Stel al je vragen over en aan Achter de Samenleving!

imagesAchter de Samenleving is inmiddels een jaar oud en er komen hier vele onderwerpen voorbij. Van ons huidige geldsysteem en hoe de mainstream media het volk systematisch voorliegt tot aan het respecteren van de vrije wil en vrijheid van je medemens in de vorm van bijvoorbeeld anarchie en volentarisme.
Daarnaast komen er ook verschillende artikelen voorbij over de aard van ons bestaan, mogelijk contact met multidimensionale/buitenaardse wezens en hoe we frequentionele verantwoordelijkheid kunnen nemen over ons eigen leven.

Op sommige plaatsen waar ik mijn artikelen post zoals op nujij.nl, zaplog.nl, etc. levert dat zo nu en dan ‘interessante’ reacties op. Mensen die sterk bezig zijn met zaken als social engineering en hoe we als mensheid via banken, media en politiek worden gemanipuleerdĀ en daar sterke interesse in hebben snappen soms totaal niet waarom ik ook over in hun ogen ‘New Age Bulshit’ schrijf.
En andersom krijg ik juist van mensen die zeer veel interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling, channeling etc soms vragen over waarom ik me toch zo focus op wat zij zien als negatieve zaken zoals valse vlaggen, Empire building, etc. immers zo laten ze mij weten, waar je je op richt zou je meer van krijgen.

Als mensen dit direct onder de artikelen vragen of aan mij persoonlijk dan kan ik daar mijn eigen gezichtspunt en uitleg op geven. Maar soms beginnen mensen ook comments en opmerkingen te verspreiden op andere plaatsen waardoor het moeilijk is daar direct goed antwoord op te geven. Dit kan soms een bepaalde beeldvorming over mij als persoon of over dit blog oproepen die in mijn ogen niet echt gestoeld is op correcte informatie.

Dus vandaar dat ik hier graag de ruimte wil geven aan iedereen die vragen heeft over dit blog of over mij persoonlijk, geruchten etc. die ze ergens opgepikt hebben en nieuwsgierig over zijn of wellicht heel verontwaardigd, zodat ik daar zo helder mogelijk mijn eigen gezichtspunt op kan geven.

Ik weet niet of die interesse er is bij mensen, maar mocht dat het geval zijn schroom dan niet en vraag wat je wilt weten over mij, dit blog, waarom ik over bepaalde zaken schrijf, hoe ik persoonlijk tegen bepaalde zaken aankijk etc. Dus mocht er nieuwsgierigheid zijn over het een en ander vraag het in de reacties en ik zal dan proberen daar zo helder mogelijk antwoord op te geven.

#Durftevragen šŸ˜€

Openheid1

Dit bericht werd geplaatst in Constructief op door .

Over Douwe

Overige projecten: www.PermacultuurNederland.org / www.InnerPeaceOuterJoy.com / www.Mensenrechten.org / www.EetbaarNederland.nl / www.esperanto-jongeren.nl / www.AchterDeSamenleving.nl / www.StarseedHub.com

11 gedachten over “Stel al je vragen over en aan Achter de Samenleving!

 1. Henri

  Hoi Douwe, ik vind dat zoals je het doet, helemaal goed! Met Werner zijn verhalen heb ik minder op, maar wellicht zijn anderen er weer meer meegeholpen. No offense Werner šŸ˜‰ (en wie weet komt het nog bij mij)
  Ciao, H.

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank, maar mocht je vragen hebben stel die ook vooral. Ik geef graag toelichting als er onduidelijkheden of vragen zijn bij mensen.

   Verder ben ik meer van het En-En denken, ik ben erg blij met de artikelen van Werner en die van andere auteurs. Eenieder moet voor zichzelf bekijken wat wel of niet bij hem of haar past maar in mijn ogen is dat de verantwoordelijkheid van de lezer, niet die van de schrijver.

   De schrijver moet vooral delen met wat hem of haar op dit moment bezighoudt etc. En het is altijd handig om verschillende invalshoeken op materie te krijgen.

   1. Henri

    Hi Werner,

    Ik lees ze wel, je verhalen, maar ben simpelweg meer geĆÆnteresseerd in andere zaken.
    Mag dat gezegd worden? Was dit niet onderwerp van draad?

 2. Henri

  Hi Douwe,
  Yep man, dat zeg ik toch, dat wat jij na mij opschrijft. Soms lijkt het alsof je ietwat in het offensief zit šŸ™‚
  Gisteren mijn eerste participatie met Hellinger gedaan. Heel interessant en bij mijn weten hier op de site nog niet over geschreven. Ik wil niet verder op mijn ervaring ingaan dan te zeggen dat het intens was, maar wellicht is deze spirituele invalshoek ook iets om verder uit te diepen? Of zijn er lezers die meer hierover kunnen vertellen? http://www.hellinger.com/
  Ciao, H

  1. Douwe Bericht auteur

   Het is belangrijk dat alle gast- en medeschrijvers weten dat ik ze zeer dankbaar ben voor hun inzet. šŸ˜€ Dus dat klopt dat ik wat defensief ben als daar niet inhoudelijk commentaar op komt wat in principe niets minder is dan een persoonlijke aanval en dan gaan bij mij de trolalarmen af. Lijkt me heel gezond om eerlijk te zijn.

   Dank voor de link!
   Ik zal me er binnenkort eens verder in verdiepen.

   1. Henri

    Denk dat wij verschillen van mening over wat gezond is, tenminste als ik als trol wordt aangemerkt op een open en vriendelijke reactie.

    1. Douwe Bericht auteur

     Ik zeg dat mijn trolalarm afgaat als mensen niet inhoudelijk iets openlijk afkeuren zonder enige inhoudelijke reden. En dat is in mijn ogen precies wat je doet. Ik zeg niet dat je een trol bent.

     Dat je persoonlijk iets niet interessant vinden is prima maar waarom zou je dat openlijk verwoorden naar die personen toe? Jouw mening over iets of iemand is immers jouw zaak en niet die van hun. Zeker als het een afwijzende mening is zie ik de meerwaarde van het delen daarvan niet in. Ik vind dat persoonlijk niet zo een vriendelijke reactie.

 3. Henri

  Dus vandaar dat ik hier graag de ruimte wil geven aan iedereen die vragen heeft over dit blog of over mij persoonlijk, geruchten etc. die ze ergens opgepikt hebben en nieuwsgierig over zijn of wellicht heel verontwaardigd, zodat ik daar zo helder mogelijk mijn eigen gezichtspunt op kan geven.

  Ik weet niet of die interesse er is bij mensen, maar mocht dat het geval zijn schroom dan niet en vraag wat je wilt weten over mij, dit blog, waarom ik over bepaalde zaken schrijf, hoe ik persoonlijk tegen bepaalde zaken aankijk etc. Dus mocht er nieuwsgierigheid zijn over het een en ander vraag het in de reacties en ik zal dan proberen daar zo helder mogelijk antwoord op te geven.

  Beste Douwe ,

  (quote) Hoi Douwe, ik vind dat zoals je het doet, helemaal goed! Met Werner zijn verhalen heb ik minder op, maar wellicht zijn anderen er weer meer meegeholpen. No offense Werner šŸ˜‰ (en wie weet komt het nog bij mij)
  Ciao, H.

  Weet je zeker dat je geen spijkers op laag water aan het zoeken bent? (hoop dat ik het spreekwoord goed heb, anders gaan we daar we verder over uitbreiden, duh!)

  Oke man, je hebt een fijne site en ook deze draad zal zijn nut hebben, hoop ik.
  Fijne dag nog, ciao Henri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *