Waarom hebben buitenaardse wezens interesse om contact te maken met de aarde en haar bewoners?

6ea44b493ba703c41e58c2fca41f2e4dkijl

Buitenaardsen hebben al lange tijd interesse in de mensheid. 😉

In deze 5 delige serie de antwoorden/reflecties op 5 vragen die ik heb gesteld over buitenaardse wezens.

Zowel Wieteke Koolhof van Design 4 Awarenss als Philip Fiolet van Beyond Medicine zijn zo vriendelijk geweest om deze vragen te beantwoorden met behulp van hun ET gids.

De reflecties die zij op deze vragen hebben gegeven worden hierbij vrij aan eenieder aangeboden en het is uiteraard volledig aan mensen zelf om te bepalen wat ze wel of niet met die reflecties willen doen.

Vandaag vraag 2 van 5 beantwoord door Wieteke en Philip met hun gidsen. Deel 1 is hier terug te vinden.

Waarom hebben buitenaardse wezens interesse om contact te maken te maken met planeet aarde en haar inwoners?

Philip en zijn gids: Hier bestaan verschillende redenen voor en verschillende beschavingen en federaties van beschavingen hebben diverse redenen om jullie planeet te bezoeken. Besef daarbij dat jullie planeet altijd al van af het allereerste begin is bezocht door vele beschavingen waarvan sommige bij jullie niet eens bekend zijn. Om de interesse in jullie planeet beter te kunnen begrijpen willen we jullie graag ons perspectief laten zien aangaande de verschillende planeten en hun beschavingen.

Eén van de redenen van onze interstellaire reizen is het vergaren van meer kennis van de creatie, de schepping. Als wij nieuwe beschavingen ontmoeten dan is onze primaire doelstelling observeren zonder verstoring, zoals jullie nieuwe levensvormen observeren in jullie ongerepte natuurgebieden. Het gedrag van de bestaande levensvormen zal direct beïnvloed worden door de merkbare aanwezigheid en dus is observatie zonder interventie heilig. Uitsluitend op deze wijze verkrijgen we bruikbare informatie over andere nieuwe levensvormen en wijzen die ons wellicht ook verder kan helpen in onze evolutie.

Een volgende fase kan zijn om deel te nemen in – wat jullie noemen – incarnatie om de opgedane kennis ook te kunnen toetsen met ervaring . Dit is feitelijk ook wat ieder van jullie mensen namelijk ook doen. Je leven als mens is niets anders dan een experimentele fase in jullie bestaan als ziel op deze bijzondere planeet waarin natuurwetten en regels gelden die uitnodigen tot zeer bijzondere experimentele ervaringen die elders in het universum niet op deze wijze kunnen worden beleefd.

holographic-consciousnessDe mensheid is een specifiek collectief bewustzijn, zoals er velen zijn, die zijn ervaring opdoet in de vorm van jullie lichamen. Jullie lichamen te samen vormen niet de mensheid, het is jullie gezamenlijke bewustzijn dat de mensheid maakt. Het menselijk lichaam is een uniek gereedschap waarmee deze ervaring kan worden vormgegeven evenals andere levensvormen op jullie planeet geschikt zijn voor zeer interessante ervaringen. Besef dat grote delen van de blauwdruk van jullie lichamen niet zijn ontstaan op jullie planeet en in verschillende gradaties overeenkomsten vertonen met lichamen van andere beschavingen. Dat maakt dat er meer overeenkomsten zijn tussen jullie en andere beschavingen dan jullie tot op heden beseffen.

Het is juist in de ze tijd, zoals er ook andere zeer interessante tijden zijn geweest op jullie planeet om de grote transformatie op jullie planeet te kunnen observeren, te ervaren en te ondersteunen daar waar mogelijk en toegestaan zonder het proces te willen sturen en beïnvloeden. Wat gebeurd op aarde is van groot belang voor andere delen van de schepping en vele lessen kunnen geleerd worden van de wijze waarop jullie collectieve bewustzijn zich ontwikkeld vanuit de enorme duisternis waar het zich duizenden jaren in heeft bevonden en nog steeds de intense drang voelt naar het licht en die weg hoe dan ook blijft volgen.

Velen hebben gekozen dit proces te ervaren in jullie eigen dimensie, middels in-carnatie, belichaming en velen hebben ervoor gekozen te ondersteunen en te observeren vanuit andere dimensies. Vele, vele beschavingen zitten op het puntje van hun stoel, om te zien hoe dit proces zich ontvouwt, een enkele beschaving wil zich graag met dit experiment bemoeien en het is mede onze taak dit ingrijpen slechts tot in beperkte mate toe te laten.

Maak, je geen zorgen over welke beschaving dan ook. Hou je focus op je eigen proces, je eigen pad je eigen missie, je eigen experiment. Zoals een een geest die afgeleid wordt tijdens een verplaatsing in jullie voertuigen een afwijking van het pad met soms een aanrijding tot gevolg heeft, zo ook is focussen op wat je voorkeur is de beste input voor je experiment en de ervaring die je wil creëren.

Extraterrestrial Council

Wieteke en haar gids: Nogmaals; vanuit ons oogpunt, waarin wij de complete tijdlijn van jullie ‘biologische herkomst’ kunnen overzien; zijn wij familie. Sommigen van ons, zien jullie als onze kinderen en voor anderen van ons, zijn jullie als onze (voor)ouders. Dat is één van de vele redenen die wij hebben om (opnieuw) contact te willen maken met de aarde. Daarnaast kijken velen van ons graag met liefde, diep respect en grote interesse mee op jullie verkozen pad van ontwikkeling en Zelf-her-ontdekking. Het is fascinerend voor velen van ons om te zien hoe jullie zelfs de meest uitdagende duisternis kunnen transformeren naar liefde en licht. Daarin zijn jullie een inspiratie voor velen.

10655312_10205865194097603_3370441315764032120_oOok omdat wij Kosmisch en energetisch verwoven zijn, is de manier waarop het pad van ontdekking en ontwikkeling van de mensheid op dit moment verloopt voor ons zo intrigerend. Wij zien dat jullie enorme sprongen aan het maken zijn, zoals nooit tevoren. Begrijp dat wij kunnen invoelen waar dat toe kan leiden. Die ’toekomst visies’ zijn van zo’n hoog vreugde gehalte dat jullie huidige fysieke vorm moeite zou hebben om dat ten volste te kunnen bevatten. Onze harten en dus ook jullie harten (wij komen tenslotte uiteindelijk van dezelfde bron) worden als het ware simultaan ‘naar dat idee toe’ getrokken. Wij begrijpen op heel veel lagen wat jullie potentie is als jullie doorgaan met het pad van zelf-ontwikkeling en liefde, waarin jullie die stem van je eigen hart volgen. Die ‘plek’ in de ’toekomst’ is qua liefde en vreugde zo gelijk aan onze huidige wereld; dat is waarom wij momenteel in wezen als vanzelf ‘naar elkaar toe navigeren’.

Dit geldt dus voor mensen die deze innerlijke ‘aantrekkingskracht’ ook verkiezen te leven, te aarden, te vertrouwen en toe te laten of waar te maken in hun wereld. Maar let op; het gaat hier om de trilling, de frequentie van liefde en leven vanuit je hart; en niet om ‘of daar uiteindelijk contact met ons uit voortkomt of niet’. Mensen die op dat niveau willen zijn maar ons liever niet ontmoeten, ontmoeten ons niet, want nogmaals er is altijd vrije wil. Maar voor hen die met ons willen vieren, wie zij zien dat zij Zelf zijn, zodat wij elkaar als gelijken kunnen ontmoeten: Voor hen ondervinden wij hier en nu een uitdaging ons enthousiasme bij dit beeld te vertalen, omdat we geen woorden kunnen vinden in de huidige ‘encyclopedie’ van jullie taal om dit met jullie te delen. Zo groots, zo warm, zo grenzeloos en liefdevol is dit beeld in onze harten…

contact

Mochten mensen zelf nog vragen hebben na deze eerste 2 delen stel die dan vooral in de reacties. Wieteke, Philip en ikzelf kunnen dan kijken of we daar een antwoord op kunnen geven.

[bol_product_links block_id=”bol_57402c4be26b6_selected-products” products=”9200000009985136,1001004011003280,1001004009482894,9200000053795134″ name=”buitenaardse wezens” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geinteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?
-) Vraag 3: Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?
-) Vraag 4: Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?
-) Vraag 5: Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?
-) Wieteke vertelt over haar ervaringen met ET Channeling en ET Healing
-) Interview met o.a. Philip Fiolet van Beyond Medicine over ET Healing
-) Buitenaardse wezens vragen aan jou persoonlijk, wil je dat we ons laten zien?
-) Zelf contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit

12241414_434500026738932_7080714180859138282_n

Buitenaardse wezens observeren de mensheid al lange tijd zonder dat we het doorhebben. 🙂

13 gedachten over “Waarom hebben buitenaardse wezens interesse om contact te maken met de aarde en haar bewoners?

 1. Douwe Bericht auteur

  Ik heb zelf wellicht nog wel een vervolgvraag die hierbij aansluit.

  Bashar noemt herhaaldelijk dat op aarde zowel de Mensheid als de Cetaceans waartoe o.a. de dolfijnen en walvissen behoren als interessante soorten worden genoemd vanuit buitenaardse beschavingen. Zowel de mensheid als de Cetaceans worden in die zin gezien als ‘gesprekspartners’ voor buitenaardse wezens. Sterker nog de Cetaceans zouden al vrij uitgebreide contacten onderhouden met buitenaardse beschavingen, hoe ik het begrijp vooral met o.a. beschavingen in Sirius. Onze planeetgenoten lijken in die zin een inspirerend voorbeeld aan ons te kunnen geven.

  Ik vraag me af wat nu juist de mensheid en de Cetaceans zo uniek maakt ten opzichte van bijvoorbeeld de hogere aapachtigen zoals Bonobo’s en andere hoog ontwikkelde diersoorten zoals bijvoorbeeld olifanten waar wij onze planeet mee delen. Wat is als het ware het onderscheidende criteria hierin? Ik hoop dat mijn vraag helder genoeg is? 🙂

  1. HanZ

   Het onderscheid tussen mens en sommige dieren zijn de zgnde densities (2nd versus 3rd densities). Zie de Ra channelings; the law of one.

   1. Douwe Bericht auteur

    Ja maar waar is dat dan onderscheid precies op gebaseerd in menselijke taal en waardoor zijn de Cetaceans in die zin dan ook een uitzondering op het dierenrijk. Oftewel wat hebben de mensheid en cetaceans wel dat andere hogere dieren niet hebben. Wat is precies die factor? Daar ben ik nieuwsgierig naar.

    1. Hans

     ZELF bewustzijn.
     Het vermogen bezitten om jeZELF bewust afgescheiden te ervaren van jezelf.
     Het stadium van collectieve zielevolutie van de soort.

    2. Douwe

     Er is bewezen dat Chimpansees en Bonobos en Olifanten ook wel degelijk een concept van zelf kennen. Zelfs Octopussen en Kraai en Eksterachtigen herkennen zichzelf in de spiegel en begrijpen dat wat ze in de spiegel zien zichzelf is. En daarmee kennen die dus ook het concept van een afgescheiden bewustzijn.

     1. Hans

      Douwe,
      Ze zijn (in een bepaalde mate) bewust, ze herkennen zich als fysieke uiting, hun identificatie net als een gemiddeld mens.
      Zoals ik me herken als de mens, de persoonlijkheid Hans als ik in de spiegel kijk.
      Ik zie me dan als afgescheiden van de rest, niet van mezelf.
      Met ZELF bewust zijn bedoel ik de identificatie met jeZELF, je essentie, waar de fysieke persoonlijkheid uit voortkomt.
      Je identificatie, IK BEN, bepaald je staat van Zijn.
      Ik ben de mens Hans = afscheiding.

 2. wunjo

  @ Philip – Hoe doe je dat, observeren zonder te scheppen? – Het doorgeven van een ervaring is een verdere schepping.
  Het lijkt meer op een gezamenlijke schepping waaraan vele, ook niet-aardgebonden partijen, medescheppers zijn en hun toontje willen meeblazen.

 3. Wieteke

  Hi 🙂

  Van wat ik begrijp uit mijn eigen astral journeys en wat ik so far van mijn gidsen geleerd heb; is dat dit soort ‘heilige geometrie’ vormen in wezen de blauwdruk van onze wereld vormen. Je keek dus in wezen even ‘achter de schermen’ waar je dit kon waarnemen. Elke vorm heeft zijn eigen kracht en betekenis. De kusbus (of Matatron Kube) omvat een heleboel lagen van informatie. Veel hiervan is gewoon voor iedereen online te vinden omdat het al heel oude informatie is die nu wereldwijd weer boven water komt en inmiddesl weer helemaal terug in de belangstelling is gekomen 🙂 Wat deze beelden voor jou persoonlijk betekent hebben in dat moment van je uittreding – of nu nog steeds kun je alleen zelf ontdekken. Maar mijn gids nodigt mensen altijd uit om ‘in gesprek te gaan’ met zulke vormen. Van wat ik van hem begrijp kom je spelenderwijs, al tekenend of door er 1 te knutselen, al veel meer in contact met de ‘boodschap die er voor jou in zit’. Je kunt op dergelijke figuren mediteren of er anderszins mee aan de slag gaan 🙂 Wat je maar leuk lijkt 🙂 Het leven is een ontdekkingsreis en dit puzzelstukje heeft jou vast meer te vertellen – anders zou je je er niet zo persoonlijk door aangetrokken voelen 🙂 Wie weet helpt dit 😉

 4. bernadette

  Ja , zomaar 2 zotte voorbeeldjes ,
  zijn mensen gewoon vrij om te kamperen in vrijheid in de natuur op deze Planeet ,
  zonder daar voor $$ te betalen ?

  En je caravan / vouwwagen mag je die ook gewoon vrij parkeren op aarde op deze planeet ?

  De 3-dagen regeling in de APV
  De meeste gemeenten hebben in hun Algemene Plaatselijke Verordening opgenomen dat een caravan, aanhanger of vouwwagen maar 3 dagen op een plaats in het openbaar gebied mag staan. In sommigen is dat overigens ook korter. Inwoners van een gemeente moeten zich daar aan houden.

  Wat gebeurt er als iemand z’n caravan langer dan 3 dagen voor de deur heeft staan?

  Wanneer inwoners van een gemeente met zo’n regeling zich niet aan deze wet houden, worden zij daarop aangesproken door de gemeente of door de politie. In het uiterste geval kan een bekeuring worden gegeven. Wordt de caravan of aanhanger dan nog niet weggehaald dan kan een gemeente er zelfs voor kiezen om de betreffende caravan of aanhangwagen met bestuursdwang te laten wegslepen. De kosten daarvan komen dan wel voor rekening van de eigenaar van de caravan of de aanhanger.

  En als mensen nou in vrijheid willen laten weten dat ze al die regels en verzonnen wetten
  niet langer meer willen accepteren , wat gebeurt er dan bijvoorbeeld hier in Nederland
  om uit het Systeem te komen ?

  https://www.youtube.com/watch?v=nHy1OPj4fHw

  Groot beeld opzetten is wel aanbevolen bij dit liedje ,
  om de achtergrond beelden waar te nemen ,

  https://www.youtube.com/watch?v=Q1Alk51JDbo

 5. bernadette

  Wat is er ondertussen gaande in ons Universum ?

  Jeff P 1 maand geleden
  10/11/2017 is when Jupiter leaves the virgo constellation or woman gives birth to the male child

  At the end one of the symbol was the sign for aquarius (water)which planet Neptune(water god) is now currently in the aquarius constellation from the Sun view point

  That water sign is also for aquarius which Neptune is in the aquarius constellation during 9/23/17

  The day we make contact with powers out of the source outside of the Earth ?

  Groot beeld opzetten is aanbevolen ;

  https://www.youtube.com/watch?v=g8qQCPDq2VQ

 6. bernadette

  Waar is NASA zoal mee bezig ?

  Onze ZON … waar-schijnlijk heeft men daar een schild voor geplaatst die als een vergrootglas
  zijn werk doet waar vele mensen last van ondervinden , men verbrand daar sneller door,
  zeker in Amerika kunnen mensen daar niet de gehele dag in vertoeven .
  Waarom wordt onze Zon gecoverd met een artificiële schild ?
  D.m.v de almaar Chemtrail covering in the sky , wordt ons het zicht weg genomen ,
  zodat wij de dans der planeten in het Universum niet kunnen aanschouwen ?

  Hier mooie uitleg serie van Jeff P ,
  Groot beeld opzetten is aanbevolen

  https://www.youtube.com/channel/UCi62JvN-lUn7hVL3ffofADA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *