Wikileaks geeft ET interview Roswell vrij

etRecent kreeg ik deze video onder ogen, er wordt geclaimd dat Wikileaks deze video heeft vrijgegeven en dat het een interview zou betreffen met één van de ET’s uit Roswell.

Even los van of die claims waar zijn of niet sprak de inhoud van wat deze ET te vertellen heeft me wel aan en het is vanwege die inhoud dat ik deze video hier ook even deel.

Het gaat onder meer over hoe religieus en politiek dogma de aarde op een koers heeft gezet die zelfvernietigend blijkt, er wordt uitgelegd dat er biljoenen paralelle universa bestaan en dat de dood een menselijk construct is.

Een leuke video kortom met ET filosofie/mysticisme 😀

Ik ben wel benieuwd wat mensen van de inhoudelijke boodschap vinden. Heeft deze mogelijke ET goede punten? 😀

12705517_1695782127327981_3828843826632570900_n

[bol_product_links block_id=”bol_57b9724d3d268_selected-products” products=”1001004011003280,1001004000767663,9200000034103641,9200000027603884″ name=”ET” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de bovenstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Een holistische kijk op alle soorten buitenaardse wezens #Reptilian Lives Matter
-) The Phoenix Lights; UFO waarneming met 10.000 ooggetuigen
-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings

6ea44b493ba703c41e58c2fca41f2e4dkl

 

 

18 gedachten over “Wikileaks geeft ET interview Roswell vrij

 1. De Eend

  IK geloof niet in de fil, maar de vraag was over de boodschap cq mededeling.

  Volgens mij zijn er meerdere aardes, en er kon inderdaad een bijna eindigen zoals onze vriend ET zegt. Ik denk dat hij op de verkeerde aarde gekomen is. De mogelijkheid dat onze aarde zo ten onder zou gaan is denk ik verkeken. Wij, op onze aarde, hebben een andere oplossing gevonden.

  Ter verduidelijking, op de ene aarde wordt christus gekruisigd, op de andere loopt het iets anders af en leeft hij tot zijn 86ste. Moeilijk uit te leggen.

  Kijk naar what the bleep.

  What the bleep do we know
  https://www.youtube.com/watch?v=dr51w9892hI

  What The Bleep Do We Know – Down The Rabbit Hole
  https://www.youtube.com/watch?v=p9tBE1ILP28

 2. imme

  Goed stuk van die future evaluant van ons… Jammer dat eind dan toch…. angst zaaien bij mensen die uberhaubt ontvankelijk zijn voor dit soort informatie. Duidelijk geen goed gevoel bij wikileaks… opgezette toestand. zaadjes van nachmerries in onze droom zaaien lijkt het op voor me.

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja het einde was mij ook wat onduidelijk, het kan ook zijn dat de equipment gewoon stopt of stoort oid. Een aanval lijkt me ook niet echt passen bij de rest van de informatie.

  2. Barry G

   Baba Vanga (overleden in 1997) heeft o.a. de aanval op de Twin Towers voorspeld en heeft WW3 voorspeld, beginnende met een nucleaire aanval op Israël. Zij werd ook wel de Bulgaarse Nostradamus genoemd en heeft heel veel dingen tot op de exacte datum goed voorspeld.

   1. Douwe Bericht auteur

    Er is geen voorspelling van de toekomst, er is slechts het aanvoelen van de huidige frequentie en daarop extrapoleren aldus Bashar. Omdat er oneindig parallelle universa zijn zijn er in die zin een oneindig aantal verschillende toekomsten. En hoe minder rigide mensen worden in hun patronen door al hun (stressvolle) geloven te onderzoeken, om te keren en zo te transformeren en hoe meer mensen hun eigen hart gaan volgen, hun nieuwsgierigheid, interesse en passie gaan volgen met integriteit en zonder verwachten hoe moeilijker het wordt omdat de toekomst dan veel flexibeler wordt.

    Dit is ondermeer de reden waarom je eigen frequentie verhogen en die zo hoog mogelijk houden als je kunt zo belangrijk is. Jij en ik zijn scheppers van onze eigen toekomst en hoe we die vorm geven zal een impact hebben op het collectief van de mensheid waar we onderdeel van vormen.

    Een toekomstvoorspelling kan juist gegeven worden als waarschuwing. Door iemand te confronteren met een mogelijke uitkomst van zijn huidige gedrag kan een persoon zijn of haar eigen integriteit eens checken, hij of zij kan bij zichzelf afvragen wat hij of zij doet en waarom en of wat hij of zij eigenlijk liever zou doen, waar ligt de echte nieuwsgierigheid, interesse en passie etc. En zo kan een toekomstvoorspelling zichzelf onwaar maken omdat door de voorspelling de persoon zijn frequentie dusdanig aanpast dat hij of zij matched met een andere toekomst.

 3. Aladin

  “Waar kom je vandaan? ‘Van de aarde’
  Vertel de waarheid! ‘Van de aarde uit de toekomst’
  Maar je hebt duizenden lichtjaren afgelegd om hier te komen? ‘Ja, reizen door tijd is reizen door ruimte’ ”

  hmmm
  Onze opvatting van ‘ruimte’ is dus al die tijd fout geweest…

 4. Treowd

  Waarom zou dood een menselijk construct kunnen zijn ? Volgens mij heeft de grote architect zich niet vergist hoor, weggaan en loslaten door en van mensen uit/van deze dimensie/wereld is een grote les op zich.
  De dualiteit beleven met al haar lessen is ook deel van het leren.
  Miljoen lichtjaren ergens over doen terwijl er slechts het Nu bestaat en tijd een menselijke creatie is ?Dat er paralelle dimensies kunnen bestaan zou onze droomwereld verklaren en/of near dead experiences. Dat terwijl we zelf kunnen intappen in de ether of de Aardse grid en beyond , lijken we steeds weer anderen te geloven die aankomen met vreemde mannetjes die lijken op de figuren waarmee we jarenlang gebrainwashed zijn , met verhaaltjes die je zo terug kunt halen vanuit de hollywood producties. Het werkelijke antwoord huist in ons zelf wanneer wij als mensheid de energieen op onze Aarde en dit Universum kunnen herstellen. Niks uit de doos van NASA heeft een geloofwaardigheid zolang ze slechts computer geanimeerde afbeeldingen van onze aarde kunnen laten zien en geen echte fotoś evenals van de door hun geclaimde zgn solide planeten.
  De techniek is toch zo verschrikkelijk geavanceerd die NASA heeft…

  Men gaat naar de maan maar vergeet dat er een radiactieve en dodelijke kuipergordel in de weg zit waarvan men jaren later toegeeft dat dat wel een behoorlijk obstakel is waar zelfs de huidige techniek nog niet aan toe is om dat te kunnen passeren/trotseren.

  Propaganda om wikileaks een hak te zetten en hun geloofwaardigheid aan te tasten…
  zou een mogelijkheid in deze kunnen zijn en als wikileaks er zelf mee komt dan verliest wikileaks bij mij zowiezo alle geloofwaardigheid voor zover ik er al in geloofde. Want geloven deed je in de kerk met verifieren en kritisch checken dan kun je wel eens wat aan de weet komen.

  De boodschap is scripted….

 5. Nexus

  Tijd is een door mensen bedacht concept. Het is door de elite opgelegd om mensen uit hun natuurlijk ritme te halen en te houden. Zomer – en winter tijd horen daar ook bij. Er wordt gezegd dat er parallelle universa zijn en dat is precies wat ik ook denk. Afwijkend van wat Treowd hier schrijft denk ik echter niet dat er overal dezelfde personen rondlopen in andere tijdsfases, omdat ik het concept tijd niet als een natuurlijk iets zie.
  Wel denk ik dat het leven dat wij leven, eentje is dat wij alleen samen leven maar ons niet realiseren, precies zoals gesteld wordt door de vermeende aliën. Zou zouden ook de universa aan elkaar verbonden kunnen zijn, in verscheidenheid maar toch samen!

  1. Aladin

   @Nexus Tijd bestaat in ons denkhoofd; als wij werkelijk aanwezig zijn (in het Nu) is er geen tijd. Tijd moet idd worden bedacht door aandacht te geven aan een herinnerd verleden of een denkbeeldige toekomst. Beide zijn niet echt en een illusie.

   Als mens is het alleen de bedoeling werkelijk aanwezig te worden/zijn en de enige werkelijke waarheid van dit prachtige leven te ervaren is met onze eigen zintuigen. (Dat is trouwens ook de enige meditatie- ‘oefening’ die je kunt ‘doen’ Als je werkelijk aanweig bent zijn er geen gedachten…off topic, sorry!)

   Het is heel leuk om te filosoferen over mogelijke parallelle universa en andere ingewikkelde zaken maar dat levert je uiteindelijk natuurlijk geen inzicht en zeker geen bewijsbare kennis op behalve: Dat je de tijd dat je weer in je denkhoofd zat te mijmeren, de waarheid van het leven, dat zich elk moment voor je aandient, hebt gemist.

   1. Douwe Bericht auteur

    Grappig genoeg is de beste manier om parallelle universa te navigeren te begrijpen dat je eigen frequentie de gateway is. Vandaar dat je nieuwsgierigheid, interesse en passie volgen zo een praktische methode is. Door dat te doen begin je parallelle universa binnen te komen die reflecteren wat jij als input hebt gebruikt. Als je je passie volgen als input gebruikt dan zal het universum in die zin je alignen met die input en krijg je dus passie, excitement terug. 😀

 6. Treowd

  Afwijkend van wat Treowd hier schrijft denk ik echter niet dat er overal dezelfde personen rondlopen in andere tijdsfases, omdat ik het concept tijd niet als een natuurlijk iets zie.

  Dat heb je niet goed gelezen Nexus, ik schrijf tijd is een menselijke creatie dus niet iets natuurlijks.
  Verder is mijn gedachte meer dat Piet als Jan in een andere wereld een ander leven leidt een theoretische mogelijkheid (voorstelbaar paralel)
  Dat beeld heb ik mij gevormd nadat ik een audio-serie heb geluisterd
  van Seth Speaks

  Dat we interdependent aan elkaar verbonden zijn vanwege onze oorsprong uit dezelfde bewustheids intelligentie aka de Bron aka G-d dat zou ook een mogelijkheid kunnen zijn.
  Ook daar is er nog geen bewijs voor geleverd… Mooi dit te beleven 🙂

 7. Aladin

  Deze uitspraak vond ik mooi, van Willem Glaudemans, ‘Een cursus in wonderen’:
  “Wij zijn als golfjes op de oceaan voor zichzelf begonnen zijn” 😀

 8. Treowd

  Ja mooi , volgens mij moet er nog — die — voor zichzelf etc tussen Of lees ik verkeerd?

  Wij zijn als druppels in de zeeën deel uitmakend van de grote oceaan , als we de oceaan van het
  verdriet hebben overgestoken mogen we anderen helpen oversteken om de voor onze zichtbaar geworden vreugde en ervaren wijsheden te delen….. Treowd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *