Achter de Samenleving – Facebook Groep

Hallo allemaal,

We zijn vandaag een achter de samenleving facebook groep gestart zodat mensen met interesse in de onderwerpen die op het blog voorbij komen zelf ook hun reflecties kunnen delen en onderling met elkaar kunnen spreken als ze willen. Voor mensen met interesse, de groep is te vinden op: https://www.facebook.com/groups/1697782477179886/?fref=ts

De groep is gemaakt zodat mensen met interesse in de website en onderwerpen die we hier bespreken op een respectvolle en open manier met elkaar kunnen spreken en van elkaars reflecties kunnen leren.

De groep is besloten zodat mensen die niet lid zijn niet kunnen zien wat leden bespreken zodat de privacy van de leden gewaarborgd is. Wat je zegt in en op de groep is dus niet zichtbaar voor niet leden en alleen te zien voor andere leden van de groep.

Onderwerpen om met elkaar over van gedachten te wisselen zijn bijv. social engineering, multidimensionaliteit, zelfeigenaarschap, etc. Deel hier je eigen gezichtspunten, reflecties, interessant nieuws, etc.

Weest allen welkom!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized op door .

Over Douwe

Overige projecten: www.PermacultuurNederland.org / www.InnerPeaceOuterJoy.com / www.Mensenrechten.org / www.EetbaarNederland.nl / www.esperanto-jongeren.nl / www.AchterDeSamenleving.nl / www.StarseedHub.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *