Wat te doen met/tegen energie vampiers?

imagesAl eerder kwamen psychopaten, hoe ze te herkennen en hoe jezelf uit de invloedssfeer van psychopaten te verwijderen uitgebreid voorbij op de website.

-) Wat drijft de psychopaat
-) Het Patroon van Tirannie

Dit omdat mensen die geloven dat ze zelf beter zullen voortbestaan door middel van het onderdrukken en het vernietigen van de vrije wil en vrijheid van andere mensen een grote bron, wellicht zelfs de grootste bron van ellende zijn in de wereld.

Sommige mensen denken dat psychopaten hetzelfde zijn als energie vampiers.
Hier het zeer bruikbare perspectief van Teal Swan op deze materie.

Boek I: The Sculptor in the Sky
Book II: Shadows before Dawn

Website: tealswan.com
YouTube Channel: TheSpiritualCatalyst

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie of vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Wat drijft de psychopaat
-) Twee soorten mensen, goede en slechte
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) Psychopathie als collectieve vergissing – door Pieter Stuurman
verwachtingen

21 gedachten over “Wat te doen met/tegen energie vampiers?

 1. cornelisdegoede

  off topic maar toch niet helemaal? energie vampiers dan maar. laat mensen eens iets vertellen over aanhoudend treiteren op het werk. niet die botersofte spotjes op de radio, maar het ‘echte werk’ inclusief corrupte bedrijfsartsen en zo.

 2. line

  Hallo Achter de samenleving
  Ik lees af en toe jullie site, maar daar bij valt mijn op dat jullie bijna altijd engels/youtube via jullie gedachten gang het willen vertalen van wat jullie e.v.t idee (gedachtengoed) willen uitdragen. Ik vind dat jammer. Is het buitenland zo veel verder dan ons nederland? qua gedachten gang, uitingen,?Hoe zit dat?, is buitenland veel verder dan ons?Qua Holland qua gedachten??? Of Al in een.Wat ik in deze vind dat er blijkbaar weinig kennins is in Nederland,vn wat er uitgedragen word,jammer terwijl sommige kennis er wel is
  Vriendelijke groet

  1. Douwe Bericht auteur

   Nederlandstalige aanvullende informatie is zeer welkom. Zet vooral een link of boekentip daarnaar toe.

   Veel zaken die mijn interesse hebben vooral qua filosofie ken ik alleen in het Engels en vertalen is een heleboel werk waar ik meestal niet de tijd voor heb en de site genereert niet voldoende geld om een vertaler te kunnen betalen.

   Daarbij ga ik er vanuit dat mensen die deze site volgen de Engelse taal goed genoeg beheersen om een YouTube lezing in het Engels te kunnen volgen.

   Ik zou graag die informatie beschikbaar hebben in het Nederlands, maar dat is helaas vaak niet het geval. Vandaar dat we daarom een boel met Engels YouTube materiaal werken.

   1. Hans

    Je kan o.a. eens zoeken op Jan van Delden en Hans Laurentius op Youtube.
    Ik ken hun werk niet inhoudelijk maar weet dat mensen hun verhalen en leringen volgen, is in ieder geval in het Nederlands.
    Ik denk als je wat gaat neuzen op Google dat je genoeg interessante mensen tegenkomt die wat te vertellen hebben.

    1. Douwe Bericht auteur

     Hartelijk dank voor die tips, dat is zeer welkom. Dus de oproep aan eenieder, deel vooral namen, filmpjes van mensen en boeken die je denkt dat anderen kunnen helpen.

     Ik leef zelf in Noorwegen en spreek Engels, Noors en Esperanto met mijn vriend dus voor mij is Engels geen enkel probleem. Ik ben persoonlijk eerlijk gezegd te lui om allemaal mensen te gaan bekijken alleen vanwege het feit dat sommige mensen hier moeite hebben met Engels. Al bekijk ik altijd graag nieuwe mensen als het resoneert. Het staat eenieder echter vrij een eigen website te bouwen en daar hun standpunten te delen. Alleen maar mooi als er meer paden beschikbaar komen.

     Een wordpress site is echt heel makkelijk op te zetten. En WordPress is heel geschikt om artikelen te schrijven. Als je dat hebt zou ik mensen aanraden je nieuwe media aan te melden bij http://www.nieuwemedianieuws.nl/ en http://hoezithetnuecht.nl/laatstenieuws en dan komen je artikelen onder de ogen van vele mensen die geinteresseerd zijn in de nieuwe media.

     Eventueel kun je nog je artikelen delen op nujij.nl en zaplog om het nog wat breder bekend te maken.

     Om heel eerlijk te zijn heb ik sinds twee maanden het gevoel ‘de oplossing’ gevonden te hebben. Het is de combinatie van stressvolle gedachten onderzoeken, omdraaien en integreren van Byron Katie samen met de techniek om je eigen frequentie te verhogen van Bentinho door je best voelende gedachte te kiezen, daarin te baden en vervolgens een volgende best voelende gedachte te kiezen.

     Dat pad heb ik omdat het voor mij werkt en ik het zo belangrijk vond in het Nederlands beschikbaar gemaakt in dit artikel: Leer je innerlijke sturingssysteem wat via emotie werkt optimaal te gebruiken.

     Het was even zoeken voor mezelf naar een effectief pad maar een 6 jarig kind kan stressvolle gedachten onderzoeken met the work en een 6 jarig kind kan ook prima de best voelende gedachte kiezen. In die zin heb ik het idee dat er nu dus een volkomen simpel, begaanbaar effectief pad beschikbaar is voor eenieder die wil. Letterlijk een 6 jarig kind kan dat pad gaan bewandelen. Maar ik kan alleen naar een pad wijzen, het is aan mensen zelf om te gaan lopen en dat moeten ze uit eigen vrije wil en verlangen gaan doen en als ze dat niet doen is dat ook prima maar ik heb voor mijn gevoel mijn deel in die co-creatie vervult.

     Het kan zeker nuttig zijn om meerdere paden beschikbaar te krijgen en naar meer docenten te kijken maar dat laat ik graag aan anderen.
     Voor mij resoneert het op dit moment om dit simpele pad te communiceren zodat mensen die willen en voor wie het relevant is het kunnen bewandelen.

 3. Hans

  Een gemiddeld kind van 6 jaar heeft van nature veel van een leraar in zich..
  Je kan er een hoop van leren en als je dat doet binnen jouw invloedssfeer heb je ook de mogelijkheid om ze deze “vrije wil” bij zich te laten dragen naast ze alleen een voorbeeldig mens te laten worden via school en voorbeeldopvoeding.
  Scheelt ze later een hoop ellende wat wij nu proberen af te leren.

 4. j.bosman55@kpnplanet.nl

  Meestal zijn mutaties schadelijk voor een bepaalde levensvorm maar een enkele keer is er een mutatie bij die een levensvorm bevoordeelt omdat deze door de mutatie beter is aangepast aan zijn omgeving. Een psychopaat is een dergelijk mutant. Het is een volkomen natuurlijk proces: “Survival of the fittest”.

  Het feit dat een psychopaat in onze samenleving betere overlevingskansen heeft -we treffen ze immers aan in alle machtscentra en op alle sleutelposities- toont eens te meer aan dat we een overheid hebben die rot is tot op het bot.

 5. j.bosman55@kpnplanet.nl

  En hoe gevaarlijk psychopaten zijn weet ik als geen ander want we hadden er twee van in ons gezin. Het resultaat: een eerste poging tot moord op mij in 1956 en een tweede in 1960 (beide keren op een haar na gelukt!) alsmede een heel vies kunstje dat met mijn vader (vlieginstructeur J.B. Bosman. de Zanden 2 Teuge) is uitgehaald waardoor deze in 1971 onder de trein is gesprongen.
  Over de uiterst kwalijke rol die het godvergeten schorem van justitie in dit geheel heeft gespeeld kan ik geen verdere mededelingen doen want dan breng ik mezelf opnieuw in levensgevaar.

 6. Douwe Bericht auteur

  In mijn idee berust psychopatie op een kerngeloof bij mensen dat een misverstand is. Namelijk dat zij om zelf goed te overleven anderen onder de duim dienen te houden en hun vrije wil en vrijheid dienen te onderdrukken en te vernietigen. Maar in de realiteit beperk je juist de groei van mensen om je heen als je dat doet en daarmee beperk je dus ook de groei van jezelf.

  There is only the understanding of the thing that needs to be taught to every child on the planet, and that is the knowledge that every single individual on this planet is already powerful as he or she needs to be to create any reality desired, without having to be hurt, to hurt yourself, or to hurt anyone else, to get it. That’s how powerful you are.
  ~Bashar – Quest for Truth


  Uiteindelijk gaan we meer en meer win win situaties scheppen als we elkaars vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken respecteren en op vrijwillige grond met elkaar samenwerken waar dat gewenst is. Op die manier optimaliseer je vrijheid, en dus bewustzijnsgroei in mensen en dus ook vooruitgang op eigenlijk alle mogelijke denkbare gebieden.

 7. Douwe Bericht auteur

  Ja ik zou iedereen aanraden te stoppen met alcohol. Eigenlijk alle middelen die met je hersenchemie interacteren zou ik laten staan. Ik zou zelfs overwegen om koffie te laten staan.

 8. bernadette

  Boven genoemde feiten van zowel Budh , Douwe.
  // De politie krijgt steeds meer meldingen binnen gerelateerd aan verwarde personen.//

  Als we deze opnames bekijken hieronder , wie zijn er dan werkelijk verward .

  People coming up for their rights.
  Unconscious cops smashing their heads in … because it’s their job .
  Betaald door ons eigen opgehoeste verplichte Belasting geld .
  Wie zijn die verwarde mensen ( persoonlijk )

  Cualquier parecido con la realidad que atraviesa nuestra
  querida Argentina “es coincidencia”… ⬇¿Q

  https://www.youtube.com/watch?v=J_4GUlw9Vog

 9. bernadette

  Wat te doen met psychopatenenergie vampiers..
  Wat zijn de affecten …
  Wat heeft dat o.a met 5 G stralingen masten en Smart Grid Smart City’s – AI te maken.

  Net Neutrality Affects Us All
  Hier passeert nogal wat de Revue ;

  https://www.youtube.com/watch?v=pOk5dfIN7dM

  S’ nachts als we allemaal bewusteloos liggen te slapen,
  zijn wij allen niet onze NAAM en zijn we ook GEEN PERSOON.
  We nemen dan geen deel aan de buitenwereld , we liggen dan in een diepe slaap.
  Alleen s’morgens bij het ontwaken denken wij ..
  overdag onze Naam – Persoon te zijn, voor de Buitenwereld .
  WIE neemt er dan de macht over ons bestaan .
  WIE profiteren – parasiteren er dan van onze Levens Energie.

  The ‘Person’, Lawful Rebellion, Birth Certificates

  https://www.youtube.com/watch?v=Fo-1I1e42io

   1. bernadette

    @ Jan
    // Bestaan we wel ? //
    Nou, er zijn nogal wat concepten bedacht om op ons lichaam te printen.
    Geïndoctrineerd als namen .. zoals , Consumenten , Burgers , Cliënten, Patiënten,
    personeel, Forenzen, Gelukzoekers, Onderdanen , Gastarbeiders, Outsiders,
    Autochtonen , Asielzoekers, Voyeurs, Wetenschappers, Vluchtelingen ,Schuldenaren,
    Gluurders , Zwervers , Pottenkijkers , Daklozen , Bezoekers , Onvolwassenen,
    Niksnutten , Omstanders , Twijfelaars , Landlopers, Fanaten , Vakantiegangers,
    Andersdenkenden, Klanten , Avonturiers , Sexuelen , Fanaten , Achterstanders ,
    Nudisten, Naturisten, Intellectuelen , Onbevoegden , Badgasten ,Potloodventers ,
    Buitenlanders , Toeristen , Arbeiders , Huurders , Belastingontduikers ,en ga maar door

 10. Witte Wolf

  ik weet niet of we de “Archont”wel de schuld kunnen geven van alle ellende?
  Ze is ten slotte ook slachtoffer net als ons .
  Vele zijn zeg maar over gestapt naar onze kant .
  ligt denk ik iets genuanceerder dan we hier zo roepen.

  Andrew Bartzis and Lance White on Galactic History
  https://www.youtube.com/watch?v=1hi9rRuabNU

  1. Douwe Bericht auteur

   Het enige wat archonten of ook veel psychopaten kunnen doen is proberen gebrek en angstgedachten aan je aan te bieden waar mensen zelf vervolgens geloof aan gaan hechten.

   Daarom is het zo belangrijk dat mensen hun stressvolle gedachten, geloven en geloofssystemen onderzoeken, omkeren en transformeren/ontmantelen. Als je controle neemt over je eigen gedachten dan staan archonten volkomen kansloos langs de lijn.

   Als mensen geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen gedachten, geloven en geloofssystemen dan zijn ze hackbaar door allerlei verschillende krachten.

 11. bernadette

  @ Budh ,

  Smart Cities are popping up everywhere on Gaia Earth Planet
  One mind that sleep not day or night ,sounds like the beast system ,.
  Waar zijn onze mooie weidevelden met paardenbloemen , fluitende vliegende vogels enz.. dan
  Willen wij dit ..of worden we er toe gedwongen .

  Mysterious Towers in New York City – Could this be new ‘Smart City’ Technology?
  https://www.youtube.com/watch?v=PPO32jfHY3k

  Claudia Stauber ooit geboren in Duitsland ,
  ziet de bui al hangen , men wil ons allen in steden proppen ,
  geen recht meer op een stukje vrij akkerland te leven …
  en je mag ook niet meer contacten hebben met immigranten ..huh…?

  Mass Surveillance

  https://www.youtube.com/watch?v=Lsm-GdjK9Go

  Ik wil terug naar the Planet the Green Beautyfull heel snel als het kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *