ISIS als ‘Psy-op’ – 10 punten die vragen oproepen over wie er achter ISIS zitten

Een interessant artikel van ActivistPost met 10 punten die laten zien dat ISIS nep is. Het artikel is vertaald door Wij Worden Wakker. Hierbij een overname van die vertaling.

11895137_683264038483941_3033713708154163891_o
“Psy-Ops “(psychologische operaties) worden gebruikt om gedrag, emoties, drijfveren of vermogen om objectief te kunnen nadenken te beïnvloeden.

Laten we eens een blik werpen op ongelooflijke eigenaardigheden rondom ISIS. ISIS is een psy-op van de CIA en verdient een grondige analyse. Ik denk dat de mensheid intuïtief voelt dat er iets niet klopt aan ISIS. Laten we er deze keer niet intrappen. De ISIS “wilden” hebben kennis die onderwijs vereisen, moderne technische vaardigheden, structuur, conformiteit aan maatschappelijke normen en een transparante verbinding met de buitenwereld.

Er zijn 10 tekenen die ons tot nadenken zouden moeten stemmen:

1. Professionele Camera, Editing Software en filmvaardigheden

Ondanks het feit dat ISIS strijders “wilden” lijken, die alleen willen moorden om het feit dat een ander niet tot de ISIS beweging hoort, hebben ze ook de beschikking over een heuse filmproductieafdeling. Er worden vakkundige Hollywoodachtige filmpjes afgeleverd met beelden van meerdere camera’s uit verschillende hoeken, met vaste hand, consistent daglicht en de juiste daglichtmodus.

De redacteur, blijkbaar een man van klasse, zorgt ervoor geen daadwerkelijke actie of bloed te filmen. Brute moordenaars, die ook respectvol genoeg zijn om geen al te storende video’s de wereld in te sturen. Hmm. Het lichaam heeft klassieke Photoshop slagschaduwen. Daadwerkelijke actie wordt, net als in films van Alfred Hitchcock, aan de verbeelding van de kijker overgelaten.

12004729_413300652202606_3517754432000808895_n

2. Professionele Image Editing Software

Het ISIS filmproductieteam heeft de software van Photoshop goed benut. Deze software vereist vaak een lange studie. Ze lijken te weten hoe er in filmshots moet worden geknipt om het effect van onthoofding neer te zetten. Laten we niet vergeten dat volgens de legende die de overheid heeft gecreëerd het zogenaamd woeste “terroristen” zijn, onmenselijke psychopaten.

12009713_1489776128013545_5967729446286945025_n

3 Internetconnectie, video’s uploaden en Sociale Media accounts

Volgens Amerikaanse “spionagebronnen” heeft ISIS makkelijke toegang tot internet, sociale media accounts en upload faciliteiten. Ze zijn iedere wereldmacht te slim af geweest met hun communicatie: het Amerikaanse leger, NSA, CIA, de NAVO, de VN, de MOSSAD en het Verenigd Koninkrijk.

Is het toeval dat een kleine groep gewiekste jonge mensen de wereld te slim af is, 13 jaar nadat Amerika versnelt hun plannen om de wereld te regeren doorvoert, zoals geschetst in het document van The Project for a New American Century met de titel “Rebuilding America’s Defenses”.

Een groep jonge mensen met altijd bedekte gezichten die Facebook, YouTube en Twitteraccounts beheren. Ze moeten de regels van de Sociale Media begrijpen en volgen. Hoe en waar loggen ze in op internet? Hebben ze eigen ISIS hackers? Wie betaalt de rekeningen voor internet? Op mysterieuze wijze worden al deze problemen opgelost.

isis2

4. Geheime dienst van ISIS blijkbaar superieur CIA/Mossad

Hoe kunnen deze “wilden” die tegelijkertijd “genieën” blijken te zijn wereldwijd de inlichtingendiensten te slim af zijn? ISIS is zeer snel opgericht. Ze besloten unaniem en eensgezind wat hun taak en doel zou zijn. De hele wereld zou kunnen leren van ISIS. De CIA mainstream media wil ons doen geloven dat ISIS een krachtig en wijdverbreid netwerk is dat in groten getale opereert. Echt waar? Hoeveel mensen kunnen het ooit eens worden over iets en eensgezind blijven opereren? Ze vinden ook allemaal dat Israël niet hoeft te worden aangevallen.

Het zou iedereen tot nadenken moeten stemmen, hoe snel deze ISIS aan de macht is gekomen en hoe ze eensgezind kunnen blijven samenwerken. Over de technische details en finesses wordt met geen woord gerept. De CIA, Mossad en NSA en globale intelligentie gemeenschap worden uitgelachen. In een tijd, waarin onschuldige gevangenen hun levenslange straf uitzitten in Guantánamo. Kun je je voorstellen wat er gebeurt in de hoofden van deze mensen wanneer zij horen over de jongeren van ISIS?

5. Supergeheime database: naam en identiteit leden onbekend

Heb je gemerkt dat niemand weet wie allemaal bij ISIS zijn aangemeld? Wat hun namen zijn? Niet één lid van ISIS is geïdentificeerd. Het is alsof ze niet bestaan. Geen vrouw, zus, broer, vader, neef, neef, tante, oom spreekt zich uit over een familielid die zich bij ISIS heeft aangesloten. Blijkbaar hebben ze nooit ergens geleefd of gewoond en aan hun vrienden verteld dat ze zich aan ISIS wilden binden. Opeens was ISIS er. Zomaar. Denk daar eens over na.

6. Antisurveillance technologie – in staat om alle bestaande surveillance te vermijden

In een tijdperk van geavanceerde biometrische controle, tracking en spionage hebben de ISIS leden minder problemen dan Amerikanen. In tegenstelling tot de Amerikanen, die leven met de dreiging van bewaking, controle en spionage door het grote Amerikaanse imperium, leeft ISIS vrij van de dreiging van technologische bewaking van welke aard dan ook. Om een of andere reden worden hun beelden, gezichten, stemmen en acties niet gevolgd of opgenomen. Heeft ISIS misschien verbazingwekkende contra-surveillance technologie?

FordwithFSAandISILterrrorists_-vi1
7. Water en voedselvoorraad is eindeloos

Iedereen die heeft gediend in een leger weet dat soldaat zijn hongerig maakt. ISIS strijders eten zeker ook veel. Je kunt niet doorgaan met het doden van mensen, zonder veel energie, water en drankjes. In het leger is werken in de kantine zelfs een carrière.

Toen ik in het leger zat waren er de voedselspecialisten; hun fulltime baan was meegaan op onze excursies en zorgen dat iedereen voldoende gevoed en gelaafd werd. Waar krijgen ISIS hun voorraden vandaan? Telen ze hun eigen voedsel op eigen boerderijen? Verbazingwekkend, volgens de ISIS psy-op doen ze dat.

En wie zorgt voor de bevoorrading van hun munitie? Geweren zonder munitie zijn nutteloos!

8. All American Timing! – Gezamenlijke vijanden en geluk

De unieke groep ISIS en hun doelen passen perfect op de plannen van de Neocons van Bush, die militair de hele wereld onder controle willen krijgen (article). ISIS haat Rusland, net als Amerika. De Bush Neocons hebben Obama aan hun touwen en de globalisten profiteren van meer terrorisme, niet van minder terrorisme. De War on Terror mag niet ten einde komen, voordat de geplande overwinningen op Syrië, Irak en Iran zijn gerealiseerd.

Het monster ISIS is natuurlijk een mooie smoes om de landen binnen te vallen.

Je zou denken dat ISIS, met de snelheid waarmee zij zich bewegen, zo dicht bij Israel, binnenkort grote delen van Israel hebben overwonnen. Met hun technologische vaardigheden en brute kracht een fluitje van een cent. Is dat niet het beoogde doel van ISIS? IDF en de Mossad hebben ISIS ook niet zien aankomen en hebben hen tot nu toe niet tot stoppen kunnen dwingen.

Een aanval op Israel zou hen alle PR leveren die ze willen. Ze hebben toch sociale media accounts waarop ze serieuze filmpjes verspreiden om PR-redenen. Ze willen dat de hele wereld weet wie ze zijn, wat ze doen en wat ze willen. Een aanval op Israel zal hen alles brengen. Om de een of andere reden heeft Israel het geluk buiten schot te blijven.

De ironie is dat volgens Amerikaanse politici die de ISIS psy-op voeden, ISIS liever Amerika dan Israel wil aanvallen: aan de andere kant van de wereld, het machtigste land ter wereld…. Echt logisch. En deze ongelooflijke intelligentie organisatie, die de inlichtingendiensten van de hele wereld te slim is geweest, maakt nu ook uitvoeringsplannen van te voren bekend. Klinkt dat niet als een monumentale verandering in strategie?

Blijkbaar is de “nieuwe” ISIS filosofie dat ze hun plannen van tevoren bekendmaken. Het NIET bekendmaken van hun plannen werkte immers niet goed genoeg?? De geheime en snelle klim naar de macht gebeurde onder ieders neus. ISIS gebruikt de Amerikaanse militaire uitrusting die ze per ongeluk “vonden” in Irak. De militaire uitrusting – waaronder tanks, artillerie wapens en krachtige pistolen – werken toevallig allemaal perfect. En voor de goede orde, zij hebben blijkbaar ook de juiste munitie voor deze wapens kunnen krijgen.

Maar wacht, hoe kunnen zij Amerika aanvallen en de militaire uitrusting onzichtbaar over grenzen en oceanen transporteren? Niemand die het weet. Is ISIS in staat om een nieuwe soort wapens te vervoeren die door de scanners op het vliegveld niet worden opgemerkt? Wie financiert deze geweldige operatie eigenlijk? Klinkt ISIS al een beetje als James Bond?

10428637_578830405579535_3545776989902498530_n

9. Immuniteit en geheime identiteiten

Van geen der leden van ISIS is de identiteit bekend. Ze weten precies wanneer ze hun maskers op moeten zetten, hun gezichten moeten bedekken. Je zult gefilmd worden zonder dat je gezicht is bedekt. Betekent dat dat je zult worden vermoord? Er is niet één beeld van ISIS leden zonder bedekt gezicht. Dit kunnen ze perfect. Ze laten de wereld zien, hoe je een crimineel kunt zijn in een wereldwijde politiestaat en ermee weg kunt komen.

Besef wel, dat iemand uit jouw kennissenkring deel zou kunnen uitmaken van ISIS. Is ISIS Academi, voorheen bekend als Blackwater Worldwide, Blackwater USA en Xe Services? Je weet wel, de huurlingen van die veiligheidsorganisatie van de VS die graag steeds zijn naam verandert. Is dit de reden waarom “ISIS” leden hun gezichten bedekken? Zelfs James Bond kon zijn identiteit niet lang verbergen en hij is slechts één persoon. Vergeet niet, we hebben het over zogenaamd duizenden, zo niet tienduizenden jonge mannen, die eensgezind werken, zonder dat een van deze mannen ooit een fout maakt.

Zolang de identiteit en de gezichten van ISIS-leden niet bekend worden weten we niet zeker wie ISIS echt is. We weten alleen wat de overheid ons wil laten denken.

11990433_1013795685355072_4712320660129208143_n

10. Geldstromen zijn niet te volgen en er is een bodemloze put aan geld

Volgens “deskundigen” zoals kolonel Anthony Shaffer weten wij (Amerikaanse “spionage bronnen”) al veel over ISIS. Ze hebben veel geld en spenderen veel, ze zijn goed georganiseerd, etc. Hoe komt het dat “we” zoveel “weten” over de financiële capaciteiten van ISIS, maar niet “weten” wie hen financiert of welke bankrekeningen ze gebruiken?

De VS en bondgenoten “weten” alleen genoeg om iedereen bang te maken voor ISIS, niet genoeg om hun bancaire activiteiten daadwerkelijk te stoppen. Nee, ze willen helemaal niet dat ISIS snel weggaat. Het script moet worden uitgespeeld, is het niet? De wereld kijkt naar een voorstelling. Degenen die wakker zijn geworden kijken in ontzetting naar de propaganda en vragen zich af welk volgend belachelijk verhaal de globalisten zullen verzinnen om Syrië en Iran binnen te kunnen vallen. Anderen die het mainstream media nieuws geloven zijn misschien intuïtief genoeg om niet nog eens voor de gek te worden gehouden en krabben eens op hun hoofd. Dat is het Aha moment.

mccain-isis

Sommige mensen herkennen het gevoel. Het gevoel dat ontstond na 9/11. Je kunt de overheid niet geloven. Er wordt “protectie” beloofd tegen een niet bestaande vijand. Koste wat kost.

Ik weet dat er ook een derde groep mensen is, die om niet gek te worden gewoon wil geloven wat er wordt verteld. Deze mensen zijn blij met het CIA script. Het is deze groep die het schaakspel tussen de wakkere groep en de overheid interessant zal maken. Ze willen de realiteit niet aanvaarden. De realiteit krijgt de rol van zonde, waartegen zij zich in hun bewustzijn willen afschermen. Anderen kijken neer op de “complottheoretici”, die in hun ogen compleet gestoord zijn. Hun doel wordt om zich te beschermen tegen de waanzin.

Zo presenteert de ISIS psy-op zich aan de wereld en zorgt dat de wereld verdeeld raakt. Dit inzien helpt om consensus te krijgen hoe dit probleem aan te pakken. Laten we hopen dat de mensheid snel doorkrijgt dat vlaggen, ideologieën, logo’s en concepten van regeringen kunstmatige overeenkomsten zijn.

Laten we proberen om het totaalbeeld te zien, dat we allemaal deel uitmaken van een soort (de mensheid) die eigenlijk bezig is zichzelf te vermoorden. Laten we niet toestaan, dat kleine individuele monsters van onze soort het verpesten voor ons allemaal. Ze hebben alles al geprobeerd, dus moeten ze tactieken herhalen. Ze maken het script makkelijker . Laten we gebruik maken van deze zwakke plek, het gebrek aan creativiteit.

Dat is de reden waarom de geschiedenis een geweldig hulpmiddel is om de globalisten en hun nieuwe wereldorde te ontmaskeren. Diegenen die de lessen van de geschiedenis negeren zullen alles moeten herhalen; dit is nooit meer waar geweest dan vandaag.

Voor diegenen die nog steeds geloven dat de regering alleen bezig is met een voortdurende War on Terror: kijk naar het verleden, kijk naar de aanslagen van 9/11. Het heeft daarna allemaal niet goed uitgepakt voor ons. Ze namen al onze vrijheden weg. Dit is een mislukte regering. Bent u van plan om ze te vertrouwen in een spel waarin wij altijd de verliezers zullen zijn?

Laat dan de gemanipuleerde leugens en verhalen van de overheid voor wat ze zijn en zie de grotere agenda voor jezelf.

En deel dan dit bericht met iemand.

Door Bernie Suarez Activist Post

Bernie Suarez is activist, radio host, musicus, kritisch denker, M.D, Veteraan en creator van Truth and Art TV project. Hij heeft een achtergrond in psychologie en beveelt iedereen aan de documentaire The Century of the Self te bekijken. Bernie heeft de conclusie getrokken dat de Nieuwe Wereld Orde kan worden verslagen door zelf de verandering te leven die je wilt zien in de wereld.

Bron: http://www.activistpost.com/2014/09/10-signs-that-isis-is-scripted-psyop.html
Vertaling: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?s=m118&ss=P2575&l=NL

En voor de mensen die zelf verder willen graven is ook dit Corbett Report over ISIS zeer de moeite.

As bombs start dropping in Syria and Iraq, the world is once again being asked to cower in fear of a shadowy terror group that most people hadn’t heard of just a few months ago. But even the most cursory examination of ISIS’s past, its connections, and the actors populating it reveal a very different story than the one we are being asked to believe in. Fake terrorists. Foreign backers. False flags. Meet the new boogeyman, same as the old boogeyman.

Source: http://www.corbettreport.com/episode-295-who-is-really-behind-isis/

Op de hoogt blijven van nieuwe berichten? Like ons op facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Who is Really Behind ISIS? Fake Terrorists and False Flags – Corbett Report
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) De wereld wordt overheerst door één groot misdaadsyndicaat
-) Wie verdienen er aan oorlog?
-) 10 aantoonbare grote leugens van de zogenaamde ‘mainstream media’
-) Mensen betalen voor hun eigen onderdrukking
-) 100 jaar mindcontrol experimenten
-) Een kijkje achter de schermen bij de geheime diensten
-) Van slavernij naar vrijheid, stap 1: Liefde & Angst

Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht!

get-attachment-419-587x439

 

13 gedachten over “ISIS als ‘Psy-op’ – 10 punten die vragen oproepen over wie er achter ISIS zitten

 1. Douwe Bericht auteur

  Dit stond er bij dit artikel op Zaplog.

  Mooie opsomming van alles wat ISIS™ zo eigenaardig en verdacht maakt, uit 2014. Maar ISIS™ is geen onderneming van de CIA alleen, dat is te kort gedacht. Het is meer een zelfstandig opererend bedrijf met goede connecties in bepaalde kringen, zoals regeringen van diverse landen, banken, (militaire) geheime diensten, grote multinationals. Het bedrijf onderneemt akties op verzoek, waartegen de opdrachtgevers “machteloos” staan. Wat de bevolking ziet is het zorgvuldig ontworpen beeld, fana-“Islamisten”. Die trouwens vrijwel allemaal aan de pillen zitten, dan luisteren de werknemers beter. …

 2. Treowd

  Als men er zich bewust van is dat de aanstuurders van de wereld fanatieke religieuze aanhangers zijn van het duistere, (of het is slechts een spel om een doel te kunnen bereiken ) dan kan men weten dat dat een tegenhanger nodig heeft om het/dat ‘ spel ‘ goed te kunnen spelen. Als de door hun aangeprezen naar voren geschoven fanatieke zogenaamde extreme Moslims voor de Liefde van ALLAH zouden staan (ze sturen beide aan ) wat je dus als het ware ook als naar voren geschoven strijders voor de Liefde voor en van GOD kunt zien, ALLAH en GOD vertegenwoordigen hetzelfde, dan is het doel van de aanstuurders van de wereld, die voor satan staan, dit te vernietigen en op die wijze het duistere aan te sturen. Dan zal deze groep dus juist het tegenovergestelde van al wat het goede werk (moreel juist en goedhartig) zal zijn in deze wereld proberen te bewerkstelligen, en dat ook aansturen. De valse aanstuurders proberen dus als het ware in naam van het goede, (dat waarvan de meeste mensen weten dat het moreel juist is en vanuit het hart komt ) juist het tegenovergestelde te veroorzaken en te bewerkstelligen en zo ook via die door hun naar voren geschoven isis groep. Op die manier dient men dus op occulte wijze , dus verborgen voor de niet ingewijden en hen die dit mogelijk niet doorzien door de misleiding ervan, het duistere (satan) . Daarom zal men zich ook juist enorm gesterkt voelen door het duistere. satan is ten slotte een listige leugenaar die de mensheid beliegt en bedriegt en zal en wenst te misleiden (dat is hun/ het spel ). Vergeet ook niet dat men op deze wijze tegelijk de overtuiging dus het geloof van een aantal miljarden Moslims in discredit zal brengen, juist omdat ware Moslims van harte helemaal niet geweldadig wensen te zijn. Ze wensen intentioneel het woord van GOD te volgen en dus vanuit die intentie eigenlijk dus goed en het beste te doen in hun levens. Dat levert dus energieen op als verdriet en verontwaardiging en ook angst en verder ook nog belangrijk, het verdeelt de mensheid, en dat is en moet het werk van satan voorstellen, het tegenovergestelde van het werk van GOD die eenheid en harmonieuze naast en met elkaar levende samenlevingen wenst in de wereld. Dat is het ‘ spel ‘ wat de aanstuurders uit naam van het duistere in deze wereld spelen en vergeet niet dat isis ook voor de godin van de onderwereld staat, het zit dus eigenlijk al in de naam isis en is als het ware op die wijze occult verborgen voor de niet ingewijden.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Isis

 3. Anno N

  Helaas zijn er heel veel ziekgemaakte geesten die toch mee willen doen. Maar dan nog vind ik het inderdaad raar dat ze zo ver komen… Het is niet te bevatten en wat kan je nog geloven.. Met wat oliedollars kan je veel kopen, maar wie bezitten de satelieten, precisiewapens en de ‘informatie’…

  Verdeeldheid komt ook op gang. Turkije die kans ziet de Koerden aan te pakken… Rusland die nu ook kansen ziet en hier en daar al wat heeft geoefend. Europa die vluchtenlingen moet verwerken. Niet te spreken over de rest van het Midden-Oosten en Afrika. Wat kunnen we in Europa, zijn we hier tegen opgewassen als het hier erop aan gaat komen? (denk het helaas niet) Wie zijn de lachende derden….?

 4. Haasenbroek

  Ik moet de “eerste video” nog zien met een onthoofding !! Zitten zoeken maar “niets gevonden. Wel special effect’s – zoals ‘gemanipuleer met beeldmateriaal.. !! Hoe kan dit ?

 5. Jantje`

  punten 1 t/m 3
  Er zijn veel moslims uit Westerse landen naar het Midden-Oosten afgereisd. Veel van hen hebben een goede opleiding en zijn een westers leven gewend. die zijn heel goed in staat om een fotofuck of videofuck te maken.
  4 t/m 6
  Een groot gedeelte van het gebied dat men in handen heeft is woestijn en daarom bijna leeg.
  isis heeft een aantal steden in handen maar daar wordt het steeds moeilijker voor ze.
  Een onbewapende bevolking is natuurlijk makkelijk te overwinnen maar als men wapens heeft om terug te vechten zoals de Koerden dan verjagen ze Isis.
  Het is niet verwonderlijk dat Turkije (isisvrienden) de Koerden weer bombardeerd.
  8 t/m 10
  Pure speculatie. Het kan heel anders zijn.

 6. Nexus

  Wat hierboven staat geldt voor vrijwel alle illustere terroristengroepen die de wereld momenteel kent. Het zijn gewoon proxylegers zonder dat de financierde bekend worden.

 7. Treowd

  Inderdaad Mario28282 het is zoals je het beschrijft op je blog, maar zoals je kunt weten zijn de Navo en de UN ook instrumenten van die cabal en juist met de reden om die chaos als het ware te begleiden en de agenda verder uit te kunnen rollen. Die instrumenten zijn tenslotte vanuit hun foundations opgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *