Een praktische methode om je relaties (aanzienlijk) te verbeteren

In deze video geeft Teal Swan een handig gereedschap waarmee mensen op een simpele manier hun relaties met zichzelf en hun dierbaren kunnen verbeteren.

Teal legt uit dat het verstandig kan zijn om voor jezelf op papier te zetten waar je zelf blij en gelukkig van wordt. Als de mensen waar je een relatie mee hebt dit ook doen en jullie deze informatie met elkaar delen dan is het veel gemakkelijker om elkaar blij te maken en van dienst te zijn. Door een groot aanbod te geven van wat mensen voor je kunnen doen om je gelukkiger te maken kunnen mensen daarnaast iets voor je doen waar jij blij van wordt en wat ook met hun zelf resoneert.

Het is in mijn ogen een mooie aanvulling op, en maakt gebruik van een aantal van dezelfde principes als het compassievol communiceren. Het laat mensen nadenken over wat hun eigen behoeften precies zijn en laat je vervolgens nadenken over hoe je die behoeften kunt formuleren op een manier waardoor anderen hierop concreet kunnen handelen. En vervolgens is het aan de andere personen of ze dan wel of niet op zo een concreet handelbaar verzoek in willen gaan.

Het is mijn ervaring zover dat de meeste mensen graag doen waar anderen gelukkig van worden als ze eenmaal weten wat dat precies is en hoe zij daarop kunnen handelen. 


Relationships are at the center of both great joy and great conflict in our lives. In this episode, Teal shares a practical tooly to creating good relationships. The advice given in this video will help you create relationships that feel good and are mutually nourishing. It provides you with an elixir to help improve your relationships.

Ik heb dit zelf sinds een aantal weken toegepast met een aantal mensen in mijn directe omgeving en ik ben erg blij met de resultaten zover. Door zelf beter na te denken over wat je zelf eigenlijk precies wilt kun je de personen om je heen gemakkelijker duidelijk maken hoe ze jou blij kunnen maken. Andersom is het ook heel fijn om te weten wat je allemaal concreet kunt doen voor de mensen die dicht bij je staan om ze blijer en gelukkiger te maken.

Aanverwante artikelen en informatie: 
-) YouTube kanaal van Teal Swan
-) Geweldloze / Compassievolle communicatie
-) Onderzoek je stressvolle gedachten, leer ervan en verbeter je leven
-) Ho’oponopono – een snelweg via je hart naar innerlijke vrede
-) Leer je innerlijke sturingsysteem optimaal te gebruiken
-) 10 veelgebruikte manieren hoe mensen zichzelf goed / beter laten voelen
-) Leer je eigen leven vanuit je eigen vrije wil en je eigen hart te scheppen
-) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen
-) Voorbij vorige levens – Simultane Parallelle Incarnaties (SPI’s)
-) Maak zelf contact met je simultane parallelle incarnatie (SPI’s)
-) Zelfregressie als gereedschap om je multidimensionaliteit te verkennen

Eén gedachte op “Een praktische methode om je relaties (aanzienlijk) te verbeteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *