Gigi Young vertelt haar Starseed verhaal

e6694816f5c13355b6cfd3726f949552Eerder kwam het fenomeen van Starseeds hier al een een paar maal voorbij. Starseeds zijn simultane parallelle incarnaties in buitenaardse beschavingen van dezelfde ziel/bewustheidseenheid van iemand die zijn of haar leven hier op aarde leeft.

Zodra mensen meer bekend worden met hun eigen multidimensionaliteit is de kans groot dat ze toegang krijgen tot ervaringen in intelligente beschavingen van buiten de aarde.

Persoonlijk vind ik het een erg interessant thema omdat het eigen bewustzijn, ET’s en multidimensionaliteit met elkaar verbindt.

Je kunt via dit pad buitenaardse ervaringen opdoen door de eenheid van het universum te leren begrijpen en je eigen intrinsieke deel van die eenheid te herkennen en te erkennen. De reis naar binnen stelt je zo in staat om toegang te krijgen tot ervaringen van ver daarbuiten. 😀

Hier het persoonlijke verhaal van Gigi Young hoe dit zich voor haar heeft ontvouwd.

Gigi vertelt in andere filmpjes op haar YouTube kanaal uitgebreid over verschillende buitenaardse rassen die een grote interesse hebben in de mensheid en planeet aarde.

Zeker de moeite waard om eens te bekijken als hier je interesse ligt.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings
-) Aliën week: Mantid beings
-) Aliën week: Raw and Uncut – Alles over Aliëns

-) YouTube kanaal Gigi Young
-) Starseeds – een uitleg van Mary Rodwell
-) Channeling Erik over aliens, starseeds en open contact
-) Sherry Wilde vertelt over haar simultane parallelle incarnatie in een buitenaardse beschaving
-) Teal Swan – Aliëns & The Intergalactic Federation of Light
-) Voorbij vorige levens; Simultane Parallelle Incarnaties
-) Maak contact met je simultane parallelle incarnaties (SPI’s)

67e1f71e564005b7818ea1f68820c497

Een Starseed is een fragment van dezelfde zieleenheid van jezelf in een buitenaardse beschaving. Door je eigen multidimensionaliteit te verkennen is de kans groot dat je toegang krijgt tot je Starseed connecties.

8 gedachten over “Gigi Young vertelt haar Starseed verhaal

 1. Douwe Bericht auteur

  Nog een interessante lezing die bewustzijn en aliens aan elkaar koppelt.

  Barbara Lamb (Spiritual Extraterrestrials) at Cosmic Reunion: Fourth Density
  https://www.youtube.com/watch?v=JCxPaxNvwzM

  Barbara Lamb speaks on the spiritual nature of extraterrestrials @ Cosmic Reunion: Fourth Density – “Spiritual Extraterrestrials”

  Reageren
  1. Douwe Beerda

   Wanneer en hoe hebben de ET’s contact met jou opgenomen Budh?

   En heb je inmiddels enig inzicht verkregen in waarom ze op dat moment en op die manier contact met je hebben opgenomen?

   Reageren
   1. Budh

    ‘k-Zou niet weten hoe ik dit moet uitleggen ‘k-zal het nu hier proberen ‘t-is nog een soort aan de gang ‘k-heb het hier wel al eens beschreven. Als kleuter tekende ik al E.T’s Toen kwam mijn moeder met een verhaal dat een Geest haar ‘s-nachts zwevend vertelde dat hij was gestorven waar zij een relatie pas mee had, de volgende ochtend kwamen vriendinnen van haar haar vertellen dat deze kennis was gestorven, waarop zij antwoordde dat zij dat al wist omdat hij dit haar een paar uur geleden zelf kwam vertellen als Geest zijnde. Ook verschillende soorten van Synchroniciteiten met gevoelens horen hierbij waar je niet meteen van bewust ben maar pas later. Mandala’s die ik tekende waarvan ik niet eens wist dat ze mandala werden genoemd en tot de ontdekking kwam pas later dat er dingen zijn die Cropcirkels genoemd werden waar mijn mandala’s op lijken. Het Esseen geworden zijn met inwijding door die hogepriesteres Ma Prem Shakti Prema Gopi Krishna wat een Indische vrouw was. De ontmoeting/bezoeking met een ufo waar later naar bleek een zekere Ashtar en Babaji in zaten. Die 3 Aliens die me een astrale operatie gaven waardoor ik tot nu toe nog steeds geen al teveel last heb van mijn hernia. Een uittreding waar ik kubus planeten/ufo’s zag.Gebeurtenissen die escaleren waarop het lijkt dat ik negatief ben terwijl het anders is.
    Of ik er inzichten mee heb verkregen? Zal toch wel? Het zet me aan het denken waardoor ik nu nog leef. want ik ben niet bepaald een lieverdje in het nu en in het verleden. etc. enz. e.d.

    Reageren
     1. Budh

      Ja & Nee. Ons In-Geestelijk Spiritueel Zielsrijk zijn is nu eenmaal van Buitenaards komaf/oorsprong maar we bezitten nu eenmaal ook een Gaiaans/Aards lichaam die weer afhankelijk is van de omgeving waar we zijn en hier is niet alles zo zuiver als we zouden willen op verschillende frequenties zowel spiritueel (o.a. Archons & wie weet Geestelijke wetten als Karma) en het bestaan van het dualisme als wel in Aards natuur ( o.a. verschillende vervuilingsvomen etc.) Maar of het daadwerkelijk vervuiling is valt nog te bezien want er schijnt volgens velen zoiets te zijn als Direct Energy Weapons, H.A.A.R.P CERN etc, enz. e.d. o.i.d. 🙂 je moet toch op de 1 of andere manier een verwaande kwast zijn als Mens denkt hier “heilig” te kunnen zijn…Guru’s e.d. “Mystici’s” doen lacherig als je ‘t-hebt over Aliëns. Wie of wat denken ze dan dat een Godheid is? een Sassie Saskwatsj? Ha-LoLLie-LoLLoow… >~~> Alhoewel? 🙂
      Yeti= Why E.T.aai Y-E.T.-i
      shivaAlien
      https://www.youtube.com/watch?v=BzTSwJWeh8c

      Deze vanuit St-Petersburg is ook interrazand
      Sadhguru and American Theoretical physicists Michio kaku : Technologies of future ||May 2018 Russia
      https://www.youtube.com/watch?v=pAluQXDTM9g

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.