Geheim agenten vertellen uitgebreid over valse vlag aanslagen in West-Europa (Operation Gladio)

Een diepgaande documentaire over psychologische oorlogsvoering. In dit derde deel uit de documentaire serie van Counter Intelligence – Shining a Light on Black Operations vertellen oud geheim agenten uitgebreid over het fenomeen van valse vlag aanvallen.

In de inleiding komt voorbij hoe psychologische oorlogsvoering al werd toegepast in het verre verleden door o.a. Alexander de Grote en Genghis Khan. Daarna wordt er ingegaan op valse vlag plannen zoals Operation Northwoods en valse vlag operaties zoals Operation Gladio. Vooral Operation Gladio is interessant omdat het slachtoffer van deze valse vlag operaties voornamelijk West-Europese burgers waren.

12901177_831508396977667_8044647055858211595_o

Definitie van clandestien: Bedekt, Illegaal, In het geheim, ongeoorloofd.

In de decennia na de Tweede Wereldoorlog pleegden geheime diensten van eigen landen in samenwerking met geheime diensten van ‘bevriende naties en organisaties’ zoals o.a. de VS, Israël en de NAVO succesvol aanslagen op West-Europese burgerdoelen en politici. Deze aanslagen/moorden werden via de mainstream media toegeschreven aan communistische extremisten om zo een extern vijandbeeld bij de bevolking te scheppen. Dit werd gedaan om Europa en Rusland tegen elkaar op te zetten ten voordele van de VS. Deze strategie werd toendertijd bij de uitvoerende geheime diensten ook wel – The Strategy of Tension – genoemd.

Het is belangrijk dat mensen deze documentaire kijken omdat hieruit blijkt dat terreur op Europese bodem in het verleden voornamelijk blijkt te zijn veroorzaakt door eigen geheime diensten en die van ‘bevriende naties’.

Ook zien we dat mainstream media van o.a. Nederland in het verleden systematisch de verkeerde partijen als dader aanwezen en daarmee veel angst en boosheid onder de bevolking op heeft geroepen richting totaal verkeerde partijen.

Part 3: The Strategy of Tension
The Strategy of Tension examines the history of false flag operations used for war, propaganda and psychological operations–or ‘psy-ops.’

Operation Northwoods and Operation Gladio are examples used to illustrate the nature of clandestine operation planning and execution; as well as shedding light on the intent and extent to which the National Security apparatus manipulates events and manufactures outcomes to suit its goals.

This programme also looks at the issues that spin off from the history of false flag operations–such as how conspiracy theories are used to discredit inquiry and investigative journalism; and also how the cultural preconditions around dismissing false flag operations serve to protect their continuation and ‘plausible deniability.’

goering quote

Valse vlaggen worden vaak door eigen of bevriende overheden gebruikt om zo de bevolking te mobiliseren voor een oorlog die de heersende klasse graag wil voeren om hun slavenkolonie wat uit te breiden.

De andere 4 delen van deze 5 delige documentaire serie zijn ook zeer de moeite van het bekijken waard. Je zult voorgoed met een andere blik naar de wereld kijken. En stuur deze documentaire serie vooral ook door aan politie agenten, mensen in het leger, journalisten en de 2500 mensen die in Nederland bij geheime diensten werken. Het is van essentieel belang dat juist mensen in die posities weten wat er speelt op dit gebied.

This 5-part documentary is a great expose on the national surveillance state that has arisen over the last 50-100 years. Manipulating elections, overthrowing foreign governments, and secret assassinations are just a few of the heinous acts committed in the name of national security. Now that Edward Snowden has blown the lid off of the NSA’s Prism snooping program, this film series is even more important and relevant.

En als we dit verleden van terreur op Europese bodem kennen en nu de huidige terreur zien, zou het wellicht mogelijk zijn dat Europa een nieuwe golf van Operation Gladio aanslagen over zich heen krijgt?

12885982_10156482005960538_4006961229055496065_o

Een valse vlag aanslag betekent niet dat iets nep is en dat er geen echte mensen doodgaan. De zieke waarheid is dat bij een valse vlag aanslag mensen worden opgezet om te sterven voor een verborgen politieke agenda. Tijd om wakker te worden!

En wat moeten we denken van mainstream media journalisten die ondanks deze openbaar beschikbare informatie het idee van valse vlaggen nooit als een optie bekijken en behandelen in hun verslaggeving?

Sterker nog diezelfde mainstream media verspreiden al meer dan 50 jaar aantoonbaar nepnieuws wat o.a. tot verschillende oorlogen heeft geleid met alle trieste gevolgen daarvan tot resultaat.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Counter Intelligence – Shining a Light on Black Operations alle 5 delen via Meta-Noia films
-) De blauwdruk van alle valse valg aanslagen
-) 15 factoren om een valse vlag operatie te herkennen
-) De ‘mainstream media’ verspreidt al meer daan 50 jaar nepnieuws
-) WantToKnow – Operatie ‘Gladio’ tegen eigen volk..
-) Valse vlaggen: Als overheden hun eigen burgers heimelijk aanvallen
-) Overzicht van 54 gedocumenteerde valse vlaggen
-) 100 jaar mindcontrol experimenten en psychologische oorlogsvoering
-) Wie hebben er baat bij oorlog?

-) Wat drijft de psychopaat?
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) Mensen betalen voor hun eigen onderdrukking
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) Het geloof in een heersende klasse voegt alleen maar geweld toe aan een maatschappij
-) Een kijkje achter de schermen bij de geheime diensten

d

Valse Vlag – Een verschrikkelijke en vooropgezette gebeurtenis waarbij de schuld in de schoenen wordt geschoven van een politieke vijand, en wat vervolgens gebruikt wordt om een oorlog te starten en/of om draconische wetten in eigen land door te voeren onder het voorwendsel dat dat noodzakelijk is voor de nationale veiligheid.

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

12274565_1089408994426368_7892996545526068522_n

20 gedachten over “Geheim agenten vertellen uitgebreid over valse vlag aanslagen in West-Europa (Operation Gladio)

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank voor het interessante filmpje!

   Hier zijn ook nog twee YouTubes die ik zeer de moeite waard vond over Parijs. Beide met Nederlandse ondertitels dankzij Irma.

   RT: Journalist spreekt de waarheid over Parijs, nov. 2015
   https://www.youtube.com/watch?v=Bc35A8roWFw

   Ken O’Keefe over Parijs bij Press TV – NL ondertiteld
   https://www.youtube.com/watch?v=wFm3GWGoi6o

   Wat ik ook zo sterk vind van deze documentaire serie in de openingspost is dat het een boel oud geheim agenten zelf zijn die inmiddels doorzien wat ze moesten doen en die nu ze terugkijken zien dat dat echt moreel niet door de beugel kon en daarom nu als het ware hun ervaringen vertellen om andere mensen te waarschuwen zodat die niet dezelfde fouten maken.

   Ik weet niet wie er bij de geheime dienst van Nederland werken en wat hun daadwerkelijke agenda is, maar als we er even vanuit gaan dat ook daar gewoon mensen werken met goede intenties dan kan het bekijken van deze documentaire hun leven en daarmee wat ze als geheime dienst wel en niet doen enorm veranderen.

   Als mensen in deze 5 delige documentaire aflevering zien wat en hoe geheime diensten over het algemeen te werk gaan, en als ze zien hoe valse vlaggen vaak worden ingezet door eigen naties en bevriende naties dan kunnen ze ook de daders in de goede richting gaan zoeken.

   Qua mainstream media een beetje hetzelfde. Ook daar als we er maar even vanuit gaan dat daar ook welwillende mensen zitten en ze hebben deze aflevering gezien dan kunnen ze dit meenemen en ophouden hele bevolkingsgroepen volledig onterecht tegen elkaar op te stoken en zo oorlogen mogelijk te maken die totaal op verkeerde informatie bij het volk wordt gestart.

   Als alle personenen in posities die hiermee te maken hebben het volgende bekijken:

   -) Bovenstaande documentaire waarin geheim agenten zelf uitgebreid vertellen over het gebruik van valse vlaggen
   -) Dit filmpje en artikel waarin 54 bewezen valse vlaggen aan bod komen
   -) Het Patroon van Tiranniee, wees bang, wees bang, wees bang waarin heel helder wordt gemaakt waarom heersende klasses een boel gebruik maken van valse vlaggen en andere psychologische oorlogsvoering.

   Hoe meer mensen bij politie, leger, geheime diensten dit snappen hoe beter we kunnen voorkomen dat valse vlaggen effectief blijven en ze keer op keer gebruikt zullen worden door de heersende klasse.

   Reageren
  1. Treowd

   Het kan ook sluw gebrachte propaganda zijn Nathalie en daar lijkt het ook wat op, er zit zowiezo wat mind-control in verwerkt de discussie op zich tussen vader en dochter doet een beroep op ons medeleven en inlevingsgevoel en zet als het ware een poortje open om andere zaken vermeld in het gehele bericht ons kritisch denkvermogen te laten paseren. Beetje een valletje

   Zo is ISIS gewoonweg een produkt wat ontstaan is van oorsprong als de taliban en van daaruit als qaida verder ging en nu dus IS geworden is, het is geen uit de hand gelopen of extreem Islamitisch idealisme maar een gecreeerd westers huurlingenleger en niet slechts opgezet door de warlords in Afghanistan die Amerika toen heeft bewapend om tegen de Russen te vechten. Het is een uitvloeisel van allerlei huurlingen voornamelijk ingezet om de gehele regio te ontregelen en de infrastructuren van verschillende landen kapot te maken om ten slotte uiteindelijk door het westen overgenomen te worden, opgezet vanuit het westen. Het kent een gelijke fundering omdat ook die overname opgezet is door dezelfde krachten die al decennia het midden oosten ontwrichten ter eigen gewin. Conclusie geen echt islamitisch fundamentalisme zoals men velen wenst te doen geloven….

   Reageren
 1. only you

  Geheim agent moet wel sterk In zijn schoenen staan en steeds prioriteiten van de burger, want daarvoor is hij aangenomen, afwegen tegen over de vrijheid van handelen die hem daarbij gegund Is?

  Reageren
  1. Douwe Bericht auteur

   Ik hoop dat ze de informatie van hun oud collega’s die zij hier uit de doeken doen eens rustig bekijken en goed overdenken. En daarbij ook basismoraliteit in het oog te houden. Het respecteren van de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken, van andere mensen te respecteren.

   Overigens zegt Dean Henderson in zijn zeer interessante boek dat geheime diensten niet voor landen werken maar voor de internationale private banken/drugs/olie/wapen maffia. Dus ik zou elke geheim agent ook dat boek aanraden om eens door te lezen.

   Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf: Four Horsemen, Eight Families & Their Global Intelligence, Narcotics & Terror Network
   http://www.amazon.com/Big-Their-Bankers-Persian-Gulf/dp/1453757732/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1448054858&sr=1-1&keywords=dean+henderson

   Big Oil… pulls back the covers to expose a centuries-old cabal of global oligarchs, whose control over the global economy is based on hegemony over the planet’s three most valuable commodities: oil, guns and drugs- combined with ownership of the world’s central banks. Henderson implicates these oligarchs in the orchestration of a string of conspiracies from Pearl Harbor to the Kennedy Assassination to 911. He follows the trail of dirty money up the food chain to the interbred Eight Families who- from their City of London base- control the Four Horsemen of Oil, the global drug trade and the permanent war economy. “Big Oil… is an extraordinary expose of the powers and events that are exacting a heavy toll on us, the people”.

   Dean Henderson heeft ook een eigen website/blog waar hij regelmatig zelf op post en zijn interviews die hij geeft aan verschillende nieuwsmedia wereldwijd.
   https://hendersonlefthook.wordpress.com/

   Reageren
    1. Douwe Bericht auteur

     Ik denk dat als ze heel specifiek worden als in namen gaan noemen dat dat gevaarlijk is. Maar als je gewoon informatie deelt over de rode lijnen met als doel om te voorkomen dat mensen dezelfde fouten maken als die jezelf hebt gemaakt dan is er denk ik niet zo heel veel gevaarlijks aan.

     En het is wellicht ook een test van moed. Ik bedoel als jezelf nare dingen hebt gedaan en daar spijt van hebt dan zijn sommige mensen denken ik in staat een boel moed te vinden en simpelweg niet meer bang te zijn voor bedriegingen omdat ze simpelweg uitspreken belangrijker vinden dan hun eigen leven.

     Ik bedoel we hebben het hier over mensen die valse vlag aanslagen organiseren op hun eigen medelanders. Op volledig onschuldige burgers van eigen en bevriende naties. Aanslagen waar vervolgens oorlogen uit kunnen ontstaan met duizenden tot miljoenen onschuldige doden.

     Als mensen begrijpen dat ze dat nu op hun geweten hebben dan kan dat een behoorlijke last zijn. Groter dan de angst voor je eigen leven.

     Reageren
 2. Jantje

  Wie heeft er belang bij dat ‘geheim agenten’ uit de school klappen?
  Geheim agenten die uit de school klappen, zijn hun leven niet meer zeker. Ik vraag me echt af of dit wel geheim agenten zijn?
  Hoe is dat geverifieerd?

  Reageren
  1. Douwe Bericht auteur

   Ik zou zeggen bekijk alle 5 delen van de documentaire eens rustig door.

   De meestgenoemde reden die wordt genoemd dat ze nu uit de school klappen is dezelfde als van de meeste klokkenluiders. Deze mensen kunnen niet meer met zichzelf door 1 deur omdat ze order hebben opgevolgd die in hun ogen een wereld scheppen die ze zelf niet willen nalaten aan hun kinderen en kleinkinderen.

   De naam van de website past ook heel goed hierbij.
   Als je opzoekt wat MetaNoia betekend:

   Metanoia:
   Spiritual conversion or awakening; fundamental change of character

   Word Origin
   Greek ‘change one’s mind, repent’

   Ik weet niet of je ooit confessions of an economic hitman hebt gezien van John Perkins? Ongeveer hetzelfde verhaal. Hij geeft gewoon toe dingen te hebben gedaan waarvan hij achteraf gezien spijt heeft.
   Confessions of an Economic Hitman
   https://www.youtube.com/watch?v=xUDTRfbs-oM

   En hetzelfde voor Udo Ulfkotte, de Duitse Mainstream Media Journalist die daar uit de school klapte met zijn boek en daar laat zien hoe mainstream media totaal beinvloed wordt door grote bedrijven, overheden en ook door geheime diensten van zowel eigen land als het buitenland.
   Journalist Udo Ulfkotte: German Media PsyOps [ENGLISH]
   https://www.youtube.com/watch?v=w5eJXXhwG5I

   Uiteindelijk moet je gewoon voor jezelf kijken wat je wel en niet van deze verhalen wilt geloven maar volgens mij laten al deze verhalen zien dat mensen wel degelijk snappen wat moreel gedrag is en kunnen mensen die nare dingen doen daar spijt van krijgen en het via deze manier proberen goed te maken om bepaalde organisatie en wellicht zo de mensheid op een betere, vreedzamere koers te zetten. Eentje waarin minder geweld nodig is en waarin de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van anderen beter wordt gerespecteerd.

   Reageren
 3. Douwe Bericht auteur

  Leuk filmpje Valse Vlaggen voor Dummies (via Zaplog) – Zet je eigen valse vlag op in simpele 10 stappen.

  How to Create a False Flag in 10 Easy Steps
  https://www.youtube.com/watch?v=UGwSLcuMQD0

  Korte handleiding om je eigen false flag- terreuraanval te creeëren, gemaakt door Dolores Flores. Erg leerzaam voor politieke partijen, multinationale ondernemingen, misdaadorganisaties en overheden, die kampen met dalende populariteit.

  1. Creëer een schimmige ongrijpbare vijand of leen de vijand, die al door anderen gebruikt wordt.

  2. Gebruik veel verschillende namen voor die ongrijpbare vijand (ISIS, ISIL, Daesh, kalifaat enz.)

  3. Zoek een geschikt doelwit uit, waar je al een bepaalde verandering aan het voorbereiden bent.

  4. Zoek alvast een geschikte dader uit en zorg dat hij als labiel of gestoord te boek staat.

  5. Plan een oefening (of een reeks oefeningen), zodat de mensen alvast een beeld kunnen vormen, hoe de aanslag eruit hoort te zien. Vanuit een oefening kan heel makkelijk worden overgeschakeld naar de geplande false-flag-aanslag.

  6. Bedenk een goede naam voor de aanslag en / of de dader.

  7. Zorg ervoor dat de dader gedood wordt, zodat er geen losse eindjes overblijven of langdurige strafprocessen nodig zijn.

  8. Gebruik crisis-acteurs als gewonden en nabestaanden.

  9. Bij gebrek aan goed beeldmateriaal kun je een video laten maken waarin de dader (of iemand anders) de aanslag aankondigt of opeist. Je kunt trucage gebruiken, want (bijna) niemand zal twijfelen aan de echtheid van het beeldmateriaal.

  10. Maak gebruik van social media: bedenk goede hashtags, maak logo’s die als profielfoto gebruikt kunnen worden en censureer indien nodig.

  Reageren
 4. Budh

  Ach wat zou de wereld zijn zonder valse vlaggen ?
  Dan hebben de slaafjes van het brussels hof ook iets te lachen.
  Je weet wel die staats dombo’s die zich o.a. in uniformen laten steken.
  Dan wanen ze zich zondags weer veilig bij hun christen tempel preken.
  Je zou maar zo’n verkapte oen zijn die elke dag gaat werken.
  Om zijn regering en koning onvoorwaardelijk met belasting te sterken,
  Niet te vergeten de valse zweefteven die 2 meesters dienen.
  Zichzelven wijsmaken dat ze spiritueel verlicht zijn en hierom niet grienen.
  Blind als een nuchter kind wanen in vrijheid te leven.
  Maar ondertussen als een onbewuste bilderbergsloerie beven.
  Vertel mij eens ? Wie is er hier geen valse vlag ?
  Kijk dan eens in de spiegel en doe daar je beklag.!
  Shirley & Co – Shame Shame Shame
  https://www.youtube.com/watch?v=YEzQV75LDL0

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.