Nieuw webproject – www.starseedhub.com

Recent zijn Wieteke Koolhof en ikzelf een nieuw webproject begonnen. Het is te vinden op: www.starseedhub.com. Het is een site die mensen ondersteunt in het contact maken met hun eigen sterrenfamilie. En daarnaast willen we ook contact tussen starseeds hier op aarde onderling faciliteren.

Er worden verschillende gereedschappen gedeeld die mensen in staat stellen meer innerlijke vrede te verkrijgen, die mensen beter hun plezier laat volgen en er worden een aantal oefeningen gedeeld waarmee mensen voor zichzelf hun multidimensionaliteit kunnen exploreren.

We nodigen iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen op de nieuwe site!
www.starseedhub.com

6 gedachten over “Nieuw webproject – www.starseedhub.com

 1. nan

  Hallo Douwe en Wieteke, succes met jullie project en dat jullie met z’n allen met elkaar komen. Maar helaas werderom in het Engels. Een project van Nederlandse bodem. Succes internationaal. Ik persoonlijk kan het Engelse taal te kort.

  1. Douwe Bericht auteur

   Alle informatie die er op de site gedeeld wordt is grotendeels hier op dit blog in het Nederlands te vinden.

   En anders wordt het tijd om je Engels eens wat bij te spijkeren. Je kunt tegenwoordig gratis op vele plaatsen Engels online leren. O.a. hier: https://www.duolingo.com/course/en/ar/Learn-English-Online

   En op termijn als het kaartje af is kan eenieder zich daar aanmelden en dan kun je dus hopelijk ook mensen in je eigen Nederlandse buurt erop vinden waar je contact mee kunt leggen.

 2. nan

  Dank voor jouw antwoord. Ieder zijn eigen weg.Wat is er meer waarde in het Engels, dan in Nederlands, blijkbaar mijn gebrek qua ervaring. Dan van wat dat ik besta en op mijn manier ervaar
  Vriendelijke groet nan

  1. Douwe Bericht auteur

   Is er specifieke informatie waar je naar op zoek bent in het Nederlands Nan?

   Er zijn daarnaast ook al verschillende facebook groepen over dit onderwerp in het Nederlands beschikbaar ben je daar al lid? Hier is er eentje met meer dan 7000 leden. https://www.facebook.com/groups/indigostar/?fref=ts

   Als je voor jezelf helder kunt krijgen en vervolgens kunt aangeven wat je behoeften precies zijn dan kun je daar waarschijnlijk goede Nederlandstalige informatie en netwerken bij vinden.

   Er is al een overvloed aan goede Nederlandstalige informatie beschikbaar. Het is alleen wel belangrijk dat je eerst voor jezelf eens reflecteert waar je nu bent, wat je al weet, en waar je graag meer over zou willen weten. Als je je eigen vragen helder hebt kom je gemakkelijker tot antwoorden en de paden die je daarnaartoe kunnen leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *