Wieteke vertelt over haar ervaringen met ET Channelen en ET Healings

Klein-met-text-1Via de facebook heb ik sinds enige tijd contact met Wieteke Koolhof. Gisteren publiceerde ze een leuke video op haar YouTube kanaal waarin ze haar verhaal vertelt hoe ze in contact kwam met een multidimensionaal aspect van haarzelf. Dit aspect is een simultane parallelle incarnatie van Wieteke die van de Plejaden komt en hij heeft de naam Yayel. Wieteke kan hem channelen om informatie naar voren te brengen en hij kan via haar ook mensen helpen om verder in alignment te komen, ook wel healing genoemd.

Wieteke verteld haar verhaal op haar blog in drie delen:
-) My first contact experiences ~ part 1 of 3 ~ Early childhood
-) My first contact experiences ~ part 2 of 3 ~ Teens & twenties
-) My first contact experiences – part 3 of 3 – The Channelling connection

En ze verteld ook een boel in het onderstaande YouTube interview:


Daan Gorter (Awakenandconnect) interviews Wieteke Koolhof (Design4awareness / Cosmic-healing-connection) on the topics of ET-channelling, ET-healing, Starseeds and ET-contact experiences.

In this video Wieteke shares some information about her own first contact-experiences (since age 3) and how these transformed into her current work as an ET-channeller. She currently channels both vocally as well as trough energetic-healing (= natural re-alignment) with clients. By now (2016) she is attracting people from all over the world, interested in either the ‘one on one’ (healing) or group-sessions that she provides while channelling her Pleiadian guide Yayel and (if requested) the assisting ET-medical team.

On her website (cosmic-healing-connection.com) you can find some more about these sessions in general, and about her personal story in specific on the ‘blog’ pages.

Wieteke:
-) www.design4awareness.com
FaceBook: Design for Awareness

Daan:
www.awakenandconnect.com 

Tot zover het verhaal van Wieteke. Ik vind het erg interessant om te zien dat er meer en meer mensen uit de Starseed kast komen en ik hoop dat Wieteke haar verhaal anderen ook een stukje vooruit kan helpen in hun eigen proces.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Gigi Young legt helder uit waarom Aliëns en Starseeds belangrijk zijn
-) Zelf contact maken met je multidimensionale / interdimensionale aspecten
-) Maak van binnenuit contact met buitenaardse wezens
-) Maak zelf contact met je eigen simultane parallelle incarnaties

artwork_android_jones_1920x1080_55594

9 gedachten over “Wieteke vertelt over haar ervaringen met ET Channelen en ET Healings

 1. Douwe Bericht auteur

  Ik ben wel benieuwd wat Wieteke andere mensen zou aanraden die zelf contact willen maken met hun multidimensionale aspecten. Zijn er all round tips te geven vanuit jouw ervaring Wieteke die mensen kunnen volgen om meer in alignment te komen met hun zichzelf en mensen zo beter toegang krijgen tot hun eigen multidimensionale aspecten?

  1. Wieteke

   Hi Douwe! Dank voor je vraag en voor het delen van mijn video 🙂
   Ik zal nog meer video’s maken waarin ik dieper inga op deze punten – want er valt zoveel te vertellen 😉 Ik kan in antwoord op jouw vraag natuurlijk het best vanuit mijn eigen ervaring spreken en in zeker zin geef je ook zelf al een beetje antwoord omdat inderdaad; juist DOOR in alignement te komen met je zelf – je meer toegang verkrijgt tot je multidimensionale aspecten. Ik denk – om het simpel te houden – dat dit het meest effectief gebeurd door:

   1) zoveel mogelijk ‘vol aanwezig’ te zijn in elk moment- in het hier en nu. En met die aandacht die je dan opbouwt- voor je leven in het algemeen- bewustere keuzes te gaan maken die zo goed mogelijk reflecteren naar de buitenwereld wat het is dat jij echt wilt. Dit betekent misschien wel opnieuw bekijken of je baan echt wel bij je past- en zo niet- waarom je daar dan nog bent…Wat is het dat je dan liever zou doen (?) – en hoe maak je dat nieuwe pad voor jezelf toegankelijk (?) Het hoeft niet allemaal in 1 keer en het is belangrijk er geen druk van (over)verwachtingen op te leggen (stay with the high vibes ;)) – Alles kan afgebroken worden in baby-steps. Zo begin je vanzelf meer aan ‘energie-management’ te doen. Kijk eens rustig naar hoeveel tijd je steekt in bepaalde aspecten van je leven; en wil je dat nog wel? Waar krijg je energie van en wat kost energie? Laat alles wat overbodige energie kost 1 voor 1 los, of kijk of je je benadering ernaartoe kunt aanpassen als 100% loslaten niet meteen een optie lijkt. Kijk wat dat met je doet, integreer en respecteer de emoties die daarbij komen kijken, verander geloofssystemen die niet meer werken met hulp van bijvoorbeeld inspirational teachers zoals Byron Katie of Bashar of Abraham Hicks (of wie/wat bij jou past) – deze docenten zijn niet voor niets geliefd bij zovelen 😉 . Het mooie van dit energie-management, is dat je je steeds sterker en meer ‘klaar’ zult gaan voelen voor nieuwe energiestukken van jezelf / om daarop te focussen – die te ontvangen en vervolgens te gaan channellen 🙂 Iedereen kan het – in zekere zin doe je het de hele tijd (je channelt tenslotte voortdurend al een stukje van je Hoger Zelf naar je ‘kleinere zelf’ of ratio) – maar om meer van die pure informatie door te laten- moet er eerst voldoende ruimte zijn daarvoor. En dat doe je dus door die ruimte vrij te maken op alle vlakken in je leven – dit brengt rust – helderheid en vreugde, en als vanzelf meer focus om te zien wat je echt wilt – en op welke vlakken je ‘meer inspiratie/ meer liefde / meer Hoger zelf of liefdevolle gidsen’ door wilt laten 🙂

   2) Door te weten dat het nooit ophoudt. Dit pad van ontdekking houdt nooit op – er is dus ook geen ‘doel’ – het gaat (echt 😉 ) om de weg – en om op die weg zoveel mogelijk te leren luisteren naar je hart – naar wat je echt wilt, met respect voor anderen en in integriteit naar jezelf.

   3) Door actief te werken aan innerlijke reflectie (door meditatie / circling / dagboek schrijven en herlezen / of wat voor jou werkt): je leert hierdoor je eigen gedachten onderscheiden van wat er ‘binnenkomt’.

   4) Tenslotte (optioneel): door een vorm (welke dan ook) van energiewerk te gaan beoefenen, mocht je ‘andere stukken van jezelf’ (astral parts/ parallel selves/ ascended masters etc) heel bewust willen gaan channellen: dit kan enorm helpen om de ‘shift’ van energie aan te voelen wanneer die plaats vindt (in jezelf maar ook in anderen). Je oefent zo het voeling krijgen in wanneer je ‘vol’ contact hebt met je gids of wanneer dat een wat ‘waterige verbinding’ is.

   Wie weet dat iemand hier vast wat mee kan 😉
   Voor iedereen met interesse in dit pad; Het belangrijkste is toch steeds te volgen wat met jou resoneert – en links te laten liggen wat dat niet doet. Iedereen is uniek – en we hebben allemaal onze eigen weg en onze eigen perceptie van de weg die bij ons past 😉 <3

 2. Douwe Bericht auteur

  ET healing via Beyond Medicine | Live op Earth Matters TV
  https://www.youtube.com/watch?v=JMjfVTGq9BQ

  Het team van Beyond Medicine werkt in haar healingsessies met Buitenaarden en ze komen naar de studio van Earth Matters TV voor een live interview en healing. Niet te missen!

  Meer info op http://www.ethealing.nl

  Veel mensen zijn bekend met energie healing methodes zoals Reiki, Qigong of één van de andere bekende vormen. Meer recentelijk kwam Reconnective Healing naar onze Aarde met de hulp van een verlichte groep van buitenaardse wezens. Sinds 2000 werken steeds meer healers met een toegewijd buitenaards medisch Team en dit is echt iets heel anders, onvergelijkbaar met andere methoden.

  Tijdens een sessie kun je voelen hoe en waar de buitenaardsen op jouw lichaam werken en je beleeft sensaties zoals plaatselijke veranderingen van de zwaartekracht, meer druk of juist vermindering van druk, kleuren, het gevoel van tintelingen en nog veel meer, maar allemaal op een zeer zachte manier. Soms kunnen vingers, handen of andere delen van jouw lichaam zich verplaatsen als gevolg van kleine spiersamentrekkingen zonder dat je dat zelf bewust doet. Dit alles klinkt misschien een beetje eng maar deze buitenaardse wezens zijn zeer liefdevol en zorgzaam. En dit is zeker de belangrijkste ervaring van alle: je komt in contact met hun liefde en vriendelijkheid en dat voel je, dat lift je op, dat heelt je en verandert de manier waarop we hebben geleerd om te denken over hen. En dit prachtige gevoel komt als een bonus bovenop de healing waar je eigenlijk voor kwam! Tijdens de sessie lig je op je rug op een massagetafel met je schoenen uit en verder hoef je niets te doen anders dan je gewoon je ogen te sluiten en te ontspannen.

  De healer maakt via zijn/haar ET-gids contact met het buitenaardse medische team en je kunt het zelf voelen zodra de healing begint. De healer zal je niet aanraken en toch heb je soms het gevoel dat je wordt aangeraakt. Het is niet de healer, dit is het buitenaardse medisch team in actie. Je hoeft verder niets te doen dan alleen maar waar te nemen wat je voelt. Het is zelfs beter om niets te doen. Probeer niet om jouw proces zelf te sturen, het buitenaardse medisch team weet wat ze doen en weten wat er gedaan moet worden. Hoogst waarschijnlijk zelfs beter dan jezelf.

  De healer zal met je delen wat het buitenaardse medisch team aan het doen is of zal je vragen wat je ervaart. Je kunt ook zelf vragen stellen aan het buitenaardse medisch team via de healer. Op deze manier kun je communiceren met de buitenaardse wezens! Sommige mensen kunnen overigens de buitenaardsen zelf zien. Mocht dit zo zijn, laat de healer weten wat je ziet, ook al lijkt het misschien te bizar. De healers zijn het gewend!

 3. marianne jonkhans

  Enkele jaren geleden verslikte ik mij in een stukje noga. Zo heftig dat ik dacht te stikken. Met uiterste grote concentratie zocht ik m’n rust om zuurstof te halen via een uiterst klein draadje waar de lucht nog langs kon. Hoe lang het duurde weet ik niet maar het was een waar gevecht met de overtuiging dat ik zó niet wilde gaan. Ik heb het gered maar had dagen last van m’n keel. En bij het minste of geringste verslikte ik me weer. Toen op een avond ik de slaap zocht werd ik bezocht door ca. vier wezens. Ze waren vriendelijk en stonden eerst bescheiden naast me. Twee aan elke kant. Ze waren er om mij te helpen aan m’n keel. Met de vraag of ik stil kon liggen en ik ja zei gingen ze aan het werk. De enorme zachtheid en lange vingers vol liefde maakte mij rustig en veilig. Zij begonnen aan de zijkant van m’n hals. Het enige wat ik voelde was een lange dunne naald, niet dikker dan een haar. Ze waren enige tijd bezig. En ik mocht best naar hen kijken maar dat leek mij beter van niet. Omdat ik voelde dat het voor mij vervreemdende energieën waren waar ik misschien van zou kunnen schrikken hield ik m’n ogen dicht. De volgende drie dagen had ik nog wel een gevoel van een wond bij het slikken maar daarna was alles weer als vanouds. Het was een zegen en een bijzondere ervaring.

  Budh

  Dank je wel voor het delen van je verhaal. Ze stonden ook bij mij eerst bescheiden de geest uit te hangen, tot ik door kreeg dat het “Aliéns” waren. 🙂 Het doet me herinneren aan een ander verhaal van mij. Het was rond kerst 2 jaar geleden denk ik dat het was, ik was bezig geweest met een kennis van mij om Orgonites te maken, toen gebruikte ik aluminiumblikjes en daar knipte ik stukjes van, ‘k-gebruik nu geen aluminium meer! Maar een behoorlijk groot stukje aluminium-blikje ter grootte van een verbogen en verkrulde dik grootste luciferstok bleef op een plastic bordje in de kast liggen toen mijn ex langskwam om me te tracteren op een stuk amandelspijs kerststaaf. Wij de staaf eten, met ons drietjes en uiteraard verslikte ik me in dat stukje aluminium, wat gelukkig op mijn bordje lag… Paniek ! ik voelde dat stukje in mijn keel naar mijn maag kruipen en snijden , ik probeerde met water drinken, slikken, hoesten, spugen, Gorgelen etc, enz. e.d. dat stukje eruit te krijgen. Ineens voelde ik een rust in mij komen, ik werd omgedraaid om de koelkast open te doen en ik pakte een stuk pure chocola die ik altijd heb liggen, ik deed een stukje in mijn mond , liet het smelten en dat stukje aluminium GLEED eruit. Mens, Mens, Mens, wat was ik dankbaar. 🙂 >>>~~~~~> HA~LOL ! ‘K-VERGEET TE RIJMEN…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *