Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?

65f2118dd6d5ec7c836ad00c0806f47cVraag 4 van deze serie van 5 aan Wieteke Koolhof van Design 4 Awarenss en  Philip Fiolet van Beyond Medicine. De eerdere vragen die voorbij kwamen waren:

-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens bij wijze van spreke niet gewoon op het grasveld van het witte huis of nemen ze een mainstream media nieuwsuitzending over om zichzelf te introduceren en bekend te maken aan de wereld/planeet aarde?

-) Vraag 2: Waarom hebben buitenaardse wezens interesse om contact te maken te maken met planeet aarde en haar inwoners?

-) Vraag 3: Hoe zijn buitenaardse wezens in staat om de fysieke grenzen die wij nu wetenschappelijk kennen als bijv. niets kan sneller dan het licht reizen te overbruggen?

Vraag 4 luidt als volgt:

Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?

Philip en zijn gids: Wij draaien deze vraag liever om … hoe willen jullie ons ontvangen en hoe willen jullie dat wij jullie ontvangen. Het gehele proces draait niet om ons maar om jullie. Als het om ons zou gaan dan hadden wij allang aan de deur gestaan.

12108736_10153230575471687_6463650433573934429_nHet laatste dat wij willen is paniek of zelfs maar angst in de meest subtiele vorm dan ook. Op het moment dat de energetische verbinding tussen jullie beschaving en de onze stabiel en in balans is en onze verschijning een herinnering van vreugde oproept op dat moment zijn jullie klaar voor open contact.

In veel gevallen is jullie innerlijk weten nog te zeer besluierd met angsten die geen relatie hebben met enig contact met ander beschavingen maar die dit open contact nog wel in de weg staat. Op het moment dat individuen of collectieven klaar zijn voor contact op deze wijze is iedere begroeting er een vanuit het hart.

Besef goed dat wij niet beter of hoger ontwikkeld zijn dan jullie. Wij hebben als collectief een vehikel, voertuig, lichaam dat meer informatie rechtstreeks van de bron toelaat en doorlaat dan die van jullie. In die zin zijn jullie meesters, onze meesters. Jullie kunnen ondanks de enorme beperkingen en dichtheden van jullie omgeving nog steeds de weg vinden door het donker naar het licht daar waar het voor ons veel eenvoudiger is met onze vehikels.

Jullie lopen volledig geblinddoekt en vinden je weg, de één sneller dan de ander. In jullie oude oosterse tradities memoreren jullie dit als martial arts en het vraagt meesterschap over je lichaam.  Jullie kunnen pas beseffen wat jullie werkelijk doen als je vanuit onze perceptie kunt kijken naar jullie eigen realiteit.

aliens-welcome-new-mexico-006

Wieteke en haar gids:
In plaats van te zien dat jullie je het hoofd breken over wat de beste kleur rood zou zijn voor de loper die jullie willen uitleggen wanneer wij aankomen (er wordt hartelijk gelachen hier bij dit beeld) – zien wij liever dat jullie elkaar zien als degenen voor wie de rode loper uitgelegd mag worden.

Wanneer jullie vol verwondering om jullie heen kijken en de goddelijkheid, de schoonheid en perfectie zien in Al Wat Is, wanneer het (ver)oordelen is gestopt en opkomende emoties begroet kunnen worden vanuit het hart, en voor innerlijke groei en transformatie gebruikt worden en niet langer worden weggedrukt… Dan zijn jullie klaar om ons te ontmoeten en dan zal het als vanzelf gaan. Het zal een dans zijn, een lied, een kunstwerk, een puzzelstuk wat op zijn plek valt, een bloem die opent, een thuiskomst van ongekende diepgang, en tegelijkertijd zal het logisch en natuurlijk zijn. Dat is de frequentie waarop wij elkaar zullen ontmoeten.

Daarvoor hoeven jullie maar 1 ding te doen; en dat is jezelf te zijn, ten volste en zonder weerstand tegen datgene wat jouw hart je laat weten dat jij ten volste bent. En zo zij het. 🙂
3f47dc8ec8a479109fec1d1b7602a568

En wederom als mensen vragen hebben aan de gidsen van Wieteke en Philip, stel ze vooral in de reacties. Om het circuit rond te maken zijn er vragen vanuit onze kant nodig om op te reageren voor de ET gidsen.

[bol_product_links block_id=”bol_57449288ebc13_selected-products” products=”9200000033932437,9200000034667114,9200000033871862,9200000033879988″ name=”Starseeds” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie:
-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geinteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?
-) Vraag 3: Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?
-) Vraag 4: Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?
-) Vraag 5: Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?-) Wieteke vertelt over haar ervaringen met ET Channeling en ET Healing
-) Interview met o.a. Philip Fiolet van Beyond Medicine over ET Healing
-) Buitenaardse wezens vragen aan jou persoonlijk, wil je dat we ons laten zien?
-) Zelf contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit

13055248_10154152750423658_101925935764798987_o

Artwork: Erial Ali – http://www.erial.us/

37 gedachten over “Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?

 1. Boze maffiabaas

  Hoe is de eenheid zich ooit gaan verzetten tegen zichzelf? Waarom is een deel van de eenheid ooit in dualiteit gaan geloven en is “zo – gezegd” gaan splitsen van zichzelf? Waarom leven we in deze illusie terwijl informatie al voor ons ALLEMAAL beschikbaar is? Is het universum geordend? Hoort alles ook weer op de zelfde manier geordend te worden als daarvoor – maar deze keer om immuun te zijn om de zelfde soort gelijken fout ooit te voorkomen omdat de juiste informatie en de gewonnen strijd door de bron zelf beschikbaar is op dat moment?

  Zal deze chaos OOIT een keer voor altijd stoppen? Zijn wij niet met ons allen een soort gelijken immuuniteit?

  1. Douwe Bericht auteur

   Afsplitsing zorgt ervoor dat je jezelf uit verschillende hoeken kan bekijken. Dus afgescheidenheid is heel functioneel voor The ALL.

  2. Wieteke

   Hi maffiabaas 🙂

   Heel goede en logische vragen allemaal.
   Ik heb hier zelf natuurlijk ook al veel onderzoek aan besteed en veel dialoog over gevoerd met mijn gids(en). Een behoorlijk lange- maar wel heel verhelderende geschreven channelling over dit onderwerp staat op mijn blog. Het merendeel van je vragen (of iig de kern ervan) komt erin aan bod. Het is wel in het Engels maar wie weet heb je er tcoh wat aan 🙂

   Teaser:

   “This neutral zone – that you defined as ‘non-dualistic’, although sometimes explained to you as such, is more than just a ‘mental recipe’ to widen your perspective. The idea is for it to be lived with the heart and the mind in unison. Without the heart the concept will remain a concept and cannot be experienced fully. And even though non-duality is the name you gave it, without duality it could not be experienced, as duality is just as much at the foundation of Creation as is Oneness.”

   Link naar het voltallige blog: http://design4awareness.com/eng/category/conversations-with-the-yahyel/

   Hoe ik het intussen zelf begrijp op dit moment (heel kort uitgelegd):
   De eerste afschijding- zoals Douwe al zegt, is noodzakelijk voor Het Al, om zichzelf te (her)kennen en resulteert in het leven zoals wij dat kennen met al zijn duistere en lichtere kanten. Het willen uitsluiten van de duistere kanten – in zichzelf – is wederom een opsplitsing, of een wens tot seperatie. En veroorzaakt dus weer afgescheidenheid in onszelf als mens. Om een ‘heel’ mens te zijn – worden wij uitgenodigd ook al het duister (dat in ons of anderen KAN zitten) te omhelzen vanuit liefde, begrip en compassie. De paradox is; dat het DAN zal ophouden te bestaan – in spreektaal ‘omdat datgene wat zolang is onderdrukt – zich dan niet meer hoeft ’te bewijzen’ zeg maar. Wij zijn dan – als menselijk ras – klaar met dit onderdeel van dit (3rd density) ‘spel’. (en we bewegen dan door / evolueren dan door naar 4th density). Complete balans kan, zoals ik het nu begrijp, in wezen alleen bestaan als het duister op de 1 of andere manier gerepresenteerd wordt door iets of iemand in Al Dat Is, omdat het er nu eenmaal deel van uitmaakt. Dat hoeft niet alleen maar door aarde of door mensen te zijn. En zoals ik het begrijp van de ET’s zijn wij nu op de grens van ‘klaar zijn’ met dit intense spel van duister en licht, van zulk groot contrast. Omdat steeds meer mensen in zichzelf tot heelheid komen.

   Voor die mensen die vanbinnen tot heelheid komen zal er – volgens de op dit moment ingevoelde vooruitzichten door de ET’s – binnen maximaal 10 jaar, geen oorlog meer zijn op onze aarde, geen onderdrukking meer van emoties, geen innerlijke en/of uiterlijke strijd met zulk diep lijden tot gevolg. Er zullen op die ‘werldvrede-versie’ overigens nog wel uitdagingen zijn, maar het zal niet meer zo diep en intens gaan als we de afgelopen duizenden jaren hebben meegemaakt.
   Voor anderen, die kiezen om ‘vast te houden’ aan de strijd in henzelf (door hun angsten niet te transformeren en geen innerlijk werk te doen) – zal dat er nog wel zijn; omdat iedereen zelf zijn realiteit schept en dus letterlijk ‘shift’ naar de planeet (of versie van onze planeet) die het meest synchroniseert met datgene wat hij of zij verkiest te geloven dat mogelijk is voor henzelf en de mensheid. Dit laatste is simpelweg metafysics; what you put in – is what you get back. (ieder creeert zijn eigen veld van manifestatie vanuit eigen geest en hart). Best een grote motivatie voor een optimistische denkwijze dus haha 😉

   Zoals met alles is Vrije Wil de grondregel. Je hoeft niks met deze informatie als je dat niet wilt – maar goed- dit is zoals ik het van hen begrijp op dit moment – en wie weet kun je er toch iets mee 😉
   This is up to everyone for themselves.

   Warme groet 🙂

   Wieteke

 2. Douwe Bericht auteur

  In dit kader is wellicht deze stressvolle gedachte die ik lang bij me heb gedragen ook interessant. Ik hechte geloof aan de gedachte dat er geen oorlog zou moeten zijn en mensen geen oorlog zouden moeten voeren. Ik heb die gedachtegang toen aan The Work van Byron Katie onderworpen en kwam tot interessante inzichten voor mezelf. Ik deel het hier even omdat een ander er zo wellicht ook wat aan heeft.

  Stressvolle gedachte:
  Mensen zouden geen oorlogen moeten voeren

  Is deze gedachte waar?
  ja

  Kan ik er absoluut zeker van zijn dat deze gedachte waar is.
  nee

  Wat voel ik als ik deze gedachte geloof?
  Boos, verdrietig, teleurgesteld in de mensheid, afgesloten van andere mensen.

  Hoe behandel ik andere mensen als ik deze gedachte geloof?
  Ik zie ze (mensen die oorlogen beginnen en voeren) als minderwaardig, onderontwikkeld, ik behandel en benader ze alsof het wilde dieren zijn, ben boos op ze, ik zou ze wel wat aan willen doen.

  Wat voel ik als ik dit verhaal (tijdelijk) loslaat?
  Openheid, sta in mijn eigen centrum, kan simpelweg observeren wat er gebeurt zonder oordeel te geven, voel mezelf vrolijk en verbonden met de rest van de wereld.

  Omkeringen. Maak omkeringen en zoek naar andere invalshoeken op je gedachte die even waar of meer waar zijn voor jezelf . Gebruik mijn denken inplaats van ik of een abstracte zaak bij omkeringen als het niet over anderen gaat.

  – Origineel, Mensen zouden geen oorlog moeten voeren.

  Omkering 1, Mensen zouden wel oorlog moeten voeren.
  1) Het is de realiteit, oorlog bestaat in de wereld dus het is wat is.
  2) Als mensen om wat voor reden dan ook geloven dat het voeren van oorlog het beste is wat ze kunnen doen in dit moment van de tijd dan is dat wat ze het beste kunnen doenen.
  3) Het geeft alle deelnemende partijen aan oorlog ervaringen met wat het in de praktijk inhoud en doet zodat ze eventueel kunnen kijken of het de resultaten oplevert die ze ervan gehoopt, verwacht hadden.

  Omkering 2, Ik zou geen oorlog moeten voeren.
  1) Als ik het van anderen verwacht dan is het wellicht verstandig als ik zelf eerst ophoudt met oorlog voeren om zo het goede voorbeeld te kunnen geven.
  2) Hoe draag ik bij aan oorlogen? Kan ik eventueel van bank veranderen? Hoe kan ik mijn eigen denken, voelen en doen zo vredig mogelijk maken en daar alle oorlog in op laten houden tegenover alle partijen waar ik mee omga?
  3) Ik voer oorlog in mijn gedachten tegen de mensen die oorlog voeren. En die oorlog zit in mij omdat ik geloof hechtte aan mijn stressvolle gedachten inplaats van die gedachte te onderzoeken zoals ik nu doe.

  Omkering 3, Ik zou geen oorlog moeten voeren met mensen die oorlog voeren.
  1) Hier zit de paradox, ik zou zolang ik geloof hecht aan deze gedachten, mensen die oorlog voeren wel wat aan willen doen. Kortom ik voer oorlog tegen de mensen die oorlog voeren. Ik verwijt die mensen van iets terwijl ikzelf op dit moment precies hetzelfde als hun doe. Op die manier blijft de frequentie van oorlog continue voortbestaan, ook in mijzelf waardoor ik bijdraag aan meer oorlog. Zodra ik vrede kan hebben in mezelf en met mensen ongeacht of die nu zelf wel of niet oorlog voeren dan is er vrede in mijn eigen staat van zijn en heb ik mijn interne oorlog in ieder geval beëindigd.
  2) Ik kan de oorlog in mezelf beëindigen door te accepteren dat mensen een vrije wil hebben en die mogen gebruiken zoals ze zelf willen dus ook om oorlog mee te voeren als ze dat een goed idee lijkt omdat ze zelf waarschijnlijk geloof hechten aan hun stressvolle gedachten. Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
  3) Door zelf mijn stressvolle gedachten te onderzoeken en te transformeren en daarna mijn eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie zo goed mogelijk te volgen kan ik vrede hebben met alle mensen, ook als ze oorlog voeren en daarnaast draag ik de hoogst mogelijke frequentie in mezelf en kan zo anderen wellicht inspireren om ook hun eigen passie te gaan volgen en wellicht dat dat ze inspireert om wat anders te gaan doen dan oorlog te voeren. (Maar geen verwachtingen 😉 )

  Ik wil nooit meer/ben bereid om/Ik kijk ernaar uit: het gevoel te hebben dat andere mensen geen oorlog dienen te voeren.

  Zodra ik iets wil dat in strijd is met wat wordt gereflecteerd in mijn realiteit om mij heen dan ben ik in oorlog met wat is. Dat resulteert altijd in slecht voelende emotie. Het is zo een goede reminder voor mij om naar binnen te gaan en te kijken wat ik nog kan transformeren zodra ik me slecht voel. Waar voer ik op dat moment “oorlog” mee in de wereld?

  Hoe diende deze gedachten mij?
  Door geloof te hechten aan de gedachte dat er geen oorlog zou moeten zijn was ik een brave goede burger. Door dit te geloven kon ik als het ware trots zijn op mijn gedachten en hoorde ik bij de club om zo maar te zeggen. Ook diende dit geloof mij binnen mijn familie van voornamelijk pacifisten. In die zin was dit geloof wat ik bij me droeg dus ook een stukje identificatie daarmee en dat ik een goed lid ervan was.

  Inzichten:
  Door simpelweg te accepteren en te begrijpen dat iedereen vrije wil heeft kan ik ophouden met het beter te weten dan de realiteit. Mensen die oorlog voeren doen er ervaring mee op en komen zo wellicht tot andere inzichten. Daarbij kan ik voor mezelf bekijken hoe ik vrede in mezelf kan vinden. In die zin was ik zelf in oorlog en wilde ik dat anderen daarmee ophielden, een beetje hypocriet zullen we maar zeggen. Door eerst de oorlog in mezelf te beëindigen leef ik in ieder geval in vrede in de wereld ongeacht of daar oorlog in bestaat of niet. Ik zou zelfs kunnen zeggen dat de oorlog mij heeft geholpen om me te wijzen op het feit dat ik intern ook in oorlog was op een aantal vlakken. In die zin is er inderdaad maar 1 persoon nodig voor vrede en dat ben ikzelf. En zodra ik geloof hecht aan mijn stressvolle gedachten ben ik in die zin in oorlog met de realiteit, met wat is. Ik weet nu hoe ikzelf van een staat van oorlog naar een staat van vrede kan gaan en wellicht dat ik anderen die dat ook willen leren met die kennis en ervaring van dienst kan zijn.

  1. lotus

   J. Krishnamurti- Waarheid is het leven zelf: als je oorlog wilt stoppen, voer dan geen oorlog meer met/in jezelf.

   1. Hans

    Krishnamurti, tijdloos in wijsheid.
    Tussen het hedendaagse newage_spiritualiteits bombardement een baken van inzicht in- en keiharde spiegel van de persoonlijkheid voor de serieuze en toegewijde onderzoeker.
    Allesbehalve “modern en sprankelend” , geen toeters en bellen, maar terug naar de basis van wie we denken te zijn, waar alles mee begint.

    1. Douwe Bericht auteur

     Het sierlijke van Byron Katie haar methode is dat het zo simpel en systematisch is toe te passen door mensen. Je leert als het ware alle illussies van de mind te doorprikken. En als je dat vaak genoeg gedaan heb hou je op een gegeven moment simpelweg op geloof te hechten aan welke gedachte dan ook. En mocht het zo nu en dan toch nog eens voorkomen dan kun je het altijd even op papier zetten. 😀

     Krisnatmurti, de Tao en vele anderen hebben prachtig de waarheid verwoordt. Maar hoe je er komt is soms wat onduidelijk bij hun.

     1. Hans

      Ze verwoorden m.i. juist niet de waarheid, ze verwoorden alles behalve de waarheid omdat wat ongenoemd overblijft geen gedachten en woorden kent.
      Geloof of geen geloof aan welke gedachten dan ook is ook een gedachte vanuit persoonlijkheids-identificatie.

      //Maar hoe je er komt is soms wat onduidelijk bij hun.//

      Klopt, ze proberen duidelijk te maken dat het een verstandelijk gedachte is om “er” te komen.

      http://www.jiddu-krishnamurti.net/nl/krishnamurti-wat-is-waar/krishnamurti-wat-is-waar-01

     2. bernadette

      Hans ,
      Ik deed een poging om op jou berichtje te reageren hieronder ,
      maar ik had geen optie , dus reageer ik hierboven jou ,en
      hopelijk lees je dan toch mijn bovenstaande berichtje.

      Ben er zelf ook nog niet echt uit (tenminste mijn Brein)
      Hier Richard Sylvester .. Nothing can be known ;

      https://www.youtube.com/watch?v=i5fmk_Vlt9s

     3. Hans

      Hallo Bernadette, heb ‘m gelezen 🙂

      //Ben er zelf ook nog niet echt uit (tenminste mijn Brein)//

      Je brein gaat er ook niet echt uitkomen, het kan je wel laten denken dat je eruit bent of komt
      Dat doet namelijk het verstand, het verstand deelt/filtert de werkelijkheid op in persoonlijke perceptie naar aanleiding van onze gemoedstoestand.
      Ons verstand is de verpersoonlijking van onze gemoedstoestand, ons verstand vormt de identificatie met onze gemoedstoestand,
      de IK factor.
      Gemoedstoestand is jouw gecumuleerde staat van gevoelens, emoties, gedachten, geloven en overtuigingen uit ervaringen die
      een emotioneel lichaam vormen waarmee jij je identificeert,
      Je gemoedstoestand bepaald je gevoelens en gedachten, het vormt je persoonlijkheid wat het filter is waardoor de neutrale werkelijkheidsbeleving gepersonaliseerd wordt.
      Persoonlijkheid is subjectief, er ontstaat dualiteit binnen de persoonlijke en collectieve beleving, we hebben allemaal onze “eigen” gedachten over hetzelfde.
      We delen onze persoonlijkheidsbeleving op in dualiteiten, in persoonlijke perceptie, in verstandelijke keuzes nav onze gemoedstoestand.

      Verstand schept tijd, tijd schept verwachting, verlangen en hoop.

     4. bernadette

      Hans….
      Nog even hier op terug komend .
      Je uitleg is ..naar mijn Breintje toe , Phoeh..
      Heavy stuff ..Hans

      Inderdaad de gemoedstoestand bepaalt gevoelens en gedachten e.d .
      Geloof ontstaat door conditionering .
      Hierbij handje contantje op punt 6 heeft men het over geloof in iets.

      https://handjecontantje.org/

 3. margreet

  “En wederom als mensen vragen hebben aan de gidsen van Wieteke en Philip, stel ze vooral in de reacties. Om het circuit rond te maken zijn er vragen vanuit onze kant nodig om op te reageren voor de ET gidsen.”

  ik heb wel een aantal vragen
  bijv;

  ik zou graag meningen willen horen over het ‘grid’
  hiermee bedoel ik het raster rond de aarde
  vooral betreffende de interdimensionale toegangsplaatsen, portals (oude sites)

  deze vraag heb ik door persoonlijke ervaringen
  de vraag specifiek is hoe belangrijk zijn deze “knooppunten”
  doordat ik ernaartoe wordt geleid en me herinner

  bij voorbaat hartelijk dank

 4. Aladin

  Ook een interessante en heldere uitleg die mij logisch in de oren klinkt, over ‘het ene bewustzijn’, @margreet, dus niet zo vreemd dat wij ons dingen herinneren) over buitenaardse- en andere levensvormen, over opbouw van dimensies, dualiteit en veel meer in det interview met David Wilcock, luister vanaf 1.13 min.. 🙂

  Vanaf de 6e dimensie is er volgens hem geen dualiteit meer…

  http://www.ellaster.nl/2016/05/30/david-wilcock-event-en-val-illuminati/

  1. margreet

   @ aladin
   superdank voor je reactie
   en
   bedankt voor de link, die website kende ik niet
   wel weet ik van het event
   ik was met cobra in de piramide egypte dec 2012

   het ging me niet alleen om de piramide
   maar ook om andere stargates en dimensievelden eromheen.

   en was benieuwd wat de et gidsen ervan vonden.

   ik had eerst maar 1 vraag gesteld, maar had ook andere
   over contact met et s en waarom er bepaalde dingen gebeuren dan.

   ps ik deel je mening
   dat het gaat om ons bewustzijn

   (ik had in nederland een cursus gevolgd
   over hoe je dingen kunt veranderen met je bewustzijn.
   heling, tijdlijnen enz

   toen ik in de piramide in bosnie was
   bij de oude helingskamers was het
   exact hetzelfde gevoel)

   (want we kregen een signaal van het lichaam
   in de cursus als we in contact stonden
   met het zuivere bewustzijn
   en dat was zo giga sterk beneden in de piramide bosnie)

   (dus grid, bewustzijn, het veld)

   1. Douwe Bericht auteur

    Ik heb Wieteke en Philip even attent gemaakt op je vraag Margreet. Ik hoop dat ze binnenkort tijd hebben om te antwoorden.

    1. margreet

     @douwe
     leuk!

     een vraag is ook

     als je telepathisch contact hebt met buitenaardsen
     en andere mensen dan wil wijzen op een ufo bijv
     hoe komt het dat je dan soms je stem ‘kwijt’ bent?

     1. Douwe Bericht auteur

      Kan zijn dat je dan zelf op andere frequenties actief bent en dat het overschakelen wat lastig kan zijn. Maar bepaalde buitenaardse wezens verlammen ook mensen voordat ze ze door de dimensies heen trekken omdat als ze dat niet zouden doen er een gevaar kan zijn bij dat soort shifts. Maar krijg niet het idee dat je daarop doelt in dit geval.

     2. margreet

      douwe
      (er was geen reactie mogelijkheid)
      ik had zelf het idee dat het vooraf ingecalculeerd was
      of op dat moment
      omdat de communicatie met gedachten instant is
      wist men dus ook dat ik zou gaan roepen
      omdat ik wilde dat anderen het zouden zien
      en misschien was dat de bedoeling niet.

      dank je.

 5. Aladin

  @ margreet
  En natuurlijk komt het vooral ook door je focus plus bepaalde verwachting en ontspanning die een en ander zeker versterkt op zo’n speciale plaats. Volgens mij wordt zo iedere plek, al dan niet historisch, met of zonder leylijnen bijzonder… gevuld met energie, Jouw energie!
  En natuurlijk sta je altijd in contact met zuiver bewustzijn, als je aandacht hebt voor DIT moment en echt Aanwezig bent. Dan realiseer je je dat je Zuiver Bewustzijn BENT.

  Dat is ook wat veel mensen ervaren in Zuid Engeland bv bij de graancirkels etc…. tijdens de mystieke reizen met Bert Janssen. Met zijn enorm aanstekelijke enthousiasme wordt zo’n ervaring al snel magisch. 😉 😀
  http://www.bertjanssen.nl

  1. margreet

   klopt en woww
   supermooie website!
   dank je

   plus
   magisch
   allemaal wat er gebeurt

   het bewustzijn,
   de oude en de nieuwe kennis
   mooi he!

 6. Aladin

  @ margreet
  Ik weet dat heel veel graanformaties niet door mensen (kunnen) zijn gemaakt. Een aantal zijn mi wel door mensen gemaakt. Hoe die échte’ ontstaan en wie er verantwoordelijk voor zijn? Tja…de experts vermoeden dat het mede onder invloed van ons, het menselijk bewustzijn gebeurt in een soort co-creatie. Dat kan dus ook niet anders, zoals ik eerder zei over dat ene bewustzijn.
  Toen ik in Engeland was op zoek naar graancirkels kreeg ik ook die vraag van plaatselijke inwoners: “Do you think aliens make them?”
  Misschien kan/wil Wieteke hier iets meer over zeggen? Hier ben ik ook wel nieuwsgierig naar. 🙂

  De ‘Chilbolton formaties’ zijn voor mij echte die onmogelijk door mensen kunnen zijn gemaakt, gezien de omstandigheden en de rasterpatronen waarin ze zijn opgebouwd. Deze behoren ook vanwege het binaire code verhaal (zie link) voor mij tot de meest spectaculaire graancirkels ooit.
  http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/alien%20graancirkel.html

 7. margreet

  hoi aladin

  het wordt steeds meer toeval en humor

  door jou ging ik bij graancircels kijken
  en zag die genoemde foto

  ik vroeg het
  want ik heb zo n foto
  met een totaal ander achtergrondverhaal

  1. margreet

   het is een lang verhaal
   maar hier heel kort weergegeven

   ps ik wil de foto liever niet op internet,
   maar ik kan m wel sturen naar je.

   —-
   een voorwerp ontvangen
   uit een andere dimensie
   uit de tijd van atlantis
   van de piramide in giza

   en door naar bepaalde plaatsen te gaan
   waar je ‘moet zijn’

   het daar gebruiken
   en dan krijgen
   uit een andere dimensie
   wat zichtbaar is op de foto

   —-
   op de eerste foto is alles licht, het is overdag
   en op de volgende foto
   een seconde later
   zie je een witte lichtgevende grote bal
   met zeer hoge snelheid en veel licht
   en is de omgeving eromheen donker geworden
   door de kracht van het licht van de bal
   die op de foto staat

   (aan de achtergrond kun zien
   en dat t op t zelfde moment is en exact op dezelfde plaats)
   inzoomen

   de foto s zijn in het hoogste deel van Angkor Wat genomen

   ik heb er met prageet (stargate) over gesproken
   van te voren en die zei
   dat de timing in cambodja moeilijk zou worden.
   maar gelukt.

  1. margreet

   aladin
   dit zijn naar mijn mening twee verschillende
   zaken
   ik zie in de clip dat
   als ufo s met bewustzijn
   en/of met wel/niet inzittenden
   die een cropcircel neerzetten

   ik heb het over iets anders
   een soort giga sterke plasma bollen
   (totaal vereenvoudigt verwoordt ‘als een bal werpen’)
   die dus ook kunnen worden gebruikt voor
   cropcircels
   als een soort stempel
   ( wat wij nog moeilijk vinden te begrijpen
   en vanuit een andere dimensie is
   t lachen om hoe gemakkelijk het is)
   (wel ook gemaakt met bewustzijn)

   foto s van ufo s heb ik ook
   maar dat zijn hele andere
   dan deze
   dan weet je opeens dat je foto s moet maken
   in een blauwe lucht
   waar niets is te zien
   en later staan er ufo s op

   het bewustzijn is volgens mij 100% anders
   niet vergelijkbaar

   de lichtbollen zijn spectaculairder op foto s

   maar bovenstaande is mijn persoonlijke mening
   waarschijnlijk heeft een ieder een eigen mening

   1. margreet

    hoi aladin

    je weet veel
    dank!

    ik wens je alle goeds

    een schitterende reis in de zomer
    die je gaat organiseren!

    dan ervaart een ieder t zelf

    dank voor al je wijsheden, tips en links.

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja iedereen omdat we uiteindelijk allemaal onderdeel zijn van All that Is. Alles en iedereen staat uiteindelijk met alles en iedereen in verbinding.

   Niet iedereen is zich daar echter van bewust.

   Als dit onderwerp je interesse heeft dan kan ik je deze artikelen ook van aanraden om een keer door te lezen

   http://achterdesamenleving.nl/langdurig-contact-met-buitenaardsemultidimensionale-wezens-pim-smit-lamane/

   En

   http://achterdesamenleving.nl/langdurig-contact-met-buitenaardsemultidimensionale-wezens-jacqueline-fiolet-joel/

   Vriendelijke groet Douwe

   1. Stijn

    “Alles en iedereen staat uiteindelijk met alles en iedereen in verbinding.”

    Ja, dat klopt. Alle wezens in het universum staan met elkaar en God (de bron) in telepatisch contact.

    Wat is eigenlijk het verschil tussen channeling en telepathie?

    Met vriendelijke groet,

    Stijn

    1. Douwe Bericht auteur

     Channelen is het in de fysieke wereld brengen, onder woorden brengen, van vaak blokken informatie die telepathisch naar het channel worden verstuurd door gidsen.

     Zie ook de filmpjes van Pim Smit en Wieteke Koolhof over channelen op deze site.

   2. Anoniem

    Bedankt voor het antwoord!
    Ik had de artikelen gisteren inderdaad al doorgelezen, erg interessant.
    Komen er in de toekomst nog meer interviews op de website te staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *