Van wolven en schapen terug naar mensen

Dit is een gastartikel van Carltonpic23281
Hoe leg ik iets uit dat je nog niet weet?

Die vraag is moeilijker te beantwoorden dan je zou denken.

Een baby kan je van alles instoppen. Als hij bij wolven opgroeit zal hij zich als wolf gedragen. Als hij onder schapen is opgegroeid zou hij zich daar vertrouwd voelen. Dus als de baby vanaf geboorte de realiteit geleerd krijgt zoals wij hem tegenwoordig kennen gaat hij zich daar naar gedragen uiteindelijk. Dus hoe kan je alles wat je weet overboord gooien of herzien?

Commercieel kunnen de meeste mensen beeldvorming en misleiding wel ontleden. Waarom zouden de rijksten der aarde dit niet al lang strategisch uitgedacht hebben met dominatie als doel?

En waarom zouden ze het ons vertellen in woorden? Ze vertellen het al met symbolisme.

Het zou duidelijk moeten zijn dat we in een systeem leven.
Schijnvrijheid. Een groots uitgedacht plan om het menselijk brein te ondermijnen. Een fictieve wereld neerzetten waarin je wordt opgeslurpt. Goed en slecht creëren en dicteren. De ene hand wast de andere.

Klein voorbeeld: Ik laat een vriend van me de vrouw van mijn dromen aanvallen en ik verschijn uit het niets als reddende held. In de beleving van mijn droomvrouw is dat een feit en alles wat volgt zal ze voortborduren op haar realiteit van het eerste moment. Zo ontstaat geschiedenis.

Als deze tactiek op de massa wordt toegepast terwijl er ook tegelijkertijd een arsenaal aan andere kwesties wordt gelanceerd als afleiding en beeldvorming dan eindigt de wereld zoals die er nu aan toe is.

We zijn psychologisch en sociologisch leeggezogen. Niet meer in staat om te herzien wat ons geleerd is. Niet meer in staat om de motieven te doorgronden. Niet in staat om te weten wat nou eigenlijk goed of slecht is. De machtsstructuur is allesomvattend. Propaganda zit in de kleinste details. Verwarring en angst worden gevoed terwijl seks en geld gepromoot worden. Individualisme en verdeling worden bewerkstelligd terwijl familie, geloof, tradities en liefde worden gedowngrade. Eenheid is ver te zoeken. Wederzijds vertrouwen en loyaliteit bijna een wonder.

De eeuwenoude manier van totale controle die wordt uitgeoefend op dit moment is deceptie. Misleiding door vooraf geplande spektakels. Deze vormen onze mening, onze acties, ons geloof en besef. Er is geen slecht en er is geen goed. Het is 1. As je de goede en de slechte tegelijk speelt als goed georganiseerde groep heb je uiteindelijk iedereen onder controle terwijl je van alles en iedereen geld verdiend. Als het toevallig was zouden ze het plan wel maken. Dus het is niet toevallig. De macht is er al.

Wij zijn de wolven en de schapen van deze wereld. Wat als we weer allemaal mens zouden worden? In onze pure vorm. In harmonie met onszelf, de medemens en de natuur? Als we op zijn minst een gezamenlijk doel zouden hebben in onze individualistische levenswijzen maakten we een kans. Zolang we niet willen denken en blijven napapegaaien wat ons is ingelepeld zal er niks ten goede veranderen.

art_being_human

Eén gedachte op “Van wolven en schapen terug naar mensen

  1. Quirine de Kok

    Mens is nu wel wakker dankzij social media en klokkenluiders. Roverheid, wetjes, grenzen, vlaggen, geloof, geld is nep en wat eeuwtjes terug bedacht door elite, goed gedrag wordt gestraft, slecht gedrag beloond. Politiek=pluchepop van ultrarijke inteelt met hun heers & verdeel zodat ze verdienen aan wapens, monsanto, bigfarma, roundup etc. Elite heeft ook al eeuwen trollen in dienst, 99% msm zijn leugens. Geef ’t volk brood & spelen, voetbal en songfestival, vreselijk wat nep. Duurzame energie is al halve eeuw tegengewerkt door oliemaffia en nu doet overheid alsof ze meewerkt via brave ambtenaren. Micha Kat weet dit al meer dan 20 jaar. Overheid legt ons regels op, maar zelf houdt ze zich er nooit aan, dit is nog gewoon een Nazieland, zie bloedlijnen van KH.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *