21 gedachten over “Leve het koningshuis!

  1. Hathor

   Ja verheerlijk de moordenaars. Dat doet IS ook. (Daarom is een guillotine plaatsen dus volgens mij niet goed)
   Het komt op mij altijd wel zielig over, dat je 363 dagen per jaar kunt protesteren en er ruim baan is. Maar dat je per sé het feestje van andere mensen wilt bederven, doe je protest svp op eigen kracht. En eng hoor, dat spelbederf en die verheerlijking van geweld en eigenrichting. Leuke samenleving streef je na.

   1. Douwe Bericht auteur

    Het is niet een feestje van anderen want iedereen wordt gedwongen er aan mee te betalen via de belastingen. Dat is precies het punt. Het koningshuis laat zichzelf uitbetalen met onder dwang en geweld afgenomen geld. In die zin is het gewoon een maffia familie die een overheid tussen hun en het volk waar ze op parasiteren hebben gezet om de waarheid wat te verbloemen.

    Je eigen heersers vieren is iets voor zeer verwarde slaven. Andere slaven nog eens wijzen op dit feit mag op deze dagen best. Lijkt me heel verstandig zelfs.

    The Jones Plantation van Larken Rose legt het prachtig uit.
    https://www.youtube.com/watch?v=vb8Rj5xkDPk

    Overigens zitten de Oranjes er ook alleen maar omdat hun voorvader bereid was naar de pijpen van The Rothschilds te dansen en op vrij bloedige wijze de heersende klasse van zowel Nederland als Engeland omver te werpen, maar ze vormen in Nederland wel het meest belangrijke scharnierpunt naar deze globale maffia. Dat lijkt me werkelijk waar niet iets om te vieren of te verheerlijken.

  1. Jos

   Pegasus had nog wat meer te vertellen Treowd;

   DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND? ?
   Een rechtsstaat welke de Fundamentele rechten van de mens schendt
   Note: Het navolgende, ongeverifieerde verhaal is als ware gebeurtenissen gepresenteerd.
   Gezien de details houden wij er ernstig rekening mee dat dit verhaal de waarheid zou kunnen bevatten.
   Deze gegevens zijn bij politie alsmede de MSM aangeboden, doch hier is geen vervolg op gekomen.
   Wij zien het onze plicht, de lezer alsmede de rechtelijke macht langs deze weg dringend te verzoeken dit verhaal op de juiste merites te beoordelen. (o.a. op grond van art. 160+161+162 Sv)

   Lees verder: http://capoditutticapi007.blogspot.fr/

 1. Hathor

  Nou Luitjes, nooit gedacht dat we het nog eens zo oneens zouden zijn.
  Ten eerste: dat je wilt moorden. Als je een guillotine afbeeldt, woorden gaan aan daden vooraf.
  Ten tweede: van mij mogen die filmsterren nog wel even blijven zitten als ze zich gedragen. En ja, ze dragen een vreselijke erfenis, maar in de geschiedenis was dat heel gewoon, net als het handelen in slaven. Het is juist een luxe dat we ze kunnen afzetten als ze het niet goed doen. Als je naar die enge mannen kijkt die kwamen bovendrijven in landen als Frankrijk en Duitsland, dan heb ik liever filmsterren. En voor de prijs maakt het echt niet veel uit.
  Dat zal wel komen omdat de samenleving niet mijn vijand is, zoals bij veel Passio-volgelingen. Voor het succesvol overleven is ook een vorm daarvan nodig. Ik ben van mening dat een gouden snede (ja ik beroep me op de overal daar aanwezige natuurwet) tussen persoonlijke autonomie/vrije keuze en samenleving een natuurlijke zaak dient te zijn.
  In mijn model gebaseerd op Maslov-lagen gaan ontwikkelingen in de wetenschap en het daaruit volgend wereldbeeld (dus religie) hand in hand, dat is de cultuur, de gedeelde verhalen. Ook nu hebben we samenbindende emoties/gebeurtenissen nodig. Eerst gebeurde dat in de kerk. Zelfs de meest millitante aggressieve a-theisten erkennen nu dat we rituelen moeten/willen hebben die samenbinden.
  Dat is voetbal, BNers en ook Koningsdag, waarin een symbolische praatpop de god is die gediend wordt om ons samenleven te vieren. [En dat ik een trend zie dat de “rituelen”steeds dommer en dierlijker worden opdat we makkelijker te manipuleren zijn. B.v: Ik kreeg met het Eurovoetbal in Zwitserland een mail van een verbaasde Zwitserse vriend: Hathor, wat bijzonder en mooi, al die blije oranje mensen die vreugdevol onze stad een feest maken. Maar wat is het enige persbericht over Rome: De bark bij de Spaanse trappen is kapot gemaakt]
  Ook zo’n brood en spelen ritueel is nu de belachelijke Umar zaak. Met een publiciste die haar geld verdient met publiciteit. En een minister-president die als een merk (noLogo) op zoek is naar populariteit, gevolgd door velen net zo. Journalisten, die deze producties wel heel gemakkelijk kunnen maken. Allemaal scoren. En zo hebben we nu een totale “volksbeweging”. (En akkers vol reaguurders die alleen maar shit produceren en dat op ons loslaten.)
  Maar ik vraag me aldoor af: is er niks belangrijkers ? Is er geen ander nieuws? Waarom was er niet deze Minister-presidentreactie toen die vorige journaliste in Koerdistan in het gevang werd gezet? En vooral: als de Minister-president iemand persoonlijk wil bellen, laat hij dan Johan van Laarhoven bellen. Die zit onschuldig in het Thaise gevang en wordt daar kapot gemaakt en dat alles vanwege een wraakactie van justitie.
  Dus je had liever met een Mitterand, Szarkozy of Kohl door de straten gelopen dan onze filmsterren, want zulke feesten hebben we als sociale wezens nodig.
  Nee jongens, jullie plaatje van een guillotine is voor mij een behoorlijke regressie en een terugkeer naar de onderste laag van de pyramide van Maslov. En dan blijven we beesten die elkaar de koppen inslaan en voortdurend in angst leven voor “de klop op de deur”, waardoor de vooruitgang en het leervermogen geblokkeerd wordt.
  Ik ben het er helemaal mee eens dat het luisteren naar een externe autoriteit dient te worden vervangen door een innerlijke autoriteit. En dat dit leerproces in het begin kan leiden dat je je er tegen afzet, maar ik ga voor een gouden snede.

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik vond het vooral een ontzettend grappig plaatje toen het voorbij kwam. Bot en scherp tegelijk. En ik deel graag dingen die mezelf aan het lachen maken, maar kan me voorstellen dat anderen een ander gevoel voor humor hebben en dat lijkt me ook prima.

   Maar kiezen tussen of een koning of een andere psychopaat is een beetje een drogreden, die van het valse dilemma. Larken Rose legt het wellicht het beste uit in zijn heldere video: If you were king – Wat als jij koning zou zijn

   Ik zou persoonlijk graag zien dat we gewoon elke vorm van een heersende klasse afschaffen en een maatschappij bouwen die draait op volledige vrijwillige interacties. Een maatschappij waar de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van iedereen wordt gerespecteerd en waar niemand de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van anderen onderdrukt en vernietigd. Een maatschappij die zichzelf dus simpelweg in overeenstemming heeft gebracht met Natural Law.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Voluntarisme

   Voluntarisme is een filosofie die de initiatie van geweld en dwang bestrijdt. Het woord initiatie wordt hier gebruikt om aan te geven dat voluntarisme, in tegenstelling tot pacifisme niet tegen zelfverdediging is. Dit principe is ook bekend als het non-agressieprincipe of de non-initiatie van geweld. Vrijwillig handelen wordt gezien als het handelen in afwezigheid van geweld en dwang.

 2. Hathor

  “handelen in afwezigheid van geweld en dwang”
  Nou zie hier een guillotine en eigenrichting en moord. Dat is niet mijn mindset. En ik wil zulke beelden ook niet tot me nemen.
  Sorry, was er graag verder op in gegaan, maar stap zo op het vliegtuig.

  1. Douwe Bericht auteur

   Het punt is dat het koningshuis onderdeel van de heersende klasse is en om die positie te kunnen handhaven moeten zij continue geweld initiëren in de vorm van dwang en geweld op de klasse die ze overheersen. Het punt is dat de meeste mensen dat eerste punt niet begrijpen omdat ze volledig zijn gehersenspoeld met het geloof van Statisme.

   Statisme: Het gevaarlijkste geloof (met Larken Rose)
   https://www.youtube.com/watch?v=VHpkQZErm7g

   En er staat de Oranjes niets in de weg om simpelweg hun positie op te geven en ermee op te houden. Of om zichzelf op vrijwillige wijze te laten crowdfunden door het volk inplaats van zichzelf te laten uitbetalen met onder dwang en geweld afgenomen geld van de gewone mensen. Ze kunnen vandaag nog een mooie GoFundMe campagne gaan opstarten. https://www.gofundme.com/

   Als ze dat doen beginnen zij Natural Law te respecteren en dan heb ik nul problemen met ze.

   Op dit moment breekt de koninklijke familie elke minuut Natural Law. Nu ben ik persoonlijk niet per se van geweld maar meer van inzicht zodat alle partijen groeien en we zo gezamenlijk een betere maatschappij kunnen bouwen maar dat verandert allemaal niets aan de huidige waarheid dat het koningshuis elke minuut parasiteert op mensen zoals jezelf en je buren. En instemming met dat soort overheersing is een schending van Natural Law van onze kant.

 3. Aladin

  Ik denk dat het niet juist is te veronderstellen dat een koningshuis aan de ’top’ staat… zaken beïnvloeden ja, maar dat zij werkelijke macht hebben om dingen anders te organiseren? Ik zou niet graag in Willem’s schoenen staan.
  Er is altijd baas boven baas, belangen spelen op ieder niveau…

  Laten we het sprookje toch maar in ere houden. Het alternatief is ook niet per definitie beter. Ondertussen weten en leren we best hoe het allemaal werkelijk in elkaar zit.

  1. Douwe Bericht auteur

   Zij zijn de belangrijkste poortwachter van de slavenboerderij Nederland met het private globale maffiakartel. Ons koningshuis is vaker op de Bilderbergbijeenkomsten geweest dan welk ander instituut in Nederland. En de historie van de Oranjes met het bankenkartel gaat terug sinds het begin van de privatisatie van de centrale bank van Engeland. Het koningshuis en de Rotschilds zijn daarnaast beide nog grootaandeelhouders van koninklijke shell..

  2. Douwe Bericht auteur

   Het alternatief is gewoon geen koningshuis. Simpelweg dat deel van de heersende klasse afschaffen. Daar moet je helemaal niets anders voor terug willen. Volwassen soevereine mensen hebben geen heersende klasse nodig. Daarbij is het immoreel om mensen met dwang en geweld geld af te nemen om die poppenkast te financieren.

   Ik vind het prima als sommige mensen een Nederlandse familie prins carnaval willen maar dat kunnen ze prima zelf op vrijwillige basis financieren. De Brabanders financieren ook gewoon op vrijwillige wijze hun prinsen voor carnaval.

   Als er daadwerkelijk echt vrijwillig draagvlak is voor een koningshuis in Nederland dan kunnen de Oranjes dat via crowdfunding vast prima voor elkaar krijgen. Go Fund Me, Kickstarter, Indigogo er zijn vele prima sites om dat soort zaken op een vrijwillge manier te financieren.

 4. J.G. Bosman (werktuigkundige)

  Voor landverraders is er maar één straf: de doodstraf. Want de doodstraf is niet bedoeld om te straffen maar om te elimineren. Een landverrader is bijvoorbeeld een volksvertegenwoordiger die de onbeschaamde financiële belangen van criminele bankiers laat prevaleren boven de belangen van het nederlandse volk. Dus het hele politieke zootje is er klaar voor om de kop er onder te leggen.

  Hoe eerder we van deze bende organisatie-criminelen verlost zijn hoe beter het voor onze samenleving is: méér dan de helft van alle misdaad in ons land bestaat tegenwoordig uit het misbruik maken van bevoegdheden door overheidspersoneel. Daarmee is de nederlandse overheid een grotere bedreiging voor onze samenleving dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar. En er komt gegarandeerd geen referendum of we dit wel allemaal willen met elkaar.

 5. J.G. Bosman (werktuigkundige)

  Het eigenlijke schandaal is natuurlijk dat we er allemaal toe worden gedwongen (ESM-verdrag) om met bakken aan bijeengeharkt gemeenschapsgeld criminele bankiers overeind te houden. En aan dat onbeschaamde harken komt voorlopig ook geen eind. Dus -preluderend op ijzeren tijden- heeft onze regering in 2008 alvast met ruime kamer-meerderheid (!!) de doodstraf opnieuw ingevoerd in ons land. Deze doodstraf (die straks ook voor politieke tegenstanders kan worden gebruikt) staat namelijk versluierd weergegeven in het Verdrag van Lissabon.

  Daarmee is Nederland ook officieel een politiestaat.

 6. J.G. Bosman (werktuigkundige)

  De kwaadaardigste vorm van fascisme is een regering die grijnzend achterover leunt en net doet alsof ze niets te maken heeft met de controle op de geprivatiseerde bankensector. Is een regering die zegt: “Ga zo door bankiers. Neem dit land en zijn volk in bezit en leid het naar de financiële afgrond.”

  We zijn in 1945 helemaal nergens van bevrijd.
  Dus nogmaals: wèg met die bruinhemden.

  1. Jos

   Klopt, de Nazi’s zijn vervangen door de Verenigde Nazi’s.
   De resultaten daarvan zijn dagelijks zichtbaar.
   Socialisme is niets anders dan een nieuwe vorm van fascisme.
   Enne, die doodstraf hoeft helemaal niet opnieuw ingevoerd te worden, de genocide vind reeds plaats, voor hen die het willen zien.
   Helaas zijn die juist in de minderheid.
   De authentieke wet, de wet van de natuur is ondergeschikt geraakt.
   Met als gevolg dat zowat iedereen los van ‘god’ is.
   En dus los van zichZelf.
   Hence all the trouble.

   Stay Human.

 7. math

  Volgens de wetgeving van 1939 had Koningin Wilhelmina niet meer het recht om in 1946 te troon te betreden en een regering te vormen. ( die wetgeving is in de jaren vijftig op verzoek van Koningin Juliana veranderd) . Wist U dat Koningin Wilhelmina in 1948 de eerste vrouwelijke dollar- miljardair was . Dat het Nederlandse koningshuis voor 20% aandeelhouder is van de SHELL. Dat de SHELL in 2012 in jaaromzet had van rondom de 500 miljard,( tel uit je winst) Dat de kosten die burger ieder jaar moet betalen voor het Koningshuis ,eigenlijk een strategie is om de indruk te wekken dat ze het niet al te breed hebben. Deze mensen zijn mega rijk en mensen als B.Gates en D.Trump zijn voor hun rijke loopjangens.

  1. Douwe Bericht auteur

   Mooi stukje van de Quote

   Een referendum is wat vriendelijker wellicht als de Guillotine. 😀

   En het zou het koningshuis helemaal sieren als ze gewoon zelf ermee ophouden. Geef je kinderen een mogelijkheid tot een enigzins normaal en anoniem leven en ga gewoon lekker je nieuwsgierigheid, interesse en passie volgen leden van de koninklijke familie inplaats van je tijd besteden aan het overheersen van Nederlandse burgers. Maak van de huidige verlies-verlies situatie een win-win situatie waarin de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes van alle partijen wordt gerespecteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *