Twitter goeroe gezocht!

twAchter de Samenleving zoekt een persoon die ons op twitter wil vertegenwoordigen.

Gezien ons totaal afwezige budget bestaat een eventuele beloning vooral uit dankbaarheid, roem en bij succes twitter groupies.

Ben je bekend met en bij voorkeur reeds actief op twitter en lijkt het je wat om deze nieuwssite daar te vertegenwoordigen stuur dan even een mailtje naar douwebeerda apenstaartje gmail.com

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized op door .

Over Douwe

Overige projecten: www.PermacultuurNederland.org / www.InnerPeaceOuterJoy.com / www.Mensenrechten.org / www.EetbaarNederland.nl / www.esperanto-jongeren.nl / www.AchterDeSamenleving.nl / www.StarseedHub.com

6 gedachten over “Twitter goeroe gezocht!

 1. moerstaal

  Douwe, dat kan je toch zelf?
  Post het op LinkedIn en zet dat automatisch door naar Twitter en Facebook.
  Er zijn vast nog meer automatische verbindingen mogelijk naar andere sociale media.
  Of bedoel je wat anders?

  1. Douwe Bericht auteur

   Als ik het zelf kon had ik het zelf gedaan. Ik heb eenmaal 1 week getwittert maar het is niet mijn ding. Ik vind facebook erg leuk maar heb daar mijn handen reeds vol aan.

   En ik zoek iemand die twitter net zo leuk vind als ik facebook. Dus dat je er sowieso al actief mee bent. Wil je traffic genereren dan zul je actief op dat medium moeten zijn.

   1. moerstaal

    Ik begrijp dat er niet alleen een nieuw artikel moet worden vermeld maar dat er nog wat anders de lucht in moet wat mensen moet prikkelen?

    1. Douwe Bericht auteur

     Nou hangt een beetje af van wat er aan aanbod komt maar idealiter is er iemand in het Nederlandstalige gebied die zelf al actief is op twitter en weet hoe het een beetje werkt. Wat ik heb begrepen moet je naast je eigen berichtje op de twitter zetten ook actief kijken naar welke andere mensen je er wellicht een plezier mee kunt doen en dan kun je het naar ze toe twitteren. Of als er een stuk verschijnt met bijv Frans Timmermans in de hoofdrol dan kan het nuttig zijn om enige politieke discussie los te krijgen door het naar verschillende prominenten van de PvdA te sturen. Etc etc.

     Ik ben zelf sowieso wel aardig actief op facebook dus dan krijg je automatisch wel redelijk gevoel voor welke groepen het wellicht interessant is en je krijgt er volgers en je volgt andere mensen en dan hou je elkaar een beetje op de hoogte als je wat leuks hebt.

     Het zou fijn zijn als eenzelfde persoon zoiets wil doen op de twitter voor achter de samenleving. 😀

     1. moerstaal

      Ik post soms berichten van je op de diverse sociale media. Ik bereik er meer dan 500 mensen mee en heb op twitter een hoop volgelingen die ik niet eens ken.
      Maar deze kar ga ik niet trekken.

     2. Douwe Bericht auteur

      Elke share is altijd welkom en het is ook niet heel belangrijk maar mocht er toevallig iemand zijn die zin heeft om hierbij te helpen dan is dat mooi meegenomen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *