Aardbewoners voor open en vreedzaam contact met buitenaardse, interdimensiale en multidimensionale wezens

Stel intelligente buitenaardse en/of interdimensionale wezens willen op regelmatige basis openlijk en vreedzaam contact leggen met ons aardbewoners. En stel dat wij daar ook open voor staan en dat ook wel zien zitten. Hoe kunnen we dat openlijke en vreedzame contact dan vervolgens het beste vorm gaan geven?

Darryl Anka heeft via Bashar de oproep gekregen vanuit de Essessani om aan mensen te vragen of ze hier persoonlijk eens over na willen gaan denken. Dus stel je voor dat er een wens is vanuit intelligente buitenaardse soorten om openlijk en vreedzaam contact te hebben met de mensheid. Hoe sta je daartegenover? En is het zinvol om dan op voorhand een aantal richtlijnen op te stellen?

Nadat mensen hier eens rustig voor zichzelf over hebben nagedacht is het wellicht tijd om een volgende stap te zetten.

Eén van die volgende stappen is wellicht het volgende, Bashar legde het verzoek als vertegenwoordiger van de Essessani neer bij Darryl Anka om te kijken of er alvast beleid kan worden gemaakt op politiek niveau om vreedzaam en open contact met intelligent buitenaards leven vorm te gaan geven als voorbereidende stap. Daartoe werd eerst deze algemene statement opgezet die met dank aan Maria – mariaenbuitenaardsen.blogspot.nl – is vertaald naar het Nederlands:


HET UNIVERSUM, voor zover wij weten, is oneindig. Ons melkwegstelsel alleen bevat meer dan 200 miljard sterren, waarvan er veel planeten kunnen hebben. De meeste mensen vandaag, wetenschappers en het grote publiek geloven dat er leven elders in het universum moet bestaan. Velen geloven zelfs dat sommige planeten intelligent leven kunnen heerbergen.

Als slechts één procent van de sterren in onze eigen melkweg planeten heeft, en

als slechts één procent van die planeten leven kunnen ondersteunen, en

als slechts één procent van die leven dragende werelden intelligent leven ontwikkelde, en

Alle sterren die je ’s nachts ziet, zijn onderdeel van slechts dit gele cirkeltje.

als slechts één procent van de intelligente vreemdelingen de technologie ontwikkelde om een signaal te sturen of naar andere sterren te reizen, dan zouden er tenminste 2.000 buitenaardse beschavingen in onze melkweg alleen kunnen zijn die de mogelijkheid hebben om contact op te nemen met de Aarde

En er zijn ruim 100 miljard sterrenstelsels in het universum waarvan we weten, die elk bestaan ​​uit honderden miljarden sterren.

Veel mensen geloven, ook al zijn de afstanden tussen de sterrenbeschavingen groot, dat de afstanden tussen de sterren van hun wereld naar onze wereld te groot is om te reizen en dat signalen sturen hun enige vorm kan zijn voor contact.

Er zijn nu echter een aantal nieuwe wetenschappelijke theorieën die aangeven dat dit misschien niet waar is. Veel fysici denken nu dat het mogelijk is dat wormgaten, kwantum tunneling en gevouwen ruimte met voldoende geavanceerde technologie, methoden bieden waarmee wezens vanuit een zonnestelsel in een zeer korte denkbare tijd naar een ander systeem kunnen reizen.

De vraag is niet, “kunnen ze hier komen?” Meer, is het “als ze hier komen, wat doen we dan?”

Wat als, op een dag, de Aarde werd gecontacteerd door een van deze hypothetische beschavingen? Hoe zouden we als een planeet reageren op hun aanbod om te communiceren? Wat als ze gevraagd hadden: “Heb je een alternatieve methode, of zelfs een beleid dat schetst hoe de Aarde zal doorgaan, nu dat contact heeft plaatsgevonden?”

We zouden “Nee” moeten antwoorden.

Veel mensen geloven dat als we nu onszelf deze vraag stellen, het tijd is om een ​​antwoord te bepalen.

Wij geloven dat de “buitenaardse contactwet” dat antwoord is.

De BUITENAARDSE CONTACT WET is een wetsontwerp dat, wanneer de wetgeving wordt aangenomen, een contactprotocol opbouwt om publieke interactie met buitenaardse intelligenties mogelijk te maken of uit te drukken om een ​​vreedzaam contact te maken met de mensen van de Aarde.

Een dergelijke ontmoeting zou zo belangrijk zijn en de impact op onze wereld zo krachtig dat zelfs als de kans op buitenaards contact op afstand ligt, we toch een basisplan moeten hebben, zodat de mensheid in staat is adequaat te reageren op een evenement van deze omvang.

Wat zouden de gevolgen zijn als we onvoorbereid waren voor een dergelijk evenement?

Welke mogelijkheden voor leren en vooruitgang zouden kunnen worden gemist?

Zelfs als een dergelijke gebeurtenis niet in ons leven plaatsvindt, zal deze eerste eenvoudige stap in exo-politieke diplomatie de toekomstige generaties ten goede komen door een fundament te geven waarop ze kunnen voortbouwen als onze wereldwijde maatschappij langzaam maar onvermijdelijk volwassen wordt in een interstellaire beschaving.

Wat vandaag sciencefiction kan zijn, zou misschien een wetenschappelijk feit van morgen zijn.

Oprecht,

Darryl Anka

Buitenaardse Contactwet


Met hartelijke dank aan Maria – mariaenbuitenaardsen.blogspot.nl – voor de vertaling. Het origineel in het Engels is hier na te lezen.

476d7a780170b547d5579367cec9ff80

Ik ben benieuwd hoe mensen hier over deze materie denken en wat ze eventueel van de huidige punten in de contact act vinden en of er zaken zijn die we toe zouden moeten voegen bijvoorbeeld.

En is het interessant om onszelf te gaan organiseren als Nederlandstalige afdeling van aardbewoners voor open en vreedzaam contact met buitenaardse wezens? Als alien fanboy ben ik voor! 😀

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geinteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?
-) Vraag 3: Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?
-) Vraag 4: Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?
-) Vraag 5: Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?

-) 5 Alien species that are in contact with earth
-) Buddha at the Gas Pump – Interview with Darryl Anka (Bashar)
-) Waking Universe – Interview with Darryl Anka & Bashar
-) Buitenaardse wezens vragen je persoonlijk, wil je dat we ons laten zien?
-) Zijn wij genetisch gerelateerd aan buitenaardse wezens?
-) The intergalactic federation of light

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

a9Mz91Z_700b

 

50 gedachten over “Aardbewoners voor open en vreedzaam contact met buitenaardse, interdimensiale en multidimensionale wezens

 1. Hans

  //En is het interessant om onszelf te gaan organiseren als Nederlandstalige afdeling van aardbewoners voor open en vreedzaam contact met buitenaardse wezens? Als alien fanboy ben ik voor! //

  Is denk ik zeker interessant om hierover te gaan praten.
  Dat contact gaat komen, zeker in eerste instantie bij diegene die daar klaar voor zijn, en dan zal het accent meer gaan liggen op het informeren van diegene die geen idee hebben wat er allemaal aan de hand is.
  Het is een heel goed idee als mensen initiatieven nemen om zich hiermee bezig te gaan houden.
  Je ziet dat de chaos zich steeds meer gaat manifesteren.
  “Georganiseerde” groepjes die daarin een informatieve rol in kunnen gaan spelen vanaf een publiek platform zullen hard nodig zijn denk ik 🙂

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja wat ik uit verschillende interviews met Bashar heb begrepen is er al contact proberen te leggen, maar de overheden die ons claimen te representeren zijn vaak niet de meest verlichte mensen. Sterker nog het zijn vaak juist de meest verwarde, bange en ego gebaseerde mensen die daar naar de top drijven. Kortom ik krijg het idee dat buitenaardsen de overheden van aarde een beetje op hebben gegeven en nu liever direct met bewoners van aarde contact leggen.

   Bashar geeft aan dat het grootste probleem is dat mensen nog een boel gebrek gedachten hebben en dat door dat filter van gebrek vaak grote angst kan ontstaan over het idee van buitenaards contact met wezens die technologisch wellicht wat op ons voor liggen. Volgens Bashar en Elan is dat echter compleet onnodig omdat vernieuwd contact vanuit hun wordt gezien vanuit de visie dat we intergalactische broeders en zusters zijn.

   Vanuit deze buitenaardse wezens is er zoals ik het begrijp oprechte interesse om vreedzaam en open contact met aarde te herstellen. Maar ze doen dat alleen als de bewoners van planeet aarde dat ook willen en frequentieel aan toe zijn. Een soort prime directive. Maar als ik het goed begrijp gaat de verlichting van planeet aarde op dit moment sneller dan ooit.

   Na dit bericht op facebook gepost te hebben kreeg ik een aantal linkjes naar groepen etc die hier al druk mee bezig zijn en wellicht ook interessant zijn voor mensen hier.

   Nederlandstalige facebookgroep – CE-5 staat voor “Close Encounters of the Fifth kind”
   https://www.facebook.com/groups/ce5nl/?hc_location=ufi

   The Disclosure Project is a research project working to fully disclose the facts about UFOs, extraterrestrial intelligence, and classified advanced energy and propulsion systems. We have over 500 government, military, and intelligence community witnesses testifying to their direct, personal, first hand experience with UFOs, ETs, ET technology, and the cover-up that keeps this information secret.
   http://www.disclosureproject.org/

   Here is a small collection of top rated alien and UFO documentaries for you to watch during World UFO day. We’ve collected the best for you to watch for free online.
   http://www.worldufoday.com/ufo-documentaries/

   Ik merk daarnaast dat veel nieuwe media inmiddels met die fenomeen bezig is en in die zin is het denk ik interessant om een soort ambassade op te gaan zetten voor open en vreedzaam buitenaards contact in de Nederlandse taal mocht dat er nog niet zijn. Op die manier kan zowel informatie vespreid worden als dat er een soort concreet punt wordt gevormd waar mensen met interesse in deze manier kunnen samenkomen en -werken.

  2. Douwe Bericht auteur

   Vast wel, maar dat lijken me allemaal angstgebaseerde motieven om iets niet te doen.
   Als mensen plezier, excitment, nieuwsgierigheid voelen op deze materie is het beter daarna te luisteren en hun passies en acties in overeenstemming te brengen. 😀

 2. Douwe Bericht auteur

  Ik heb sinds ik al heel klein een enorme fascinatie voor buitenaards leven gehad. Naast de Donald Duck las ik ook de X factor en boeken als Waren de Goden Astronauten die ik van een goede vriend van mijn vader kreeg.

  Het was de bedoeling dat ik exo biologie ging studeren totdat die studie werd opgeheven. Vervolgens verwaterde de boel tot een paar jaar geleden toen iemand mij Bashar en Darryl Anka tipte. Ik heb inmiddels denk ik 90% van al hun lezingen beluisterd op weg naar en van mijn werk. In een van zijn lezingen geeft hij aan dat mensen zich kunnen focussen op het symbool van hun maatschappij en nadat ik dat gedaan heb ontmoette ik een soort delegatie van grey achtigen in een droom.

  Naast Darryl Anka en Bashar is er ook Andrew Bayuk met Elan van dezelfde maatschappij. Het is interessant om de twee naast elkaar te leggen.

  Maar dat zijn al mijn persoonlijke ervaringen zo ongeveer. Nog geen buitenaards ruimteschip gezien en ook geen wezens in mijn staat van waak bewustzijn.

 3. Hans

  Ja die zijn er al..
  En ik denk niet dat men de ijdele hoop hoeft te hebben dat men sowieso onzichtbaar is en was..

  Op deze site staat alle info over de werkelijke stand van zaken.
  Hier kan je alle (voor zover) “officiële” inside info vinden.
  Tevens vind je hier info over al bestaande afdelingen e.d.
  Handiger dan wanneer ik hier van alles gaat posten..

  Plezier! 🙂

  https://eventnl.wordpress.com/

 4. ingrid

  Hallo,

  mijn eigen ervaring is dat ze contact met jou maken dmv telepathie. Ik zie wel regelmatig objecten voorbijvliegen en dan laten ze me weten dmv onderbewustzijn te communiceren. Het is op dat moment dat ik hoor/voel dat ik moet kijken en ja hoor, daar vliegt dan iets. als ik vraag of ze stoppen, stoppen ze in de lucht, knipperen met lichten en gaan verder. of ze werpen n licht bij me naar binnen, gericht op mij, dat ontzettend warm is. Dat vind ik best n beetje eng. ze geven me meestal diepe inzichten mee. Vannacht nog knipperend op n moment dat ik me afvroeg zie ik het goed, laat me weten of het echt is en knippersein en verdween daarna weer in het niets. ik dank hen dan en beschouw ze als familie, eenheid. Talloze oranje, groene en blauwe bollen voorbijzien komen, lichtflitsen wit, blauw, zigzaggende objecten. het begint nu in mij vormen aan te nemen dat als er weken niets gebeurd, ik het mis, leegte en eenzaam verloren op aarde te voelen. ik leef op van deze ervaringen, ik hou van deze wezens en hun manier v communicatie. het ontroert me.

 5. Treowd

  Mooi Ingrid, 🙂 de puurheid in je intentie resoneert waarschijnlijk met een wederzijdse wens althans dat zou een mogelijkheid kunnen zijn maar dat voel ik bij je reactie en die interpretatie dat kan voor iedereen anders zijn natuurlijk.
  Ben ook absoluut voor contact als dit vanuit wederzijds respect en puurheid zou kunnen gebeuren.
  Als men zo lang gewacht heeft dan heb ik niet zo zeer twijfels over de juiste intenties vanuit de aliens, jammer dat ze er voor gekozen hebben om ‘slechts’ echt openbaar via graancirkels te communniceren naast andere vormen wat meer individueel van aard, alhoewel beelden een zeer zeer krachtig medium zijn, die keuze zal niet voor niets zo zijn.
  Ik vind deze video van Bashar wel een mooie empowerings boodschap hebben om een bepaalde disconnectie met anderen te kunnen relativeren en in een sociale context of als een taakdragende functie te belichten op het wereldwijde web om anderen te motiveren om wakker te worden :
  “You Chose To Be On Planet Earth” ~ Bashar
  https://youtu.be/QwuY-UnWCNE

  1. Wilfred

   De keuze is niet te kiezen (tussen ying/yang) maar te beleven (zijn). Je hogere zelf verzoekt je dat. Het hogere zelf is niet gebonden aan tijd (het is een wezen), kan daar ook niks mee, valt niet in de (hun) demensie. Voor hun is tijd een kleur van licht tot donker met rood geel blauw en zwart wit.
   En jij maar kiezen.

   Oeps niet kiezen… beleven.

   Van de loopgraven van de zwarte 1ste en 2de wereld oorlog tot op het strand van de Bahamas of de steppen van de noordpool met het noorderlicht.
   Verwonder je.

 6. Douwe Bericht auteur

  Hier ook een Nederlandstalige site die hier op in gaat. Mooi introfilmpje op hun beginpagina. 🙂

  http://www.ce5.be/nl/index.html

  Welkom op de CE-5 België – Nederland website.

  Deze website is gewijd aan het globale ontwaken van het bewustzijn en aan het sensibiliseren omtrent het buitenaardse leven op aarde en in de ruimte. Sinds vele tientallen jaren zien mensen UFO’s (Unidentified Flying Objects) in de lucht en in de ruimte en door de talrijke bewijzen die over de jaren heen zijn verzameld is het niet meer te ontkennen dat onze aarde in het verleden en in onze huidige tijd wordt bezocht door buitenaardse intelligente levensvormen.

  Er is veel bewijs dat oude culturen deze zogenaamde “goden” aanbaden die erg op mensen leken en die met veel “donder en bliksem” uit de hemel neerdaalden op de aarde. Nu zouden we dit omschrijven als een ruimteschip dat landt.

  CE-5 staat voor ” Close Encounters of the Fifth kind” of vrij vertaald “Een contact van de vijfde categorie” wat zoveel wil zeggen dat het mogelijk is voor ons als mens, om een contact te initiëren met een buitenaarde levensvorm. Het is een door mensen geinitieerd contact met buitenaarde levensvormen. Deze term werd gecreeërd door Dr. Steven Greer. Hij is de oprichter van het CSETI project en is ’s werelds meest gekende onderzoeker van – en het leggen van contact met – buitenaardse levensvormen. Dr. Steven Greer vecht ook reeds meer dan 20 jaar tegen de UFO geheimhouding dat over de hele wereld door heel wat regeringen in stand wordt gehouden. Deze geheimhouding heeft als doel om de buitenaardse technologieën niet aan het grote publiek te moeten bekend maken omdat deze technologieën zo geavanceerd zijn dat indien men deze bekend zou maken, dat dat dan het einde zou betekenen van het gebruik van fossiele brandstof. De olie industrie wereldwijd is goed voor 600 triljoen dollar (600.000.000.000 dollar), dus er zijn heel wat partijen die er alle baat bij hebben dat men de olie branche in stand houdt.

  Op deze website vindt u getuigenissen van hooggeplaatste millitairen en overheidspersoneel die betrokken zijn geweest in projecten aangaande buitenaardse voertuigen(UFO’s), mensen die buitenaardse levensvormen hebben ontmoet, en astronauten die buitenaardse levensvormen hebben gezien in de ruimte.Wij hebben ook een aantal “zeer aanbevolen” educatieve video’s toegevoegd die iedereen een goed idee geven van wat er werkelijk gaande is op de aarde m.b.t. het buitenaardse leven. zie de Educatieve sectie.

  Wij ondersteunen ook het idee van “vrije energie”, iets waar alle mensen recht op hebben omdat het vrij rondom ons aanwezig is.
  Dus, geniet van uw verblijf op onze website en neemt u a.u.b. ons woord niet als waarheid aan.Doe zelf uw onderzoek en u zal versteld staan van de leugens die door de media worden verspreid om de mensheid “dom” te houden. De waarheid is gekker dan Science fiction!

  1. Treowd

   ” Wij ondersteunen ook het idee van “vrije energie”, iets waar alle mensen recht op hebben omdat het vrij rondom ons aanwezig is.
   Dus, geniet van uw verblijf op onze website en neemt u a.u.b. ons woord niet als waarheid aan.Doe zelf uw onderzoek en u zal versteld staan van de leugens die door de media worden verspreid om de mensheid “dom” te houden. De waarheid is gekker dan Science fiction! ”

   Persoonlijk heb ik niet echt een goede resonantie met zijn lichaamstaal maar dat kan persoonlijk een gevoel zijn, ik bespeur wat trekjes van lachjes in zijn gelaat dat terwijl het onderwerp behoorlijk serieus te noemen is. Zijn netwerk is verder wat dubieus te noemen. Ik hoor hem ook praten over een oude hitler vasal ene werner von braun, dat voelt ook niet echt geweldig. Verder heb ik een ’tegen geluid’ gevonden op het net hetgeen zijn uitspraak betreffende het promoten van vrije energie op zijn website in een ander daglicht brengt of zet, dat op een website die ik toch wel redelijk betrouwbaar acht, maar oordeel zelf maar :
   Can we trust dr. Steven Greer or Not?
   http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_energy28.htm

   1. Douwe Bericht auteur

    Volgens mij gaat het er niet om of je Steven Greeer kunt vertrouwen of niet maar of je jezelf vertrouwt of niet. Als je zelf je angsten kunt transformeren wanneer je wilt en als je zelf vertrouwen hebt in je eigen denkende en onderscheidende vermogen en als je zelf begrijpt dat je altijd zelf verantwoordelijk bent voor hoe je het leven ervaart dan worden externe personen bijzonder irrelevant in mijn ogen. Als je passie bij dit soort zaken ligt verdiep je er dan verder in en gebruik mensen die je voor gegaan zijn zolang het nuttig voor je is en bouw zelf verder waar je denkt dat anderen nog niet aan toe gekomen zijn.

    Op https://en.wikipedia.org/wiki/Wernher_von_Braun vindt je meer van Werner von Braun. Wel interessante man aangezien hij via Operation Paperclip van de Nazi’s naar de VS is verhuist en daar zijn werk voort kon zetten. https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip

    1. Treowd

     ‘ Volgens mij gaat het er niet om of je Steven Greeer kunt vertrouwen of niet maar of je jezelf vertrouwt of niet’

     Het spijt me beste Douwe ik begrijp je redenering zeer zeker,maar de uitwerking van een ander zijn actie die ga ik mezelf toch niet aanrekenen, ik kaart misdragingen aan van iemand die jij naar voren schuift als betrouwbaar richting een bepaald gebied. En ik vertrouw mezelf zeer zeker, daar twijfel ik absoluut niet aan. Wat betreft werner von braun, dat verteld mij dat er dezelfde krachten zouden kunnen spelen die de start van de NWO aanstuurden. Ik wantrouw de bron die je aandraagt, that’s all. Just being critical.
     Fijne dag verder 🙂

     1. Douwe Bericht auteur

      Waar heb ik gezegd dat ik wie dan ook vertrouw? Ik deel gewoon wat ikzelf via de google heb gevonden. Die intro is een copy paste van de gelinkte website.

      Daarbij lijkt me mijn persoonlijke mening totaal irrelevant voor wie dan ook. Bekijk gewoon wat er beschikbaar is, wat wel en niet met je resoneert en bepaal vervolgens zelf of en hoe je verdere stappen wilt zetten.

      Ik heb me persoonlijk nog niet genoeg verdiept in de verschillende clubs om er wat zinnigs over te kunnen zeggen.

      Misschien wel leuker en zinniger om zelf iets op te gaan zetten. 😀

     2. Douwe Bericht auteur

      Nee niet echt, vooral een soort informatiehub, wat interessante algemene informatie verzamelen, wat linkjes naar wat mensen die claimen al contact met buitenaardsen te hebben, en wellicht wat tips en trucs hoe mensen wellicht zelf kunnen gaan channelen etc.

 7. Douwe Bericht auteur

  “We are the Pleiadian High Council of Seven, and we are pleased to offer you our words of wisdom. Letting go of your grip on what you believe reality to be is one of the more challenging aspects of the shift. In other words, you come to a place in your life where you feel you have a certain level of mastery over your environment, and then you are being asked to let go of that concept of reality to embrace something new. And you are told that the something new will be better, but you have no way of really knowing what it is that you are embracing.

  The old may not be perfect, but at least it’s familiar. At least you know how to navigate through the reality that you experience now. And remember, one of the key functions of the ego is to keep you alive. The mind and the ego work in tandem on that particular task, so anything that is keeping you alive, such as your concept of reality as it is, can then be something to cling to.

  Think about how many people are staying in a job that they do not like for one reason and one reason alone. They are staying in those jobs because of the paycheck, and the paycheck puts the food on the table and the roof over the head. And so even though the job is not fulfilling, and in some cases even off-putting, it is keeping the individual alive. And that is enough to satisfy the mind and the ego, whose primarily goal is survival.

  So asking yourselves to let go of your third-dimensional perception of reality, a perception which has the benefit of keeping you alive, is a tall task indeed. So how do you do it then? How do you convince yourself that it is safe to let go and to embrace a new concept of reality? You can start by convincing yourself that there is no death, that there is nothing to fear.You can start by convincing yourself that even death itself is just taking you to another dimension. So one way or another, you are going to shift.

  We recommend that you do so consciously and deliberately by letting go and by letting in that which is of a higher frequency, that which serves you, that which is essentially more of who you are. Let go consciously, and you will be rewarded.We are the Pleiadian High Council of Seven, and we are very fond of all of you. That is all.”

 8. Maria Bos

  Dag Douwe,
  Q Als mensen plezier, excitment, nieuwsgierigheid voelen op deze materie is het beter daarna te luisteren”. Ja daar luister ik naar. Ik volg de zgn. bewijzen van buitenaards bestaan niet, ondanks dat ik zelf maar één bescheiden ervaring van lang geleden heb en ook nu radio stilte. Maar ik weet het diep van binnen. Ik heb Wakkere Mensen gemaild dat ik vertalingen voor je wil doen en wil meedenken. Ik ben geen prater.

  Warme groet, Maria.

 9. ascentie

  Hierbij geef ik aan serieuze belangstelling te hebben voor dit project. Ik ben zelf bezig met het schrijven van een boek dat ondermeer handelt over een nieuwe kosmologie, nieuwe evolutietheorie en ook mijn ideeën heb hoe we de aarde kunnen transformeren en ascenderen naar de vijfde dimensie, de nonduale wereld van harmonie en vrede. In dat kader zijn er ook kwantumruimtereizen mogelijk en ik weet zeker dat er op nagenoeg alle planeten en sterren levende wezens en mensenrassen bestaan.

  Voor mij is het niet een kwestie of er ooit contact komt, maar wanneer precies binnen deze eeuw. Maar ik ben nuchter genoeg om me te realiseren dat een meerderheid van de mensheid de buitenaardsen niet vertrouwt en daarom ontkennen ook regeringen (waar ook ter wereld) dat er contacten bestaan. Ik ben dus bang dat als de mensheid niet wakker wordt gemaakt, er een catastrofe ontstaat door regeringen die menen dat de buitenaardsen ons komen ‘bezetten’ en ‘koloniseren’, in plaats van hun dienstbaarheid aan te bieden en dat de mensheid zich niet bewust is dat hun ruimteschepen niet 3-dimensionaal (3D) zijn maar 5D die wel voor ons zichtbaar worden gemaakt. Maar onze wapens zijn niet opgewassen tegen hun technologie en daarom staan we als aardse krijgsmachten machteloos. Ik ben dus vrijwilliger om met andere mensen die mijn opvattingen delen, in gesprek met hen te gaan, maar dan wel telepathisch, want onze talen beheersen zij niet. In 5D gaat alles telepathisch en daarvan lopen er inmiddels genoeg mensen op aarde rond die dat beheersen. Ik zal mij aanmelden bij de organisatie van ‘Aardbewoners voor open en vreedzaam contact met buitenaardse en inter- (liever: multi-)dimensionale wezens.

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik heb de multidimensionale wezens ook toegevoegd aan de titel inmiddels. 🙂

   Daarnaast heb ik recent een neuwe website gelanceerd wat mensen begeleidt in het zelf contact maken met hun mulitidimensionale en buitenaardse familie leden. Dit project is te vinden op http://www.starseedhub.com

 10. Douwe Bericht auteur

  Heb ik het gemist? Of volgend jaar nog een keer.

  Disclosure komt in mijn ervaring van binnenuit en van elkaar.
  Niet van overheden of andere donkere organisaties.

 11. bernadette

  @ Douwe (voor al onze Aardbewoners )

  Wil je dit hieronder s.v.p even doornemen ?

  https://www.youtube.com/watch?v=nU5aipdtwfg

  https://drive.google.com/file/d/0ByoBFsAn_OgvdEdTZ1loR1o4TTg/view

  https://www.youtube.com/watch?v=oO6idtdUItc

  Ons geboorte certificaat =
  gekoppeld aan ons BSN Nummer – gekoppeld aan ons Bankrekening NR
  Op ons Bankpasje achterop schijnt dit alles met elkaar te corresponderen .
  Wij aardbewoners (allen ) zijn wereldwijd individueel gekoppeld
  aan een Trust vanaf onze geboorte.
  Er wordt wereldwijd veel Geldhandel gedreven met ons BSN / Burger Slaven Nummer.
  Hoe dat geld weer terug te vorderen c.q je rekeningen ermee te betalen
  dus weer aftikken van het globale Banken computer systeem ,
  zie hieronder waar men nu mee bezig is.
  Moet hier nu in Nederland / Noorwegen ook mogelijk zijn ;

  http://i-uv.com/utilizing-your-treasury-direct-accounts/

  Alvast mooi bezig hier 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=5ZlMaV5tj7A

  Scroll bij deze hieronder langzaam lezen geheel naar beneden ;

  http://inteldinarchronicles.blogspot.nl/2017/07/duovigintillion-gcrrv-op-ed-sunday-july.html

  Douwe , graag enig respons ? 🙂

  1. Douwe Bericht auteur

   Wat voor reactie zou je graag willen.

   Als mensen contact willen maken is het handig om de volgende drie stappen te volgen in mijn optiek:

   1) Innerlijke vrede zoeken met de externe en interne wereld. Wat niet betekend dat je geen voorkeuren zult hebben.

   2) Je nieuwsigierigheid, interesse en passie volgen met integriteit en zonder te volharden in een specifieke uitkomst. Je tijd, energie en daden richten op waar je zelf blij van wordt. Je eigen scheppende kracht, je vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken begrijpen en ernaar handelen.

   3) Je eigen multidimensionaliteit verkennen om er daarbij achter te komen dat we allen zelf al multidimensionaal zijn en dus vanuit onszelf contact kunnen leggen met andere wezens. Externe disclosure is niet nodig, we zijn zelf de sleutel naar disclosure en als genoeg mensen individueel contacten leggen zal dat een reflectie geven in het collectief.

   Als de informatie die je deelt voor jou in een van deze stappen past prima, geniet er dan van. Als het dat niet doet dan zie ik er de relevantie niet zo van in. Vergeet niet dat we al deze systemen co-creëren. Laten we niet met een schuldige vinger blijven wijzen of hopen dat een externe partij dit voor ons op gaat lossen. We zullen zelf onze eigen scheppende kracht moeten onderkennen en dat op een manier aanwenden die ons aanspreekt en in lijn is met onze eigen vrije wil en onze eigen voorkeuren.

 12. Hans

  Als je een verandering wilt bewerkstelligen in je reflectie in een spiegel, focus je dan de op spiegel of op jezelf voor de spiegel?

  1. Hans

   Die reflectie metafoor gaat wat dieper dan uiterlijk Budh..
   Het is je volledige werkelijkheids- en zelfbeleving en reflectie.
   Leven we in een fysieke werkelijkheid op zich, of ervaren we een fysieke werkelijkheidsbeleving?

   1. Hans

    Misschien geldt dat dan ook wel voor open en vreedzaam contact met buitenaardse, interdimensiale en multidimensionale wezens 🙂

 13. bernadette

  Ja …Buddy Budh – Douwe – Hans

  Daugther of Earth / Cindy Kate currier en vele van haar Spirituele volgers gaan op die manier
  stukken Land kopen om met hun allen Soeverein te gaan leven ,
  en hun eigen voedsel er op verbouwen om daarna helemaal …
  off Grid te leven als aardbewoners
  Als wij hier in Nederland ook daar the know how van over kunnen nemen
  met dat BSN banken systeem geld over transporteren om stukken land gebied te kopen
  in al onze provincie streken dan kunnen vele mensen hier ook Soeverein in verbinding
  gaan leven zonder bemoeienissen van het externe politieke systeem .
  Ik begin nu door te krijgen dat men via dit systeem , je schulden kunt weg werken ?

  Gepubliceerd op 1 jul. 2017

  If whoever your vendor/lender that required a SSN to give you credit offers ACH as a payment option, you can pay them using this method OR prove that they’ve already been paid out on that debt by this secret account.

  Budh …
  Check deze Aardbewoner genaamd Harvey Dent eens uit 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=1byFDHD-6to

  https://www.youtube.com/watch?v=j9jRLeI9a_A

  https://www.youtube.com/watch?v=7zAUrLIFo2w

  Voorbeeld ;

  https://www.youtube.com/watch?v=R6Kk6oAu3k0

  We begeven ons gezamenlijk als Aardbewonende Broers en Zusjes in Good Vibrations 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=B0yoiBYbT2I

 14. ascentie

  Gisteren toen ik hier binnenkwam, kon ik niet vermoeden dat waar ik terecht was gekomen. Maar na de links van Bernadette weet ik wel zeker dat ik ‘hier’ op deze site niet thuishoor. Dit is dus mijn laatste bericht.
  Het ga jullie allen goed!

 15. bernadette

  Ach… Buddy Budh

  We kunnen 1 asentie trolly trolly berichtje ook als niet gelezen beschouwen,
  deze vindt je ook tussen facebook berichtjes , you tube etc..

  Kijk hier eens wat een een mind view , aardbewoner , Jeff Berwick ons brengt ,
  sluit ook mooi aan op Jou en Hans Douwe and ……who else 🙂
  Groot beeld opzetten voor de prachtige omgeving is aanbevolen

  https://www.youtube.com/watch?v=bZrYcDNXn7U

  https://www.youtube.com/watch?v=LKj5gHY1Rcc

  Even terug naar aardbewoner Harvey Dent waar die mee zit..

  https://www.youtube.com/watch?v=YMM0iMd-GQ4

  Hij heeft er op 4.23 min een plaatje van ,, Akkerbouw ,, tussen zitten 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=Onqan5B3IYg

  1. Hans

   //We kunnen 1 asentie trolly trolly berichtje ook als niet gelezen beschouwen,//

   En hier past m.i. de reactie van Budh dan ook weer mooi onder.
   Een hoopvolle fundering van een op wederzijds respect, inleving en soevereiniteit gerichte off-grid samenleving..
   Lang leve de spiritualiteit

   1. Hans

    Nee ik zoek niets Budh, ik neem waar, constateer en reageer.
    De huidige spirituele voorstelling en beleving is ten diepste niet mijn beleving en ervaring, en zo is het dan ook bedoelt.

    //💐Voordat Bloemen mogen Bloeien zullen ze moeten Groeien.🌺//

    Inderdaad, vandaar dat ik reageer en jouw reactie…
    “Begrijp dan ook dat je niet kan ascenderen indien je het schijnbare negatieve niet kan eren”…. verbind met de quote van Bernadette.

  1. Douwe Bericht auteur

   Volgens mij moet je vooral bepalen voor jezelf wat wel en niet met je resoneert Bernadette. 🙂

   Dat kan per persoon totaal verschillend zijn en dat lijkt me prima. Ik zou zeggen ga vooral zelf je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie volgen. Jij hebt een eigen vrije wil en de vrijheid om je eigen keuzes te maken net als alle andere mensen dat hebben. Respecteer dat van jezelf en respecteer dat bij anderen en dan kan iedereen lekker zijn eigen gang gaan en dan zitten we elkaar geen haarbreed in de weg. En het leuke is dat je als je echt je passie volgt je altijd daar ook weer mensen tegenkomt die qua die passie erg dicht bij je eigen frequentie zitten en zo kun je dan weer van elkaar leren.

   Het mechanisme lijkt wellicht wat te simpel voor woorden maar zo simpel is het echt. Zo ben ik o.a. ook in contact gekomen met Wieteke Koolhof en Philip Fiolet doordat ik simpelweg mijn eigen interesse in buitenaardse en multidimensionale wezens ben gaan volgen.

   Aan eenieder hier zou ik aanbevelen neem een uurtje vrij om eens goed voor jezelf te reflecteren.

   Waar ben ik oprecht nieuwsgierig naar?
   Waar heb ik een oprechte, open interesse in? Als je het voor nu niet weet waar lagen je oprechte interesses als kind?
   Waar ben ik enthousiast over, gepassioneerd over?

   Op welke van die bovenstaande punten kan ik nu actie ondernemen? En ga dan bezig met actie te ondernemen op die punten totdat je op een punt niet verder meer actie kunt ondernemen en pak dan een ander van die punten op etc.

   Op die manier pakken mensen hun eigen scheppende kracht terug en gaan ze een wereld om hun heen scheppen vanuit hun hart en vanuit hun eigen vrije wil. Dat soort mensen veranderen de externe wereld doordat ze hun interne wereld volgen. 😀

   Dat is in mijn ogen de snelste weg naar zowel een individueel als collectief plezieriger en fijner leven.

 16. bernadette

  Dank je wel , vanuit mijn kloppende hart , Douwe.
  Je heldere inzicht geeft mij toch weer nieuwe tools aan voor mijn innerlijk gevoel.
  Ben het met jou visie (als hierboven beschreven ) 100 % met je eens.
  Het geeft mij zeker … innerlijke sterkte in kracht.
  Ik ga er zeker wat mee doen.
  Ik zend vanuit mijzelf jou veel Liefde toe , voor het oprechte in het mens zijn , dat jij aan mij schenkt.

  Dank je , Douwe

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik heb me als kind af aans altijd sterk verbonden gevoeld met de natuur. En daarnaast had ik een grote interesse in het paranormale en het buitenaardse. Via de website van http://www.permacultuurnederland.org heb ik op een heel fijne manier invulling kunnen geven aan hoe we als mensheid in meer harmonie met moeder aarde en de wezens waarmee we onze planeet delen om kunnen gaan.

   En nu recent met het bouwen van http://www.starseedhub.com heb ik het gevoel dat ik ook andere van dienst kan zijn met mijn andere grote interesse door mensen te leren hoe ze zelf contact kunnen maken met het buitenaardse en het multidimensionale.

   Maar goed dat zijn toevallig invullingen die voor mij persoonlijk goed werken. Ook dat is natuurlijk voor iedereen anders.

   Leuke video met een mooie boodschap inderdaad, maar vergeet niet dat starseed hier niet alleen zijn om anderen te helpen maar ook om zelf te leren en te groeien en vooral ook om zelf plezier te hebben en hun hart te volgen. 😀

 17. bernadette

  Ja, Douwe

  Ook ik voelde mij als kind altijd sterk verbonden met de natuur ,
  en alle dieren … voelde nooit angst voor muizen , spinnen , eigenlijk was ik nergens bang voor.
  Alleen wat ik mij goed kan herinneren waren de bezoekjes op consultatie buro’s ,
  de bekende vaccinaties die we toegediend kregen ( als kind ongevraagd) die enge injecties.
  En dan die verplichte schooljaren / discipline / het moeten luisteren / gehoorzamen.
  Er was maar weinig over…van wat je graag zelf wilde doen .
  Voor velen wel bekend dit patroon van leven ,
  zoals anderen dat altijd van je wenste en verwachtte .

  Starseedhub.com zou dat ook in Nederlandse taal te bezoeken zijn ?
  Kan mij voorstellen dat voor menige mensen die moeite hebben met Engelse taal
  deze opening-gate voorbij gaan.
  Er is zoveel Engelse info op internet .

  Zo , ook deze die beslist een aanrader is ,
  Even kijken en luisteren zonder oordeel .
  o.a over Hopi Indians – Pleiadians en meer …. ( leerzaam )
  En kijken wat het je brengt ;

  The Mandela Effect “You can’t handle the Truth”, or can you?
  https://www.youtube.com/watch?v=TNW_YzJrXQE

  Voor elk een die soms ringtoontjes in de oren ontvangen ( ik heb ze zelf ook wel eens )

  Synchronicities, Ringing in the ears, Frequencies & Reconnecting to Higher Self
  https://www.youtube.com/watch?v=fkMr9Mi4Jr4

  1. Douwe Beerda

   Leef in het nu zou ik zeggen. Als je weet wat je toen onplezierig vond en niet de ruimte kreeg om je eigen passie te volgen, wees dan zeker om uit te vinden wat je nu wel plezierig vindt ga dan nu juist wel je eigen passie volgen.

   Blijf niet hangen in een slachtofferrol en met een schuldige vinger wijzen om dan vervolgens je eigen levenstijd daaraan weg te gooien. Kijk hoe je de zaken die je zelf hebt meegemaakt en anderen niet toewenst kunt transformeren door bijv. de goede informatie te delen en de betreffende personen die nu dat gevaar lopen te waarschuwen en bouw eventueel zelf mee aan wat je dan als de oplossingen ziet.

   Je bent een soeverein persoon en niemand heeft het recht inbreuk te maken op je vrije wil en vrijheid om je eigen keuzes te maken. En doen ze dat wel dan heb je het volle recht om jezelf te verdedigen daartegen. En aan de positieve kant onze huidige wereld heeft eindeloze mogelijkheden, er is zoveel goede en ware informatie beschikbaar, je kunt zo gemakkelijk met andere mensen met dezelfde interesses in contact komen etc.

   Het is in mijn ogen vooral een kwestie van zelfreflectie, wie ben ik, waar liggen mijn oprechte interesses en op wat voor manier kan ik daarnaar gaan handelen en kan ik dat gaan vormgeven in de praktijk. Op die manier kun je vanaf nu meebouwen aan een mooiere wereld zowel voor jezelf als voor het collectief. 😀

   De meeste artikelen van Starseedhub.com staan in het Nederlands hier op de site. Een goed samenvattend artikel waar doorgelinkt wordt naar veel andere info is het artikel:

   -) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
   http://achterdesamenleving.nl/zelf-leren-channelen-deel-1/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *