Video met Pieter Stuurman over geloof, macht en vrijheid – nu met ondertitels!

In een serie gesprekken bespreekt Pieter Stuurman thema’s als geld, macht, vrijheid, psychopathie, de werkelijkheid achter de schijn van onze “democratische, vrije samenleving”.
Wat we met deze video-gesprekken willen bereiken, is dat een steeds grotere groep mensen gaat zien dat de schijnbare werkelijkheid niets met de waarheid te maken heeft, en dat mensen op (onder)zoek gaan naar hun éigen waarheid.

Miranda Slob gaat in deze video in gesprek met Pieter Stuurman over de relatie tussen geloof (in autoriteit), macht en vrijheid.

Pieter Stuurman – Over geloof, macht en vrijheid from Handje Contantje on Vimeo.

2 thoughts on “Video met Pieter Stuurman over geloof, macht en vrijheid – nu met ondertitels!

 1. wunjo

  Samenvat; aan externe info wordt meer waarde toegekend dan aan de interne info, als deze in tegenspraak zijn.
  Trefwoorden: Eigenwijs, zelfvertrouwen.

  Reageren
 2. Budh

  Die Stuurman is wel ‘n-logische Pief en zeker geen Waarheidsdief. Mens moet niets geloven want dan ben je de innerlijke waarheden aan het beroven. Ervaar je leven en leef in zoveel mogelijke ervaringen dan kan je geest door ‘t-leven zingen. Enkel het Kwaad heeft Macht door ‘n-hebzuchtige onhebbelijke Kracht. Ware Macht is ‘n-stille kracht die verwonderingen doet expanderen waardoor er geen einde komt aan leren. Dan komt Mens in ‘n-Sphere en/of Sfeer die vaak in vrijheid verbazend is keer op keer.
  Spherexperience
  Enigmatic World @ Powerful Chillout Mix ☆ 2016 ॐ
  https://www.youtube.com/watch?v=9R30petM1k0 4,647,231

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.