Verboden in de VS: Poetin legt uit wie ISIS in het zadel houdt

11954787_425339257669781_8278011271624832570_nEen erg helder filmpje waarin Poetin uitlegt wie ISIS in het zadel geholpen heeft en van wie ze tot op de dag van vandaag steun genieten.

Daarnaast legt Poetin kalm, logisch en rustig uit dat de huidige imperialistische rol die de VS op het wereldtoneel speelt niet alleen schadelijk is voor de wereld maar ook zeer schadelijk is voor de VS zelf.

Ik ben benieuwd wanneer de Nederlandse mainstream media dit gaan uitzenden…

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) ISIS als ‘Psy-op’ – 10 punten die vragen oproepen over wie er achter ISIS zitten
-) Burgers VS zijn het empire builden van hun overheid volledig zat
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) De wereld wordt overheerst door één groot misdaadsyndicaat
-) Wie verdienen er aan oorlog?
-) 10 aantoonbare grote leugens van de zogenaamde ‘mainstream media’
-) Mensen betalen voor hun eigen onderdrukking
-) 100 jaar mindcontrol experimenten
-) Een kijkje achter de schermen bij de geheime diensten
-) Van slavernij naar vrijheid, stap 1: Liefde & Angst

11924272_1490107084642375_8913626271915484759_n

21 gedachten over “Verboden in de VS: Poetin legt uit wie ISIS in het zadel houdt

 1. jolo

  Als Sadat, Kadaffi, Sadam Hoesein in het zadel gebleven waren, was dit niet gebeurd.
  DATGENE WAARVOOR DE VS IN FEITE VERANTWOORDELIJK VOOR IS! CHAOS!!!!!

   1. joshuka

    Heb het gezien . Wat was het een geweldige preek , rechtstreeks gesteld aan Obama . Die kan hij in zijn zak steken en met hem Cameron , Hollande en de rest . En dan Poroshenko , man man man , dat geklap van enkelen op zijn preek .

  1. Gerard

   Daar heb je HELEMAAL gelijk in, en het zal er op uitdraaien dat het (zg) westen zich de haren uit hun kop zullen trekken als ze zien waar dit op uit gaat lopen voor ze. Maar dan is het (heel gelukkig) al veel te laat om alles te kunnen redden.

 2. robje s

  Ik heb ook nu weer genoten van Putin’s speech, Vladimir toonde andermaal aan ’s werelds grootste staatsman te zijn! Ik ben net als vrijwel alle Russen, een groot fan van deze man! Ik hoop, en reken er op, dat hij ook in de strijd tegen I.S. zijn eigen plan trekt en niet te veel naar Barack Obama luistert. Meneer Obama keurt toch alles wat uit Russische hoek komt af, om vervolgens opdrachten en adviezen van de C.I.A. uit te voeren! Go Russia GO!!!

 3. joshuka

  Heb uitzendingen gevolgd en gezien hoe Rutte volledig buiten de realiteit begaf . Wat een malloot is dat toch . Geheel in de trant van zijn eerste bezoek aan Obama in het Witte Huis met zijn Job Job Job gezever .
  Ook beelden gezien hoe Obama totaal afging en zich het liefst had willen verbergen na de geweldige preek van Poetin . Als ogen konden doden had hij ter plekke Poetin vermoord . De ongeloofwaardigheid van de VS en hun vazallen konden niet duidelijker worden weergegeven door die dekselse Poetin . Poetin krijg wereldwijd meer en meer aanhang . Dat moge inmiddels duidelijk zijn gezien de commentaren op diverse forums . Geweldige zet van Poetin om zich in de strijdt te werpen in Syria waarmee hij meteen de VS en coalitie schaakmat zette . VS & co weten nu al nauwelijks hoe om te gaan met de zet van Poetin . Op Nujij worden items hierover snel gesmoord door de redactie . De leugens van VS en Navo worden met de dag duidelijker . De NOS en MSM blijven echter hun stinkende best doen om het tij te keren . Het gaat ze niet lukken .

  1. Douwe Bericht auteur

   Poetin spreekt ook gewoon de waarheid. De VS is met het continue empire builden volledig psychopatisch bezig en zaait met hun systeem van debt & death overal waar ze gaan een boel ellende. Zelfs de bewoners in de VS zijn het volkomen zat net zoals de bewoners in de vazalstaten van de VS zoals Nederland en Europa het volledig zat zijn.

   Effectief gezien wordt de wereld momenteel bestuurd door een clubje psychopaten die de banksystemen en overheden van vele landen hebben gecorrumpeerd en zo onder controle hebben en via dat systeem vernietigen ze overal waar ze de gaan de vrije wil en vrijheid van mensen om hun eigen keuzes te maken.

   Het is echt tijd dat ook wij in Nederland duidelijk maken dat we helemaal niet zitten te wachten op een heersende klasse die continue de vrijheid van mensen beperkt omdat ze zelf in de illusie van macht getrapt zijn.

  2. X4N710N

   Hahaha, nujij is ook 1 van de grootste propaganda sites die er is.
   Kwam hier zelf regelmatig met bronnen en ook rauw beeldmateriaal dat diverse leugens vanuit het westerse front toonde. Deze werden direct verwijderd.
   Naar mate ik hiermee doorging op draadjes die deze leugens verspreide en ik steeds meer plusjes kreeg bande ze me.

   Nee Nujij krijgt waarschijnlijk ergens een zekere subsidie voor.

   En heerlijke man deze Poetin, één van de weinige staatshoofden met een nuchtere en logische kijk die zijn land niet de afgrond in geholpen heeft. Het westen probeert het wel d.m.v. sancties, maar daar is deze superpoliticus ongevoelig voor.

 4. hans

  En iedereen begint nu te denken dat Poetin mister niceguy is die opstaat en de “waarheid” begint te verkondigen en er naar te handelen?
  We leven in een matrix realiteitsbeleving wat een simulatie is van de ultieme werkelijkheidsbeleving.
  Hart > Mind, organisch > kunstmatig.
  Het is een kunstmatig matrix universum met daarin hetzelfde spectrum van licht en duister als dualiteitsbeleving als de ultieme werkelijkheid, het universum zonder de A.I. kunstmatige matrix realiteitsbeleving..
  Er is geen goed en er is geen kwaad wat zich over onze hoofden wordt uitgevochten, er is de natuurlijke evolutionaire beweging waarin dualiteit wordt uitgespeeld om uiteindelijk een stadium van heelheid te bereiken, ook dat werkt zo in de matrix beleving, deze beleving van dit universum.

  Wij, de mensheid, moet kiezen, moeten een keuze maken, wij zijn de bepalende factor in deze en in elke werkelijkheid waarin wij voorkomen.
  Uiteindelijk is die keuze een evolutionaire voortgang van dit universum, en dit universum is de realiteitsbeleving die wij be-leven. (beleven = leven geven, niet ondergaan).
  Goed en kwaad als menselijke oordelen over de twee polen van dualiteit vormen samen de heelheid.
  Poetin > Obama, Jezus > Lucifer, Zon > Saturnus, hemel > hel…
  Het vormt de heelheid, het vormt dit universum en welke keuze wij hierin ook maken, het is de keuze voor dit universum, de kosmische matrix.

  Wij, de mens, bepaald de werkelijkheid die we beleven.
  Door het wakker worden, het ultieme ontwaken stijgen wij uiteindelijk uit deze realiteit, de matrix.
  Niemand, maar dan ook niemand anders gaat deze realiteit uit de matrixbeleving halen, waar de mens op hoopt en van daaruit kiest is onderdeel van deze beleving, is onderdeel van dit universum zoals wij het beleven.
  Het is een spel, het eindspel. er moet gekozen worden waar de mens zijn evolutie op een hoger nivo van realiteitsbeleving gaat vervolgen.
  En een Poetin of een Obama zijn echt niet de personen, de autoriteit die de afloop van deze fase gaan bepalen, zij zijn uiteindelijk niets meer of minder dan jij of ik, marionetten in het spel.
  Links of rechts, goed of kwaad, het zijn de twee tegengestelden van dezelfde medaille, deze realiteit, de realiteit die gevormd wordt door de matrixbeleving.
  De matrix is geen systeem wat alleen de mens in dwang en bedwang houdt, het is een realiteit, een universum met alles erop en eraan.

  1. Werner

   Veelomvattend bericht Hans, binnen deze realiteit worden tal van oplossingen aangeboden die onze samenleving kunnen transformeren naar een modus operandi waarin mens, milieu en ethiek een upgrade krijgen. Welke garanties hebben we dat het niet eerst WOIII zal worden? Ben het uiteraard met je eens, het is een kwestie menselijke keuze om de sociale alternatieven te cultiveren, of ook niet. Dit is schijnbaar eenvoudig, de praktijk wijst uit dat het – paradoxaal genoeg – uiterst moeilijk is om die ‘bolide’ duurzaam op gang te trekken.

 5. Hans

  Garanties krijgen we nooit Werner, behalve die we ons zelf geven.
  WOIII is al een tijdje bezig, alleen niet op de manier die wij gewend zijn.
  In hoeveel landen moet er sowieso daadwerkelijk sprake zijn van oorlog en genocide zijn voordat je kan zeggen dat het een wereldoorlog is?
  En hoe zouden we de situatie moeten noemen waarin de mensheid verkeert?
  We worden systematisch vergiftigd, geslaafd, gecorrumpeerd via ons gedachten, verarmd etc.
  Ik wil niet negatief overkomen maar dit is allemaal bewezen realiteit die ik beschouw als een regelrechte georganiseerde aanval op de mensheid van de wereld.

  Ik blijf het zeggen, we leven in een systeem, een gecreëerde realiteit die ontworpen is om ons in die realiteit te behouden.
  Binnen die realiteit veranderen wij niet veel aan die realiteit, het is tenslotte de realiteit die bestuurd en gecontroleerd wordt door krachten die zich buiten onze beleving en ons bewustzijn van die realiteit bevinden.

  Het is onze evolutie die ons voorbij deze realiteit gaat brengen als wij daar voor kiezen.
  En de keuze die ons voor wordt gehouden is de keuze tussen goed en kwaad binnen de partijen in deze realiteit.
  Verander deze realiteit en je hebt een nieuwe realiteit binnen dezelfde matrixomgeving..

 6. Wunjo

  Ons waak- en ook ons droombewustzijn is beschouwend, reflecterend. De matrix waarop je doelt is via via opgebouwd uit de dualiteit, ons bewustzijn ook. Toeschouwer en dat wat bezien wordt. Anders zouden we ons zelf niet kunnen ervaren. Het doel is mijn inziens de eenheid te her-beleven, ook wel genoemd “en god (jij dus) zag dat het goed was”. Dit is de grondslag van het creatieve principe, om iets te kunnen ervaren is dualiteit en dus een vorm van matrix nodig.
  Het is waar dat deze dualiteit ook voor minder eerzame doelen op een destructieve manier gebruikt wordt. Bijvoorbeeld het verdeel en heers principe staat in contrast met het principe van eenheid in verscheidenheid. Binnen de huidig ervaren matrix is her-schepping nodig. Zonder dualiteit zou er geen keuze mogelijk zijn. De ultieme keuze is tussen creatief en destructief.
  De ervaren realiteit is ook een spiegel voor ons als mensheid als geheel en daarmee een graadmeter of we ons nog steeds laten koeioneren of zelfbewust worden.
  Er zit verandering aan te komen zie oa http://www.veteranstoday.com/2015/10/01/putins-global-game-changer/

 7. Bert

  Ik vind Poetin ook een gevaarlijke man, maar eerlijk is eerlijk wat hij in deze video zegt is 100% waar.
  Het moet eens afgelopen zijn dat Amerika en Europa hun zogenaamde beschaving op andere landen wil opleggen.
  Met onze maatstaven zijn/waren Sadam Hoessein, Kadafi en Sadat vreselijke dictators. Maar toen deze dictators nog aan de macht waren konden bv christenen relatief veilig leven. Nadat deze mensen verwijderd waren (ik kan het niet anders noemen) was de veiligheid van minderheden ook voorbij.
  De mensen die wij nu dictator noemen waren vroeger de stamhoofden. Zonder stamhoofd kon men niet leven, de mensen in die landen zijn niet anders gewend en hebben zo’n systeem nodig. Zij zijn niet klaar voor een zogenaamde democratie. Kijk naar de huidige vluchtelingen. Zijn vluchten voor IS en de oorlog, maar eenmaal in veiligere oorden beginnen ze hun wil op andere op te leggen en worden anders denkende onderdrukt en bedreigd. Ook zij hebben een sterke hand nodig die ze tot de order roept en houdt.
  Het heeft ons honderden jaren gekost om een systeem te krijgen zoals we dat nu hebben, waarom denken wij dat deze landen dit in een decennia kunnen doen?
  Het enigste verschil met ons is dat wij de dictators iedere x jaar opnieuw mogen kiezen.

  Ik denk dat het leven onder Poetin voor ons ook niet makkelijk is, maar dat wil niet zeggen dat regelmatig wel de waarheid zegt. Rusland wordt weggezet als de grote boeman in de Oekraïne, maar in werkelijkheid is de grote boeman de Europese Unie. Ook daar hebben zij openlijk een revolutie ondersteund en nu wordt Poetin verweten dat hij instabiliteit heeft gebracht. Ik zou wel eens willen zien wat de US zou doen wanneer door een identieke situatie als in de Oekraïne Rusland invloed in Mexico zou proberen te krijgen. Waarschijnlijk zou het dan explosiever zijn dan nu in oost Europa.
  Een echte WOIII zal volgens mij niet door Poetin, maar door het Westen begonnen worden.

 8. Bas van Stapelberg

  Het gevaar komt van de privé bankiers en wapenhandel uit Amerika, dat is zelfs inmiddels door Telegraaf lezers erkend. Ja en malloot Rutte kan daar ook geen touw aan vast knopen. ISIS is een door het westen gecreëerd monster dat was al vrij snel duidelijk. Snap niet dat NATO soldaten zich zo voor het karretje laten spannen.

 9. Daniel

  Ik vind hem eerlijk gezegd geen gevaarlijke man. Hij wordt als zodanig afgestempeld in de reguliere media maar als we kijken naar zijn speech en hoe hij daags erna daad bij woord voegt en overgaat op de aanval tegen IS, dan is het toch wel een echte leider. Voor het eerst in tijden staat er iemand op tegen IS. En ja, het zijn wellicht niet allemaal directe offensieven tegen IS zelf, maar ook de wortels van IS (de rebellengroepen, al-Nusra, etc.) die hardhandig worden aangepakt. Deze zijn in het verleden vaak genoeg loyaal geweest aan IS en ik snap daarom ook niet waarom het Westen zich achter deze rebellengroeperingen schaart. Die rebellen zijn niet dom, zoals Poetin ook al terecht in zijn speech vroeg: wie bespeelt wie?

  http://curiales.nl/2015/10/02/rusland-syrie/

 10. John

  De Politieke Elite heeft de shit in de wereld “opzettelijk” veroorzaakt. Dit is een humanitaire Misdaad door deze Elite veroorzaakt. De Criminele “Militaire Top in het Pentagon -en de Zakelijke Top in Brussel hebben eerst het gehele MO in de brand geschoten en weg gebombardeerd. [onder het mom Arabische Lente]. Gevolg 10 tallen miljoenen ontheemde burgers en op de vlucht gejaagt. De jonge en “ECONOMISCH” gezonde vluchtelingen haalt men er uit -en de rest stuurt men terug. De Politieke Elite heeft de opstand onder de Eu Burgers “en vechtende asielzoekers -op de koop toe genomen. En in onze ANP = [Reuters] publiceren foto’s van verdronken “lijkjes van kinderen [propaganda]. Deze propaganda Foto’s moeten de gewone burgers dwingen de vluchtelingen in huis te nemen.  In het kader van Globalisering nog een grotere 2-deling tussen arm en rijk. De ontwaakte burger vecht ‘nu zichtbaar terug wat de rijken in die landen die inwoners hebben af genomen, Ondertussen Vechten ook de VS en Frankrijk in Afrika tegen de Chinezen om het bezit van de voedsel [landbouwgronden] en Energie [olie + Gas] aldaar. De VS en Eu bestelen de Afrikanen van hun eigen bezit. Voor Criminele bendes had men in Den Haag het internationaal Strafhof = farce dus
  Vriendjes onder elkaar verdelen de Buit en de stoelen/ politieke Posten.. NEPOTISME vindt op alle bestuurlijke niveaus plaats -ook op het allerhoogste niveau, de politiek. Politici laten elkaar nooit vallen. En ze hebben elkaars rechtstreekse phonenummer. Je valt alleen in ongenade -als het de groep economisch uit komt -of dat je niet mee wil werken [bv. Poetin] -dan gaat men je belagen. Desnoods weg bombarderen – [bv. Kaddafi of Saddam Hoessein]. Als burgers gaan stemmen -dient deze de politiek in z’n geheel in de gaten te houden
  .
  Het grootste [moderne] roversnest is de VS. Dit zwaar criminele land struint de gehele wereld af -naar olie / gas en voedsel. Alsmede overige grondstoffen binnen een land. Overmeesterd een land – trekt ten strijde tegen een land via een drogreden -vermoord de burgers en laat een land als enorme puinhoop achter. Deze gigantische misdaad kon “Dzjengis khan” zelfs niet verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *