Omnicratie

Dit is een gastartikel van Carlton 

Sinds het begin van dit jaar heb ik het Omnicratisch Nationaal Stelsel in het leven geroepen. Het ONS is een beweging geïnspireerd door de Italiaanse Filosoof Aldo Capitini en mijn eigen normen en waarden stelsel. Deze filosofie spitst zich voornamelijk toe op vreedzaam verzet, en non-conformiteit. Ook staan we voor individueel geloof, zonder instituten en hervorming van educatie en politiek.

10012736_10152140126952713_1727109686_o-1

Er gaat niet een dag voorbij waarbij je geen invloed hebt op de wereld om je heen. Alles wat je doet, maakt een verschil, het is aan jou om te bepalen wat voor verschil je wilt maken.

De omnicratie zou na bekendwording van dit stelsel een goed alternatief zijn voor de democratie. Het zorgt ervoor dat de macht bij het volk blijft. Volgens de omnicratie is ieder mens gelijk en heeft dan ook hetzelfde aandeel als de ander in het bestuur van ons land. Een koningshuis kan bestaan binnen een omnicratie, maar de macht van deze mensen en hun kompanen zal aan banden gelegd worden. Het grootste doel dat wij nastreven is ervoor zorgen dat er lokale centra worden geopend waar de bevolking terecht kan om hun gezamenlijke problemen te kunnen bespreken.

Omdat we allen onderdrukt worden door een fascistisch systeem is het belangrijk dat we inzien dat thuiseducatie en thuisreligie misschien wel eens de enige manieren kunnen zijn om de volgende generaties onbevlekt groot te brengen. De waarheid mag en kan niet gecensureerd worden. Vaak lijkt het alsof moderne oplossingen de enigen zijn, maar de geschiedenis blijft zich herhalen dus de antwoorden van vandaag zijn te vinden in het verleden.

Er is genoeg gedocumenteerd om erachter te komen wie ons onderdrukt en met welke motieven. In de eerste instantie lijkt het altijd om de pecunia te gaan, maar daar voorbij gaat het om geloof. De religieuze boeken en occulte boeken vragen om een dieper begrip. Ik kan u verzekeren dat er na een objectief, onbevooroordeeld onderzoek een helder beeld ontstaat van Goed tegen Slecht en vica versa.

Als we inzien hoeveel leugens er in de religie verwerkt zijn en hoeveel waarheid er in de occult schuilt kunnen we onszelf afvragen waarom er zoveel moeite gedaan wordt om het goede te verbergen en te vervormen terwijl het kwaad zegeviert. Voor mij persoonlijk is het duidelijk. Ze vermoorden het moraal en geven “kamp Goed” een metamorfose waardoor “kamp Goed” niet meer zo goed is en “kamp Slecht” niet meer zo slecht lijkt.

Als het kwaad zich zo goed vermomd en zich zo optimistisch en verlokkelijk presenteert via een media monopolie kan ik niets anders dan concluderen dat het echte “Goed” voor ons verborgen gehouden wordt.

Aanverwante informatie en artikelen:
-) Eerdere artikelen van Carlton
-) Wikipedia over Aldo Capitini

 

4 gedachten over “Omnicratie

 1. Douwe Bericht auteur

  //Het grootste doel dat wij nastreven is ervoor zorgen dat er lokale centra worden geopend waar de bevolking terecht kan om hun gezamenlijke problemen te kunnen bespreken.//

  Ik denk dat dat heel verstandig is inderdaad, om zo weer leven in de gemeenschap te krijgen. Combineer contact met de lokale buur met de kennis van het internet van de hele wereld en je hebt volgens mij 95% van de huidige autoriteiten overbodig gemaakt.

  Sowieso is dankzij het internet nu kennis heel goed te preserveren en door te geven op een brede schaal. Vanuit het opzetten van de webstie http://www.permacultuurnederland.org ver voor deze website zijn we zo in staat geweest om inmiddels bijna een miljoen mensen van informatie te voorzien op een buitengewoon simpele manier. En als mensen deze kennis zelf uittesten en lokaal vergelijken etc en de gebruikerservaring weer delen via het internet kun je enorme leercurves krijgen.

  Het YouTube kanaal lijkt zo op het eerste gezicht vooral op het christelijk geloof te zijn. Klopt dat en als dat het geval is hoe staan jullie tegen andere religieuze stromingen?

 2. Carlton Alonso

  Door middel van de filmpjes wil ik aantonen dat voornamelijk het Christelijke geloof is gekaapt door immorele mensen. Ik vind het jammer om te zeggen dat iedere religie of gecreëerd is of geïnfiltreerd is door het kwaad. Doel van het kanaal is om een ieder te doen inzien dat ieder geloof met goed moraal eigenlijk 1 geloof is. Het kwaad verdeeld de gelovigen en verstopt het ware geloof voor de mensheid. Alles wat we kennen is te herlijden naar “het Geloof” of “het Satanisme. Dan bedoel ik alles. Alles heeft een essentie gebaseerd op moraal of op verdorvenheid. Vandaar ook dat wij individueel geloven een groot goed vinden. Het stelt ons in staat om zélf te geloven na het zelfstandig verwerven van brede kennis zodat we weten waarom we geloven al geloven we niet. Waarom niet? Kennen we het verhaal achter de infiltratie van religie? Kennen we überhaupt wel de officiële versie van iedere religie? Voor mij is goed goed. Alles wat goed is is versplinterd en alles wat slecht is is verenigd. We kunnen dus niet uitgaan van instituten. Al geloven we, al geloven we niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *