Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Jacqueline Fiolet & Joël

Er zijn verschillende mensen die op zeer regelmatige basis en over langere tijd contact hebben met buitenaardse / multidimensionale wezens.

In het boek Being with the Beings van Miguel Mendonca komen 9 verschillende mensen aan het woord die over hun contacten, soms over meerdere decennia vertellen. Ook in Nederland zijn er meerdere mensen die dit soort contacten hebben. Ik heb een aantal van die mensen en hun buitenaardse / multidimensionale gidsen ongeveer dezelfde vragen gesteld als de interviews die voorbij komen in het boek.

Ik hoop dat mensen door over deze persoonlijke ervaringen te lezen, begrijpen dat regelmatig buitenaards contact over lange termijn mogelijk is, en dat het een buitengewoon interessante, plezierige en leerzame ervaring kan zijn voor alle betrokken partijen.

In dit interview vertelt Jacqueline Fiolet van Beyond Medicine over haar langdurige contact met haar ET gids Joël. Philip Fiolet is zo vriendelijk geweest de vragen aan ze voor te leggen, een aantal subvragen toe te voegen en dit geheel uit te werken.

Het is een longread artikel geworden met zeer uitgebreide en gedetailleerde informatie over hoe contact tussen mensen op aarde en buitenaardse wezens nu al plaatsvindt en wat voor vorm dat aan kan nemen. 

Vragen aan de persoon op aarde; Jacqueline Fiolet.

-) Wat voor woorden gebruik je om “ze” / je contact(en) te beschrijven?

Het contact dit ik heb met Joël voelt als een heel persoonlijk contact, voelt zo vertrouwd alsof het een deel van mijn naaste familie is. En dat is gegroeid in de loop van de tijd. In het begin was ik nog in het geheel niet bekend met dit fenomeen en was er zelfs een beetje bang voor en daardoor was dit contact ook iets meer afstandelijker, van mijn kant bezien.

Joël heeft ook aan mij moeten wennen en heeft een tijd letterlijk geoefend met het samenwerken tijdens mijn slaap. In mijn halfslaap werd ik daar gewaar van omdat ik allerlei bewegingen maakte met mijn mond, ogen, gezicht, handen en voeten en toen ik vroeg wat dit was gaf hij aan dat hij (wij samen) aan het oefenen was met mijn motoriek in de zin dat hij onderzocht hoe zijn energie effect had op mijn lichaam.

Nu tijdens de sessies bewegen mijn handen volautomatisch en gaat het praten, klikken en klakken en dergelijke helemaal vanzelf. De klikgeluiden zijn overigens een bepaalde manier van overbrenging van energie, zoals Joël uitlegt.

Ook gaf Joël aan dat ik regelmatig op hun schip vertoefde om te leren. Ik kan me dat niet in detail herinneren, maar ik had (en heb) ’s ochtends wel vaak het gevoel dat ik ergens op een schip ben geweest en daar ook bekenden ontmoet. Het is (nog) niet dat ik me heel concreet de droom herinner, maar wel dit gevoel meedraag.

Het contact met Joël is nu heel close en het is er direct zodra ik maar aan dit contact denk of zijn naam in gedachten neem. Direct is zijn energie voelbaar en introduceert hij zich met een klik of een soort zucht die nauwelijks na te doen is.
Zijn naam is natuurlijk niet zijn echte naam, hij heeft geen naam zoals wij namen hebben, maar de naam fungeert voor mij als een anker om in de staat te komen van contact.

-) Hoe verschijnen ze aan je?

Ik zie Joël niet zo heel vaak. Ik heb hem ooit gezien min of meer fysiek, maar dat moet een soort representatie van mijn mind zijn geweest, want hij heeft geen fysiek lichaam zoals wij dat hebben in onze realiteit/dichtheid. Ik zie hem vaker als een lichtlichaam en dit heeft hij ook ooit uitgelegd, dat hij hier is met een lichaam dat wij in onze perceptie vooralsnog zullen waarnemen als een half doorzichtig, lichtgevende vorm van een lichaam.

Tijdens de meeste interacties zijn we echter samen ‘aan het werk’ en krijg ik voortdurend beelden voor de persoon die we aan het helpen zijn en zie ik hem eigenlijk niet, hooguit even aan het begin of einde of als hij ‘iemand‘ introduceert, bijvoorbeeld een gids voor een aankomend ET-Healing Practitioner (zoals wij dat noemen 😊).

In het begin vond ik het heel belangrijk om hem te kunnen zien en wilde ik dit heel graag, vandaar dat hij zich wellicht in een keer heeft ‘uitgebeeld’ voor me, maar tegenwoordig interesseert me dat in het geheel niet meer. Zijn aanwezigheid is voortdurend zo voelbaar en dat is voor mij nu veel belangrijker.

Terwijl ik dit schrijf laat hij me weten dat zolang je je gids recht in de ogen kunt kijken, staat deze in feite tegenover je, net zoals je een mens recht in de ogen kijkt. Er is dan een ‘ik’ en een ‘jij’.
Zodra we samen aan het werk zijn staat hij naast me, achter me, of soms zelf ‘in me’ (woooh spooky zegt hij nu, en geeft een beeld van een knipoog – Note, ze hebben humor). En tijdens deze samenwerking is er een soort van versmelting of eenwording waardoor ik hem wel voel en ervaar maar niet ziet.

-) Met wat voor type wezen(s) heb je contact?

Joël geeft aan dat hij van Sirius komt en dat de teams die tijdens de healingsessies aanwezig zijn van verschillende locaties en dimensies komen. Een aantal maanden geleden heeft Joël aangegeven dat zich steeds meer beschavingen aansluiten in ‘hun federatie’ (een samenwerkingsverband om op deze manier contact en ondersteuning te bieden aan Aarde).
Veel later leerde ik van Bashar dat het bewustzijn van de cetaceans (walvisachtigen) sterke connecties heeft met het Sirius-bewustzijn en dat kan geen toeval zijn … ik heb altijd al zoveel liefde gevoeld voor dolfijnen.

Nu kan ik niets bewijzen van wat Joël zegt en ook dit vond ik in het begin heel belangrijk en wilde een soort van bewijs.
Ik herinner me channelsessies in het begin van onze samenwerking waarin ik of Philip vragen stelden die feitelijk in de richting gingen van ‘bewijs willen hebben’ en dan merkte ik dat de verbinding slecht werd. En terwijl ik (mijn ego-ik eigenlijk) behoefte had aan bewijs viel de verbinding weg hetgeen op dat moment nog meer twijfel bracht.

Nu begrijp ik dat ik op dat moment zo’n lage frequentie aan het uitzenden was van wantrouwen, geslotenheid en verkramping dat ik feitelijk zelf uit verbinding ging.
En mede hierdoor snap ik ook heel goed hoe dit werkt voor veel mensen die nieuw zijn op dit gebied, die eerst bewijs willen hebben, net als ik dat toen ‘nodig’ vond.

Na verloop van tijd heb ik zoveel mooie ervaringen mogen hebben dat het me eigenlijk niet zo heel veel meer uitmaakt. En ook dat heeft Joël in een heel vroeg stadium vermeld en dat juist dit de weg vrijmaakt voor nog meer contact en uiteindelijk ook meer fysiek contact zoals wij dat ervaren in onze realiteit.

En het is best interessant dat we dit mechaniek van echt contact maken feitelijk allemaal al doen als mensen onderling. Iemand kan vertellen dat hij ‘Pietje’ heet, dat hij uit ‘Lutjebroek’ komt en je ziet dat die persoon zus-en-zo uitziet, maar bottomline is de reden van je vriendschap hoe je je voelt bij die persoon. En als dat super goed voelt, dan maakt de rest helemaal niets meer uit, toch?

-) Hoe maak je verbinding?

Nu gaat dat bijna volledig automatisch zodra ik me afstem op het idee van contact maken of als ik zijn naam innerlijk zeg.
Dit zit zó in mijn systeem verankerd dat ik als vanzelf ‘inbel’ zodra ik me daar op richt.
En omdat ik dagelijks meerdere keren contact maak is dit zo vanzelfsprekend geworden, dat ik daar ik eerlijk gezegd ook rekening mee heb te houden.
Ooit heb ik tijdens het autorijden in een onbewaakt moment Joël iets gevraagd.
Ik kwam op dat moment deels los uit de 3D realiteit, alsof ik in een healingsessie ben.
Een deel in me schrok en ik ‘viel’ weer snel terug in mijn autostoel.
Een belangrijk leermoment dat ik niet snel zal vergeten.

Ik heb dit contact mezelf zo eigen gemaakt door heel veel te doen en daarmee zoveel mogelijk de obstakels in mezelf uit de weg te ruimen, volledig te vertrouwen en mezelf toe te staan om in die staat van overgave te gaan. Want alleen in die staat kan het gebeuren.
Joël is daarbij uitermate geduldig en liefdevol en er is nog nooit misbruik gemaakt van dit vertrouwen in welke vorm dan ook.

Dit proces van contact maken is wat centraal staat tijdens ons programma voor ET-Healing Practitioners. Vertrouwen is hier de sleutel.
Zij komen zover als wij dat toestaan. Zij dringen zich niet op en gaan zich niet bewijzen.

Het belangrijkste om te doen is volledige overgave aan het proces. Ik ken geen bijzondere techniek of iets dergelijks, maar ik kan wel mensen meenemen naar de ‘staat van zijn’ waarin dit contact kan plaatsvinden. En als je eenmaal dit proces, dit gevoel (her-)kent, en dit in jezelf kunt vastleggen en voor jezelf kunt oproepen en dan ben je in (de) staat (😊) dit contact te maken.

Dat je Mind daarna hier in het begin van alles van vindt, tja dat is het werk dat aan de winkel is.

-) Hoe maken ze contact met jou?

Ik ben voor het eerst in contact gekomen met Joël tijdens een sessie die bedoeld was om dit contact tot stand te brengen. Feitelijk heb ík dus aangegeven dat ik contact wil en wil samenwerken.
En dit is feitelijk nog steeds zo … ik neem het initiatief.

Zodra ik contact heb met Joël verandert er iets in mijn energiehuishouding waarop mijn lichaam reageert. Soms maak ik een klik (of klak) met de tong, ontstaat er een korte, maar hele snelle klappertand, een hele snelle uitblaas of een klank.
Dit gaat heel snel en spontaan en ik krijg het zelf niet voor elkaar om het precies zo na te doen.

Maar dit gebeurt soms ook als ik me ontspan en dan voel ik dat Joël gewoon heel dicht bij me is.
Je zou kunnen zeggen dat híj dan contact met mij opneemt op dat moment, maar ik ervaar niet dat hij me dan iets wil laten weten of dat hij iets van me wil. Ik ervaar het als een berichtje ‘ik ben er’, meer niet.

-) Kun je zelf contact initiëren?

Jazeker, en dit is voor mij de manier waarop het eigenlijk altijd gaat.
Ook zie ik dat het zo gaat bij de deelnemers bij mij in het programma voor ET-Healing Practitioner.
Als de healer zelf geen contact zoekt komt er geen contact. Er gebeurt dan niets.
Het initiatief ligt bij ons, in ieder geval bij de teams waar wij mee werken.
Dit is in het begin soms lastig voor nieuwe healers als daar nog de verwachting leeft dat ‘zij’ degene zijn die het contact moeten maken en naar de healer toe moet komen.

In het begin snapte ik zelf ook niet precies hoe dit werkte, maar nu weet ik dat wat er feitelijk gebeurd, is dat ik met mijn frequentie in tune en zij dat ook doen. En we ontmoeten elkaar ergens halverwege. Als ik me niet in tune, dan staan zij daar als het ware te wachten en gebeurt er weinig.
Ofwel, we zullen allebei de telefoon moeten opnemen.

-) Hoe maak je onderscheid tussen je eigen gedachten en die van hun?

In het begin was de twijfel enorm groot.
De mind wil er gewoon niet aan en wil bewijzen vinden dat het allemaal niet echt is.
Begrijpelijk, de Mind wil beschermen en overgave en volledig vertrouwen is vanuit dat perspectief bedreigend. De Mind wil eigenlijk bewijs hebben dat het veilig is, voordat ze de weg wil vrijmaken.

Wat mij enorm heeft geholpen is gaan werken met anderen die ik volledig kon vertrouwen.
Mensen die bereid zijn om samen met mij dit te onderzoeken en ontwikkelen, zonder het risico van afkeuring of belediging.
Ik liet mijn man Philip en Manon (partner in onze praktijk) vragen stellen en liet komen wat er kwam. Ik liet bijvoorbeeld vragen stellen op basis van het boek ‘X3, Healing Entities and Aliens’, dat gaat over ET-Healing.
Ik had het boek zelf niet gelezen, was zelf nog helemaal onbekend met channelen en net bezig met het onderzoeken van dit fenomeen. En het verbaasde mij (en Philip) wat er aan informatie kwam.
Maar ook allerlei andere soorten vragen.
En zo hebben wij dit met zijn drieën steeds verder ontdekt en ontwikkeld.

Mijn advies aan anderen is: gewoon gaan doen met een dierbare vriend of partner en geef jezelf alle ruimte, zonder enig oordeel van wat er doorkomt, maar ook zonder verwachting dat het moet kloppen. Gewoon het volgen van je nieuwsgierigheid want deze nieuwsgierigheid opent je systeem.

Omdat de informatie van Joël telepatisch (eigenlijk energetisch) wordt overgebracht en door mijn systeem wordt vertaald in woorden, zinnen, beelden, geluiden, gevoelens is in het begin best moeilijk het onderscheid te maken. Althans, de mind doet je nog teveel geloven dat het van jezelf is.
Vandaar dat het handiger is als iemand anders de vragen stelt.

En als je eenmaal weet in welke ‘staat van zijn’ je bent als je channelt, hoe dat voelt en hoe de informatie voelt die er ineens is, dan verdwijnt die twijfel steeds verder naar de achtergrond.
Informatie die je met de mind produceert volgt een proces dat weliswaar heel snel is, maar toch een soort chronologische opbouw kent.
Ik ervaar in het contact met Joël dat de informatie er gewoon ineens is, er bouwt zich niets op, het is er.
Het komt voor dat ik zelf niets kan met de informatie. Dan snap ik zelf het verband tussen de vraag en de informatie niet, maar degene voor wie de informatie bestemd is weet precies wat er bedoeld wordt. Regelmatig komt het voor dat ik zelf pas later snap wat er bedoeld wordt tijdens een channeling of healingsessie.

Een ander boeiend verschijnsel is dat als wij met meerdere healers gaan werken op dezelfde persoon (dit oefenen we natuurlijk veel tijdens het ET-Healing Practioner Programma) dan krijgen niet alle healers exact dezelfde beelden of woorden.
De energetische lading, de boodschap is bij goed afgestemde healers wél hetzelfde, maar de vertaling door hun systeem naar begrijpelijke beelden en woorden in deze realiteit verschilt dus per healer. Dit zijn belangrijke ervaringen om steeds beter te gaan begrijpen hoe het mechaniek werkt en te gaan voelen wat het verschil is tussen denken en doorgeven.

Dus hoe kan ik bewijzen of het nu mijn mind is of dat er daadwerkelijk informatie uit een andere bron komt ? Helaas, dat kun je nooit vertalen naar keiharde bewijzen in de buitenwereld.
En dit maakt dat velen zichzelf het maken van contact niet toestaan, terwijl de enige manier om hier achter te komen is het gewoon te gaan doen en te gaan ervaren dat er informatie komt die je nooit had zien aankomen.

Kortom … je kunt met de mind dus geen antwoord krijgen op iets dat door deze mind niet kan worden waargenomen of begrepen.
Alleen door te doen en te ervaren kun je dit te weten komen, de energie, de vibratie is heel anders.
En dit weten is een heel ander weten dan je met denken ooit zal kunnen ervaren.

-) Wat halen de wezens waar je contact mee hebt uit jullie interactie vanuit jouw gezichtspunt?

Dit is een vraag met meerdere lagen en ik zal trachten in het kort een aantal perspectieven te belichten.

Stel dat je zielsveel, onvoorwaardelijk van je partner houdt, wat haal je dan uit de interactie met deze persoon? Waarom doe je dan wat je doet ?
Ergens weet je het antwoord en tegelijk kun je dat niet uitleggen met woorden.

Vele beschavingen zijn hier omdat we van dezelfde familie zijn. We herinneren ons dat misschien niet direct maar zij wel en zij geven onvoorwaardelijk om ons. En dit is zo voelbaar en werkelijk ontroerend zodra we ons toestaan om in verbinding te gaan met elkaar.
Het voelt als thuiskomen op een heel diep niveau en dat is het begin van de herinnering.
Het is zuivere liefde en dat is ook zo voelbaar tijdens de momenten waarop ik samenwerk met Joël. En gek genoeg went het wel een beetje, in het begin raakte ik er een ontroerd van en dat is nu niet meer zo. Maar het is er wel. Altijd.

Een ander perspectief is dat zij aangeven dat wij net als zij in een transformatieproces zitten.
Alles is met elkaar verbonden in het Universum. De Aarde staat als deel niet los van het geheel.
Als hier iets verandert, verandert het geheel en andersom. Zij transformeren daarmee net als wij.
En wat zij doen voor ons, doen zij in zekere zin ook voor zichzelf en voor het geheel. En datzelfde geldt voor wat wij doen. We doen het dus samen, ieder op zijn wijze.

Vergelijk het maar met wat wij doen als healers. Ik help weliswaar een ander, maar tijdens de healing sessie ga ik mee in de energie en ontvang zelf feitelijk ook healing.
Ik help niet alleen een ander, ik help een ander samen met mezelf.
Hulp aan een ander is goed voor het grotere geheel, daarmee goed voor iedereen binnen dat grotere geheel en dus ook goed voor de gever van de hulp.

En in dat perspectief weten zij dat het alleen zin heeft om het ons voor te doen, een voorbeeld te zijn. Zij gaan het niet voor ons doen.
Hun hulp beperkt zich in die zin ook door inzicht, bewustzijn en ons de kracht te geven het zelf te doen, want alleen dan transformeren we onszelf.
Dat kun je alleen zelf doen. Dat kan niemand voor je doen, ook zij niet.

Tijdens healingsessies zie ik nooit zomaar klachten weggehaald worden zodat de persoon daarna weer gewoon verder gaat met zijn leven alsof er niets is gebeurd. Iedere klacht heeft informatie en pas als die in het bewustzijn is ge-integreerd kan werkelijke healing plaatsvinden.
Vals spelen heeft daarbij geen zin, want als de persoon niet echt transformeert komt die klacht weer terug in de fysieke realiteit omdat er niets is veranderd in het bewustzijn.
Ook hier zie ik dat Joël en zijn team veel aanbieden in de vorm van licht (energie) en informatie en dat de werkelijke healing, de integratie van deze energie plaatsvindt door de gene die de healing wilt ontvangen.

Zoals de Aarde dus tegelijk transformeert met een transformatie van hun realiteit, zo ook hebben zij dus een belang bij onze transformatie. Alles is met elkaar verbonden. We helpen elkaar, het is een co-creatie.

Joël geeft ook aan dat zij ook veel leren van ons tijdens de interacties. Hij geeft vaak aan dat wat hier op Aarde gebeurd werkelijk uniek is in dit Universum en dat het voor hen bijzonder leerzaam is omdat het hen helpt zichzelf en het Universum nog beter te begrijpen. En dat is bewustwording.

-) Hoe goed begrijp je de wezens waar je contact mee hebt voor je gevoel?

Dit is heel lastig te zeggen. Hoe goed ken je jezelf, hoe goed ken je een ander ?
Je weet niet wat je niet weet, je weet zelfs niet wat je allemaal wel weet.

Maar wat ik heb ervaren is dat de contacten altijd plaatsvinden vanuit respect en vrijheid en ik altijd een heerlijk gevoel van pure liefde krijg tijdens de interacties. Het voelt zo als thuiskomen.
Daarnaast wil ik ook eerlijk aangeven dat ik nog steeds iedere dag nieuwe dingen leer.
Ik weet het gewoon ook niet allemaal, het leerproces is bij mij ook nog steeds in volle gang.

Maar het effect van wat er gebeurd tijdens de interacties zie ik elke keer weer tijdens de sessies.
Verreweg de meeste mensen hebben er veel baat bij.
Veel mensen hebben prachtige ervaringen tijdens sessies en geven aan dit nog niet eerder zo te hebben meegemaakt. Ook de mensen ervaren vaak dat gevoel van thuiskomen tijdens de sessies.

Ik begrijp dus niet precies wie Joël en de teams zijn, hoe ze doen wat ze doen en hoe dit allemaal kan. Natuurlijk heb ik daar wel ideeën over, maar dat is iets anders dan echt begrijpen.
Wat ik wel zie is het effect van de samenwerking op mij en anderen en dat vind ik prachtig en eigenlijk ook het belangrijkste.

-) Wat heb je geleerd uit je contacten?

Ik heb vooral veel geleerd over mezelf. Natuurlijk heb ik ook veel geleerd over het vak als healer en ben de wereld in een veel breder perspectief gaan zien, maar onder de streep is dit vooral een enorme boost geweest voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.
Ik was voorheen een ietwat bangig mens die zichzelf niet zo goed durfde te laten zien aan de wereld. Nu ben ik veel bewuster van wie ik ben en wat ik de wereld wil brengen.
Ik ben ook veel meer van mijzelf gaan houden zoals ik ben en daarmee ook veel meer van mensen gaan houden zoals zij zijn.

-) Hoe heeft contact je leven veranderd?

Na het eerste contact wist ik dat dit mijn leven volledig zou veranderen, maar ik kon toen niet bedenken dat we een drukke praktijk zouden krijgen, workshops geven, mensen meenemen op retraites en een programma verzorgen voor mensen die ook deze samenwerking met de buitenaardsen zoeken.
Als ik dit toen zou hebben geweten dat ik dit zou gaan doen, was ik er misschien niet eens aan begonnen, zo onzeker was ik toen over mijzelf. Dit had ik toendertijd allemaal niet aangedurfd.

De persoonlijke groei en de ondersteuning die ik ervaar maken het allemaal zo de moeite waard.
Het is een prachtige reis die eindeloos lijkt door te gaan en ik weet ook niet waar dit naar toe gaat.
Het contact blijft zich ontwikkelen, de nieuwe mogelijkheden blijven zich aandienen en als het goed voelt stappen we in en gaan we naar de volgende episode van dit avontuur.
Een leven zonder dit contact kan ik me gewoon niet voorstellen.

~Jacqueline

Healing Centre Beyond Medicine is een samenwerkingsverband van Jacqueline Fiolet, Philip Fiolet en Manon van den Boorn.

 

Vragen aan Joël – de ET gids van Jacqueline.

-) Waarom werk je met deze specifieke persoon op aarde?

We kennen elkaar al heel erg lang, Jacqueline en ik. Vandaar dat het voor haar zo bekend aanvoelt. Als ze mijn aanwezigheid voelt, voelt het voor haar een compleet geheel en niet als een vreemde energie die voorbij komt en met haar in interactie gaat. Ik werk op dit moment niet met andere Aardse personen. Het zou wel kunnen, maar niet op dit moment. Op dit moment is de connectie tussen Jacqueline en de teams mijn voornaamste focus voor jullie wereld en daar voorbij omdat we allen in een transformatie fase zitten en wil ik daar op deze manier mijn bijdrage aan geven en ontvangen.

Subvraag: Je geeft aan dat je alleen met Jacqueline werkt en toch maken we regelmatig mee dat andere mensen je aanwezigheid voelen en met je in contact treden. Bijvoorbeeld onze kinderen en cliënten van Jacqueline die jou rechtstreeks kunnen benaderen … ben jij ook voortdurend in connectie met deze mensen?

Het klopt dat er contact gehouden wordt indien we dat verstandig vinden en dat kan omdat deze mensen al via het bezoek met Jacqueline al een interactie hebben gehad met mij. Er loopt dus al een lijntje als het ware. Je moet je voorstellen dat ik als het ware als een spin in een web zit en ik al die lijntjes heb lopen die via Jacqueline lopen en dus ook belangrijk kunnen zijn voor mij omdat zij een relatie hebben met Jacqueline. Op het moment dat ik via dit web voel dat er één van die draden als het ware beweegt en we voelen dat er hulp nodig is, dan gaan we ‘kijken’, ook omdat dat interessant is voor mijzelf. Wat valt er voor ons te leren en wat kunnen we eventueel doen als de persoon er om vraagt.

Soms geven wij tijdens de sessie al aan dat een specifiek persoon mij kan ‘roepen’ door simpelweg de connectie terug te maken naar de sessie met Jacqueline en ik vraag dan tijdens de sessie toestemming te mogen helpen indien op dat moment gepast en in welke vorm op dat moment gepast.

Subvraag: Je geeft aan dat je Jacqueline al langer kent. Kun je daar iets meer over vertellen?

Meerdere incarnaties kennen wij elkaar en zijn wij in contact. De ene keer ver op de achtergrond en in andere weer meer op de voorgrond, zoals in dit leven. Waarbij we het contact in dit leven pas bewust in een latere fase manifest hebben gemaakt. Vele malen heeft zij tijdens haar incarnatie nooit beseft dat ik voor haar van buitenaardse origine ben omdat dat dan niet gepast of wenselijk was, zoals in één van haar levens in de regio van wat nu Tibet heet als monnik waarin zij er voor koos zich helemaal naar binnen te willen keren en geen focus wilde hebben op de wereld buiten. Ik was in die tijd alleen aanwezig en soms heel subtiel als fluistering en was er geen bewust contact.
In andere levens is het contact directer geweest dan het contact zoals dat op dit moment plaatsvindt.

Zo kennen we elkaar dus door meerdere incarnaties heen en reizen we met elkaar mee.
Het is voor de gehele groepsziel van belang dat deze informatie gedeeld wordt omdat er vele ‘cross-connections’ zijn vanuit onze groepsziel met jullie wereld.

-) Waarom gebruik je channeling voor je contact met de aarde?

Zoals aangegeven is de vorm van contact wisselend geweest. Voor dit leven hebben we vooraf afgesproken om op deze wijze het contact te starten zodra Jacqueline daar aan toe was omdat wij toen inschatten dat wij beiden het meeste zouden kunnen halen uit dit contact, als je het zo zou mogen stellen.
Het momentum van in contact treden zou worden aangegeven door Jacqueline zelf en heeft plaatsgevonden vlak na 2012, waarbij het proces hiernaar toe al veel eerder door haar zelf in gang is gezet, al was ze dit zichzelf niet bewust op dat moment. Tot dat moment heb ik me op de achtergrond gehouden, zoals afgesproken.

Subvraag: Kun je iets meer vertellen over de levens waarin je meer fysiek contact hebt gehad?

Er is nooit een fysiek contact geweest in de zin zoals jullie fysiek contact hebben in jullie realiteit van tijd en ruimte. Het dagbewustzijn van de persoon was in die andere levens niet voldoende om fysiek contact tot een gewenste ervaring te maken. Er is een incarnatie geweest waarin magie een onderdeel van het leven was en in dat leven ben ik heel dichtbij geweest als natuurwezen en heeft Jacqueline als persoon destijds mij als zodanig waargenomen en hebben wij vele interacties gehad.

Subvraag: Je hebt ooit aangegeven dat je ‘hier’ ‘nu’ bent in een lichtlichaam. We zien je nu af en toe als een licht-contour en je gaf aan dat we je te zijner tijd mogelijk meer fysiek zullen gaan waarnemen. Wat betekent dat?

Dat is volledig afhankelijk van de groei in bewustzijn van Jacqueline en het is niet met zekerheid te zeggen dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren voor Jacqueline.
Er zijn met grotere zekerheid mensen in het netwerk van Jacqueline die mij kunnen gaan waarnemen op manier die voor jullie meer fysiek lijkt. Mensen met wie contact mogelijk is en ook tot stand is gekomen via Jacqueline en er naar verwachting eerder aan toe zijn mij onder ogen te komen.

Subvraag: Dus je zegt eigenlijk dat er in ons netwerk mensen zijn die eerder in staat zullen zijn met jou in meer direct contact te komen dan Jacqueline zelf?

Hai (dit is de bevestiging van Joël). Inderdaad.

Subvraag: Ohhh, kun je daar iets meer over vertellen?

Nope, niet op dit moment.

-) Kun je iets vertellen over de realiteit waarin jij je over het algemeen bevindt?

Ik heb een hele sterke focus op de realiteit waar Jacqueline zich in bevindt en ben daar dus met een deel te vinden al is dit moeilijk uit te leggen in termen van tijd en ruimte. Uiteraard zijn er vele andere velden met vele vakjes en vlakjes. Het is een soort matrix van lijnen met allerlei connecties en ik kan naar de buitenkant van dit web gaan en toch ook dan nog altijd in contact met Jacqueline zijn.

Subvraag: En ben jij dan zelf ergens hier op Aarde, of op een planeet of ruimteschip of ..?

Om het een beetje te begrijpen kun je dit het beste vergelijken met jullie film avatar waarin een mens zijn bewustzijn verbindt met een lichaam in een andere realiteit. Dit kunnen wij ook letterlijk met een aantal van jullie dieren. Jullie oude beschavingen wisten dit. Zo doe ik dit ook vanuit mijn schip waar ik in woon en waar mijn lichaam is, maar dat is niet een lichaam zoals jullie dat begrijpen als fysiek lichaam in jullie realiteit. Dit is voor jullie iets heel groots, maar voor ons heel gewoon en dat wordt het uiteindelijk voor jullie ook. Vandaar dat wij de term licht-lichaam gebruiken omdat deze projectie voor jullie begrijpbaar is.

-) Wat zijn een paar overeenkomsten en een paar grote verschillen met onze realiteit?

Wij zijn net als jullie een bewustzijn met zeg maar een incarnatie in een bepaalde realiteit. Het is echter heel lastig uit te leggen hoe onze realiteit eruit ziet in jullie termen omdat er geen concept is in jullie realiteit waar we het mee kunnen vergelijken. Om terug te komen op jullie film avatar, daar zit veel meer informatie over realiteiten en de connectie van bewustzijn met een lichaam in die realiteit verwerkt dan de meeste mensen weten. Informatie over connecties met andere bewustzijnsvormen en het collectief, maar ook het contrast dat bestaat in jullie realiteit.
Niet dat de realiteit in de film lijkt op de onze, maar het bevat veel aanknopingspunten om te gaan nadenken over wie en wat je bent als vorm van bewustzijn, om zodoende los te komen uit jullie gefixeerde manier van kijken naar jullie realiteit.

Besef ook dat wij jullie realiteit niet waarnemen zoals jullie dat doen met jullie lichaam. Wij zien nogmaals een soort matrix van energieën. Wij kijken soms door sommige van jullie dieren heen om op die manier meer kijk op jullie realiteit te krijgen zoals jullie die waarnemen.

Heb je zo een beeld van de verschillen? Het is nauwelijks te vergelijken.
Besef als ik dit zeg, dan spreek ik over mijzelf en vele van onze teams. Er zijn vele soorten beschavingen en net zoveel soorten wezens waarvan velen meer lijken op jullie beschaving en ook lichamen hebben die voor jullie veel herkenbaarder zijn dan de mijne. Om deze redenen en nog vele andere zullen deze beschavingen eerder in fysiek contact met jullie treden dan wij.

-) Kun je iets vertellen over je verbinding met de mensheid en de aarde en je interesse in ons?

Jullie vormen samen met ons en vele anderen een veel, veel groter geheel. Wij zijn verbonden met elkaar. Jullie zijn voor ons als familie. Jullie staan niet los van ons. We are One. En in onze connectie kunnen we als het ware meekijken, mee-ervaren in jullie realiteit, informatie uitwisselen, zonder dat hier een incarnatie voor nodig is.
Wij ervaren de verbinding met het geheel voortdurend, altijd.
En jullie doen dat allemaal op een onbewust nivo ook en we zien een toenemende groep individuen die zich dit steeds meer bewust wordt.

Zo kunnen we enigszins mee ervaren hoe jullie emoties ervaren, weliswaar en gelukkig wat afgevlakt. En jullie leren indirect en vaak onbewust weer van ons. Jullie downloaden informatie en energieën via ons. Veel meer dan je op dit moment kunt beseffen.

We werken feitelijk altijd al samen. Het enige verschil is dat jullie je dit nu bewust beginnen te worden. We spelen altijd al dit spel samen.

-) Wat is de belangrijkste boodschap die je op dit moment met de mensen van de aarde wilt delen?

Wij zijn allen bewustzijn verankert in een andere vorm. En zelfs het vormloze is een vorm, namelijk het niet hebben van een vaste vorm. Ieder heeft een vorm die geschikt is om de realiteit waar te nemen die gekozen is te willen ervaren, als individu en als collectief.
En dit zien wij op dit moment als één van de belangrijkste boodschappen aan jullie.
Ga voorbij de vorm. Focus op de essentie en intentie en je zult ontdekken dat de vormen misschien verschillen, maar dat we in essentie veel op elkaar lijken. We kijken uit naar dit moment van hereniging wat feitelijk meer een herinnering is dan daadwerkelijk weer een éénwording.
Want we zijn al verbonden. Altijd al geweest. We are One.

Beste Douwe, prachtig deze vragen en graag zou ik willen toevoegen, zo passend, een Sassani saying …

Though our minds may be different,
Though our body forms may be different,
It is through the heart we recognize our spirits are one.

Veel liefs van mij en Joël en ook Philip die veel tijd heeft besteed aan de uitwerking van dit materiaal.

Jacqueline

Healing Centre Beyond Medicine
Extraterrestrial Healing & Communication

Tot zover dit eerste uitgebreide interview met Jacqueline Fiolet over haar dagelijkse en langdurige contact met haar ET gids Joël. Mijn hartelijke dank aan allebei en uiteraard ook aan Philip Fiolet voor het stellen en aanvullen van de vragen en het uitwerken ervan.

Vragen, aanvulling en reacties van harte welkom hieronder!

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Website van Beyond Medicine: www.ethealing.nl
-) Het boek  – X3, Healing Entities and Aliens by Adrian Dvir
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Pim Smit & Lamané
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Miranda van der Beek & Gopal
-) Lillian Ferru in gesprek met Beyond Medicine over ET Healing
-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geïnteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?
-) Vraag 3: Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?
-) Vraag 4: Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?
-) Vraag 5: Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Zelf contact maken met je multidimensionale / interdimensionale aspecten

6 gedachten over “Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Jacqueline Fiolet & Joël

  1. linda

   zelf ook verbindingen met verschillende….. maar zijn mij te labiel…. inmiddels…. en mijn hele leven staat nu helemaal op z’n kop…. ik ben gebruikt…. door zulke met hun mooie verhaaltjes….valse twin… ik als hogepriesteres(zeugje) … etc… dat ik nog niet in een gekkenhuis zit… geen hulp bij de aliens of overheid… zorg dragen voor mensen zoals mij… ik ben heeeeeeeeeeeel kwaad en wil wraak…

   Budh Heeeel Kwaad & Wraak = Smullen voor’n demonendraak.🐉
   coolspirit
   Michael Tsarion ~ Enter The Dragon 🐍Langdurig
   https://www.youtube.com/watch?v=uhOPulWDV7U&t=49s 8,005

   1. Douwe Bericht auteur

    Op http://www.starseedhub.com/inner-peace/ hebben we een heel deel van totaal drie delen gewijd aan het transformeren van angst en het vinden van innerlijke vrede. Er worden daar verschillende gereedschappen aangeboden hoe je angsten kunt transformeren en hoe je voor jezelf meer innerlijke vrede kunt vinden. Wellicht zit er een gereedschap tussen wat je ook van dienst kan zijn.

    Daarnaast kun je ook de video van Gigi Young eens bekijken over trickster energieen en wat we daar van kunnen leren over onszelf.

    Negative Entities
    https://www.youtube.com/watch?v=Ilyvh10WD1c

 1. Douwe Bericht auteur

  Het is wel heel interessant, ik heb het boek wat bovenaan wordt genoemd – Being with the Beings – ook gelezen (er zijn ook verschillende interviews met de schrijver op de Youtube te vinden) en daarin worden 9 verschillende mensen over hun langdurige contact met buitenaardse wezens geïnterviewd. Vaak gaat het om 1 hoofdcontact die als het ware het contact is aan die kant.

  Ik vind het erg bijzonder om te zien hoeveel gelijkenissen er te vinden is tussen hoe zulk contact plaats vindt. Het boek is in het Engels maar als mensen goed overweg kunnen met Engels is dat ook zeer de moeite.

  Als ik kijk naar de verschillende verhalen die mensen die contacten hebben en dan de overeenkomsten zie tussen hun ervaringen en ook vergelijk met mijn eigen ervaringen dan denk ik dat buitenaards contact helemaal niet zo heel zeldzaam is als een boel mensen (inclusief mezelf tot aan een paar jaar geleden) denken.

  Als dit met mensen resoneert volg dan vooral je eigen nieuwsgierigheid interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen. Er is een boel informatie te vinden, er zijn groepen op facebook te vinden waar je mensen met gelijke interesses kunt vinden etc.

  En mocht dit niet resoneren dan hetzelfde advies maar volg dan vooral waar je oprechte nieuwsgierigheid, interesse en passie wel liggen. Dan zijn mensen er in ieder geval achter gekomen dat contact met buitenaardse wezens (op dit moment) nog niet met ze resoneert en blijkbaar dus ook nog niet heel relevant voor ze is.

 2. Mary Margaret Ossevoort de Carrera.

  Al jaren lang geloof ik in andere levensvormen, alhoewel ik ze nooit persoonlijk heb gezien of iets heb mee gemaakt of zo (of althans niet bij bewustzijn). Een keer in mijn leven heb ik een ongeindentificeerd voertuig gezien en dat zal mijn hele leven bij blijven. Sindsdien blijf ik hopen om deze objecten vaker te mogen zien. Heel graag zou ik ook zo’n gids willen ontmoeten en heel veel willen leren maar ik heb geen idee hoe???? Ik woon nu sinds drie en een half jaar in Ecuador en ben getrouwd met een Ecuadoriaanse man die ook wel gelooft in andere mensen (of wezens) die niet op deze aarde wonen, maar dat komt eerder omdat ik er zo van overtuigd ben. Het enigste waar ik dan wel een beetje bang voor ben is om een verkeerde wezen te ontmoeten. Maar ik vertrouw God genoeg dat hij mij beschermt en mijn intuitie dat ik zo’n gevaar zal voelen . Heb wel een klein vraagje van waarom ik nooit zo’n ontmoeting heb mogen ervaren? Misschien was ik daar psygisch niet klaar voor, of zo. Weet wel van mijzelf dat ik erg aards ben ingesteld en minder spiritueel maar misschien kan ik dat ook wel leren als ik zo’n gids zou mogen ontmoeten als Joel!!! Vriendelijke groet van Mary.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *