Ronde tafel gesprek over channelen door 4 channelaars

e3a6569ae0e85a8ab5d8d61b00510f5cIn onderstaande video spreken vier channelaars met elkaar over de kunst van het channelen. Voor mensen met interesse in deze materie en ambities om dit wellicht zelf te doen is het erg waardevolle informatie.

Channelen is contact leggen met je eigen multidimensionale aspecten en die energie te aarden op onze planeet door jezelf als kanaal daarvoor te gebruiken.

Brad Johson (YouTube kanaal) spreekt met Rob Gautier (YouTube kanaal), Daniel James en Roxanne Swainhart (YouTube kanaal) over hoe ze geinteresseerd raakten in channelen, wat hun hindernissen waren, hoe ze contact wisten te leggen en hoe ze er vandaag de dag mee omgaan.

Er komt een heleboel praktische informatie rond channelen voorbij.

Mochten mensen zelf nog met vragen zitten na het bekijken van deze video stel ze gerust in de reacties.

[bol_product_links block_id=”bol_571c868546dab_selected-products” products=”1001004000722836,1001004002193452″ name=”channelen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Aanverwante artikelen en informatie: 
-) Channeling, een introductie en uitleg
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Zelf contact maken met je multidimensionale / interdimensionale aspecten
-) Gigi Young legt helder uit waarom Aliëns en Starseeds belangrijk zijn
-) Lijst met 12 verschillende channelaars en hun YouTube kanaal

21690cd14038843c7d23be897a9dae6a

6 gedachten over “Ronde tafel gesprek over channelen door 4 channelaars

 1. Douwe Bericht auteur

  Bashar geeft aan dat als je muziek maakt en in The Flow komt dat die staat van zijn gelijk is aan een channelende staat. Ik speel zelf helaas geen muziek instrument dus weinig persoonlijke ervaring mee.

  1. Douwe Bericht auteur

   Het zou heel goed in deze video voorbij kunnen komen:

   Bashar and the channeled state.
   https://www.youtube.com/watch?v=n7Nru1kIfvw

   Hij geeft aan dat wanneer je jezelf ‘verliest’ in je activiteit ongeacht wat dat is voor een persoon dat dat in principe een staat van zijn is waar de weerstand tussen je hogere en lagere zelf volledig verdwenen is en je in die zin een optimale flow hebt van je higher naar je lower mind. Dat is staat van zijn die je als channeling state kan omschrijven.

   Althans dat is hoe ik het op dit moment begrijp.

 2. Hathor

  Ja voor mij is muziek (maken) ook een kanaal. Die vibraties gaan verder dan de materiële wereld en dus kan ik op die golven makkelijker “door het gaatje’. Jonathan Goldman (soundhealer) zegt: healing is vibratie en intentie. Dat is al mijn reizen ook.

 3. Hathor

  Aanvulling:
  het sterkste werkt dat ik gewoon met mijn instrument zit en de muziek speel die in mijn hart opkomt. En soms, buiten met de bomen, vocaliseer ik gewoon (bij Master Sha heet dat dan Soulsong en -dance, die dance heette bij Osho dan weer Nataraj. En soms, met het genot wat budh en ik delen, gebruik ik de muziek van anderen, dan zet ik (playlist) een reis uit.
  Wel wil ik opmerken dat ik geen “personen” of wat dan ook bewust channel. De stem (nou ja ik noem dat maar zo, vaak is het ook een inval) die ik soms mag horen heeft geen vorm. Ik connect dan ook altijd met “het Licht”. Meer hoef ik niet als leraar. [Dan “zien” de Akasha Fields er ook heel anders uit dan de gangbare beelden (die nog steeds zijn uitgedrukt in materiele vormen)]. Net als in de Umbanda en de Candomble en met vele channellaars heb ik vaak de indruk dat het om macht of inkomen gaat. Ik zoek alleen maar inzicht voor mezelf en liefde en wijsheid en heling voor mijzelf en de wereld.
  Ik vertel dit alleen maar vanwege het mooie leerklimaat hier. Normaal praat ik er weinig over, is prive.

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank voor je reflecties.

   Ik vond het zelf wel interessant dat channelen voor veel mensen vooral een onbekend label is terwijl de eigenlijke staat van zijn die het omschrijft vaak iets is waar mensen zelf wel degelijke al ervaring mee hebben. Iedereen zit wel eens in The Flow volgens mij.

   Ik moet zeggen dat vanuit mijn staat van inner peace met daarboven het volgen van je nieuwsgierigheid, interesse en passie zonder verwachtingen, ik naar channeling ben geleid om het zo maar te zeggen. Ik denk vooral omdat mediteren en in die flow zijn zelf zo goed voelt.

   En helemaal na het lezen van het boek Opening to Channel begrijp ik dat het iets is wat in die zin niet zo exotisch is als ik eerst dacht en ook iets is waar je net als met voetbal of muziek maken beter in kunt worden als je oprechte interesse er ligt en je daarom ook plezier hebt in tijd te besteden aan het oefenen ervan. In het boek zijn er ook veel mensen die deze staat van zijn zoeken voor hele andere dingen, meer toegang tot eigen creativiteit in heel veel vormen lijkt echter de kern te zijn wat ook niet zo vreemd is gezien je verbeeldingsvermogen in die zin het kanaal vormt tussen je lower en je higher mind.

   Ik heb een paar dagen geleden Wieteke ontmoet die zowel vocal channelt als ook mensen helpt alignment te vinden via energiewerk, ze krijgt daarbij assistentie vanuit de Pleiaden. Ik vond het heel interessant en leerzaam en heb een erg leuke dag gehad. Ze was door wat anderen in Oslo uitgenodigd en deed een groepssessie met vraag en antwoord. En ook veel na de tijd met Wieteke uitgewisseld. En door die uitwisseling kan ik zelf inmiddels nu ook weer intappen op andere energieën in mijn eigen meditaties. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *