Wieteke Koolhof vertelt haar Starseed verhaal

Een geschilderd portret door Wieteke van haar vaste ET gids van de YahYel met de naam Arjun.

Wieteke vertelt in onderstaande video’s haar starseed verhaal.

Ze legt uit hoe haar contacten met buitenaardse wezens zijn verlopen vanaf haar vroege jeugd tot aan haar ET channeling & healing werk nu met haar vaste ET gids Arjun van de YahYel.

Ze vertelt over ervaringen in de vroege jeugd met ET’s die zich als dieren aan haar toonden om contact te maken. Ze laat weten dat ze gedurende haar hele leven contact heeft gehad met buitenaardse wezens o.a. via lucide dromen. Op 24 jarige leeftijd zag ze bij daglicht in Nederland een UFO wat veel losmaakte. Via een boel persoonlijk werk zoals o.a. meditatie en tot slot met assistentie van een andere ET channeler begreep ze beter haar eigen contact met haar ET gids en heeft ze met hem leren samenwerken.

Een open, uitgebreid en gedetailleerd interview met Wieteke over hoe haar starseed avontuur is ontvouwd. Ik deel het hier graag omdat ik uit persoonlijke ervaring weet dat er meer mensen zijn die dit soort ervaringen hebben. Het verhaal van Wieteke en de stappen die zij gezet heeft en de gereedschappen die haar onderweg geholpen hebben kunnen wellicht anderen ook van dienst zijn op hun eigen pad.

My Starseed-story (part 1 of 2) ~ Wieteke Koolhof // Arjun of the YahYel

My Star-seed Story ~ (part 2 of 2) ~ Wieteke Koolhof // Arjun of the YahYel

Wieteke werkt momenteel met haar ET Gids en ze doen onder meer 1 op 1 vraag en antwoord sessies, ET Healings en ze doen ook groepschannelingen. Op haar website design4awareness.com kun je hier meer over lezen.

Ook heeft Wieteke een YouTube kanaal waar je een boel informatie vrij kunt bekijken. Ze heeft een aantal video’s over specifieke onderwerpen, je kunt er een groepschanneling bekijken en meerdere beluisteren, en je kunt er ook een 1 op 1 sessie beluisteren. Via haar YouTube kanaal krijg je een goed beeld van wat Wieteke en haar gids doen.

Mochten mensen na het zien van Wieteke haar starseed verhaal nog vragen hebben, laat het weten in de reacties!

Aanverwante informatie en artikelen: 
-) Website van Wieteke – design4awareness.com
-) YouTube kanaal van Wieteke – youtube.com/user/Design4awareness
-) Pim en Wieteke leggen uit wat channelen is
-) Tips om zelf te (leren) channelen van channelaars Pim en Wieteke
-) Wat is ET healing en hoe werkt dat in de praktijk

5 gedachten over “Wieteke Koolhof vertelt haar Starseed verhaal

 1. Anoniem

  Mooi ! leuke tekeningen, lijkt wel ook op Wieteke Koolhof.
  Haar hoger zelf maar dan van een ijlere sterrestof.

  Zit een Demoon hier en channelt door mijn geesteskier,

  “Een grote Egomaniak sprak met haar hoger zelf,
  en werd door haar E.T. gemaakt tot een vrolijke elf.

  Zeker uit z’n koers of anders wel jaloers. 🙂

 2. nan

  Wieteke Koolhof en Achter de samenleving (Douwe) jammer dat jullie niet een ondertiteling hebben gegeven in het Nederlandse taal, in die video’s. Wieteke en Douwe suc6 verder met internationaale uitdragingen. Afgezien of iemand daar in wil geleoven of niet. En wil leren weten of kennis er van nemen. Maar mijn inziens gedachtengang gemiste kans.

  Groet nan

  1. Douwe Bericht auteur

   Hallo Nan, Wieteke werkt zowel in het Nederlands als het Engels. Wellicht dat ze het in het Engels gedaan heeft omdat die doelgroep groter is. Maar ik weet niet precies wat haar motivatie daarin is geweest. Misschien dat ze ook wel openstaat om nog eens Nederlandstalige versie te maken.

   Op haar YouTube kanaal heeft ze al haar Nederlandstalige filmpjes in een afspeellijst staan. Die is te vinden via: https://www.youtube.com/playlist?list=PLJ1Y2gQ_YWkEzhKGAh9In0MTDt7MMFYXV

   Ze bespreekt daar verschillende interessante concepten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *