Ik weet wat ik heb gezien – een overzichtsdocumentaire van UFO waarnemingen

Een heldere documentaire over het UFO fenomeen.

What people say about I KNOW WHAT I SAW – “Compelling” – Steven Spielberg, “The Real Close Encounters – Larry King, CNN. “The most compelling film on the subject to date.” – Edgar Mitchell, Apollo 14 Astronaut.

Government and Military Officials reveal the truth about UFOs. The most credible UFO witnesses from around the world tell stories that challenge reality in I KNOW WHAT I SAW, a documentary guaranteed to change the way we see the universe.

Director James Fox brings together the testimony of Air Force generals, astronauts, military and commercial pilots, government and FAA officials from seven countries; their accounts reveal the reasons those involved at the highest levels have chosen government secrecy over public disclosure in I KNOW WHAT I SAW.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) The Phoenix Lights; de UFO waarneming met meer dan 10.000 ooggetuigen
-) Aliens vragen specifiek aan jou persoonlijk, wil je dat we ons laten zien?
-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geïnteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?
-) Vraag 3: Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?
-) Vraag 4: Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?
-) Vraag 5: Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Jacqueline Fiolet & Joël
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Pim Smit & Lamané
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Miranda van der Beek & Gopal

11 gedachten over “Ik weet wat ik heb gezien – een overzichtsdocumentaire van UFO waarnemingen

 1. Hathor

  Hoi Douwe,
  In mijn mens- wereldbeeld gaat het om fractalisaties en ingeneste zelfsturende systemen. Beetje Lovelock. Zie Sheldrake in Bath over het bewustzijn van de zon.
  Ik ben me daarbij erg bewust van het feit dat ons denken in ons ego zit. Ons hele wereld en mensbeeld is een projectie die in ons ego-bewustzijn plaatsvindt. Alsof wij het middelpunt van het heelal zijn. Maar alles gaat vanuit dat perspectief (en die waarneming). Dus ook alleen onze zintuigen en de wereldafbeelding die wij op grond daarvan gemaakt hebben. (Ook de bijbel beschrijft dat wij als mens de “namen”geven.) Terwijl een vlinder een wereldbeeld veel meer in het UVspectrum en misschien andere zintuigen opbouwt. Of leg de bijendans eens uit.
  Ook “bewustzijn’ is zo menselijks-perspectievelijk gedefinieerd en ook onze taal. Mijn conclusie is dus: vanuit ons bewustzijn is het heel twijfelachtig om over andere bewustzijnen te spreken. (Gödel zei ook al zoiets)
  In de NLP is een basisregel: dat als je wat ziet wat je niet kent/herkent, dat er dan 3 reaties zijn:
  1 je kunt het niet waarnemen (“wat niet gekend is, kan niet herkend” leerde ik in een meditatie).
  2 je “vertaalt het naar een categorie/woord dat je wel kent, waardoor je het nooit zult herkennen of in zijn eigenheid zien.
  3 je ziet en onderzoekt het in zijn eigenheid. Wat dus logisch gezien niet kan en ons dus heel bescheiden dient te maken.
  (En soms gebruiken we zelfs instrumenten die het onzichtbare vertalen naar het ‘zichtbare”, het voor ons zichtbare.)
  En gegeven het sterke mechanisme 2, ben ik heel terughoudend om dingen uit de ‘andere ‘wereld in onze wereld te bespreken en in te vullen. Dat perspectief van je ervaringen ben je toch echt nog steeds jezelf en niet die cosmos die je wilt bespreken. Dan zie je een “neger” die een bad op zijn hoofd draagt omdat de koloniale ontdekkingsreiziger, ook in het onbekende land, zijn baduurtje niet wil missen/zijn cultuur, als observator, met zich meedraagt.
  Daarom verwonder ik me er dan ook regelmatig over dat mensen machine-elves en zovoort zien. Is dat ook een gevalletje 2?
  Maar waarnemen uit andere werelden en tijden, dat gaat ver buiten onze perspectief-lokatie. daarom zijn al die oude geschriften over “dat’ geschreven in mythische symbolische dubbele bodem-taal. Want het is gewoon niet te vatten vanuit ons flatlanderperspectief.
  Daarom is bv bij Ayahuasca de regel, je praat niet over je ervaringen (dan doe je een 2tje), maar laat het in zijn on-woordeloze vorm op je inwerken. Het is ‘jouw mix van je bewustzijn en het cosmische.
  En echte aliens, ze zien er dus helemaal niet uit als humanoiden. Velen zijn zelfs met onze zintuigen onzichtbaar. En een cosmisch ruimteschip, ziet er dus helemaal niet uit als een aards ruimteschip, waarschijnlijk is het met onze (op aarde gevormde) waarnemingszintuigen niet eens te zien.
  Wil je dus echt die werelden bereizen, leer dan de zintuigen van die werelden, inplaats van het eigene van daar om te zetten in beschrijvingen in onze wereld.
  Deze gedachten die opkomen bij het lezen van bovenstaande post, wil ik toch even met je delen.

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank voor je perspectieven op de materie.

   Wil je dus echt die werelden bereizen, leer dan de zintuigen van die werelden, inplaats van het eigene van daar om te zetten in beschrijvingen in onze wereld.

   Het punt is alleen dat als je iets wilt communiceren met andere mensen je het toch vanuit het zeer beperkte perspectief van jezelf moet gaan doen en dat je het moet gieten in de zintuigen die begrijpelijk zijn voor andere mensen.

   Het voordeel van Ayahuasca is nog dat je mensen naar het middel kunt wijzen zodat ze hun eigen ervaringen erop kunnen hebben maar bij UFO’s is zelfs dat niet mogelijk. Om er dan maar helemaal niet over te spreken weet ik niet of dat iemand verder helpt.

   Ik ben zelf nu wekelijks aan het channelen met geïnteresseerden hier en dat zit met dezelfde uitdaging. Hoe vertaal je contact wat je maakt met een energie in iets wat begrijpelijk en praktisch toepasbaar en dus enigszins relevant en nuttig is voor andere mensen.

 2. Pietje Jansen

  De mind creëert alles. Het schept de gewone wereld. Het schept ongewone werelden. Dat is de belangrijkste les die mij geleerd is in mijn Ayahuascasessies. De weg naar Verlichting wordt nog eens extra moeilijk wanneer er ook nog eens geloof wordt gehecht aan de ongewone wereld. En waarom is dat? Dat is omdat je nu ook nog eens de ongewone wereld als illusie moet zien door te prikken. Het geloof in ongewone werelden met allerlei entiteiten en krachten die ook nog eens invloed uitoefenen op je leven stapelt zich bovenop het geloof in de gewone wereld. De mind schept de realiteit. De mind die ons in de gewone wereld doet geloven is een zeer sterk geloof dat van af onze geboorte haar werk doet. Als je in engelen of demonen wilt gaan geloven, en je doet je best, dan worden ze ook realiteit voor je. Nu ben je niet één stap verwijderd van Verlichting, maar twéé stappen.

  Maar als Verlichting niet je streven is, dan geeft het geloof in een ongewone wereld een extra dimensie aan je leven. Het kan zin geven aan je leven, het kan een invulling zijn voor de leegte die ervaren wordt in de gewone wereld, het kan je een gewilde identiteit bezorgen of nog veel meer.

 3. Douwe Bericht auteur

  Best een leuke serie al wordt er overal wel weer een boel angst en geweld ingepompt wat in mijn ervaring totaal onnodig is rond dit onderwerp.

 4. Witte Wolf

  LOL Budh hoe kom je daar nu bij “Hij / Zij” zal toch zeker wel meer dan twee persoonlijkheden in zich dragen

  1. Douwe

   Er zijn heel veel verschillende soorten buitenaardse wezens.

   Die qua ontwikkeling dichter bij ons staan hebben vaak nog wel een fysiek lichaam.

   Op andere niveaus van bewustzijn en ontwikkeling is een fysiek lichaam vaak eerder een last dan dat het helpt en dan is het in die zin niet meer nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *