Hybridisatie van de mensheid met Zeta aliëns – Deel 2

dhdhsGisteren kwam Bridget Nielsen voorbij in drie verschillende interviews waarin ze het één en ander uitlegt over de hybridisatie van de huidige mensheid met Zeta Aliëns.

Zij is echter niet de enige die dit verhaal verteld. Gigi Young geeft ook haar visie op deze materie. Ze legt uit waarom de Zeta aliëns ervoor kozen om het hybridisatie programma te starten. Ze hebben dit gedaan om hun eigen soort in leven te houden nadat hun eigen evolutie op een dood spoor was beland door een opeenstapeling van factoren. Ze legt daarbij ook uit waarom ze specifiek de mensheid hebben uitgekozen voor dit programma.

Daarnaast geeft ze aan dat dit programma voor mensen die er onderdeel van zijn geweest zeer traumatisch kan zijn geweest. Ze geeft aan dat dit niet bewuste opzet was maar een jammerlijk gevolg van het feit dat de Zeta’s hun emotionele lichaam eigenlijk volledig kwijt waren geraakt. En dat de begin ontmoetingen dus zeer empathie loos zijn verlopen. Het schijnt dat dit inmiddels sterk is verbetert.

3 d cartoon gray halloween alien portret

Ze geeft ook aan dat het contact met deze aliëns onze tijdlijn ook direct ten positieve heeft verandert omdat wij met het bereiken van ons nucleair tijdperk dezelfde fouten hadden kunnen maken als de Zeta’s op hun planeet hebben gemaakt en hun zo op het dode spoor van hun eigen samenleving heeft gezet.

Een interessante visie van Gigi Young en ze geeft aan dat mensen die onderdeel zijn van dit programma relatief gemakkelijk contact kunnen leggen met zowel de Zeta’s als de 6 hybride rassen die uit dit hybridisatie programma zijn voortgekomen.

Zetas, Hybrid Children, and Abductions.

En daarnaast heeft ze ook nog een andere video waar ze over deze aliëns spreekt en aangeeft dat juist omdat deze soort aliëns het meest direct verbonden is met de mensheid het daarom het gemakkelijkst is voor bepaalde mensen om zelf contacten te leggen met ze.

ET Hybrids and Connecting to ET Consciousness

Voor de duidelijkheid en hopelijk ten overvloede, dit zijn slechts reflecties die worden aangeboden. Ik heb zelf geen idee of er ook maar iets waar is van bovenstaande reflecties.
Wel weet ik dat het op dit moment mijn nieuwsgierigheid, interesse en passie heeft. 🙂 En de visie van Gigi sluit logisch aan bij eerdere verhalen die hierover gehoord heb.

Mochten mensen zelf nog aanvullend materiaal hebben rond Zeta’s, Greys, The Hybrids etc, deel dat dan vooral onder in de reacties of stuur een mailtje. Alle info rond deze materie is zeer welkom.

aliens

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je een boek koopt via de onderstaande link gaat 6% van de aankoop naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

[bol_product_links block_id=”bol_5ab7656fa751a_selected-products” products=”9200000073514311,9200000076765482,1001004000767663,9200000011041035″ name=”sef” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”524″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie:
-) YouTube kanaal Gigi Young
-) Starseeds – een uitleg van Mary Rodwell
-) Channeling Erik over aliens, starseeds en open contact
-) Sherry Wilde vertelt over haar simultane parallelle incarnatie in een buitenaardse beschaving
-) Teal Swan – Aliëns & The Intergalactic Federation of Light
-) Voorbij vorige levens; Simultane Parallelle Incarnaties
-) Maak contact met je simultane parallelle incarnaties (SPI’s)

-) Wordt de huidige mensheid gehybridiseerd met Zeta aliëns? – Deel 1
-) Hybridisatie van de mensheid met Zeta aliëns – Deel 2
-) The Pleiadian Collective over aliën hybridisatie – Deel 3
-) Aridif over het Zeta hybridisatie programma – Deel 4
-) Barbara Lamb over aliën/mens hybrides – Deel 5
-) Mary Rodwell over aliën/mens hybridisatie – Deel 6
-) Dolores Cannon over aliëns en hybrisaties – Deel 7

Betty_Hill_Star_Map

Eén gedachte op “Hybridisatie van de mensheid met Zeta aliëns – Deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *