier ook nog een interessant verhaal van SYrian Girl

  There are a few things you should know about the Refugee Crisis-
  This video answers
  – Its being used to bomb the country the refugees are running from
  – The war was started by the US, and those now crying about the refugees in the first place
  – The majority of the refugees are not Syrian, but the media are calling them all Syrian anyway.
  – The gulf arab states won’t let syrians in, they don’t see them as arab and they’d rather give the money to ISIS
  – Why doesn’t Israel accept refugees
  – Syrians want to go home , you can’t relocate them all.
  – Syrians had a great life before the war began
  -Syria is the birth place of civilisation

  #RefugeeCrisis: What The Media Is Hiding, Help #SyrianRefugees Go Home
  https://www.youtube.com/watch?v=pHFnvFbThDE

 2. Treowd

  Men zou nog verder kunnen gaan als Nikolai Starikov welke het lijkt te verbinden aan politieke doeleinden van Amerika, het komt zelfs van een nog hogere hand dus vanuit de metselarijen welke een occult interdependent aan elkaar verbonden globaal netwerk vormen en een duidelijke NWO agenda lijken te voeren volgens een bepaalde planning. Door te verdelen kan men beter heersen daarnaast als je de gehele situatie vanaf het begin van de vorige eeuw bekijkt dan is men de mensheid geleidelijk aan aan het dwingen is om geconcentreerd in bepaalde gebieden te gaan leven en dat is ook een vorm van beheersing en verdere controle.

  Daarnaast is het mogelijk zo dat als het financieele stelsel mogelijk in zal storten en er b.v. voedsel tekorten zouden kunnen ontstaan er in ieder geval genoeg ‘kruit’ in het vat zit, dat er zelfs een burgeroorlog zou kunnen worden gestart onder b.v. de mantel van ‘moslims’ tegen de rest in Europa. Ze hebben nu dan ieder geval de beste opruiers binnen geloodst die een vonk in het kruidvat wat al ontstaan kan zijn door voedseltekorten kan doen omslaan in explosie van geweldadigheid zoniet danwel de verdeling op zich.

  En ik schreef ‘ moslims’ en ook in het klein in het vorige blokje omdat als ik het over ware Moslims heb ik er innerlijk van overtuigd ben dat dat gewone verdelievende mensen zullen zijn die geen wens zullen hebben tot een burgeroorlog of andere geweldadige oplossingen. We spreken hier over medemensen, gelijkwaardige aardlingen. Ze hebben dat geloof gekaapt en met ze bedoel ik die valse gelovigen die de zaak aansturen vanuit de hoogste posities in de metselarijen. Aanstuurders welke occult zijn (verborgen uit het zicht) voor mogelijk zelfs onwetende volgzame lagere gepostioneerde metselaren die van het verborgen occulte plan misschien zelfs geen weet zullen hebben of op z’n minst geen notie kunnen hebben van de ware richting van de agenda die men daarin voert. Langzamerhand begint het er wel op te lijken dat men dan op zijn minst de laatste paar decennia onder een steen heeft moeten liggen slapen maar dat even ter zijde, men kan het plan zeer ondoorgrondelijk ingepakt hebben.

  Als men het een eer zal vinden om een metselaar te zijn , volgens die psychologie zal men het kunnen spelen en men pakt het gewichtig in alsof men samen de wereld op de schouders draagt dan lijkt het ook best moeilijk om die doctrine of dogma te laten vallen. Maar men moet niet vergeten dat satanisten verleiden en vaak een 180 graden omgedraaide agenda voeren in organisaties die het belang van de mensheid zeer hoog in het vaandel lijken te hebben en dat zo groots mogelijk. In feite zijn het mantels om de mensheid te vernietigen en de planeet in een chaos te veranderen om vandaar uit tot een eigen orde te kunnen komen… Ordo ab chao
  http://gnosticwarrior.com/ordo-ab-chao.html

  1. Werner

   Dank voor deling, het mag duidelijk zijn dat we voor zwaarwichtige keuzes staan vandaag. Laat ons oprecht hopen dat we op tijd wakker worden.

  2. Odette

   Ja Treowd? Wie is ook al weer de kerk en wie waren die Nazi’s ook alweer?
   In de negentiende eeuw raakten de kerk en vrijmetselaars regelmatig met elkaar in conflict. Beide organisaties hadden dan ook een totaal verschillende visie op de wereld. Terwijl vrijmetselaars zich richtten op de rechten van de mens en de vrijheden van de burger streefde de kerk indertijd naar het herstel van haar godsdienstige en wereldlijke macht. De Rooms-Katholieke kerk nam ferme maatregelen tegen vrijmetselarij: elke gelovige die lid was van het geheime broederschap wachtte excommunicatie. In het Algemeen Handelsblad van 3 maart 1838 stelde de kerk het volgende:
   “Door in die loges te blijven verliest men het spoor van Christus en zet zijn zaligheid op het spel. Zodra een kind de gehoorzaamheid aan de kerk weigert verlaat hij de weg van de zaligheid. Iemand die niet begrijpt niet waarom de vrijmetselarij verboden is, is onbescheiden, onrechtvaardig en heeft geen waarde.”
   http://www.npogeschiedenis.nl/verborgenverleden/verborgenverhalen/Het-eeuwenoude-wantrouwen-tegenover-de-vrijmetselarij.html

   1. Treowd

    Mooie propaganda Odette, ik zou haast geloven dat de metselarij niet meer volledig bestaat in al zijn/haar vormen….. gelaagd als een ui – gedeeltelijk occult en bovengronds via doelstellingen gemaskeerd. Mooi dat men een gedeelte beaamt van wat ik schrijf in de reactie 🙂

    1. Treowd

     Beste Odette, om mijn reactie wat meer toe te lichten zodat je misschien wat meer zicht kunt verkrijgen op de metselaarijen verbonden met andere occulte genootschappenen en hoe ze exoteric en esoteric de maatschapijen aansturen is de hieronderstaande videolink wel interessant om te gaan bekijken, het bestaat uit drie delen mocht je interesse hebben dan zijn de andere delen ook op youtube te vinden of op de site whatonearthishappening.com
     MARK PASSIO: “DE-MYSTIFYING THE OCCULT” (Part 1)

     1. Douwe Bericht auteur

      Ik heb tijdens mijn studie ooit eens een excursie gehad naar de vrijmetselaars in Groningen maar daar was de vergrijzing wel aardig toegeslagen. Ik weet niet of dat voor de andere lodges beter is maar de Groningse lodge leek een aardig gebrek aan verse instroom te hebben.

      En veel van de kennis is volgens mij wel aardig openbaar te krijgen tegenwoordig als je zoekt, althans Mark Passio verteld er een boel over. En er zijn ook verschillende Hermetische boeken die je als PDF kunt downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *