Hoe de illuminati “complotgekkies” zoals mezelf verlichten

10409158_10152864335728658_430908409416490771_nDe geheime genootschappen die de touwtjes achter de schermen in handen hebben, zijn een direct gevolg van ons gebrek aan initiatief en verantwoordelijkheid over deze zaken in het leven.

De illuminati zijn de mensheid dus eigenlijk van grote dienst aangezien ze de mensen laten zien hoe de wereld eruit gaat zien als mensen zelf te lui en te onverantwoordelijk zijn om zorg te dragen voor hun eigen en elkaars leven.

Alle informatie die de afgelopen jaren naar buiten is gekomen, van het private bankenkartel die geld uit het niets schept en daar rente over vraagt en er zo voor zorgt dat 62 mensen meer geld bezitten dan de 3.5 miljard armsten, de mainstream media die willens en wetens zowel het volk als haar eigen adverteerders voorliegen, geheime diensten die kindermisbruik ringen organiseren om zo politici en andere mensen uit de hogere besturingslagen van de samenleving te kunnen chanteren en daarnaast valse vlaggen uitvoeren om controle te houden over de mensen zijn, als we de signalen leren begrijpen ons allemaal van dienst.

IMG_0859Al die reflecties laten ons namelijk zien dat de tijd van passief op de bank zitten en geloven dat we onze verantwoordelijkheid kunnen overdragen aan anderen voorbij is. Als wij de wereld een mooiere plek willen maken, kan dat alleen als wij zelf een stap naar voren doen en onze eigen verantwoordelijkheid voor het scheppen van ons leven terugnemen.

Die realisatie is een enorme verlichting en een enorme stimulans voor mensen om zelf te groeien. De oneerlijkheid van het bankensysteem doet een verlangen naar eerlijk delen onder elkaar groeien, liegende mainstream media doet mensen beseffen dat ze zelf moeten gaan nadenken over zaken en motiveert ze hun eigen waarheid te spreken, en geheime diensten die valse vlaggen plegen, stimuleren mensen om moed te kweken.

“Complotgekkies”, waar ik mezelf ook onder reken, zien duidelijk wat er niet deugt aan de huidige inrichting van de maatschappij en worden zo via de door de illuminati gevormde wereld dus gedreven om zelf te gaan denken en zelf verantwoordelijkheid te gaan nemen.

Het stimuleert ons om in onze eigen scheppende kracht te gaan staan. Wat een prachtige les.

En daar zijn al deze duistere partijen direct verantwoordelijk voor omdat ze duidelijk laten zien hoe de wereld eruit gaat zien als we onze verantwoordelijk en scheppende kracht niet blijven nemen en niet inzetten om de wereld naar onze eigen voorkeur in te richten.

De illuminati schept het donker zodat mensen in het donkerder worden van de wereld hun eigen licht beter leren vinden en gebruiken.

734864_481486268554401_230374952_n

Als de mensen in plaats van of in ieder geval na boos te worden over al deze reflecties nu eens in zichzelf zouden kijken en dit signaal zouden gebruiken om zelf te gaan groeien, om zelf verantwoordelijkheid terug te nemen en om zelf en met elkaar de scheppende kracht, die ieder mens heeft, te gebruiken om de wereld in te richten naar eigen voorkeur, dan zijn de problemen in de wereld relatief snel op te lossen.

En zolang we dat niet doen, zal de illuminati door blijven gaan met hun bankensysteem, met hun leugenachtige mainstream media en hun manipulaties van de politiek en hele volkeren. Nadat de mensen de afgelopen jaren massaal wakker zijn geworden is het nu tijd voor mensen om de koppen bij elkaar te steken en de mouwen op te stropen om aan het werk te gaan!

1920006_630337353682840_1119665822_n

Dus “complotgekkies” van Nederland, begrijp dat de illuminati niet je vijand is maar juist de belangrijkste rol heeft gespeeld bij je wakker-word-proces. Wees ze daar dankbaar voor en laat ze nu zien dat jij bereid bent om nu de verantwoordelijkheid die we eeuwen niet hebben genomen weer terug nemen zodat de rol van de illuminati vervuld is en wij met zijn allen een wereld kunnen bouwen die ons veel beter naar de zin is.

[bol_product_links block_id=”bol_56c2e0358be69_selected-products” products=”9200000030101283,1001004005988830,9200000026635781,1001004011518624″ name=”Brave new world” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante informatie en artikelen: 
-) Een einde aan de slavernij, deel 1: Liefde & Angst
-) Een einde aan de slavernij, deel 2: Kennis & Onwetendheid
-) Een einde aan de slavernij, deel 3: Soevereiniteit & Verwarring
-) Een einde aan de slavernij, deel 4: Vrijheid & Controle
-) Een einde aan de slavernij, deel 5: Orde & Chaos

-) Leer je leven meer naar je eigen voorkeur te scheppen
-) De 5-stappencyclus van creatie
-) Wet 1 van 3: The Law of Attraction
-) Wet 2 van 3: The Law of Deliberate Creation
-) Wet 3 van 3: The Law of Allowance
-) Waartoe wij hier op aarde zijn?
-) De vijf wetten van creatie
-) Volg je hoogste passie met integriteit en zonder verwachtingen

10987369_454682301347340_7182789265974758558_n

15 gedachten over “Hoe de illuminati “complotgekkies” zoals mezelf verlichten

 1. John

  Zouden ze niet juist deze rol spelen om de mensheid te manipuleren richting verlichting?
  Toch ervaar ik in mezelf lichte twijfel omdat men al een paar eeuwen op weg is om een nwo te bewerkstelliggen, ze zijn gegaan over lijken en nu nog heden ten dage. Genoeg materiaal te vinden op het net dat men zich beestelijk misdraagt vanuit een collectieve richting aangevende groep. (13 fam.) Of zou ook die info op het net geplant zijn zodat we innerlijk overtuigt raken?
  Ik weet en bemerk de twee-stroom van good and evil op het net en in de maatschappij op en zie de nog velen slapenden, maak me toch soms wel zorgen of de mensheid het zal halen. Ondanks mijn absolute geloof in de creatie, de kracht van het goede. Nurturing Love. De waarheid zal hen ontwaken die de leugens nu nog voor lief nemen, maar wanneer?

  Een fijne dag verder ! John.

 2. Patrick

  Wat naar mijn idee het probleem met de mensheid is dat we willen opkijken naar een ander, daarmee geef je juist de macht uit handen en onderwerp je jezelf aan de principes van diegene waar je naar op kijkt.
  De mensen beseffen niet dat iedereen, maar dan ook echt iedereen, gelijk is.
  Je hoogte van je opleiding, of de hoogte van je banksaldo maakt je nog niet beter dan een ander.
  Maar op de een of andere manier begrijpt de mensheid dit niet, en hiermee maak je van machtsmisbruik een feit.
  Doordat je kan meten hoe mensen op bepaalde dingen reageren, kan je dus sturen naar een bepaald doel.
  Mensen zijn dus voorspelbaar, dit zie je in de gehele maatschappelijke concept terug komen.
  Mensen die niet kunnen leiden, willen onderworpen worden. om de simpele reden omdat ze het zelf niet overzien waar we met zijn allen naar toe zouden moeten gaan.
  Het anders denken zoals de “complotgekkies”, is dus enkel een andere manier van denken.
  Ik zelf noem het geen complotgekkies, dit om de simpele reden omdat met alles wat er gebeurd in de wereld er iemand beter van wordt, dit zijn de grote bedrijven en aandeelhouders, dus is het geen complot meer maar een feit.
  Ik zie de wereld ook graag anders, maar zolang de meerderheid van de samenleving zich blijft gedragen als een schaap, en ik bedoel dit echt niet minderwaardig naar deze mensen, zal de macht achter de regeringen (illusie macht) de touwtjes in handen hebben.
  Dus hoe je deze organisaties ook noemt (illumintie, vrijmetselaars, het vaticaan en noem maar op) zolang mensen niet beseffen dat de aarde geen grenzen kent, geen verschillen kent tussen mens x en mens y en dat we dus allemaal gelijk zijn, zullen deze organisaties macht hebben.
  En wat je er ook over schrijft er gaat tot dan niets veranderen.
  Dus de enige conclusie is, dat wij anders denkende uiteindelijk ook slapen.
  Want zoals het nu gaat, gaat het al duizenden jaren, want zo is de natuur van de mens.

  In rouw om de mensheid, maar hoop toch altijd op verbetering!

  Patrick

 3. Pieter

  Macht (en dus ook de macht van de huidige elite) kan alleen (voort)bestaan onder leugens en bedrog. Onwaarheid is dus een voorwaarde voor het bestaan van macht.

  Onwaarheid kan alleen (voort)bestaan als de onwaarheden voor waarheid worden aangenomen. Als de leugens worden geloofd dus. Een voor waarheid aangenomen onwaarheid (een geloof) is een gedachte.

  De elite kan alleen machtig zijn als mensen onwaarheden geloven (voor waarheid aannemen). De elite ontleent haar macht dus aan het vermogen om onze gedachten te sturen. Zonder dat vermogen, kan macht niet bestaan.

  Mensen onwaarheden voor waarheid laten aannemen, is alleen mogelijk als mensen bereid zijn te geloven. Geloven is het overnemen (of adopteren) van een kant en klare, aangeboden gedachtegang.

  De enige verantwoordelijkheid die nodig is om macht onschadelijk te maken, is dus het nemen van verantwoordelijkheid voor onze eigen gedachten. Onze eigen gedachten dus zelf te vormen, en niet langer over te nemen. Ze niet langer te vormen op basis van geloven.

  Als we die verantwoordelijkheid nemen, dan vervalt de kracht van leugens en bedrog, en daarmee de voorwaarde voor het (voort)bestaan van macht.

  Verantwoordelijkheid nemen, betekent dus altijd: verantwoordelijkheid nemen voor je gedachten.

  1. Douwe Bericht auteur

   In die zin leert de elite ons dus dat we zelf moeten leren nadenken en dus zelf verantwoordelijkheid dienen te nemen voor onze gedachten en daarmee de input voor onze 5 stappen cyclus van creatie.

   En zolang wij dus niet de verantwoordelijkheid nemen daarvoor zullen zij ons blijven reflecteren dat we dat beter maar wel kunnen doen. Totdat de les geleerd is zal dat door blijven gaan.

  2. Jos.

   Dag Pieter,

   Op zich ben ik het met je eens, maar de vraag rijst dan waar onze gedachtes werkelijk vandaan komen?
   Zijn onze gedachtes van ons zelf, of komen ze ergens anders vandaan.
   Wij kunnen onze gedachtes overdenken, maar dat kan dan gezien worden als een reactie op een gedachte die is ontstaan door?
   Gedachtes kunnen gezien worden als trilling, energie die uitgezonden worden.
   Tijd, afstand en materie spelen daarbij een ondergeschikte rol.
   Als ik bewust een gedachte naar een ander stuur, gebeurt het regelmatig dat die ander mij dan contacteert.
   Zo van, och dat is toevallig, ik wou je net gaan bellen.
   En ja, we kunnen onze negatieve gedachtes veranderen in positieve gedachtes, maar de trilling van die negatieve gedachte is dan reeds verzonden.
   En die negatieve gedachte hebben wij zelf vaak niet bedacht,(naar ik hoop)
   Dus, hoe dan verantwoordelijkheid nemen voor onze gedachtes als ze uit het ‘niets’ tot ons komen?

   Met vriendelijke groet,
   Jos.

 4. Douwe Bericht auteur

  Een reactie van facebook:

  Bijna… Mensen met een gebrek aan initiatief en verantwoordelijkheid verzinnen geheime genootschappen als excuus voor hun gedrag. De Illuminatie gedachte is gewoon een verpersonificatie voor mensen/organisaties die optimaal profiteren van de tekortkomingen van anderen en van het systeem. Illuminatie is gewoon niks meer dan onze spiegel… onze projectie… Als we morgen initiatief en verantwoordelijkheid nemen verdampt de illuminiatie gedachte meteen…

  1. Pieter

   Klopt. De term “illuminati” of “machtselite” is niks meer dan een verzamelnaam voor diegenen die profiteren van onze weerstand tegen het nemen van eigen verantwoordelijkheid (in de FB reactie “tekortkoming” genoemd. Ik zou het zelf een misvatting of vergissing noemen).

   Wanneer de weerstand tegen de schadelijke gevolgen van macht, groter wordt dan de weerstand tegen het nemen van eigen verantwoordelijkheid (als we daarom voor dat laatste gaan kiezen), dan is het gedaan met de macht.

   Nu de machtselite steeds meer haar ware gezicht laat zien, neemt de weerstand daartegen toe. Die elite helpt ons daarmee om te gaan beslissen voortaan onze weerstand tegen het nemen van verantwoordelijkheid te laten varen.

 5. Nika

  Mwah, dat is me allemaal te makkelijk en te kort door de bocht. Heel theoretisch.
  Houden we het zo, al eeuwen zijn er mensen geweest, meestal die met macht en geld, die kennis hadden over dingen waar de meesten niets van afwisten (tenminste niet officieel). Denk b.v. aan lezen en schrijven, maar ook aan spiritueel, religieuze informatie. Meestal wist het gewone volk niet eens waarom en wat precies de reden voor een oorlog was, of opeens een nieuwe regent het overnam.
  In de nieuwere tijd leerden mensen lezen en schrijven en konden meer en beter volgen, later ook de massa onder de bevolking. Dat weet de elite, en daarom hebben ze gewoon b.v. ons onderwijssysteem gekraakt, de gezondheidszorg, onze financiële middelen etc. het wordt nu allemaal veel subtieler ‘aangepakt’ en werkelijk we worden ook niet echt slimmer, dus de kans wordt kleiner ipv groter, dat men überhaupt nog in staat zal zijn iets te kunnen ‘overzien’, te kunnen ‘snappen’ laat staan door de struggle of life (en dan bedoel ik voornamelijk gezinnen met kinderen, zieken, ouderen) nog de energie ervoor hebben.
  De illuminati an sich, moet je nieuw definiëren, dus niet denken dat ze ook maar ergens een taak hebben behalve ons het leven zo ingewikkeld als mogelijk aan te bieden. Ja zeker, je hoeft niet ’toe te grijpen’ maar dat kan niet iedereen, omdat het gewoon niet meer erin zit…de mens is aan zijn ontwikkeling onderhevig, en de ontwikkeling wordt kunstmatig gecreëerd, meer dan ooit.
  Dus, het enige wat wij als mensheid zouden kunnen doen is een gezamenlijke noemer vinden, die ons allen verbindt en waarin we het allemaal mee eens zijn, en dan ervoor zorgen dat er geen elite meer zal zijn, in de toekomst….maar je zult zien dat dat de grootste uitdaging is.
  Ik weet zeker dat achter alle ingrijpende gebeurtenissen op deze wereld er voor een grote deel door de elite er aan is gesleuteld. En dat weet men niet zo 123, omdat het niet de bedoeling is in eerste instantie…je moet er zelf achter komen, en dat wordt geprobeerd om te voorkomen met alle middelen van deceptie en social engineering.
  Nee, ik trek me de schoen niet aan, om er ook maar iets goeds aan de illuminati te zien, behalve de naam, want ik als verlicht wezen, weet er alles van. 🙂
  EN ja hou je gedachtes zuiver, probeer eens stilstand, verveel je lekker, zonder afleiding, dan kom je steeds meer bij jezelf. Niet van de ene ‘oho’ naar het volgende ‘aha’….dat schept alleen chaotische ruis en geen gedachtekracht.
  Een anekdote:
  Een oude Cherokee-indiaan zei eens tegen zijn kleinzoon : ‘Er speelt zich een gevecht in mij af. Het is een gruwelijk gevecht tussen twee wolven. De een is slecht, boos, hebzuchtig, jaloers, arrogant en laf. De ander is goed – hij is gelukkig, rustig, liefdevol, aardig, hoopvol, bescheiden, gul, eerlijk en betrouwbaar. Deze wolven vechten ook in jou en in ieder ander persoon.’
  De jongen dacht even na en zei toen: ‘Welke wolf zal winnen?’
  De oude Cherokee hoefde niet lang na te denken.
  ‘Diegene die je voedt.

 6. Indigo Pixie

  Wat een grap: het lijkt er soms op dat we eerst collectief een hel op Aarde creëren om daarna te kijken wie sterk genoeg is om er ‘levend’ uit te raken. Levend wordt dan gedefinieerd als…een mens die in zijn kracht staat en verantwoordelijkheid neemt en die zijn/haar bestaan vormgeeft in constante verbinding met vreugde en agerend vanuit liefde…En dit allemaal onder moeilijke omstandigheden. Weinig mensen zijn levend, als ik zo rondkijk. Een destructieve matrix, een waanzin maatschappij en een bende psychopaten die geweld, terreur en controle rondzaaien,…zijn zulke omstandigheden wel een goede voedingsbodem om het leven, de vreugde en de liefde te activeren in ons wezen? Soms lijkt dit groteske toneelspel eerder op een nachtmerrie die maar niet overgaat.
  Velen die zogezegd ‘ontwaakt’ zijn, blijven trouwens hun macht en kracht weggeven aan de elite en andere leugenaars/onwetenden. Zo verandert er natuurlijk niets. Anders gaan denken is niet voldoende. Ontwaakt zijn is niet hetzelfde als bewuste, positieve actie ondernemen. Of is dit typisch in de 3D wereld van dualiteit? Kwaad en goed die verwikkeld zijn in een eindeloze en nooit te winnen strijd.
  Ik kan mij nooit van de indruk ontdoen dat er ergens iets fundamenteels vergeten wordt, dat niemand het volledige plaatje begrijpt, dat er iets grondig ‘verkeerd’ of onbegrepen is (met de mens). Toen de interventie theorie op mijn pad kwam (buitenaardsen die duizenden jaren geleden de toenmalige homonoïden genetisch manipuleren tot werkslaven), was dit als een aha beleving. We werden blijkbaar ooit mismeesterd, verminkt, gedegradeerd, gehersenspoeld,…wat misschien onze (tijdelijke?) onmacht, gehoorzaamheid en vertwijfeling verklaart. Maar dat is het niet. Het is nog iets anders, ik weet niet wat, maar er ontbreekt een belangrijk puzzelstuk…of zelfs meerdere…
  In ieder geval vraagt het toch heel wat moed om deze ervaring hier op gevangenis planeet Aarde aan te gaan…

 7. Treowd

  Heb meer het idee dat wij het samen zullen moeten gaan doen, als het Collectief b.v eensgezind zonder enig geweld niet meer zou gehoorzamen dan moet men wel mee. Het denken in vakjes leidt slechts tot verdeling in het denken van wij – zij ik – hen, ect. Als de mensheid zichzelf eens zou bekijjken als een deel van alle aardlingen – iedereen op aarde – dan zitten wij als aardlingen gezamelijk in dezelfde boot – hetzelfde schuitje.

  Er heerst/is nog te veel hypocritie, ik bedoel hoe kun je smakelijk eten als je weet dat het eten wat je koopt aangevoerd is mogelijk nog wel vervaardigd ten kostte van andere gelijkwaardigen op deze aarde?
  Ook al is het ‘eerlijk geprijst het is nooit eerlijk verhandelt. Hoe kun je je b.v. lekker voelen in kleren die in door arme zwaar zwetende mensen in sweatshops zijn vervaardigd welke zwaar onderbetaald zijn.? Wij zijn de consumenten die dat kopen in dit rijke westen, wij stemmen als het ware in om daar in mee te gaan – boycotten die handel – eensgezind omdat we ons echt solidair willen opstellen met gelijkwaardige aardlingen op deze aarde.

  Zolang wij als gelijkwaardigen aardlingen daar niks tegen in gaan brengen geven wij geen krachtig signaal af van verbondenheid met elkaar en missen we die bundeling. Waarom? Zijn mensen ver van je bed anders dan jij ? Omdat zij door mogelijke toevalligheid door andere ouders verwekt zijn?? Daarom geven wij niks om elkaar ? Of omdat ieder het maar voor zichzelf uit moet gaan zoeken, steunen wij beleid – wat actief die mensen waar wij als het ware geen verbinding mee voelen – onderdrukt/ uitbuit – wat deze mensen die onfortuinlijk niet zo’n fijn bedje/wiegje hadden – onderdrukt/ uitbuit. En nog zie ik velen zich roeren uit egocentrische belangen – dat mist de ware kracht van medemenselijke Liefde globaal gezien.
  Dat lijkt me het ware verlichte kijken te zijn en dat is absoluut geen eigen veer in mijn achterste, dat is een poging om bekrompen visies wat verder te laten kijken dan het eigen hachje, hun eigen kleine wereldje.

  Wij zijn die consumenten in deze rijke westerse wereld daar moeten wij eens volmondig met zijn allen naar kijken. Wanneer zijn wij als consument hypocriet (mogelijk onbewust) bezig?
  Daar zijn een tal van voorbeelden meer over aan te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *