Mijn moeder praat met Buitenaardse Wezens – Documentaire met Mary Rodwell

Een interessante documentaire over het leven van Mary Rodwell. Mary is therapeut en werkt een boel met mensen die ervaren buitenaards contact te hebben. Door haar werk is ze zelf hier ook meer en meer geïnteresseerd in geraakt en ze is inmiddels een groot voorvechter van meer openheid op dit gebied.

In deze documentaire zien we moeder en skeptische zoon die dit onderwerp verkennen en ook de moeilijkheden die dit met zich mee brengt tussen hun twee worden mooi belicht.

We hoeven in het leven nergens bang voor te zijn. Het hoeft alleen maar begrepen te worden. Nu is het de tijd om meer te begrijpen zodat we minder bang hoeven te zijn.

This is a real life documentary about Mary Rodwell who believes in the presence of extraterrestrial intelligence on earth. She is even an alien abduction councelist. Earlier her marriage was lost because her husband cannot agree with her on this subject. Her son does not believe in aliens at all. Now her son is challenging her to convince him of her point of view. She agreed to take on the challenge.

Sounds pretty nuts! Is she crazy? You decide!

Ik heb zelf verschillende boeiende lezingen van Mary Rodwell over dit onderwerp bekeken op YouTube. Daarnaast heeft ze ook twee boeken gepubliceerd die ik met veel interesse heb gelezen. Haar meeste recente boek is uitgekomen in december 2016.

Mensen met een interesse in dit onderwerp kan ik zeker aanraden om wat meer van haar op de YouTube te bekijken en als dat resoneert eventueel een boek van haar te lezen.

Ook wil ik lezers graag nog even wijzen op een recent nieuw gestarte website door mezelf over dit specitieke onderwerp: www.StarseedHub.com

[bol_product_links block_id=”bol_5b7f3450833f1_selected-products” products=”1001004009482894,9200000073514311″ name=”maary” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”550″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

The goal of Starseed Hub is to assist people in (further) connecting to their star family.
And to provide a network for starseeds on planet earth to connect with each other. 

Aanverwante artikelen en informatie: 
-) Website – www.StarseedHub.com
-) Astronaut André Kuipers zoekt contact – Over de mogelijkheid van buitenaards leven
-) Overzicht / samenvatting van het beste bewijs rond UFO’s en ET’s (met bronnen)
-) Oprah Winfrey en Harvard psychiater John E. Mack spreken over ontmoetingen met ET’s
-) College van de Technischie Universiteit Delft over UFO’s
-) Een leuk gesprek over UFO’s, ET’s en expanderend bewustzijn
-) The Phoenix Lights; de UFO waarneming met meer dan 10.000 ooggetuigen

-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geinteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?
-) Vraag 3: Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?
-) Vraag 4: Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?
-) Vraag 5: Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens? 

2 gedachten over “Mijn moeder praat met Buitenaardse Wezens – Documentaire met Mary Rodwell

  1. Douwe Bericht auteur

    Ik vond vooral tegen het einde zowel het DNA bewijs als het slagen voor de leugen detector test wel aardig indrukwekkend. En Mary laat in ieder geval zien dat als mensen er wellicht zelf nog niet aan toe zijn het wel belangrijk is om anderen met zulke ervaringen in ieder geval te respecteren omdat het wel degelijk relevant en belangrijk voor hun is. Het zou mooi zijn als de gemiddelde mens in ieder geval die boodschap meekrijgt. 😀

    1. Douwe Bericht auteur

      Ja Mary Rodwell heeft een boel moois online staan. Ik heb haar beide boeken ook gekocht en gelezen. Ik vond sommige stukken wat moeilijk maar andere stukken resoneren juist weer enorm. Ze geeft in ieder geval een heel breed overzicht van alle soorten contact die mensen ervaren. Van inspiratie tot kunst via een soort channelen tot aan missende zwangerschappen en contact met hybride babies en kinderen op ruimteschepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *