MSM verknipt opzettelijk woorden van Trump om angst, verdeeldheid en haat te zaaien

555014_331948613521524_200068713376182_856529_2047051503_n-1De NOS werd er ook al eens op betrapt hoe ze knipten in een filmpje van de BBC om zo bewust Poetin in een slecht daglicht te zetten en het Nederlandse volk tegen Rusland op te hitsen.

Nu een voorbeeld van hoe de mainstream media in de VS een stuk speech van Donald Trump volledig verknipt heeft waardoor hij een domme, kortzichtige racist lijkt. Als je echter vervolgens naar de originele totale speech kijkt dan ziet men dat hij een heel logisch, genuanceerd en fatsoenlijk verhaal vertelt. Een verhaal waar hij juist opkomt voor de rechten van vrouwen en homoseksuelen.

Het is bizar om te zien wat er achter de schermen gebeurt bij mainstream media kanalen om bewust woorden van mensen, in dit geval Donald Trump totaal te verdraaien om zo angst en verdeeldheid te zaaien tussen bevolkingsgroepen en haat aan te wakkeren tegen mensen.

Bekijk de video en zie voor jezelf wat voor bizarre methoden de mainstream media gebruikt om mensen bewust te misleiden en onderling te verdelen.

Het is om moe van te worden hoe bizar en leugenachtig de mainstream media te werk gaat. En het is helemaal sneu dat zij vervolgens zelf het slachtoffer lijken te spelen als mensen ophouden met ze te geloven. Dan is het opeens de schuld van facebook en sociale media.

Nee de reden dat mensen de mainstream media niet meer serieus nemen is precies om dit soort video’s. Mainstream media worden volledig bewust gebruikt om massaal mensen voor te liegen, om verdeeldheid tussen hen te zaaien en om haat op te wekken tegen bepaalde mensen…

[bol_product_links block_id=”bol_582983462eb7a_selected-products” products=”9200000054623811,9200000052047763,9200000051539612,9200000031387720″ name=”d” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de bovenstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

Aanverwante informatie en artikelen:
-) Studium Generale – Hoe (on)betrouwbaar is het nieuws
-) 10 aantoonbare grote leugens van de mainstream media
-) Vier eenvoudige strategieën waarmee de psychopate heersende klasse miljarden mensen onder de duim houdt
-) Wie verdienen er aan oorlog en via welke manier?
-) NOS bedriegt Nederland en stuurt aan op conflict met Rusland
-) Overzicht van 54 valse vlaggen
-) 100 jaar mindcontrol experimenten – Human Resources
-) Schokkende bekentenis: vooraanstaande denktank in de VS ziet graag conflict tussen Europa en Rusland

10514236_721108074627329_8998992094663603206_o

14 gedachten over “MSM verknipt opzettelijk woorden van Trump om angst, verdeeldheid en haat te zaaien

 1. jhon

  Sorry Trump & Wereld!

  New York Times: We blew it on Trump

  Ah, there’s the rub. Had the paper actually been fair to both candidates, it wouldn’t need to rededicate itself to honest reporting. And it wouldn’t have been totally blindsided by Trump’s victory.

  Instead, because it demonized Trump from start to finish, it failed to realize he was onto something. And because the paper decided that Trump’s supporters were a rabble of racist rednecks and homophobes, it didn’t have a clue about what was happening in the lives of the Americans who elected the new president.

  http://nypost.com/2016/11/11/new-york-times-we-blew-it-on-trump/

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja nu ze er niet meer omheen kunnen…

   Desalniettemin, een excuses is beter dan geen excuses natuurlijk. En ook goed dat ze toegeven dat ze totaal gefaald hebben. Dat vind ik netter dan wat de mainstream media eerder probeerde te doen. Facebook en Youtube en andere sociale media proberen de schuld te geven.

   Ik ben benieuwd of de Nederlandse mainstream media ook hun excuses gaat maken. Ze hebben hier ook verdeeldheid tussen mensen en haat gezaaid. Grappig genoeg heeft de mainstream media nu juist precies gedaan waar ze Donald Trump zoals het nu lijkt vals van beschuldigden.

 2. Treowd

  En anderzijds hebben ze misschien juist deze kaart zo op deze wijze uitgespeeld, als Trump er wat hervormingen doorheen drukt zoals belooft staat iedere Amerkaan dankbaar achter hem en het Amerikaanse patriotisme komt dan weer sterker in haar schoenen te staan. Juist door de Clintons zo in de kijker te zetten, de slechte partij te benadrukken beweegt of bewoog men de mensheid richting die andere zijde slimme jongens bij het Tavistock intitute. Rood of blauw men stuurt beide achter de schermen aan. Of de Nederlandse mainstream excuus aan zal bieden, oei,oei dan moet men echt wel kleur bekennen, wonderen zijn de wereld nog niet uit…

  De Nederlandse mainstream media speelt al jaren op die wijze de verdeel en heers kaarten uit en leunt hierbij voornamelijk op de Moslim gemeenschappen om zo onterecht de angst en verdeling te verstevigen omdat men expliciet dat geloof koppelt aan het terrorisme en criminaliteit, dat terwijl men na enig goed en gedegen onderzoek tot dezelfde conclusies kan komen als waar de alternatieve media bij uit komt. Het is een minderheid binnen die Nederlandse minderheid welke rotte appels in de mand hebben en die overal lak aan hebben, anderzijds zijn dit de vruchten van uitbuiting en scheve occulte profilering aka verborgen discrminatie en oude koloniale pijnen. In het midden-oosten zijn het gewoonweg betaalde proxy-legertjes en worden opgezet om het hegelian dialectic te kunnen dienen mbt de zogenaamde war on terror wat de oliegarchie dus de 0,1 % dient.

  Deze groepen vertegenwoordigen in werkelijkheid niet de meerderheid van de Moslims deze gelovigen willen eigenlijk nog niet eens met hen geasocieerd worden.
  Nog niet eens een minderheid van de goedgelovigen, aleen sommige extremisten. voor het verder managen van de wereld bevolking door de angst en de verdeel en heers strategie.
  Hun geloof is gekaapt. Dat is inmiddels een behoorlijk bekende handtekening…

 3. Treowd

  Is dat een vraag gericht aan mij Only you? Als dat zo is verwijs ik naar de geschiedenis khazaren/zionisme. Na enig onderzoek kan men ook beamen dat het merendeel van de media wereldwijd in bezit is van zionistische zichzelf claimende ‘joodse’ mensen of zeker wel aanhangers van het zionisme. Volgens mij bepaald dat ook heel erg de kleur en inhoud en richting (verdeel & heers).

 4. Douwe Bericht auteur

  Donald Trump holds high the flag for gay equality

  Republican Presidential nominee Donald J. Trump made history Sunday and the political media barely noticed. Or maybe they did see it – but since it didn’t fit the narrative of what a Republican is supposed to look like they decided to ignore it.

  On Sunday, at a rally in Colorado, Mr. Trump proudly held up a rainbow flag with the words “LGBT for Trump” written on it to a cheering crowd of thousands. It was an historic moment for gay equality and the Party of Lincoln as the 2016 GOP nominee for President of the United States held high the flag for gay equality. No other Republican Presidential nominee in history has embraced the LGBT community in such a loud and proud way.

  http://www.washingtontimes.com/news/2016/nov/2/donald-trump-holds-high-flag-gay-equality/

 5. Treowd

  Jammer dat zo’n persoonlijke keuze door Liefde ingegeven en door beide kanten – en dan nog is het een erg kleine minderheid in het geheel genomen – zo openbaar gehekeld wordt en onderstend dient te worden vanwege de emancipatie ervan. Het zou vrij moeten zijn Liefde is Liefde welke vorm dan ook maar of je het dan ook openbaar moet bedrijven elkaar kussen, knuffelen volgens mij behoord dat dan ook in de persoonlijke sfeer te blijven welke Liefde dan ook hetero, bisexueel, homo etc. Dan zijn er vele problemen opgelost in 1 afspraak. Dan is het tolerantie vanwege Liefde.

  1. Douwe Bericht auteur

   Zo lang mensen de vrije wil en vrijheid van zichzelf en anderen om hun eigen keuzes te maken vind ik alles prima. En als mensen dat zouden doen zouden “minderheden” ook niet gehekeld of ondersteund hoeven te worden.

   Ik vraag me soms af of het wellicht pure verveling en ongenoegen met hun eigen leven is dat mensen zich dan maar ongevraagd gaan bemoeien met dat van anderen.

   Als iedereen nu simpelweg zijn of haar eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie gaat volgen, met integriteit en zonder verwachtingen dan kan iedereen zich gaan richten op het mooier en leuker maken van hun eigen leven inplaats van zich druk te maken over andermans leven.

   1. Hans

    Tja, en dat is nu juist het punt Douwe..
    Als een ieder zich op zichzelf gaat richten kan een ieder zich ook alleen nog maar druk maken over zichzelf.
    En dat betekend dat een ieder alleen zichzelf nog maar verantwoordelijk kan houden voor alle onmacht, onrecht, onwil en ongeluk.
    En dat is in de huidige beleving nog steeds een brug te ver.
    Het gaat er niet zozeer om wat en waarom men iets overkomt of tot zich neemt, maar hoe men er mee omgaat, zichzelf in reflecteert en van daaruit naar handelt.

    Het is in principe geen verveling of ongenoegen, maar een gebrek, een (collectief) gebrek aan zelfkennis en zelfvertrouwen wat zich op vele manieren (negatief) uit richting een ander, altijd naar buiten ipv binnen.
    Vrije wil is iets moois, als men zou beseffen wat het betekend..

   2. Treowd

    Met je eens Douwe , mensen zijn nog te veel geindoctrineerd door het systeem bezig te voldoen aan de sociale normen van het systeem ipv hun gevoelde passie te volgen, leef vanuit het hart en gun een ieder ander dat ook te doen. De wereld kan zoveel mooier zijn als we elkaar laten zijn zoals we zijn, zonder eigen voorwaarden en dat te kunnen accepteren vanuit het hart. Heb wel een note daarbij; Om jezelf te manifesteren hoef jij jezelf niet sexueel te richten , het hart kent Liefde vanuit spontaniteit, sexuele drift komt niet direkt uit het hart….

 6. Douwe Bericht auteur

  Very Down to Earth Donald Trump Interview

  Donald Trump documentary from Donald’s own apartment in Trump Tower. Donald Trump is known as Real Estate Developer, Broker, Hotelier, Golf Course Developer, Avid Golfer, Best Selling Author, Emmy-Nominated TV Star, Radio Celebrity, Restaurateur, Model Manager, Pageant Partner, Merchandiser, Promoter, Philanthropist, Husband, Father and Grandfather.

  https://www.youtube.com/watch?v=HBbs-zm1a4E

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *