Probeer Bentinho zijn Trinfinity Academy 14 dagen uit!

Bentinho is hier al vele malen met zijn inzichten voorbij gekomen. Bentinho heeft naast zijn video’s op zijn YouTube kanaal een online academy – trinfinityacademy.com – waar hij drie paden heeft; een enlightenment tak, een empowerment tak en een infinity tak.

bfd1562cd0945d5b2516029a84db931b (1)

Voorheen konden mensen deze academy uitproberen maar moesten dan wel al registreren met een creditcard nummer. Buiten dat een boel mensen dat niet willen hebben ook veel mensen in Nederland niet een creditcard en was dit dus niet per se een optie voor iedereen.

Bentinho en  zijn team hebben echter in het begin van dit jaar een nieuwe versie uitgerold en nu kunnen mensen deze twee weken gratis uitproberen zonder enige registratie van financiële gegevens. Het enige wat nu nodig is om het te bekijken is je naam en een emailadres. Hier kondigt Bentinho het zelf aan in onderstaande video: 

Bentinho heeft een boel zeer nuttige informatie en processen verzameld en heel helder stapje voor stapje uitgelegd in zijn academy. Daarnaast zijn er ook een boel retreat video’s te vinden boordevol interessante informatie. Kortom voor eenieder met interesse in dit soort materie zou ik zeggen, probeer de Trinfinity Academy 14 dagen uit.

4 gedachten over “Probeer Bentinho zijn Trinfinity Academy 14 dagen uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *