Volg het broodkruimel pad van je innerlijke interesse

In onderstaande video legt Bentinho Massaro het volgen van het broodkruimel pad van je eigen interesses helder uit.

Hij geeft aan dat je op elk moment altijd een keuze hebt uit een aantal verschillende zaken om actie op te nemen. Hij legt uit dat het verstandig is om te gaan handelen op datgene waar je het meeste enthousiasme voor voelt in dat moment.

Bentinho vertelt dat dit pad volgen vaak niet een rechte lijn is maar veel meer lijkt op een soort pad van broodkruimels. De kruimels slingeren van links naar rechts en ogenschijnlijk ook van voor naar achter en weer terug.

Volg de weg naar de eerstvolgende broodkruimel waar je het meest enthousiast over bent. Eenmaal aangekomen bij die broodkruimel doe je hetzelfde opnieuw. Je bekijkt vanuit dat nieuwe standpunt welke opties je allemaal hebt om actie op te nemen, en beweeg vervolgens opnieuw in de richting van de volgende broodkruimel waar je het meest enthousiast over bent. Ga van broodkruimel naar broodkruimel naar broodkruimel om zo je leven op een natuurlijke manier te laten ontvouwen vol avontuur, plezier en uitdaging.

687474703a2f2f692e696d6775722e636f6d2f43414b4561424d2e706e67

De uitleg begint op 3 minuten en 45 seconden.

Ik ben benieuwd of mensen hier dit al uitgeprobeerd hebben en wat hun ervaringen er tot nu toe mee zijn.

Voor mensen die hierna nog meer willen weten:
-) Een overzicht van alle video’s van Bentinho zijn YouTube kanaal.
-) Bentinho zijn inmiddels gratis beschikbare online Trinfinity Acadamy

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen
-) De volledige formule om je natuurlijke nieuwsgierigheid te volgen
-) Waarom je persoonlijke passie volgen het beste is wat je kunt doen voor het universum!
-) Volg het broodkruimel pad van je innerlijke interesses
-) Handout Bashar bij The Formula (lezing van 7 November 2015)
-) Kies de beste voelende gedachte waar je toegang tot hebt in dit moment 
-) 10 veelgebruikte manieren hoe mensen zichzelf goed / beter laten voelen

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

john-lennon-quote-happy

 

10 gedachten over “Volg het broodkruimel pad van je innerlijke interesse

 1. Werner

  Lijkt een beetje op … 🙂

  Het pad van de bodhisattva wordt uitgebreid beschreven in een van de boeken van de Avatámsaka-soetra, de Tien Stadia. In een ander boek van diezelfde soetra worden de in het Mahayana zeer populaire 52 stadia van bodhisattvaschap beschreven. In dit boek bezoekt een jongeling genaamd Sóédhana 52 geestelijk leiders en leidsters vooraleer hij op het eindpunt is aanbeland. Aan het einde van zijn zoektocht is Sóédhana nog steeds een jongeling, wat ernaar wijst dat tijd afwezig is in de legendarisch-mythische ruimte waar het verhaal zich afspeelt. Aan het einde van de soetra nodigt hij anderen uit naar zijn land te komen en dus ook de cultivatie van het boeddhaschap te ondernemen.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bodhisattva

  1. Douwe Bericht auteur

   De waarheid is in die zin tijdloos en het is in die zin ook niets nieuws. Veel is zoals je laat zien duizenden jaren geleden ook al eens opgeschreven. Wellicht laat dat alleen maar mooi de tijdsloosheid ervan zien. Als een stuk kennis vandaag de dag nog net zo relevant en praktisch te gebruiken is als duizenden jaren geleden dan is het wellicht de moeite voor mensen om het eens goed en grondig te bestuderen en voor zichzelf uit te proberen en te integreren.

   En of het een praktische waarheid is die Bentinho hier deelt is iets waar mensen alleen maar achter kunnen komen door het zelf toe te passen en dan te kijken of het voor hun werkt of niet. Bentinho legt een principe wat op zichzelf simpel genoeg is, heel helder en duidelijk uit in ieder geval en is zo vriendelijk dat via de YouTube met eenieder te delen die er interesse in heeft.

   Ter aanvulling op het verhaal van Bentinho hierboven. Bashar en Darryl Anka hebben recent ook nog eens de hele formule geherformuleerd voor het volgen van je passie. Voor de liefhebbers is dat te bekijken als pdf via: http://bashar.org/handouts/TheFormula.pdf

   1. Werner

    Zo is dat Douwe, elk tijdsfragment kent z’n problemen en absurde scheeftrekkingen. Geef ze aandacht en de poort staat wagenwijd open naar een nieuw tijdperk met nieuwe problemen. Straks staan de Aliëns misschien in je achtertuin, je kan je de stress wellicht al voorstellen. 🙂

    1. Douwe Bericht auteur

     Persoonlijk verwelkom ik onze sterrenfamilie met open armen. Ben een echte ET fanboy. 😀 Ze mogen gerust eens bij me langskomen voor een kopje thee.

     Veel van Bashar zijn concepten geleerd in ieder geval die hij onder meer in dit boek uiteenzet: Quest for Truth – 100 Insights That Could Change Your Life Altijd leuk om eens door te lezen, heb je wat om over te praten als ze mochten landen. 😀

     Overigens begrijp ik van Bentinho zijn recente interview bij Consious 2, dat dat nog wel een jaartje of 10 tot 20 kan duren.

     1. Werner

      In het beste geval zien ze je niet als vijand, je ziet er dan ook zo vreemd uit natuurlijk. 🙂

     2. Douwe Bericht auteur

      Denk niet dat ze hun familie aan gaan vallen. 😀

      En anders zal ik ze wat Byron Katie aanraden zodat ze hun stressvolle gedachten kunnen onderzoeken zodat ze inzien dat ze prima gelukkig kunnen zijn vanuit zichzelf en niet mijn vrije wil en vrijheid om mijn eigen keuzes te maken hoeven te onderdrukken en te vernietigen.

      Maar dit is wat Bashar mensen probeert duidelijk te maken.
      Ik ga ervan uit dat ze zelf deze lessen al aardig begrijpen.

      There is only the understanding of the thing that needs to be taught to every child on the planet, and that is the knowledge that every single individual on this planet is already powerful as he or she needs to be to create any reality desired, without having to hurt yourself, or anyone else, to get it. That’s how powerful you are.

      ~Bashar

      En daarbij kan ik eenieder aanraden zijn of haar eigen multidimensionliteit eens voor zichzelf te gaan onderzoeken. Misschien komen mensen er dan voor zichzelf wel achter dat de verschillen tussen zichzelf en aliëns veel minder groot zijn dan ze nu wellicht denken. 😉

      Maar volg vooral je eigen broodkruimel pad van je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie. Als dit soort zaken zoals multidimensionaliteit en aliëns relevant zijn voor je kom je daar vanzelf terecht. Zo werkte het tenminste voor mij persoonlijk.

     3. Douwe Bericht auteur

      Ik heb interesses genoeg.

      Het idee van voedselbossen spreekt me erg aan en meer en meer mensen zijn daar inmiddels zelf actief mee bezig in hun eigen omgeving. Zie eventueel dit artikel erover: Voedselboswachters gevraagd.

      Esperanto is en blijft leuk om met mensen van over de hele wereld mee te communiceren. http://www.esperanto-jongeren.nl/

      En verder maar net waar mijn nieuwsgierigheid en interesse naar uit gaan. Het is een grote planeet die aarde met een boel interessante mensen en vele zaken om jezelf in te verdiepen en je mee te entertainen. 😀

     4. Werner

      Vooral niet beïnvloed worden door de ’toxische’ omgeving, begrijp ik. We hopen alvast dat nog veel meer mensen daarin slagen en/of die keuze maken, een volgend wereldconflict zou immers geen pretje zijn. Toch lijkt het er sterk op dat velen zich voorbereiden daarop, men is immers goud aan het sprokkelen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *