Astronaut André Kuipers zoekt contact – Over de mogelijkheid van buitenaards leven

Voor de mensen die het ontgaan is. De NTR is een leuke nieuwe serie begonnen waarin de Nederlandse astronaut André Kuipers op zoek gaat naar leven buiten de aarde! De serie heet Kuipers zoekt contact!
Verslag van de persoonlijke zoektocht van ruimtevaarder André Kuipers naar het antwoord op de vraag die de mens altijd heeft geïntrigeerd: Zijn wij alleen in het heelal, of krioelt het er van het leven?

In vijftig minuten scheert het programma langs vragen als: hoe waarschijnlijk is het dat er elders leven is? Hoe zoeken we daar naar? Wat kunnen we verwachten van die zoektocht? En ook: hoe zal dat leven er uit zien als we het eenmaal hebben gevonden? Groene mannetjes, of iets heel anders, iets wat letterlijk onvoorstelbaar is zelfs?

En niet in de laatste plaats: wat zou er op aarde veranderen als we eenmaal zeker weten dat we niet alleen zijn? De wetenschappers die André ontmoet zijn er allemaal van overtuigd dat we over tien of twintig jaar tekenen van buitenaards leven zullen zien.

De aflevering is te bekijken op:
https://www.npo.nl/kuipers-zoekt-contact/20-04-2017/VPWON_1272328

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geinteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?
-) Vraag 3: Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?
-) Vraag 4: Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?
-) Vraag 5: Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?

-) Overzicht van het beste bewijs rond UFO’s en ET’s
-) Oprah Winfrey en Harvard psychiater John E. Mack spreken over ontmoetingen met ET’s
-) College van de Technischie Universiteit Delft over UFO’s
-) Oud Lockheed ingenieur zegt dat een boel van onze huidige technologie van gecrashte ET ruimtevaartuigen komt
-) Coen Vermeeren, docent Lucht- en Ruimtevaart Technologie aan de TU Delft, vertelt over UFO’s en ET’s
-) Oud minister Canada – ET’s kunnen meer technologie met ons delen als we vreedzamer worden
-) Een leuk gesprek over UFO’s, ET’s en expanderend bewustzijn
-) The Phoenix Lights; de UFO waarneming met meer dan 10.000 ooggetuigen

18 gedachten over “Astronaut André Kuipers zoekt contact – Over de mogelijkheid van buitenaards leven

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank voor het delen!

   We zijn de disclosure. Het is belangrijk dat mensen ophouden op te kijken naar externe autoriteiten en hun eigen waarheid delen met de mensen om hun heen. Precies zoals jij hebt gedaan met je playlist maken en hier delen.

   Als wij dit breder en openlijk bespreken dan volgt de grote massa als hun interesse daar ligt vanzelf. 😀

 1. Thomas

  Ridder Kuipers voert afleidings tactiek uit zoals gewoonlijk bij de criminele bende waar hij onderdeel van uit maakt. Wordt tijd dat hij de ruimte tussen 4 muren met tralies gaat verkennen.

 2. H. Jonker

  Kuipers zoekt geen contact maar houdt het oude , breed geaccepteerde idee in stand dat er nog niets bestaat op het gebied van contact met buitenaardsen. Dat moet van hogerhand ook zo blijven zo is zijn opdracht . Natuurlijk weet Kuipers genoeg over vliegende schotels en heeft hij die gezien . Met een schijnheilig verhaaltje over een knipperlicht dat een satelliet bleek te zijn laat hij de sullige kijker denken dat hij open staat voor het UFO fenomeen.

 3. Douwe Bericht auteur

  Ik weet niet wat Kuipers wel of niet weet, ik moet zeggen dat ik deze aflevering op zich best leuk vond. Ik denk serieus dat hij als hij meer zou onthullen als hij al meer weet dat nooit via zo een TV programma had mogen en dus kunnen doen.

  Hij bereid de mainstream in ieder geval voor op de ontdekking van buitenaards leven. Wellicht dat ik wat te naief ben maar ik zie dit in het algemeen toch als een plus dat het hele publiek nog eens gewezen wordt op dat de kans op buitenaards leven heel groot is.

  Verder zal de echte disclosure denk ik van mensen zelf moeten komen. Daarom ben ik zelf dit project van http://www.StarseedHub.com begonnen. En ik zou iedereen uitnodigen zijn of haar eigen bijdrage te leveren aan disclosure vanuit de eigen kennis, talenten en mogelijkheden. 🙂

 4. H. Jonker

  De teneur van dit soort uitzendingen is altijd hetzelfde [een ander voorbeeld is bv. ,het bestaan van Atlantis]
  Er wordt gesuggereerd dat er werkelijk een poging wordt gedaan om buitenaards leven te ontdekken [of het bestaan van Atlantis] Vervolgens worden er een aantal ,deskundigen , bijgehaald die alle ontdekkingen /bewijzen dermate ,,nuanceren,, dat er nagenoeg geen spaan van overblijft.
  Zo zag je Kuipers samen met een andere ,deskundige sterrenkijker, vergenoegd lachen tijdens het trekken van de conclusie dat er eigenlijk nog niks bereikt was en dat de kijkers rustig verder kunnen maffen totdat de volgende leugen hen in slaap sust. Dat is het enige doel van dit soort programma’s . Het is een vangnet voor degenen die een half oor open hebben.
  En wat de kennis van Kuipers betreft ; de meeste lijnvlucht piloten hebben diverse UFO,s gezien terwijl die arme Andre als astronaut nog niet verder gekomen is dan een knipperende satelliet.

 5. Douwe Bericht auteur

  Dan is het blijkbaar aan ons om goede informatie over buitenaards leven met elkaar te blijven delen en om er opener en opener over te gaan spreken. Ik heb onderaan het artikel de informatie geplaats die ik persoonlijk het meest interessant en overtuigend vond. 😀

  Iedereen mag blogs hier altijd overnemen en artikelen delen via mail, sociale media etc. En ik sta ook altijd open voor nieuwe informatie. Dus voel je ook vrij goede informatie hier te delen.

 6. bernadette

  Och… Buddy Budh,

  Er zijn er zovelen die helemaal niet meer willen surviven op deze Planeet.
  Ben er zelf ook eentje van en laat het geheel aan het Universum over.

  We hebben al een colloidaal Hart van Goud .
  Liefde doorgeven aan alles wat leeft.
  Als mijn vredesmissie hier op Moeder Aarde voltooit is ,
  verlaat ik hier mijn aardse jasje in Peace en Happiness op dat gegeven moment.
  The fun of living – The fun of dying

  Deze is van Treowd

  https://www.youtube.com/watch?v=zEP0bEKa8Bw

  1. Douwe Bericht auteur

   Ook te vinden op o.a. Vimeo:

   Unacknowledged: An Exposé of the World’s Greatest Secret

   “Unacknowledged” focuses on the historic files of the Disclosure Project and how UFO secrecy has been ruthlessly enforced – and why. The best evidence for Extraterrestrial contact, dating back decades, is presented with direct top-secret witness testimony, documents and UFO footage, 80% of which has never been revealed anywhere else. The behind-the-scenes research and high level meetings convened by Dr. Steven Greer will expose the degree of illegal, covert operations at the core of UFO secrecy. From briefings with the CIA Director, top Pentagon Generals and Admirals, to the briefing of President Obama via senior advisor John Podesta, chairman of the Hillary Clinton Campaign – we take the viewer behind the veil of secrecy and into the corridors of real power where the UFO secrets reside. The viewer will learn that a silent coup d’état has occurred dating back to the 1950s and that the Congress, the President and other world leaders have been sidelined by criminal elements within the Military-Industrial-Financial complex.

   https://vimeo.com/ondemand/unacknowledged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *