Maak zelf contact met je simultane parallelle incarnaties

2368c0b2b619756c7a41e229c14cf623

Leer zelf contact maken met je simultane parallelle incarnaties om voor jezelf je multidimensionaliteit vast te stellen.

Eerder kwam Mira Kelly voorbij in het artikel: Voorbij vorige levens – Simultane parallelle incarnaties.

Zij helpt mensen met regressie therapie om in contact te komen met hun Simultane Parallelle Incarnaties (ook wel eens afgekort als SPI’s). Vooral omdat ze daar zelf grote voordelen van heeft ondervonden en ze dit graag door wil geven aan anderen.

In onderstaande video verteld ze over haar persoonlijke ervaringen en geeft ze tevens uitleg hoe mensen zelf thuis in contact kunnen treden met hun SPI’s. Op het moment dat mensen direct contact kunnen leggen met hun SPI’s laat dat mensen hun multidimensionaliteit zien vanuit hun eigen persoonlijke directe ervaring.

Ik ben benieuwd of mensen zelf wellicht al ervaring hebben met regressie therapie en voor de avontuurlijke lezers hier die haar video zelf uitproberen (bijvoorbeeld elke dag een sessie doen voor veertien dagen) ben ik zeer benieuwd naar hun persoonlijke ervaringen als ze die willen delen.

Op de YouTube zijn overigens meerdere zelfregressie video’s te vinden.

[bol_product_links block_id=”bol_5c326edf79724_selected-products” products=”9200000008626592,9200000024643942,1001004007802101,1001004001232540″ name=”ljli” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Aanverwante artikelen en informatie:

-) De dood, een verkenning
-) Zelf contact maken met je multidimensionale / interdimensionale aspecten
-) Voorbij vorige levens – Simultane parallelle incarnaties
-) Maak zelf contact met je eigen simultane parallelle incarnaties
-) Zelfregressie als gereedschap om je eigen multidimensionaliteit te verkennen
-) Gigi Young legt helder uit waarom Aliëns en Starseeds belangrijk zijn
-) De menselijke ervaring
-) Ayahuasca; Slingerplant van de ziel
-) DMT – The Spirit Molecule

12346380_985443308179337_5550623438610514287_n

 

6 gedachten over “Maak zelf contact met je simultane parallelle incarnaties

 1. Douwe Bericht auteur

  Voor de mensen die meer hierover willen weten in het Nederlands is dit wellicht interessant:

  Dit is de site van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten
  http://www.nvrt.nl/index.html

  Reïncarnatietherapie in Nederland

  In ons land heeft Reïncarnatietherapie/Regressietherapie zich de laatste vijfentwintig jaar ontwikkeld tot een zelfstandige vorm van therapie met een eigen therapiemodel, begrippen, methoden en technieken waarbij de eigen verantwoordelijkheid van de cliënt centraal staat.

  Wat is reïncarnatie?

  Het woord reïncarnatie geeft aan dat bij deze therapie het verleden ruim wordt gedefinieerd: het omvat naast het recente verleden en de jeugd ook geboorte, zwangerschap en conceptie en alle ervaringen daaraan voorafgaand (vorige levens en periodes tussen levens).
  Met reïncarnatie wordt bedoeld dat een wezenlijk deel van onszelf (bewustzijn, ziel, geest) het lichamelijk sterven steeds overleeft en na korte of langere tijd weer in een nieuw lichaam komt; het incarneren.
  Het woord therapie staat voor het zodanig herbeleven en alsnog verwerken van tot nu toe onverwerkte ervaringen, dat de daarmee verbonden problemen in het heden verdwijnen.

  Onderscheid andere therapieën

  De veronderstelde relatie tussen onverwerkte gebeurtenissen in het verleden en mentale, emotionele en/of fysieke klachten of zingevingsproblemen in het heden, is ook bekand bij vele andere vormen van psychotherapie, denk aan psychoanalyse, psychiatrie, hypno- en regressietherapie.

  Reïncarnatietherapie onderscheidt zich hiervan door:

  – onbewuste ervaringen die zich in een andere realiteit dan het huidige leven afspelen,
  serieus te nemen

  – de manier waarop reïncarnatie therapeuten trance gebruiken voor het opsporen van
  onderbewuste ervaringen. Dit gebeurt heel direct zonder ontspannings- of andere
  inductietechnieken. Zeer gerichte concentratie op het probleem brengt u direct in die
  onderbewuste ervaring die nodig is om een bepaald aspect van het probleem op te lossen.
  Een ander deel van het bewustzijn blijft in het hier en nu aanwezig ( elliptisch bewustzijn).

  – de nadruk te leggen op het verkrijgen van inzicht in de samenhang tussen onverwerkte,
  onderbewuste ervaringen met problemen in het hier en nu.

 2. cornelisdegoede

  Waar de theorie enigszins mank gaat is dat niemand zich ooit herinnert waar hij in een vorig leven een schat heeft begraven.

  1. Douwe Bericht auteur

   Heb jij in je huidige leven zoveel schatten begraven? Lijkt me meer iets uit de Donald Duck toch dat mensen massaal schatten zouden begraven.

   En waarom zou je het bij theorie houden? Als je zelf oprecht nieuwsgierig bent naar deze materie dan kun je gewoon voor jezelf een aantal zelf-regressies uitproberen. Kost je helemaal niets en je kunt ze in je eigen huiskamer doen.

   Als eerste heb je de regressie die Mira Kelley hier doet in dit artikel.
   Daarnaast heb je er eentje van Brian Weiss zelf, die is te vinden in dit artikel:
   Zelfregressie als gereedschap om je multidimensionaliteit te verkennen
   En tot slot als je op YouTube – Self Regression – intypt kom je een heleboel andere videos tegen.

   Ik zou tegen eenieder zeggen die interesse heeft in deze materie. Probeer het gewoon voor jezelf uit. Doe het elke dag, één of twee sessies per dag gedurende een week of twee. Schrijf telkens op wat er gebeurt ook als er niets gebeurt en/of je in slaap valt en kijk dan nadat je dit een keer of 30 hebt uitgeprobeerd wat het uiteindelijke resultaat is voor jezelf.

   Dit onderwerp lijkt me eerlijk gezegd te belangrijk om op iemand anders zijn of haar theorieën te navigeren. Ga dit voor jezelf uitzoeken, doe je eigen onderzoek, ga je eigen ervaringen opdoen en kijk dan of dit in de praktijk wel of niet voor je werkt.

   Ik heb er zelf meerdere interessante en leerzame ervaringen mee gehad, en daarom deel ik deze materie via mijn blog, maar het is aan eenieder om dit voor zichzelf uit te zoeken en zijn of haar eigen ervaringen mee op te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *