Wet 1 van 3: The Law of Attraction

10458111_554486251363104_6651620836103888289_nDit artikel en het hierin gepresenteerde materiaal vergt enig voorwerk. Het is een handig gereedschap dat gebruikt kan worden door mensen die zich in de vierde positieve expressie van The Natural Law bevinden, de staat van persoonlijke vrijheid. Dit artikel geeft informatie over hoe je vanuit deze vrijheid je leven kunt scheppen.

We raden eenieder aan in ieder geval de eerste drie stappen te hebben doorgewerkt zodat ze op al die drie gebieden in de positieve expressie van the natural law zitten. Hier het materiaal om die eerste drie stappen door te werken.

-) Deel 1: Liefde & Angst
-) Deel 2: Kennis & Onwetendheid
-) Deel 3: Soevereiniteit & Verwarring

Als mensen niet op de eerdere drie gebieden in de positieve expressie van The Natural Law zitten, zullen ze dit materiaal niet echt goed kunnen gebruiken en waarschijnlijk ook niet echt interessant vinden.

Dit materiaal leert mensen hoe zij vanuit vrijheid die ze in stap 3 hebben leren inzien, kunnen leven en een wereld kunnen scheppen die zij prefereren.

Dit is de eerste van 3 wetten van Abraham HicksThe Law of Attraction.

10636039_810513492332720_3456464629780538680_nDat waar je je aandacht op richt, zal groeien en zul je aantrekken.


Mocht de video niet werken, download dan eventueel  – The Special Subjects Series van Abraham Hicks – , daarin is het de tweede lezing.
Tot zover deze eerste wet. Hopelijk dat nu mensen bekend zijn met deze wet, ze hun wereld beter kunnen leren creëren en sturen. En zo beter in staat zijn hun vrijheid op een constructieve manier te gebruiken op een manier zoals zij dat prefereren.

10339755_601986586594667_1550543176076384234_nOpmerkingen, aanvullingen etc. zijn van harte welkom in de reacties.

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante informatie en artikelen:
-) Wet 1 van 3: The Law of Attraction
-) Wet 2 van 3: The Law of Deliberate Creation
-) Wet 3 van 3: The Law of Allowance

10502045_798803833492832_6067572831399070129_n-) Een einde aan de slavernij, deel 1: Liefde & Angst
-) Een einde aan de slavernij, deel 2: Kennis & Onwetendheid
-) Een einde aan de slavernij, deel 3: Soevereiniteit & Verwarring
-) Een einde aan de slavernij, deel 4: Vrijheid & Controle
-) Een einde aan de slavernij, deel 5: Orde & Chaos

-) Leer je stressvolle gedachten onderzoeken
-) Er is maar 1 persoon nodig voor vrede, en die persoon ben jij
-) Leer hoe je elk onderwerp kunt bestuderen
-) Verantwoordelijkheid is vrijheid
-) Volg je hoogste passie met integriteit en zonder verwachtingen
-) Het Patroon van Tirannie
-) The Power of Speech
-) In het licht van voortbestaanthe-laws-of-attraction-banner

 

5 gedachten over “Wet 1 van 3: The Law of Attraction

 1. Mb

  Wordt helemaal blij van deze website en de (eindelijk) geweldige stukken die hier op staan. Het voelt als een ” thuiskommertje”. Verspreiden en delen, maar ik ben een ” mafkees” krijg ik te horen, ” je moet eens normaal doen” is er ook zo 1 ik dagelijks hoor. Desalniettemin; thanks!! Jammer, dat ik te weinig tijd heb, heb maar 24 uur per etmaal 🙂 Wanneer je je gezond verstand gebruik snap je het helemaal!!

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank voor het compliment, altijd fijn om te horen.

   Mijn ervaring is grotendeels gelijk. Vandaar dat ik de 5 artikelen over het einde van de slavernij heb geschreven. Dat schema van Mark Passio gaf mij een structuur om alle informatie die ik in de afgelopen jaren heb verzamelt op een redelijk gestructureerde wijze te integreren met elkaar en in die vorm te kunnen delen. En Abraham Hicks is net als Bashar zeer interessant en buitengewoon leerzaam maar mensen sluiten zichzelf simpelweg af van de informatie als ze niet op de eerdere drie stappen in de positieve expressie van The Natural Law zitten. Als mensen iemand dus veroordelen zoals maf noemen dan wijst dat erop dat ze simpelweg zelf nog werk te doen hebben en beter bij stap 1 kunnen beginnen en zich dan “omhoog” kunnen werken naar dit soort materiaal toe.

   Ik adviseer die mensen dus simpelweg om te beginnen met hun stressvolle gedachten te onderzoeken en om voor zichzelf te leren hoe ze angst kunnen transformeren naar openheid.

 2. Douwe Bericht auteur

  “You intended action, that is part of the deliciousness of this physical world in which you live. But you did not intend to do your creating through physical action–you intended to use your body to enjoy that which you have created through your thought.
  When you are taking action in your now, and it’s not action from a place of joy, it is our absolute promise to you that it will not lead to a happy ending. It cannot; it defies Law.
  Rather than being so ready to jump into action to get the things that you want, we say think them into being, see them, visualize them, and expect them–and they will be. And you will be guided, inspired, or led to the perfect action that will bring about the process that will lead you to what you want….and there is a great difference between that which we have spoken and the way most of the world is going about it.”
  Abraham
  from the book: “The Law of Attraction” Esther & Jerry Hicks 2006

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *